Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.
να πω επισης οτι περιμενα κατω να δω πολλους ελληνες αλλα τπτ οι μοναδικοι που γνωρισαμε ηταν 2 φιλοι στο ξενοδοχειο στη παταγια οι οποιοι ηταν για δευτερη φορα εκει και μια παρεα απο ζευγαρια αντρες γυναικες στο πουκετ.
θελω να ξαναπαω αλλα την επομενη φορα σε low season να δω πως ειναι και τοτε τα πραγματα.
στην επομενη ισως να βγαλω απτο προγραμμα το πουκετ και να βαλω το βορα chiang mai.bangkok kai pattaya σιγουρα και ισως και καμποτζη θα δουμε...
στη παταγια επισης αξιζει να παει κανεις στο μουσειο του ripley στο garden plaza πολυ καλο.
και πριν τη jomtien beach στο πυργο το ψηλο που εχουν (δε θυμαμαι το ονομα του)που ανεβαινεις με lift και μετα πεφτεις αν θες με τα χερια με τροχαλια.
α για μπανγκοκ απο nana παιρνεις ταξι και σε παει soi cowboy to βραδακι που και κει γινεται πανικος και ειναι και φτηνοτερα ποτα και γκομενες.

οσο αφορα τις πτησεις μονο απευθειας ξαναπαω και ας πληρωσω και 200 ευρω παραπανω, η qatar airways που πηγαμε στην επιστροφη εφτανες ντοχα απογευμα και ειχες πτηση μετα για αθηνα την αλλη μερα το πρωι συνολο 17 ωρες περιπου στο αεροδρομιο χωρις ξενοδοχειο με τους αραβες και τις γυναικες ninja πολυ πικρα.ευτυχως που υπηρχαν τα quiet rooms kai κοιμασε λιγακι.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
η qatar airways που πηγαμε στην επιστροφη εφτανες ντοχα απογευμα και ειχες πτηση μετα για αθηνα την αλλη μερα το πρωι συνολο 17 ωρες περιπου στο αεροδρομιο χωρις ξενοδοχειο με τους αραβες και τις γυναικες ninja πολυ πικρα.
Γιατί χωρίς ξενοδοχείο. Ζήτησες ? Κανονικά είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν ξενοδοχείο, 2 γεύματα, πρωινό και ένα υπεραστικό τηλ. δωρεάν . Όλα αυτά τα έχω πετύχει με την Κατάρ .

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί χωρίς ξενοδοχείο. Ζήτησες ? Κανονικά είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν ξενοδοχείο, 2 γεύματα, πρωινό και ένα υπεραστικό τηλ. δωρεάν . Όλα αυτά τα έχω πετύχει με την Κατάρ .

ναι εννοειται πως ζητησα αλλα τπτ τζιφος αποοτι εμαθα αργοτερα απτο ταξιδιωτικο μου πρακτωρα μονο η fly emirates δικαιολογει και ξενοδοχειο στης ανταποκρισεις της.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Την καλησπερα μου απο το ομορφο Κο σαμετ.Δυστηχως λογω διαφορων λογων βρεθηκα χωρις συντροφια,μιας και το νησι απο οτι το βλεπω καλυτερα να εισαι καβατζομενος.Χθες ξανασφραγισα το διαβατηριο μου στα συνορα με την Βιρμανια κοστος 500βαχτ η 10$ κανενα προβλημα,τα συνορα ειναι ανοιχτα για ολο τον κοσμο(μιας και στην Ελλαδα ακουγα διαφορα).Ο καλυτερος τροπος για να ξανασφραγισει καποιος το διαβατηριο και να δωσει νεα παραταση 30 ημερων,ειναι απο το Τσιαγκ μαι να παει σε ενα τουριστικο γραφειο που εχει αυθημερον εκδρομη για αυτο τον σκοπο σε συνδιασμο επισκεψη σε καποιες φυλες και στο χρυσο τριγωνο,κοστος εκδρομης 700βαχτ περιπου.Στο Τσιαγκ ραι δεν υπαρχουν τετοιες εκδρομες,εχει μονο να νοικιασεις αμαξι και οδηγο μαζι να σε παει εκει που θελεις,οι τιμες ξεκινανε απο 1200βαχτ.Η βιζα για το λαος εχει 25$ και υπαρχουν αντιστοιχες εκδρομες παντα απο Τσιαγκ μαι που ειναι το κεντρο ολων των εξορμησεων του βορρα.Επομενος σταθμος μου Κο τσαγκ και βλεπουμε.....

