Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σίγουρα έχεις εμπεριστατωμένη άποψη...

Τουλάχιστον έχω επιχειρήματα  και μπορώ να συζητήσω και να δεχτώ μια αντίθετη άποψη από τι δική μου αν είναι καλύτερα στοιχειοθετημένη .

Αντίθετα εσύ αντί για επιχειρήματα χρησιμοποιείς την απαξίωση , μια πολύ συνηθισμένη τακτική για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται να συζητήσουν αλλά να κατηγορήσουν και να χλευάσουν μειώνοντας τον άλλο και δείχνοντας οι ίδιοι ποιο μάγκες , ενώ στη πραγματικότητα δείχνουν μικροπρέπεια και αγνωμοσύνη.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
kailas
οταν επισκεπτεσαι μια χωρα για πρωτη φορα εχεις ενα προγραμμα

αν πας πρωτη φορα δεν πας παταγια κατα την αποψη μου

προτιμησε μια 7 με 10 μερες

μπανκονγκ κβαι κατσαναμπουρι και μια κο σα μουι η φι φι και εισαι ανετα
ωστε να εχεις δει τα κυριωτερα απο μπανκονγκ τα ψωνια σου και λιγο νησι

οταν γυρισεις τα βαζεις κατω και λες παω παλι η δεν παω.
κανενας δεν εχει παντρευτει την ταυλανδη

απλα ερωτευμενοι ειμαστε

μιμικος η νεα καληδονια ειναι οπως τα ειπε ο μακουλης  στο ειρηνικο

μολις παρουμε συνταξη εκει θα παμε  λολ

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κανενας δεν εχει παντρευτει την ταυλανδη
απλα ερωτευμενοι ειμαστε
ετσι μπραβο bmw, σωστος εισαι.
επ ευκαιρια για την αυριανη μερα θελω να δωσω την αγαπη μου στις ταιλανδεζες που πηξηξα ως τωρα, στα ταιλανδεζικα gfe των συναγωνιστων του φορουμ και στο δικο μου.
:rockon: :rockon:

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
7. Το Wai

Μια από τις πιο αξέχαστες εμπειρίες του ταξιδιώτη στο πρωτόγνωρο πολιτιστικό περιβάλλον της Ταϋλάνδης  περιλαμβάνει την παραδοσιακή ταϋλανδέζικη χειρονομία. Ο ταϋλανδέζικος τρόπος χαιρετισμού ονομάζεται wai. Οι παλάμες των χεριών ενώνονται και υψώνονται μέχρι το σαγόνι. Το wai  προήλθε από έναν αρχαίο χαιρετισμό που χρησιμοποιούσαν για να δείξουν ότι δεν κρατούσαν όπλα. Έχει διάφορους τύπους ανάλογα με την κοινωνική τάξη, το φύλο και την ηλικία: ο καθένας από αυτούς τους παράγοντες υποδεικνύει και ένα διαφορετικό ύψος μέχρι το οποίο θα σηκωθούν οι παλάμες. Ο ‘κατώτερος’ χαιρετάει πρώτος και κρατά τα χέρια του ψηλότερα και για περισσότερο χρόνο απ’ ότι ο ‘ανώτερος’, ο οποίος ανταποδίδει το χαιρετισμό σύμφωνα με τη δική του κοινωνική κατάσταση. 

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
mgreek  ο κοσμος ειναι πιο μικρος απο οτι φανταζεσαι :sunglasses:
Αυτη τη φορα δεν ηρθα Buriram λογω ανωτερας βιας :dancing: αλλα την αλλη φορα θα σε καλεσω στο ανακαινισμενο μου σπιτι και ψαρεμα στο ποταμι :dancing:
Ειμαι γειτονας με το ντοκτορ 7km ειναι τα χωρια μας πιστευω εσυ εισαι πιο κοντα,εγω ειμαι Λαχαν Σαϊ.
George

το δικό μου σπιτικό είναι λίγο πιο μακρυά (Corrad) ,
αν το ξέρεις .
Θα ανταμώσουμε που θα πάει .

Καλά να περνάς

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται εύκολα , να διευκρινίσω ότι μιλάω μόνο για Pattaya.

Ξέρω ότι όσο περισσότερη πορνεία υπάρχει = μεγαλύτερη δυστυχία 
και ανθρώπινη απαξίωση.

