Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (0 μέλη και 88 επισκέπτες)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
mgreek  ο κοσμος ειναι πιο μικρος απο οτι φανταζεσαι :sunglasses:
Αυτη τη φορα δεν ηρθα Buriram λογω ανωτερας βιας :dancing: αλλα την αλλη φορα θα σε καλεσω στο ανακαινισμενο μου σπιτι και ψαρεμα στο ποταμι :dancing:
Ειμαι γειτονας με το ντοκτορ 7km ειναι τα χωρια μας πιστευω εσυ εισαι πιο κοντα,εγω ειμαι Λαχαν Σαϊ.
Θα ηθελα να σε παρακαλεσω τωρα που ειναι νωρις να βρεθουμε εκει να δουμε τα περιουσιακα μας στοιχεια αν ειναι αληθη και αν εχουν γινει τιποτα καταπατησεις απο μερους των οικογενειων εκατερωθεν :idiot:ειμαι πολυ σχολαστικος σε αυτα τα θεματα γιατι εχω πικρη πειρα :sunglasses:πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε θα τα βρουμε. :rolleyes:

-mimikos η εισαγωγη τα λεει ολα...

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Mπράβο ρε Μιμίκο. Με έκανες να γελάσω και ταυτόχρονα να σκεφτώ πόσο "όμορφη" πρέπει να είναι αυτή η Ταιλάνδη.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κωστή ο τύπος έφτιαχνε απίστευτη som tam.Τον επισκεπτόμουνα κάθε μέρα στη Κάρον στο Πουκέτ.Αλλά ήταν με μηχανάκι,άλλαζε πιάτσα και ζοριζόμουνα να τον βρω.Βέβαια δεν την έτρωγα έξτρα καυτερή με τίποτα!!!

[youtube=425,350]SdsDWiT0shk[/youtube]

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

η som tam ειναι μια παραδοσικη σαλατα η οποια περιεχει αναμεσα στα συστατικα της την καυτερη παπαγια !!!
ειναι μια ιδιαιτερη λιχουδια για τις ταυλανδεζες !!! αλλα λιγοι δυτικοι μπορουν να την γευτουν !

ουτοπικε εγω την τρωω εξτρα καυτερη !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αληθεια, δοκιμασε κανεις som tam ετσι οπως την "δοκιμαζω" εγω καθε φορα που παω κατω?

Μπα φίλε.Μετά από som tam και κατσαριδάκια-ακριδάκια της είχα αγοράσει στοματικό διάλυμα!!!

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν περιγραφεται ετσι απλα.
αληθεια, δοκιμασε κανεις som tam ετσι οπως την "δοκιμαζω" εγω καθε φορα που παω κατω?
F-16  γινεται να μην εχω δοκιμασει εγω???
Την επομενη φορα μαζι, για χαβαλε το προγραμα εχει Boyz town,και ποτο στο Jenny star bar,και να παμε σε κανενα soi με ντοκτορ θα εχει πολυ γελιο. Να αλλαξουμε και λιγο, γιατι η πατταγια εχει πολυ δουλεια και πολλα κολπα ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Θαθελα ναξερα ποσοι απο εεσας ξεχωρισατε τους τραβελλους :grin: :grin:
με τοσα ενσημα στην πατταγια δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγουν τα τραβελακια, κανουν μπαμ...
σαυτο το βιντεακι ειδα ταιλανδεζα που μου ριξε δυο φορες χυλοπιττα.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σαββατοκύριακο για καφέ στο Σίδνεϊ; Γιατί όχι; Με το νέο σούπερ αεροπλάνο, όλα είναι δυνατά.
Με το Reaction Engines A2:a, διάδοχο του περίφημου Concord, η απόσταση Ευρώπη-Σίδνεϊ θα καλύπτεται σε λιγότερο από 5 ώρες.
θα μπορεί να μεταφέρει 300 επιβάτες και το ταξίδι θα στοιχίζει όσο ένα εισιτήριο business class.
Κάτι ήξερε ο Κώστας που έλεγε ότι και για σ/κ η thai είναι μια χαρά!!   :grin:

Που κάνουμε κράτηση????

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
4. Τι σημαίνει το ค่ะ (ka) ή ครับ (khrap) στο τέλος των προτάσεων;
Οι άνδρες προσθέτουν khrap στο τέλος των προτάσεων για να καταστήσουν τo λόγο τους πιο ευγενικό. Οι γυναίκες λένε ka. Δεν έχει οποιαδήποτε έννοια που να μπορεί να μεταφραστεί στα ελληνικά. Είναι ακριβώς μια λέξη που χρησιμοποιεί κάθε Ταϋλανδός για να είναι πιο ευγενικός και προστίθεται στο τέλος της πρότασης.
Μερικά άτομα λένε khap αντί khrap. Οι γυναίκες από Chiangmai λένε jao αντί ka. Υπάρχουν πιθανώς και άλλες παραλλαγές!

5. Τι το εξαιρετικό έχει ο βασιλιάς Bhumibol και τον αγαπούν τόσο πολύ; Είναι θέμα κουλτούρας ή έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου;
Είναι πραγματικά δύσκολό να εξηγήσει κανείς το γιατί.  Όπως οι ίδιοι λένε, ενδιαφέρεται πολύ για τους ανθρώπους του και η βασική του προτεραιότητα είναι να κάνει το καλύτερο για όλους τους Ταϋλανδούς. Όταν η μητέρα του ήταν άρρωστη στο νοσοκομείο ο Bhumibol την επισκεπτόταν πολύ αργά το βράδυ, έτσι ώστε να μην προκαλέσει τη δυσχέρεια στους κατοίκους της Μπανγκόκ. Ο βασιλιάς Bhumibol δεν είναι το είδος του βασιλιά που θα καθίσει  & θα χαλαρώσει ξοδεύοντας πλουσιοπάροχα. Είναι το είδος βασιλιά που εργάζεται ακούραστα για ανθρώπους όλων των ειδών και των θρησκειών. Γι’ αυτόν όλοι οι Ταϋλανδοί είναι τα παιδιά του.

6. Τι συμβολίζει το  άσπρο υφασμάτινο βραχιόλι που φοράει το ωραίο τιλάκ στο χέρι;
Το συγκεκριμένο βραχιολάκι είναι πολύ δημοφιλές, ως επί το πλείστον, στους κατοίκους των αγροτικών περιοχών της Ταϋλάνδης αλλά και μεταξύ εκείνων ταϋλανδο-κινεζικής καταγωγής.
Είναι ένα είδος φυλακτού και πιστεύεται ότι αποφέρει καλή τύχη στον κάτοχο του.

Choke dee tilak

PS. Τις πληροφορίες τις παίρνω απ’ το . Ευχαριστώ για τις διορθώσεις φίλε 04fantomas05.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
με τοσα ενσημα στην πατταγια δεν υπαρχει περιπτωση να ξεφυγουν τα τραβελακια, κανουν μπαμ...
σαυτο το βιντεακι ειδα ταιλανδεζα που μου ριξε δυο φορες χυλοπιττα.
Εισαι ο μονος ανθρωπος που δεν θα ρωταγα ΠΟΤΕ και ο πρωτος που απαντησε!!
Παραδοξως χυλοπιττα δεν εχω φαει ποτε στη Ταυλανδη, οχι γιατι ειμαι ομορφος αλλα παντα κανω κολλητη τη mama san. ;)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
mgreek   ο κοσμος ειναι πιο μικρος απο οτι φανταζεσαι :sunglasses:
Αυτη τη φορα δεν ηρθα Buriram λογω ανωτερας βιας :dancing: αλλα την αλλη φορα θα σε καλεσω στο ανακαινισμενο μου σπιτι και ψαρεμα στο ποταμι :dancing:
Ειμαι γειτονας με το ντοκτορ 7km ειναι τα χωρια μας πιστευω εσυ εισαι πιο κοντα,εγω ειμαι Λαχαν Σαϊ.
Θα ηθελα να σε παρακαλεσω τωρα που ειναι νωρις να βρεθουμε εκει να δουμε τα περιουσιακα μας στοιχεια αν ειναι αληθη και αν εχουν γινει τιποτα καταπατησεις απο μερους των οικογενειων εκατερωθεν :idiot:ειμαι πολυ σχολαστικος σε αυτα τα θεματα γιατι εχω πικρη πειρα :sunglasses:πολιτισμενοι ανθρωποι ειμαστε θα τα βρουμε. :rolleyes:

-mimikos η εισαγωγη τα λεει ολα...

Pacam λέγεται το χωριό μας!

Μάλλον για γείτονες μας κόβω...

Θα τσεκάρω εγώ τα χωράφια σου, μην ανησυχείς...

Τα περουσιακά θα τα βρούμε, κατά την διάρκεια του ψαρέματος!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Παραδοξως χυλοπιττα δεν εχω φαει ποτε στη Ταυλανδη,
εγω τη μυριζομαι και παω σφαιρα, στην πατταγια το ευχαριστιεσαι, δεν σε πειραζει καθολου, ξερεις οτι μετα απο λιγα δευτερολεπτα θα χουφτωνεις και θα γαμας μια πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μάλλον για γείτονες μας κόβω...
αν μαζευτουμε πολλοι ελληνες στην ισααν τοτε θα αρχισουν οι καβγαδες, ο ενας θα τρωει μετρα απο το οικοπεδο του αλλου, ενα πηγαδι θα το διεκδικουν πολλοι κτλ. ολη η ισααν στα δικαστηρια.
τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να δω και γω την προικα, καπου εκει κοντα ειναι, δεν θυμαμαι το ονομα του χωριου. μηπως να τα βαλουμε στο Ε9 το φετινο :2funny: :2funny:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν μαζευτουμε πολλοι ελληνες στην ισααν τοτε θα αρχισουν οι καβγαδες, ο ενας θα τρωει μετρα απο το οικοπεδο του αλλου, ενα πηγαδι θα το διεκδικουν πολλοι κτλ. ολη η ισααν στα δικαστηρια.
τωρα που το σκεφτομαι πρεπει να δω και γω την προικα, καπου εκει κοντα ειναι, δεν θυμαμαι το ονομα του χωριου. μηπως να τα βαλουμε στο Ε9 το φετινο :2funny: :2funny:

Το δικό μου πάντως ειναι στην επαρχία Yasothon :rockon: :rockon: :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αγροτικών
PS. Τις πληροφορίες τις παίρνω απ’ το . Ευχαριστώ για τις διορθώσεις φίλε 04fantomas05.
You are wellcome  :)  Κανεις καλη δουλεια φιλε, συνεχισε ετσι.

mgreek και george ακουω οικοπεδα, χωραφια, περιουσσιες, πηγαδια κτλ  :idiot:. Αν αποφασισατε να γινετε αγροτες πειτε μου παρακαλω τον τροπο με τον οποιο αγορασατε αγροτεμαχιο η οικοπεδο στο ονομα σας!

Αγιου Βαλεντινου αυριο = μερα ακολασιας

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
You are wellcome  :)  Κανεις καλη δουλεια φιλε, συνεχισε ετσι.

mgreek και george ακουω οικοπεδα, χωραφια, περιουσσιες, πηγαδια κτλ  :idiot:. Αν αποφασισατε να γινετε αγροτες πειτε μου παρακαλω τον τροπο με τον οποιο αγορασατε αγροτεμαχιο η οικοπεδο στο ονομα σας!

Αγιου Βαλεντινου αυριο = μερα ακολασιας

Βρε ασε τα παιδια να τακτοποιηθουνε, θα κανουμε και εισαγωγες ρυζιου    :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom