Diavolidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ωραίο το βιντεο.Ελπίζω και για εμάς που θα πάμε Ιούλιο να μείνει κανα κοκκαλάκι...και ας είναι low season.
μηπως ξερετε ρε παιδια οταν θα παω για μασαζ στην ταιλανδη και
κανει το μασαζ 800 μπατ για 2 ωρες παραδειγμα πληρωνω και εξτρα
μπουρμπουαρ και αν ναι ποσο περιπου.οπιος ξερει ας μου πει σας παρακαλω γιατι θα παω τον μαρτιο για πρωτη φορα.
Μαλλον για μια μερα μετα μπορεις να τα παρεις,αλλα δεν ειμαι σιγουρος...1. Θέλω να παντρευτώ μια Ταϋλανδέζα (το καλλονή εννοείται).
Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϋλάνδης, εάν είσαι αλλοδαπός και θέλεις να παντρευτείς Ταϋλανδέζα, για να μπορέσεις να πάρεις βίζα γάμου και να μείνεις στη χώρα, πρέπει να έχεις τουλάχιστον 400.000 Baht στον τραπεζικό σου λογαριασμό!!! Ο λόγος για τα χρήματα είναι ότι με αυτά ο σύζυγος δύναται να φροντίζει την ‘Thai lady’. Εναλλακτικά μπορείς να επιδείξεις έγγραφο πιστοποιημένο από τράπεζα της Ταϋλάνδης στο οποίο να φαίνεται ότι έχεις εισόδημα, εκτός της χώρας, ικανό να υποστηρίξει την οικογένεια σου, με την ευρεία έννοια (πεθερός, πεθερά κλπ.). Τα παραπάνω δεν ισχύουν αν μια ξένη (θηλυκό) παντρευτεί Ταϋλανδό.
σημερα στη χωρα των μιζερων
για να γαμησώ,πρέπει να κάνω τόσο μακρινο ταξίδι;έχει κανείς την εντύπωση ότι στην ταυλάνδη η τύπισα ,παεί μαζί του για τα κάλλη του & όχι το πορτοφόλι του;οι μπαρόβιες εννοείτε,γιατί γιατί για ταυλανδέζα high class ,υψηλής κοινωνίας το βλέπω χλομό να γαμήσει κάποιος που πάει ταυλάνδη μπας & γαμήσει.
Mimiko μας τρελανες αποψε με το βιντεακι
αχ μεχρι τα τελη Απριλιου πως περνα ο χρονος
Να ζησουν οι νησιωτες! Απο νησι σε νησι πας εσυ τελικα . Γιατι δεν τους λες οτι επεστρεψες ηδη στα πατρια εδαφη? Εγω δηλαδη τζαμπα σου κουνησα το μαντηλι στο αεροδρομιο? . Δεν πιστευω να μου την εσκασες και να σε πετυχω πουθενα στο δρομο.ενα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου fantoma
Το 400.000Β δεν ισχυει πια εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Ισχυε ομως με τον παλιο νομο. Απο το 2000 και επειτα εχει αλλαξει ο νομος 3 φορες. Αρχικα ηταν 200.000 τραπεζικη καταθεση, μετα εγινε 400.000 και πριν περιπου ενα χρονο αλλαξε σε σταθερο μηνιαιο εισοδημα 40.000Β αντι για καταθεση 400.000Β σε τραπεζικο λογαριασμο. Σταθερα ανοδικη ταση δηλαδη. Αυτα για να παρεις ενα χρονο και μεχρι ο νομος να...ξαναλλαξει παλι. Ετσι για να υπαρχει σασπενς1. Θέλω να παντρευτώ μια Ταϋλανδέζα (το καλλονή εννοείται).
Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϋλάνδης, εάν είσαι αλλοδαπός και θέλεις να παντρευτείς Ταϋλανδέζα, για να μπορέσεις να πάρεις βίζα γάμου και να μείνεις στη χώρα, πρέπει να έχεις τουλάχιστον 400.000 Baht στον τραπεζικό σου λογαριασμό!!! Ο λόγος για τα χρήματα είναι ότι με αυτά ο σύζυγος δύναται να φροντίζει την ‘Thai lady’. Εναλλακτικά μπορείς να επιδείξεις έγγραφο πιστοποιημένο από τράπεζα της Ταϋλάνδης στο οποίο να φαίνεται ότι έχεις εισόδημα, εκτός της χώρας, ικανό να υποστηρίξει την οικογένεια σου, με την ευρεία έννοια (πεθερός, πεθερά κλπ.). Τα παραπάνω δεν ισχύουν αν μια ξένη (θηλυκό) παντρευτεί Ταϋλανδό.
Το Arun δε σημαινει φεγγαρι αλλα αυγη (ξημερωματα) οπως ο ομωνυμος ναος Wat Arun στην Μπανγκοκ. Ποια ειναι η πηγη σου?Οι γονείς στην Ταϋλάνδη δίνουν παρωνύμια στα παιδιά τους όταν είναι ακόμα βρέφη και έχει να κάνει με κάτι που συνδέεται με τη στιγμή που γεννήθηκαν. Π.χ. αν κάποια τη λένε Rainy αυτό μάλλον σημαίνει ότι έβρεχε κατά τη γέννηση της, Arun (σημαίνει φεγγάρι στα Ταϋλανδέζικα) σημαίνει ότι γεννήθηκε τη νύχτα, Nok επειδή έμοιαζε με πουλάκι, κ.λ.π...
συν 500 ειναι το εξτραδακι !
αλλα δεν εχει νοημα να κανεις μεσα στην διαρκεια του μασαζ το κατι παραπανω ! ειναι περιττο πιστεψε με !!!
συν οτι δεν προσφερουν ολα τα μασατζιδικα το κατι παραπανω !
Ρε Μιμικο, στο βιντεακι δεν ειδα το internetcafe του soi7. Κανονισε να διορθωσεις τις ελειψεις.Τhis is Pattaya !
[youtube=425,350]JyzChcK5Uhk[/youtube]
moupe o zaf na sou po oti tha minis me tin aporiaΝα ζησουν οι νησιωτες! Απο νησι σε νησι πας εσυ τελικα . Γιατι δεν τους λες οτι επεστρεψες ηδη στα πατρια εδαφη? Εγω δηλαδη τζαμπα σου κουνησα το μαντηλι στο αεροδρομιο? . Δεν πιστευω να μου την εσκασες και να σε πετυχω πουθενα στο δρομο.
oxi eftixosκυκλαδες μη μου πεις οτι εισαι με την ιδια γυναικα?
Σαββατοκύριακο για καφέ στο Σίδνεϊ; Γιατί όχι; Με το νέο σούπερ αεροπλάνο, όλα είναι δυνατά.
Με το Reaction Engines A2:a, διάδοχο του περίφημου Concord, η απόσταση Ευρώπη-Σίδνεϊ θα καλύπτεται σε λιγότερο από 5 ώρες.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Sky News το νέο σούπερ αεροπλάνο, που κατασκευάζεται στη Βρετανία θα έχει διπλάσιο μήκος από το Concord και θα αναπτύσσει ταχύτητα πέντε φορές μεγαλύτερη.
Θα μπορεί να μεταφέρει 300 επιβάτες και το ταξίδι θα στοιχίζει όσο ένα εισιτήριο business class.
Το πρότζεκτ για την κατασκευή του αεροπλάνου, με την ονομασία LAPCAT (Long-Term Advanced Propulsion Concepts and Technologies) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και χρηματοδοτείται από την ESA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος στο πλαίσιο του προγράμματος για τη μείωση των αποστάσεων μεταξύ των πέντε ηπείρων.
ευχαριστώ ,αλλά δεν θα πάρω,μια χαρά είμαι με την κοπέλα μου.εσυ δεν πας να βρεις κανα μεταλλαγμενο να σε μπουκωσει?