vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Welcome to the club σύντροφε.Δεν ημουν τρελαμενος με τις ασιατισες τωρα ομως τις εχω σα πρωτη επιλογη
Πολύ καλό και κατατοπιστικό το πόστ σου.
Περιμένουμε και τη συνέχεια.
Welcome to the club σύντροφε.Δεν ημουν τρελαμενος με τις ασιατισες τωρα ομως τις εχω σα πρωτη επιλογη
Γιατί χωρίς ξενοδοχείο. Ζήτησες ? Κανονικά είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν ξενοδοχείο, 2 γεύματα, πρωινό και ένα υπεραστικό τηλ. δωρεάν . Όλα αυτά τα έχω πετύχει με την Κατάρ .η qatar airways που πηγαμε στην επιστροφη εφτανες ντοχα απογευμα και ειχες πτηση μετα για αθηνα την αλλη μερα το πρωι συνολο 17 ωρες περιπου στο αεροδρομιο χωρις ξενοδοχειο με τους αραβες και τις γυναικες ninja πολυ πικρα.
Γιατί χωρίς ξενοδοχείο. Ζήτησες ? Κανονικά είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν ξενοδοχείο, 2 γεύματα, πρωινό και ένα υπεραστικό τηλ. δωρεάν . Όλα αυτά τα έχω πετύχει με την Κατάρ .
28 ημερωννα δωσει νεα παραταση 30 ημερων,
απλα μάλλον ο φίλος δεν ειδε οτι του είχαν και διαμονή μεσα στο εισιτήριο του....δεν μπορώ να διανοηθώ οτι δεν είχε ξενοδοχείο η QATARΓιατί χωρίς ξενοδοχείο. Ζήτησες ? Κανονικά είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν ξενοδοχείο, 2 γεύματα, πρωινό και ένα υπεραστικό τηλ. δωρεάν . Όλα αυτά τα έχω πετύχει με την Κατάρ .
Την καλησπερα μου απο το ομορφο Κο σαμετ.Δυστηχως λογω διαφορων λογων βρεθηκα χωρις συντροφια,μιας και το νησι απο οτι το βλεπω καλυτερα να εισαι καβατζομενος.Χθες ξανασφραγισα το διαβατηριο μου στα συνορα με την Βιρμανια κοστος 500βαχτ η 10$ κανενα προβλημα,τα συνορα ειναι ανοιχτα για ολο τον κοσμο(μιας και στην Ελλαδα ακουγα διαφορα).Ο καλυτερος τροπος για να ξανασφραγισει καποιος το διαβατηριο και να δωσει νεα παραταση 30 ημερων,ειναι απο το Τσιαγκ μαι να παει σε ενα τουριστικο γραφειο που εχει αυθημερον εκδρομη για αυτο τον σκοπο σε συνδιασμο επισκεψη σε καποιες φυλες και στο χρυσο τριγωνο,κοστος εκδρομης 700βαχτ περιπου.Στο Τσιαγκ ραι δεν υπαρχουν τετοιες εκδρομες,εχει μονο να νοικιασεις αμαξι και οδηγο μαζι να σε παει εκει που θελεις,οι τιμες ξεκινανε απο 1200βαχτ.Η βιζα για το λαος εχει 25$ και υπαρχουν αντιστοιχες εκδρομες παντα απο Τσιαγκ μαι που ειναι το κεντρο ολων των εξορμησεων του βορρα.Επομενος σταθμος μου Κο τσαγκ και βλεπουμε.....
πολλα χαιρετίσματα και φιλιά σε πολλούς απο εδω μέσα..... ;)
ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου [size=10pt]fantoma [/size] :-*
28 ημερων
απλα μάλλον ο φίλος δεν ειδε οτι του είχαν και διαμονή μεσα στο εισιτήριο του....δεν μπορώ να διανοηθώ οτι δεν είχε ξενοδοχείο η QATAR
ρε φιλε δεν ειναι του στυλ μου...αλλα να ξερεις οτι εχω πανω απο 2000 φωτο ήδη στα χέρια μουβρες και λιγο χρονο να μας ποσταρεις και καμια φωτο !
πω πω δηλωσεις ,ρε φιλε δεν ειναι του στυλ μου...
πω πω δηλωσεις ,
ελα γυρνα , καλεσανε την κλαση σου.
φανταζομαι οχι με τον φαντομα που μου εχει και αδυναμια...
που εισαι παιδί ? καλα ? ειχα και την κουβέντα σου :-*
ναικυκλάδες τι γίνεται πήρες υπηκοότητα εκεί πέρα;
ναιΚυκλάδες έτσι όπως το πας φέτος ακόμη κάτω θα είσαι...
ετσι μπραβο, αλλος ενας παρων τον απριλη, για να μη νιωθω μοναξια..Βγήκε και το δικό μου εισητήριο για 5/4! Soghran κάτω λοιπόν...
Γαμησετα το θρεντ εχει ξεφυγει εντελως...
Αλλος παει Ταυλανδη και καθεται ολη μερα σε ιντερνετ καφε..
Αλλος μας φλομωσε στο ψεμα..
Αλλος ρωταει ποσα μουνια προλαβαινει να πηδηξει..
Αλλος προσπαθει να κανει επιδειξη ισχυος..
Αλλος ρωταει ποσα μετρα ειναι ενας δρομος..
Αλλος ετσι... Αλλος αλλιως... Ελεος...!
Που ειναι οι παλιες καλες μερες γαμωτο?