Οπότε

Ξέρω έστω και από το internet  ότι δεν θα ήθελα να βρεθώ σε ένα τέτοιο μέρος , αντίθετα θα προτιμούσα να γνωρίσω τα μέροι που μας έχει δήξει ο Fantomas μέσα από τα απολαυστικά του post και Photo σε αυτο εδω το thread.

Ps.Vonmakoulis και τα δικά σου post είναι εξαιρετικά.
Φιλε μου.
Πηγαινε Μπανκοκ οπως σου ανεφερε ο Κωστας, κανε και μια κρουαζιερα με ποταμοπλοιο εως την Αγιουταγια, δες τους ναους στη Μπανκοκ, τουριστικους και μη, εαν θελεις σε ενημερωνω, και μετα κανε μια βολτα βορεια Chiang Mai εαν εχεις καιρο πας Λαος και οταν με το καλο γυρισεις το ξανασυζηταμε.
Την Πατταγια αστηνε και εγω πηγα μονο 1 φορα στα 25 χρονια συνεχομενων ταξειδιων μου στην Ταυλανδη.
Να μη σου πω βεβαια πηγαινε Καμποτζη να παθεις.
Να και μια φωτο απο Καμποτζη

Συνημμένα

• DSC000842.JPG
    DSC000842.JPG
    103,8 KB · Εμφανίσεις: 20

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
8. Το Sin Sot
Μια από τις συγκρούσεις ταϋλανδέζικου και δυτικού πολιτισμού εμφανίζεται πάνω στο  ζήτημα του Sin Sot ή της προίκας.
Η πληρωμή Sin Sot στην οικογένεια της συζύγου, κατά την τελετή του γάμου, μπορεί να φανεί  από μερικούς δυτικούς ως αηδιαστικό είδος ανταλλαγής και κάποιοι να το θεωρήσουν ως μια ύποπτη συνήθεια που δείχνει απληστία.
Η πληρωμή Sin Sot δεν είναι μια αρχαία ταϋλανδέζικη παράδοση, παρά μια σχετικά πρόσφατα εισαγόμενη ιδέα από την Κίνα, αλλά σήμερα είναι σαφώς βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση των κατοίκων. Ένας γάμος στο χωριό χωρίς την τελετή που σχετίζεται με την πληρωμή Sin Sot θα φαινόταν αρκετά ‘ελλιπής’ και οι περισσότεροι χωρικοί που θα παρευρίσκονται στο γάμο θα μπερδευτούν από μια τέτοια τέλεση.
Είναι σίγουρο ότι η άρνηση να πληρωθεί το Sin Sot θα στενοχωρήσει πολύ τη σύζυγο σας. Είναι μια απόρριψη ταϋλανδέζικου εθίμου και ενδεχομένως να δοθεί στους γαμήλιους φιλοξενουμένους η εντύπωση ότι αυτός ο γάμος δεν είναι πραγματικά βασισμένος στην αγάπη αφού ο γαμπρός είναι προφανώς πολύ σπάγκος.

Ποια σημασία αποδίδουν οι Ταϋλανδοί στην πληρωμή Sin Sot;
Φαίνονται να υπάρχουν 3 απόψεις πάνω στο θέμα που εξηγούν γιατί διατηρείται ακόμα.

Πρώτον, εμφανίζει στους γονείς της νύφης ότι ο γαμπρός τους έχει αρκετά χρήματα για να φροντίσει τη σύζυγό του και δεν παίρνει την κόρη τους για να ζήσει σαν τα ακαθάρματα της Παττάγιας και του Πουκέτ που έρχονται από ξένες χώρες π.χ. την Ελλάδα. Με την αποδοχή του γαμπρού να πληρώσει Sin Sot στους γονείς, έχει εμφανίσει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την ευημερία της κόρης τους. Έτσι αφότου έχει αποδειχθεί αυτή η οικονομική ασφάλεια μπορεί να συμβεί  το Sin Sot να επιστραφεί πίσω στο ζεύγος, μετά το γάμο, έτσι ώστε να μπορούν να αρχίσουν την από κοινού ζωή τους.

Δεύτερον, αποδεικνύει ότι ο γαμπρός είναι πολύ σοβαρός για γάμο δεδομένου ότι έχει βρει τα χρήματα για να υποβάλει ως προίκα. Η προίκα κάνει το θέμα γάμου ένα σοβαρό γεγονός για πολλά ζεύγη και όχι κάτι που λαμβάνεται ελαφρά.

Τρίτον, υπάρχει επίσης το θέμα ενός πλούσιου Farang που παντρεύεται κάποια  πολύ χαμηλότερου οικονομικά και κοινωνικά υποβάθρου. Σε τέτοιες καταστάσεις η πληρωμή του Sin Sot μπορεί να θεωρηθεί ως πράξη της εύνοιας - μια επίδειξη γενναιοδωρίας προς τη νέα οικογένειά του για να καταστήσει τη ζωή τους ευκολότερη.

Ο δυτικός πολιτισμός βρίσκεται σε σύγκρουση με αυτά  τα ταϋλανδέζικα έθιμα και πεποιθήσεις. Στη δύση η έννοια της αγάπης δεν πρόκειται να υποβιβαστεί ή να αμαυρωθεί από οποιοδήποτε είδος υλιστικών ανησυχιών. Η αγάπη είναι ένα καθαρά συναισθηματικό γεγονός, χωριστό από κάτι που έχει ως βάση ως χρήματα. Εξαιρούνται οι Ελλεϊνίδες ή κατ’ άλλους Γλεϊνίδες, γιατί εκτός από ελεεινές είναι και γλοιώδεις.
Στην Ταϋλάνδη πολλοί τελετές, έθιμα, τρόποι και συμπεριφορές δένονται με μια εξωτερική επίδειξη της θέσης και του πλούτου και δεν έχει σχέση με επιπολαιότητα ή ρηχότητα.

Το Sin Sot δεν είναι μια συνωμοσία για να αποσπαστούν χρήματα από τα Farangs. Είναι ένα παραδοσιακό ταϋλανδικό έθιμο που δένεται με το γεγονός ότι η Ταϋλάνδη είναι ιεραρχική κοινωνία. Με την πληρωμή του Sin Sot δείχνετε ότι αρμόζετε σε αυτή τη κοινωνική δομή. Είναι ένα σημείο της γενναιοδωρίας σας από την οποία όλοι οι άνθρωποι κρίνονται στην ταϋλανδέζικη κοινωνία - η μεγάλη επίδειξη γενναιοδωρίας όσο και η επίδειξη του σεβασμού και της ευγνωμοσύνης.
Έτσι εάν η φίλη σας ζητήσει ένα ποσό που φαίνεται υπερβολικό μπορεί να μην είναι απαραιτήτως κάτι που δηλώνει την πλεονεξία της ή κακές προθέσεις – μπορεί απλώς να θέλει να σας εμφανισει ως ‘great man’ στο χωριό της, ως κάποιον που έχει ‘good face’ και συνεπώς να ανέβει το ζεύγος στα μάτια των χωρικών. Στις περισσότερες περιπτώσεις το  Sin Sot είναι ένα σημαντικό πράγμα, ένα κρίσιμο σημείο στη ζωή της ταϋλανδέζας.
Μερικοί δυτικοί εμφανίζουν πολιτιστικό σοβινισμό στην άρνηση τους να πληρωθεί το Sin Sot. Υποστηρίζουν ότι είναι μια ταϋλανδέζικη  συνήθεια την οποία ο Farang δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει - ειδικά εάν η σύζυγός είναι από φτωχή οικογένεια ή είχε  προηγούμενες σχέσεις. Κάποιοι Farangs που έχουν αυτήν την γνώμη αφήνουν στους γηγενείς να φανεί ότι θέλουν να πάρουν τις ταϋλανδέζες στις χώρες τους και να ξεχάσουν έπειτα την Ταϋλάνδη. Φαίνεται να είναι μια απόρριψη του ταϋλανδέζικου πολιτισμού και ένας ισχυρισμός της "ανωτερότητας" του δικού τους.
Είναι επίσης ένας παράξενος κεφαλαιοκρατικός τρόπος όπου οι άνθρωποι κρίνονται απλώς με όρους μιας οικονομίας της αγοράς. Στην ουσία, εάν αρνείστε να πληρώσετε το Sin Sot, επειδή η σύζυγός σας είχε τις προηγούμενες σχέσεις ή προέρχεται από φτωχό υπόβαθρο είναι σαν να τη βλέπετε σαν εμπόρευμα, ως προϊόν που έχει χαμηλότερη αξία από άλλα την περίοδο αυτή στην αγορά.
Αν και πολλοί Ταϋλανδοί έχουν επίσης τη γνώμη ότι λιγότερο Sin Sot πρέπει να πληρωθεί εάν η νύφη είχε έναν προηγούμενο γάμο κ.λ.π., θα πληρώσουν κάποιο Sin Sot ως τμήμα της τελετής του γάμου. Οτιδήποτε άλλο θα αποτελούσε σπάσιμο της παράδοσης.
Με την πληρωμή Sin Sot θα έχετε κερδίσει μια θέση στην τοπική κοινωνία και οι άνθρωποι στο χωριό θα μιλούν με καλά λόγια για σας. Θα έχετε δείξει  κατανόηση και σεβασμό προς τον πολιτισμό τους.
Τι γίνεται αν δεν το πληρώσετε; Ίσως θα θελήσετε να επισκεφτείτε την οικογένειά της και να χτίσετε ακόμη και ένα σπίτι στο χωριό της. Οι χωρικοί θα σας χαμογελάσουν και πιθανώς θα σας μιλούν πάντα με καλοσύνη, αλλά όλοι θα θυμούνται την ασέβεια προς τον πολιτισμό τους.

Αν κάτι από τα παραπάνω δεν ισχύει είναι από μεταφραστικό λάθος και δεν έγινε επίτηδες. Ήταν και μεγάλο το κείμενο. Το Πάσχα σουβλίζω το αρνί στην Chiang Mai, πρώτα ο Βούδας. Αν δε κάνω λάθος πας Παττάγια και μετά όλο ευθεία. Θα βρω το δρόμο ελπίζω.
Φεγγαααααρι μου χλωμοοοοοοοοοοοο.

Choke dee σε όλους.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πως περνανε 9-10 ωρες με ΤΗΑΙ...τι λενε οι παλιοι...?
τι σου προσφερουν μεχρι να φτασεις απο αποψη φαγητου αλλα και διασκεδασης?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχάς πετάς με boeing 777-200e.Έχεις δική σου προσωπική οθόνη οπου μπορείς να παίξεις παιχνίδια,να επιλέξεις μέσα απο μια μεγάλη γκάμα ταινιών,να δείς διαφορες πληροφορίες κ.τ.λ.Μέχρι και εξωτερική κάμερα έχει για να δεις προσγείωση και απογείωση.
Έχει 2 γέυματα(το 1 πρωινό).
Γνώμη μου επέλεξε θέση στον διάδρομο για να μπορείς να σηκώνεσαι να ξεμουδιάζεις χωρίς να σπας τα @@ του άλλου.Μπορέις να επιλέξεις απο τώρα τη θέση σου με 1 τηλ.στην εταιρια.
Έχω ταξιδέψει με κάμποσες εταιρίες στο παρελθόν αλλα το καλύτερο ταξίδι μου ήταν το πρόσφατο με την Thai.Απλά άψογη!!!

Υ.Σ υπάρχει πάντα η λύση που λέγεται υπνωτικό χάπι...

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το Πάσχα σουβλίζω το αρνί στην Chiang Mai, πρώτα ο Βούδας. Αν δε κάνω λάθος πας Παττάγια και μετά όλο ευθεία. Θα βρω το δρόμο ελπίζω.
Φεγγαααααρι μου χλωμοοοοοοοοοοοο.

Choke dee σε όλους.
φιλε η πατταγια ειναι στην αντιθετη κατευθυνση απο chiang mai και μη διανοηθεις να περασεις ουτε απο εξω αν δεν εχεις σκοπο να μεινεις εκει,ακουγοντε πολλες ιστοριες και μυθοι για αυτη την πολη :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Για to sin sot συμφωνω αν και στην πραξη ειναι καπως διαφορετικα,πεφτει πολλη εκμεταλευση σε φαρανγκ και Ται αρσενικους :sunglasses:αλλα χαλαλι :think:
Να συμπληρωσω οτι οσο πιο πλουσια ειναι η νυφη τοσο πιο υψηλο και το αντιτιμο και προσφατο παραδειγμα η Τατα Γιανγκ που το γαμπρουλακι κατεθεσε αρκετα εκατομυρια μπατ για χαρη της :grin:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν ξερεις που πας περνανε και δεν το καταλαβαινεις :dancing:Εγω μονο την πρωτη φορα ζοριστηκα μετα... δωστε μου μιλια να κανω προς Ασια μερια :dancing:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καταρχάς πετάς με boeing 777-200e.Έχεις δική σου προσωπική οθόνη οπου μπορείς να παίξεις παιχνίδια,να επιλέξεις μέσα απο μια μεγάλη γκάμα ταινιών,να δείς διαφορες πληροφορίες κ.τ.λ.Μέχρι και εξωτερική κάμερα έχει για να δεις προσγείωση και απογείωση.
Έχει 2 γέυματα(το 1 πρωινό).
Γνώμη μου επέλεξε θέση στον διάδρομο για να μπορείς να σηκώνεσαι να ξεμουδιάζεις χωρίς να σπας τα @@ του άλλου.Μπορέις να επιλέξεις απο τώρα τη θέση σου με 1 τηλ.στην εταιρια.
Έχω ταξιδέψει με κάμποσες εταιρίες στο παρελθόν αλλα το καλύτερο ταξίδι μου ήταν το πρόσφατο με την Thai.Απλά άψογη!!!

Υ.Σ υπάρχει πάντα η λύση που λέγεται υπνωτικό χάπι...

αυτο το χαπι ειναι οντως θαυματουργο...
το παιρνεις ενω νιωθεις χαλια,δεν εχεις διαθεση για τιποτα,
το μονο που βλεπεις ειναι χοντρες και με υφος 1000 καρδηναλιων ελληνιδες
και μολις σε "πιασει" (το χαπι δηλαδη) τοτε ξυπνας και ολα εχουν
αλλαξει ξαφνικα...πας κυριολεκτικα στον παραδεισο και δεν καταλαβες
και ποσο γρηγορα !!!!!!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

στην ταυλανδη τελικα τα παντα εχουν την τιμη τους..

που να ξερουν ομως τι ψωμολυσσες farags συχναζουν εκει κατω, ελπιζω μονο να μην συχναζουν ηλιθιοι που να πεφτουν σε αυτη την παραδοση-παγιδα..

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
. Ένας γάμος στο χωριό χωρίς την τελετή που σχετίζεται με την πληρωμή Sin Sot θα , εμφανίζει στους γονείς της νύφης ότι ο γαμπρός τους έχει αρκετά χρήματα για να φροντίσει τη σύζυγό του και δεν παίρνει την κόρη τους για να ζήσει σαν τα ακαθάρματα της Παττάγιας και του Πουκέτ που έρχονται από ξένες χώρες π.χ. την Ελλάδα.
ρε καθαρματα της πατταγιας και του Πουκετ το ακουτεεε :huh: :huh: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να συμπληρωσω και της Bangkok

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
που να ξερουν ομως τι ψωμολυσσες farags συχναζουν εκει κατω, ελπιζω μονο να μην συχναζουν ηλιθιοι που να πεφτουν σε αυτη την παραδοση-παγιδα..
Το sin sot ισχύει και για τους ντόπους γαμπρούς!!!
Επίσης μια χωρισμένη ταυλανδέζα δεν μπορεί να παρευρεθεί σε γάμο!!!(Θεωρείται γκαντεμιά)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Το sin sot ισχύει και για τους ντόπους γαμπρούς!!!
Επίσης μια χωρισμένη ταυλανδέζα δεν μπορεί να παρευρεθεί σε γάμο!!!(Θεωρείται γκαντεμιά)

το ξερω πως ισχυει για ολους.
απλα, εκανα μια υποθεση με βαση καποια πραγματα που ειδα εκει κατω.
δεν ξερω αλλα φανταζομαι πως αρκετοι ευρωπαιοι θα ψαχνουν τα λεφτα τους και τις γυναικες τους καπου στη ΝΑ Ασια..

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
στην ταυλανδη τελικα τα παντα εχουν την τιμη τους..

To φωναζω εγω οτι το μαμηση με γαμο ή χωρις θελει λεφτα αλλα δεν ακουτε,να που με ενα κειμενο γιγας ο συντροφος με δικαιωνει :rockon:
Το λεει και ο νομος και η παραδοση ,κολπο γκροσσο.
Παλιοτερα αν επιανες το χερι κοπελας χωρις να ειστε αρραβωνιασμενοι εστω επρεπε να πληρωσεις χρηματα γιατι την προσβαλες σκεψου να εκανες και τιποτα αλλο...
Παραλογο μπορει να φαινεται σε μας τωρα και ελπιζω να εχει ξεπεραστει, αλλα περιπου το ιδιο συνεβαινε και στην Ελλαδα :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom