Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Aακριβός γι αυτό δεν πάω  του αγίου Βαλεντίνου θα μου στιχηζε και χρυσαφικό. :2funny: :-

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
βρε john
πας για μια εβδομαδα μην αγχωνεσε γιατι δεν προλαβαινεις να τις  πηδησεις ολες
αραξε εκει και στο δευτερο ταξιδι που θα εχεις περισσοτερο χρονο κανεις και ενα τουρ πουκετ

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οταν φευγω ποτε δεν εχω κακοπερασει

τωρα αυτη η εβδομαδα θαναι λιγο αγγουρι

να κανονισουμε για καφε

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
καλως ηλθες πισω κωστα, αντε να μας πεις για καμμια απο τις τρελλες μιξεις σου να μας ανεβασεις λιγακι γιατι εδω περα τρελλαθηκαμε με το μηκος της walking street..  :headbang:  :idiot:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τρελλαθηκαμε με το μηκος της walking street..  :headbang:  :idiot:
για ενα σεξουαλικα ορεξατο η w/s ειναι ο επιγειος παραδεισος, ειναι τοση η προσφορα και η ποικιλια που μερικες φορες πανικοβαλομαι.
λεω απο μεσα μου,
"αντε να βρω μια να φυγω να τελειωνει το γλυκο μαρτυριο"
δεν ειναι τυχαιο που μετα απο μερικα ταξιδια αναζητουμαι ενα gfe για αραγμα, αν εχω αδικο μιλειστε

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
για ενα σεξουαλικα ορεξατο η w/s ειναι ο επιγειος παραδεισος, ειναι τοση η προσφορα και η ποικιλια που μερικες φορες πανικοβαλομαι.
λεω απο μεσα μου,
"αντε να βρω μια να φυγω να τελειωνει το γλυκο μαρτυριο"
δεν ειναι τυχαιο που μετα απο μερικα ταξιδια αναζητουμαι ενα gfe για αραγμα, αν εχω αδικο μιλειστε

πανικος σε πιανει μεχρι και στην bangla, στο πουκετ, φανταζομαι τι γινεται στην πατταγια!
γι' αυτο δεν θα πατησω ποτε το ποδι μου στην εκει, νομιζω πως ειμαι περισσοτερο τουριστας, παρα σεξοτουριστας και δεν θα γουσταρα ποτε να παω σ' ενα μερος για το μουνι και μονο.
οσο για το αραγμα που μιλας κωστα, εγω το ακολουθησα τελικα απο το πρωτο ταξιδι, ισως επειδη ημουνα και τυχερος στις επιλογες μου.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μαλιστα,ο κυβος εριφθην...θα παω μονο Παταγια.!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μαλιστα,ο κυβος εριφθην...θα παω μονο Παταγια.!!!
ναι αλλα μην το πολυφωναζεις γιατι εμεις της πατταγια ειμαστε τα μαυρα προβατα,
οτι θες με πμ στη διαθεση σου.
καλως ηλθες..

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επιστροφη και για μενα μετα απο ενα μηνα στη πανεμορφη ταυλανδη.ημουν κατω απο 6-1 εως και 8-2 μαζι με αλλο ενα κολητο φιλο.7 μερες  bkk 10 μερες πουκετ 10 μερες παταγια και ξανα bkk μεχρι και την επιστροφη.
Στην αρχη στη bkk μειναμε στη nana sto rajah hotel οχι τπτ το σπουδαιο αλλα φτηνο και σε πολυ στρατηγικο σημειο,κατεβαινες απτο ξενοδοχειο και βρισκοσουν αμεσως στην ακολασια  :).η bkk στην αρχη ανυποφορη ζεστη νεφος πρωτογνωρες μυρωδιες στους δρομους θελει συνηθεια.τα μεσα μαζικης μεταφορας τα μαθαινεις ευκολα και πας παντου γρηγορα και φτηνα ιδιαιτερα με το sky train.
Η περιοχη του siam που ειναι και σταση του sky train ειναι ο παραδεισος του shoping therapy εχει 3 εμπορικα στη σειρα στα οποια χανεσαι με πρωτο και καλυτερο to siam paragon που φημιζεται οτι ειναι και απτα μεγαλυτερα του κοσμου,αηιζει να το επισκεφτητε και ας μην ψωνισεται  αρκει για να πατε στο υπογειο του που ειναι το siam ocean world φανταστικο ενυδρειο. Μετα ειναι και το mbk center που ειναι και λιγακι  φτηνοτερο.
Για ψωνια γενικα μη παραλειψει κανεις να παει στη weekend market chachoutak (καπως ετσι) που ειναι η τελευτεα σταση του sky train mochit.πολυ πραμα σε τιμες πολυ χαμηλες.
Aπο αξιοθεατα μη χασεται το grand palace to wat pho ti floaing market και την ancient city αξιζουν..
Για τους πιο τολμηρους μια βολτα στη crocodile farm sti snake farm sto siam park city και μια βολτα στο ψηλοτερο ουρανοξυστη της bkk (304 μετρα με cafeteria στο τελευταιο οροφο) ειναι must.
Για διασκεδαση και γκομενες  υπαρχει η nana plaza καθως και 3 πολυ καλα club στη soi 11 με καλυτερο απολα το spice club (το προτημουν και οι περισοτερες ταυλενδεζες νεαρας ηλικιας για χορο και ξεφαντωμα)
Οπως θα καταλαβατε επεσε πολυ τρεξιμο τις πρωτες μερες στη bkk γιατι θελαμε να τα δουμε ολα.
Μετα αεροπλανακι και κατω για πουκετ που και εκει μειναμε σε στρατηγικο σημειο που αλλου λοιπον patong beach.στο πουκετ λοιπον ειπαμε να χαλαρωσουμε λιγακι αλλα που να χαλαρωσεις με τη bangle road μπροστα στα ποδια σου.tiger disco και τα μυαλα στα καγκελα..
Καναμε και τα day trips μας για phi phi island-james bond island-elephant trekking καθως επισης και ενα ψαρευτικο μονοημερο ολα καλα.
Ειχαμε διαβασει τοσα πολλα για τη περιβοητη παταγια που επρεπε να παμε και απο κει να δουμε τι παιζει.απο τιμες σε σχεση με το πουκετ πολυ φτηνοτερα και μεγαλυτερη ποικιλια απο γυναικες αλλα παραλια για μπανακι ξεχαστε το.lucifer kai marine πολυ καλες disco και το hard rock café αξιζει να το επισκεφτειτε.εκει μειναμε στο royal twins (αφου τοσες φορες εχει μεινει εκει ο κοσταςφ16 δε μπορει καλο θα ειναι) οντως πολυ καλο hotel καθαρο με τεραστια δωματια και φτηνο 1500μπατ.το μονο μειον η φασαρια απο ιοκοδομικες δουλειες απεναντι αλλα οκ στη παταγια δε πας για να χαλαρωσεις το αντιθετο...
Με λιγα λογια τωρα μετα το πρωτο μου ταξιδι στη ται καταλαβαινω απολυτως τα γραφομενα πολλων εδω μεσα (κοστας-doctor-von klp) ειναι μια  χωρα που η θα τη λατρεψεις η θα τη μισησεις εγω ανοικω στη πρωτη κατηγορια πλεον ;).η ξενερα με το που φτασαμε στα κρυα στο ελευθεριος βανιζελος ειναι απεριγραπτη :headbang: :headbang: :headbang:.
Για τις γυναικες δε τι να πω ξερουν πως να σε κανουν να περασεις καλα και στο τελος θες να πληρωσεις και συ απο μονος σου χωρις αυτες να σου χουν ζητησει λεφτα.βεβαια ολα μπορουν να συμβουν καθως ετυχε να γνωρισουμε και ταυλανδεζες να βγουμε μαζι τους για φαγητο βολτα κλπ και να μη ζητησουν λεφτα. Δεν ημουν τρελαμενος με τις ασιατισες τωρα ομως τις εχω σα πρωτη επιλογη ειχα να δω ραγαδες κυταριτιδα εστω καποια ατελεια σε γυναικιο κορμι ενα μηνα :cheesy:....οσο για το sex απλα το καλυτερο.
Α να μη ξεχασω στη παταγια sabai dee body massage μια εμπειρια που ολοι πρεπει καποια στιγμη να περασουν.
Και τα thai massage φανταστικα απλα καθε μερα σχεδον απο ενα για χαλαρωμα.
Αυτα προς το παρων συγνωμη αν σας κουρασα με το ποστ.
Αντε και στην επομενη τωρα μολις μαζεψουμε τα σπασμενα... :think:

Υγ.ουτοπικε ευχαριστω για τις αμεσες συμβουλες σου...

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γαμησετα το θρεντ εχει ξεφυγει εντελως... :jerking:
Αλλος παει Ταυλανδη και καθεται ολη μερα σε ιντερνετ καφε..
Αλλος μας φλομωσε στο ψεμα..
Αλλος ρωταει ποσα μουνια προλαβαινει να πηδηξει..
Αλλος προσπαθει να κανει επιδειξη ισχυος..
Αλλος ρωταει ποσα μετρα ειναι ενας δρομος..
Αλλος ετσι...  Αλλος αλλιως...  Ελεος...!
Που ειναι οι παλιες καλες μερες γαμωτο? :headbang:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
xaniant καλος ορισες υπομονη εγω φευγω σημερα για μανιλα και λιπα. :)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Γαμησετα το θρεντ εχει ξεφυγει εντελως... :jerking:
Αλλος παει Ταυλανδη και καθεται ολη μερα σε ιντερνετ καφε..
Αλλος μας φλομωσε στο ψεμα..
Αλλος ρωταει ποσα μουνια προλαβαινει να πηδηξει..
Αλλος προσπαθει να κανει επιδειξη ισχυος..
Αλλος ρωταει ποσα μετρα ειναι ενας δρομος..
Αλλος ετσι...  Αλλος αλλιως...  Ελεος...!
Που ειναι οι παλιες καλες μερες γαμωτο? :headbang:
Bajas γι αυτο ειναι το θρεντ.  :uzi: :headbang:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητέ φίλε George31 καλός ηρθαις με το αεροπλάνο που φέρνεις φεύγω για Μανίλα. Είχα τηλεφώνημα από τον κολιτω σου που τον άφησες μόνο στην pattaya. Αγοράζει δαχτυλίδι σήμερα  STOP. Έναντι του ποσού των 40.000.00 μπατ  STOP. Είναι πολύ ευτηχεισμενως που θα της κάνη το δώρο και δεν θα πάει με άλλον STOP. Δεν μπορείς άλλο να βοηθήσεις STOP. Τρελάθηκε ο φίλος μας STOP. Θα τον έχουμε σε απόσταση γιατί θα ζητάνε και οι δικές μας τέτοιο δαχτυλίδι. STOP.  :o :o :o :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ιεροσυλος

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδες...παρακολουθω το θρεντ εδω και καιρο και μιας και τυχαινει να ειμαι κι εγω φαν της ταιλανδης...εχω παει δυο φορες απο 20 μερες περιπου και περασα τελεια...βεβαια αργει δυστυχως το επομενο ταξιδι μου κι ετσι παρηγορουμαι απο τις περιγραφες των φιλων,οι οποιες αλλοτε συμπιπτουν με τις δικες μου εντυπωσεις κι αλλοτε οχι...σπεσιαλ χαιρετισματα στους γκουρου του θρεντ,ντοκτορ τιλακ και κωστα φ16,αλλα και σε ολους τους αλλους φιλους,οι περιγραφες των οποιων μας κρατανε ζωντανο το ονειρο της ταιλανδης...επισης και στον xaniant,ο οποιος μου θυμισε τα πρωτα ποστ του θρεντ...συνοπτικος,αναλυτικοσ και με προτασεις συγκεκριμενες...βρηκα πολυ χρησιμα φιλε αυτα που εγραψες,ιδιαιτερα για μπανγκοκ,που σκοπευω να τιμησω για καποιες παραπανω μερες στο επομενο ταξιδι μου...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ημουν τρελαμενος με τις ασιατισες τωρα ομως τις εχω σα πρωτη επιλογη ειχα να δω ραγαδες κυταριτιδα εστω καποια ατελεια σε γυναικιο κορμι ενα μηνα :cheesy:....οσο για το sex απλα το καλυτερο.

Δεν νομίζω ότι κάποιος από εμάς χρειάζεται επιβεβαίωση γιατί του αρέσουν οι ασιάτισες, αλλά πάντα χαιρόμαστε να ακούμε θετικά σχόλια, από άτομα που κατεβαίνουν για πρώτη φορά κάτω...

Καλώς όρισες και επίσημα λοιπόν συνάδελφε...

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε ντοκτορ, αυτο ειναι το μεγαλο μυστικο? :2funny: :2funny:

Θα παραθέσω τα λόγια ενός γνωστού μου (μεγάλος σε ηλικία πια, αλλά πολύ μεγάλου μπαρόβιου):

Το να βγάλεις (αποτραβήξεις) μία κοπέλα από το μπαρ είναι εύκολο. Το να βγάλεις το μπαρ από την κοπέλα είναι πολύ δύσκολο!!!!

Σοφά λόγια κατά την άποψή μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom