Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίο το βιντεο.Ελπίζω και για εμάς που θα πάμε Ιούλιο να μείνει κανα κοκκαλάκι...και ας είναι low season.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μηπως ξερετε ρε παιδια οταν θα παω για μασαζ στην ταιλανδη και
κανει το μασαζ 800 μπατ για 2 ωρες  παραδειγμα πληρωνω και εξτρα
μπουρμπουαρ και αν ναι ποσο περιπου.οπιος ξερει ας μου πει σας παρακαλω γιατι θα παω τον μαρτιο για πρωτη φορα.

συν 500 ειναι το εξτραδακι !
αλλα δεν εχει νοημα να κανεις μεσα στην διαρκεια του μασαζ το κατι παραπανω ! ειναι περιττο πιστεψε με !!! 
συν οτι δεν προσφερουν ολα τα μασατζιδικα το κατι παραπανω !

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθώ εσχάτως να λύσω κάποιες από τις απορίες, που μου έχουν δημιουργηθεί, κατά τις τελευταίες επισκέψεις μου στη χώρα της αμαρτίας. Τις απαντήσεις τις βρήκα στο net. Έκανα μια απλή μετάφραση και τις παραθέτω για όποιον ενδιαφέρεται. Όταν έχω χρόνο θα βάλω κι άλλα.

1. Θέλω να παντρευτώ μια Ταϋλανδέζα (το καλλονή εννοείται).

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϋλάνδης, εάν είσαι αλλοδαπός και θέλεις να παντρευτείς Ταϋλανδέζα, για να μπορέσεις να πάρεις βίζα γάμου και να μείνεις στη χώρα, πρέπει να έχεις τουλάχιστον 400.000 Baht στον τραπεζικό σου λογαριασμό!!! Ο λόγος για τα χρήματα είναι ότι με αυτά ο σύζυγος δύναται να φροντίζει την ‘Thai lady’.  Εναλλακτικά μπορείς να επιδείξεις έγγραφο πιστοποιημένο από τράπεζα της Ταϋλάνδης  στο οποίο να φαίνεται ότι έχεις εισόδημα, εκτός της χώρας, ικανό να υποστηρίξει την οικογένεια σου, με την ευρεία έννοια (πεθερός, πεθερά κλπ.). Τα παραπάνω δεν ισχύουν αν μια ξένη (θηλυκό) παντρευτεί Ταϋλανδό.

2. Πως οι Ταϋλανδέζες αποκτούν τα nicknames τους;
Όλοι ξέρουμε τις Ταϋλανδέζες από τα nicknames τους. Το περίεργο είναι ότι αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα ‘μακριά’ πραγματικά ονόματα τους. Πχ, στο Greece μια που τη φωνάζουνε Κάτια ή Καίτη το πραγματικό της όνομα είναι Κατίνα. Στην Ταϋλάνδη μια με όνομα Νοκ μπορεί να έχει πραγματικό όνομα το Κατίνα ή Βασίλω! Τι πραγματικά συμβαίνει;

Οι γονείς στην Ταϋλάνδη δίνουν παρωνύμια στα παιδιά τους όταν είναι ακόμα βρέφη και έχει να κάνει με κάτι που συνδέεται με τη στιγμή που γεννήθηκαν. Π.χ. αν κάποια τη λένε Rainy αυτό μάλλον σημαίνει ότι έβρεχε κατά τη γέννηση της, Arun (σημαίνει φεγγάρι στα Ταϋλανδέζικα) σημαίνει ότι γεννήθηκε τη νύχτα, Nok επειδή έμοιαζε με πουλάκι, κ.λ.π...

Μερικά παρωνύμια τα δημιουργούν από μόνοι τους όταν είναι νέοι ενήλικοι εάν δεν συμπαθούν το παρωνύμιό τους, από τη παρέα τους ή  όταν θέλουν να φτιάξουν μια νέα εικόνα για τον εαυτό τους.

Πολλοί Ταϋλανδοί ξέρουν τους ανθρώπους μόνο από τα παρωνύμιά τους.

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Mimiko μας τρελανες αποψε με το βιντεακι
αχ μεχρι τα τελη Απριλιου πως περνα ο χρονος

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
3. Γιατί οι ντόπιοι φοράνε το ίδιο κίτρινο μπλουζάκι πόλο;

Το κίτρινο είναι το χρώμα της Δευτέρας και ο βασιλιάς γεννήθηκε Δευτέρα. Τα κίτρινα πόλο τα φορούν για να τιμήσουν τον αγαπημένο βασιλιά της χώρας Bhumibol Adulyadej στην 60η επέτειο της ανάβασής του στο θρόνο.

Choke dee

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παει και αυτο το ταξιδι  :'( μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες στις 2 εφτανα στο νεσκ και με εδιωχναν γιατι ειχαν κλεισει :idiot:
Λυσαξατε να γυρισω αλλα περιμενε και ο ντοκτορ εμενα για να φυγει(καλο του ταξιδι).
Πως τα φερνει ετσι ο χρονος,σημερα στη χωρα των μιζερων χτες στην πλατεια Μανάμα στο Μπαχρειν να πανηγυριζω μαζι με τρελαμενους αραβες τη νικη της Αιγυπτου... ασε να μην θυμαμαι που ημουν προχτες :headbang:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϋλάνδης, εάν είσαι αλλοδαπός και θέλεις να παντρευτείς Ταϋλανδέζα, για να μπορέσεις να πάρεις βίζα γάμου και να μείνεις στη χώρα, πρέπει να έχεις τουλάχιστον 400.000 Baht στον τραπεζικό σου λογαριασμό!!! Ο λόγος για τα χρήματα είναι ότι με αυτά ο σύζυγος δύναται να φροντίζει την ‘Thai lady’.  Εναλλακτικά μπορείς να επιδείξεις έγγραφο πιστοποιημένο από τράπεζα της Ταϋλάνδης  στο οποίο να φαίνεται ότι έχεις εισόδημα, εκτός της χώρας, ικανό να υποστηρίξει την οικογένεια σου, με την ευρεία έννοια (πεθερός, πεθερά κλπ.). Τα παραπάνω δεν ισχύουν αν μια ξένη (θηλυκό) παντρευτεί Ταϋλανδό.
Μαλλον για μια μερα μετα μπορεις να τα παρεις,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...
Βλεπετε οτι το γαμαω με ή χωρις γαμο θελει οποσδηποτε χρηματα(και που δε θελει;) συμφωνα και με το νομο :2funny:
Ποιος διαφωνει;; :grin:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
η μονη διαφορα με την Ελλαδα ειναι οτι εδω η προικα ΕΝΝΟΙΤΑΙ
αφου η νυφη αν δεν εισαι ματσο γενικα θα σε κλασει οταν ερθει
η ωρα του γαμου η και πολυ νωριτερα!

plivios

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2007
Like
22
Πόντοι
1
:jerking: :jerking:για να γαμησώ,πρέπει να κάνω τόσο μακρινο ταξίδι;έχει κανείς την εντύπωση ότι στην ταυλάνδη η τύπισα ,παεί μαζί του για τα κάλλη του & όχι το πορτοφόλι του;οι μπαρόβιες εννοείτε,γιατί γιατί για ταυλανδέζα high class ,υψηλής κοινωνίας το βλέπω χλομό να γαμήσει κάποιος που πάει ταυλάνδη μπας & γαμήσει.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
:jerking: :jerking:για να γαμησώ,πρέπει να κάνω τόσο μακρινο ταξίδι;έχει κανείς την εντύπωση ότι στην ταυλάνδη η τύπισα ,παεί μαζί του για τα κάλλη του & όχι το πορτοφόλι του;οι μπαρόβιες εννοείτε,γιατί γιατί για ταυλανδέζα high class ,υψηλής κοινωνίας το βλέπω χλομό να γαμήσει κάποιος που πάει ταυλάνδη μπας & γαμήσει.

εσυ δεν πας να βρεις κανα μεταλλαγμενο να σε μπουκωσει?  :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου fantoma 
Να ζησουν οι νησιωτες! Απο νησι σε νησι πας εσυ τελικα  :rockon:. Γιατι δεν τους λες οτι επεστρεψες ηδη στα πατρια εδαφη? Εγω δηλαδη τζαμπα σου κουνησα το μαντηλι στο αεροδρομιο?  :2funny:. Δεν πιστευω να μου την εσκασες και να σε πετυχω πουθενα στο δρομο.  :knuppel:

Σου συνιστω επισης να κανεις λομπι με αλλους νησιωτες για να εγκαινιασουν απευθειας γραμμη  με Πουκετ. Σε λυπηθηκε η ψυχη μου οταν μου ειπες ποσες πτησεις επρεπε να αλλαξεις για να μπεις σπιτι σου.

Ευχαριστω για την παρεα, ραντεβου σε 8 μηνακια. Τοτε θα εχω και τον καταλληλο εξοπλισμο  ;)

Το 400.000Β δεν ισχυει πια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Ισχυε ομως με τον παλιο νομο. Απο το 2000 και επειτα εχει αλλαξει ο νομος 3 φορες. Αρχικα ηταν 200.000 τραπεζικη καταθεση, μετα εγινε 400.000 και πριν περιπου ενα χρονο αλλαξε σε σταθερο μηνιαιο εισοδημα 40.000Β αντι για καταθεση 400.000Β σε τραπεζικο λογαριασμο. Σταθερα ανοδικη ταση δηλαδη. Αυτα για να παρεις ενα χρονο και μεχρι ο νομος να...ξαναλλαξει παλι. Ετσι για να υπαρχει σασπενς  :headbang:

Οι γονείς στην Ταϋλάνδη δίνουν παρωνύμια στα παιδιά τους όταν είναι ακόμα βρέφη και έχει να κάνει με κάτι που συνδέεται με τη στιγμή που γεννήθηκαν. Π.χ. αν κάποια τη λένε Rainy αυτό μάλλον σημαίνει ότι έβρεχε κατά τη γέννηση της, Arun (σημαίνει φεγγάρι στα Ταϋλανδέζικα) σημαίνει ότι γεννήθηκε τη νύχτα, Nok επειδή έμοιαζε με πουλάκι, κ.λ.π...
Το Arun δε σημαινει φεγγαρι αλλα αυγη (ξημερωματα) οπως ο ομωνυμος ναος Wat Arun στην Μπανγκοκ. Ποια ειναι η πηγη σου?

FUKARAS

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
συν 500 ειναι το εξτραδακι !
αλλα δεν εχει νοημα να κανεις μεσα στην διαρκεια του μασαζ το κατι παραπανω ! ειναι περιττο πιστεψε με !!! 
συν οτι δεν προσφερουν ολα τα μασατζιδικα το κατι παραπανω !

mimiko σε ευχαριστω πολυ μηπως ξερεις κανενα καλο μασαζ να μου προτινεις στη μπακονγκ και στο πουκετ

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σαββατοκύριακο για καφέ στο Σίδνεϊ; Γιατί όχι; Με το νέο σούπερ αεροπλάνο, όλα είναι δυνατά.
Με το Reaction Engines A2:a, διάδοχο του περίφημου Concord, η απόσταση Ευρώπη-Σίδνεϊ θα καλύπτεται σε λιγότερο από 5 ώρες.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Sky News το νέο σούπερ αεροπλάνο, που κατασκευάζεται στη Βρετανία θα έχει διπλάσιο μήκος από το Concord και θα αναπτύσσει ταχύτητα πέντε φορές μεγαλύτερη.

Θα μπορεί να μεταφέρει 300 επιβάτες και το ταξίδι θα στοιχίζει όσο ένα εισιτήριο business class.

Το πρότζεκτ για την κατασκευή του αεροπλάνου, με την ονομασία LAPCAT (Long-Term Advanced Propulsion Concepts and Technologies) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και χρηματοδοτείται από την ESA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος στο πλαίσιο του προγράμματος για τη μείωση των αποστάσεων μεταξύ των πέντε ηπείρων.

Κάτι ήξερε ο Κώστας που έλεγε ότι και για σ/κ η thai είναι μια χαρά!!  :grin:

Συνημμένα

• 350SuperAir.jpg
    350SuperAir.jpg
    6,3 KB · Εμφανίσεις: 26

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Να ζησουν οι νησιωτες! Απο νησι σε νησι πας εσυ τελικα  :rockon:. Γιατι δεν τους λες οτι επεστρεψες ηδη στα πατρια εδαφη? Εγω δηλαδη τζαμπα σου κουνησα το μαντηλι στο αεροδρομιο?  :2funny:. Δεν πιστευω να μου την εσκασες και να σε πετυχω πουθενα στο δρομο.  :knuppel:
:2funny: :2funny: moupe o zaf na sou po oti tha minis me tin aporia  :grin:

κυκλαδες μη μου πεις οτι εισαι με την ιδια γυναικα?
oxi eftixos  :sunglasses:

Σαββατοκύριακο για καφέ στο Σίδνεϊ; Γιατί όχι; Με το νέο σούπερ αεροπλάνο, όλα είναι δυνατά.
Με το Reaction Engines A2:a, διάδοχο του περίφημου Concord, η απόσταση Ευρώπη-Σίδνεϊ θα καλύπτεται σε λιγότερο από 5 ώρες.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Sky News το νέο σούπερ αεροπλάνο, που κατασκευάζεται στη Βρετανία θα έχει διπλάσιο μήκος από το Concord και θα αναπτύσσει ταχύτητα πέντε φορές μεγαλύτερη.

Θα μπορεί να μεταφέρει 300 επιβάτες και το ταξίδι θα στοιχίζει όσο ένα εισιτήριο business class.

Το πρότζεκτ για την κατασκευή του αεροπλάνου, με την ονομασία LAPCAT (Long-Term Advanced Propulsion Concepts and Technologies) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και χρηματοδοτείται από την ESA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος στο πλαίσιο του προγράμματος για τη μείωση των αποστάσεων μεταξύ των πέντε ηπείρων.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66