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
πολλα χαιρετίσματα και φιλιά σε πολλούς απο εδω μέσα.....    ;)

ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου [size=10pt]fantoma [/size] :-*

να δωσει νεα παραταση 30 ημερων,
28 ημερων

απλα μάλλον ο φίλος δεν ειδε οτι του είχαν και διαμονή μεσα στο εισιτήριο του....δεν μπορώ να διανοηθώ οτι δεν είχε ξενοδοχείο η QATAR

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Την καλησπερα μου απο το ομορφο Κο σαμετ.Δυστηχως λογω διαφορων λογων βρεθηκα χωρις συντροφια,μιας και το νησι απο οτι το βλεπω καλυτερα να εισαι καβατζομενος.Χθες ξανασφραγισα το διαβατηριο μου στα συνορα με την Βιρμανια κοστος 500βαχτ η 10$ κανενα προβλημα,τα συνορα ειναι ανοιχτα για ολο τον κοσμο(μιας και στην Ελλαδα ακουγα διαφορα).Ο καλυτερος τροπος για να ξανασφραγισει καποιος το διαβατηριο και να δωσει νεα παραταση 30 ημερων,ειναι απο το Τσιαγκ μαι να παει σε ενα τουριστικο γραφειο που εχει αυθημερον εκδρομη για αυτο τον σκοπο σε συνδιασμο επισκεψη σε καποιες φυλες και στο χρυσο τριγωνο,κοστος εκδρομης 700βαχτ περιπου.Στο Τσιαγκ ραι δεν υπαρχουν τετοιες εκδρομες,εχει μονο να νοικιασεις αμαξι και οδηγο μαζι να σε παει εκει που θελεις,οι τιμες ξεκινανε απο 1200βαχτ.Η βιζα για το λαος εχει 25$ και υπαρχουν αντιστοιχες εκδρομες παντα απο Τσιαγκ μαι που ειναι το κεντρο ολων των εξορμησεων του βορρα.Επομενος σταθμος μου Κο τσαγκ και βλεπουμε.....

το θεμα με την σφραγιδα του διατηριου ειναι λιγο περιπλοκο ! το θεμα ειναι να μην ξεπερασεις το διαστημα των 90 ημερων σε διαστημα 6 μηνων βαση του νεου νομου που ισχυει υστερα απο το πραξικοπημα!

τωρα για παραπανω παραμονη ειναι λιγο περιπλοκα τα πραγματα και χρειαζεται ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ προσοχη !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πολλα χαιρετίσματα και φιλιά σε πολλούς απο εδω μέσα.....    ;)

ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου [size=10pt]fantoma [/size] :-*
28 ημερων
απλα μάλλον ο φίλος δεν ειδε οτι του είχαν και διαμονή μεσα στο εισιτήριο του....δεν μπορώ να διανοηθώ οτι δεν είχε ξενοδοχείο η QATAR

κυκλαδες θα καλοκαιριασει σε λιγο στην ελλαδα ! :dancing: εχεις σκοπο να μαζευτεις ?  :dancing:

να σε καλα και να περνας καλα φιλε μου !

βρες και λιγο χρονο να μας ποσταρεις και καμια φωτο !

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
βρες και λιγο χρονο να μας ποσταρεις και καμια φωτο !
ρε φιλε δεν ειναι του στυλ μου...αλλα να ξερεις οτι εχω πανω απο 2000 φωτο ήδη στα χέρια μου :)
μην γελάσεις φετος τρελάθηκα να τραβώ φωτο

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Τα διαβάζω όλα αυτά και τρελαίνομαι. Που είναι οι διακοπές μου οεο;  :headbang:

κυκλάδες τι γίνεται πήρες υπηκοότητα εκεί πέρα;  :2funny:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βγήκε και το δικό μου εισητήριο για 5/4!  Soghran κάτω λοιπόν...

Κυκλάδες έτσι όπως το πας φέτος ακόμη κάτω θα είσαι... :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κυκλαδες μη μου πεις οτι εισαι με την ιδια γυναικα?

FUKARAS

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μηπως ξερετε ρε παιδια οταν θα παω για μασαζ στην ταιλανδη και
κανει το μασαζ 800 μπατ για 2 ωρες  παραδειγμα πληρωνω και εξτρα
μπουρμπουαρ και αν ναι ποσο περιπου.οπιος ξερει ας μου πει σας παρακαλω γιατι θα παω τον μαρτιο για πρωτη φορα.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Γαμησετα το θρεντ εχει ξεφυγει εντελως... :jerking:
Αλλος παει Ταυλανδη και καθεται ολη μερα σε ιντερνετ καφε..
Αλλος μας φλομωσε στο ψεμα..
Αλλος ρωταει ποσα μουνια προλαβαινει να πηδηξει..
Αλλος προσπαθει να κανει επιδειξη ισχυος..
Αλλος ρωταει ποσα μετρα ειναι ενας δρομος..
Αλλος ετσι...  Αλλος αλλιως...  Ελεος...!
Που ειναι οι παλιες καλες μερες γαμωτο? :headbang:

χαιρομαι που το μηκος της walking street  εγινε σλογκαν!!!!!!
βεβαια εξηγησα γιατι το ρωτησα μην επανελθουμε...
μου αρεσει πολυ το χιουμορ σας...:-)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom