Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (0 μέλη και 111 επισκέπτες)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
mgreek και george ακουω οικοπεδα, χωραφια, περιουσσιες, πηγαδια κτλ   :idiot:. Αν αποφασισατε να γινετε αγροτες πειτε μου παρακαλω τον τροπο με τον οποιο αγορασατε αγροτεμαχιο η οικοπεδο στο ονομα σας!

Φαντομά και βέβαια γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε γη στο όνομά μας, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι δεν σοβαρολογούμε...
Προσωπικά δεν έχω πρόθεση να αλλάξω την ζωή μου και να γίνω μόνιμος κάτοικος Ταϋλάνδης.
Δεν είμαι αρνητικός σε όσους το κάνουν, πολύ πιθανό μάλιστα εάν δεν είχα τόσες πολλές υποχρεώσεις εδώ στην Ελλάδα, να  το έκανα και εγώ.
Από τις 46 χώρες που έχω γνωρίσει, η Ταϋλάνδη σίγουρα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή εάν αποφάσιζα να αλλάξω χώρα διαμονής.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βρε ασε τα παιδια να τακτοποιηθουνε, θα κανουμε και εισαγωγες ρυζιου     :2funny: :2funny:

Lord & Φαντομά αφήστε να κάνουμε και κανένα αστείο βρε παιδιά...

και στο κάτω κάτω μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρουμε τι κάνουμε...

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η γη ανηκει στην Ταυλανδεζα αφου ειναι προικα :2funny:εγω θα βαλω τα εργατικα χερια :idiot:φτιαχνοντας απεραντους ορυζονες,εκτρεφοντας βοοειδη,φυτευοντας κηπευτικα,και εκτρεφοντας ψαρια...τον ελευθερο χρονο μπανιο και ψαρεμα στο ποταμι :grin:καμμια Κυριακη θα πηγαινουμε να ξεθαβουμε ναρκες απο τα κοντινα παλια ναρκοπεδια ή θα παρακολουθουμε τα Ταυλανδικα περιπολα του στρατου να κανουν σημαδι με καμποτζιανους λαθρομεταναστες :huh:
Θα ερχονται και οι γνωστοι απο το bourdela να τους φιλοξενω και μια χαρα ακουγεται :idiot:
Εχω ζητησει γρηγορο internet και ενα μηνα το χρονο πατταγια αλλιως η συμφωνια χαλαει :rockon:
Φαντομα στην πατταγια ειναι καθε μερα του Αγιου Βαλεντινου :dancing:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Lord & Φαντομά αφήστε να κάνουμε και κανένα αστείο βρε παιδιά...

και στο κάτω κάτω μεγάλα παιδιά είμαστε και ξέρουμε τι κάνουμε...
Καλα ντε μη βαρας και εγω μεταξυ σοβαρου και αστειου μιλουσα οπως φανταζομαι και ο Λορδος. Μου αρεσει που μετα λετε για μενα οτι αρπαζομαι!
Δεν ειναι παντα ευκολο σε αυτο το θρεντ να διακρινει κανεις το αστειο απο το σοβαρο. Εξαλλου αυτο που ειπες περι οικοπεδων κτλ δεν μου ακουστηκε ιδιαιτερα εξωπραγματικο, δε θα ησουν ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που το εχει κανει. Φανταζομαι θα ειδες και απο κοντα πλεον την πολυπληθεστατη κοινοτητα των ξενων του Μπουριραμ.

Οκ Τζορτζ αλλα οτιδηποτε οσο και καλο να ειναι χανει την αξια του αν το γευομαστε καθημερινα.

Φιλε Καιλα πρεπει να γραφεις πιο συχνα σε αυτο το θρεντ  ;)

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Καιλα πρεπει να γραφεις πιο συχνα σε αυτο το θρεντ  ;)

Φαντομά  όλα είναι υποκειμενικά σε κάθε άνθρωπο , μερικοί την σηκώνουν την σαπίλα και την κολομπαριλα άλλοι δεν την αντέχουν , πέρα από αυτό όμως καλό θα είναι όσοι φίλοι πανε εκεί να είναι πολλοί προσεκτικοί γιατί πολλά παίζονται εκεί κάτω.

Εγώ προσωπικά αν και ξεκίνησα πριν τα 1000 posts του thread να το διαβάζω και έθεσα σαν στόχο να κάνω ένα ταξίδι εκεί έπιασα το κλίμα και μάλλον θα προτιμήσω κάποιο πιο ανθρώπινο μέρος της Ασίας. 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σίγουρα παίζει ρόλο και τι έχεις στο μυαλό σου την ώρα που διαβάζεις...

Εάν είσαι σε κακή διάθεση, μπορεί να παρεις εύκολα κάτι στραβά. Γενικά είναι λίγο ρευστά τα όρια της πλάκας στον γραπτό λόγο...

και γενικά είπαμε οι περισσότεροι είμαστε μεγάλα παιδιά με αρκετή εμπειρία ώστε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των πράξεών μας...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ προσωπικά αν και ξεκίνησα πριν τα 1000 posts του thread να το διαβάζω και έθεσα σαν στόχο να κάνω ένα ταξίδι εκεί έπιασα το κλίμα και μάλλον θα προτιμήσω κάποιο πιο ανθρώπινο μέρος της Ασίας. 
Σύντροφε, μη βιάζεσαι. Διάβασε και τα πρώτα ποστ και αναθεώρησε την άποψή σου. Μάλλον δύσκολα θα βρείς καλύτερο μέρος για διακοπές στην Ασία από την Ταϋλάνδη.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
vonmakoulis
μερικοι εχουν γυρισει ολο το κοσμο μεσω ιντερνετ

εσυ εγω και αρκετοι αλλοι φιλοι προτιμουν  ποιο αμεσες επισκεψεις για ερευνα του πεδιου  λολ

mgreek
εγω πρωτη επιλογη ειναι η νεα καληδονια και μετα η ταυλανδη  λολ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
vonmakoulis
μερικοι εχουν γυρισει ολο το κοσμο μεσω ιντερνετ

εσυ εγω και αρκετοι αλλοι φιλοι προτιμουν  ποιο αμεσες επισκεψεις για ερευνα του πεδιου  λολ

mgreek
εγω πρωτη επιλογη ειναι η νεα καληδονια και μετα η ταυλανδη  λολ

που ειναι η νεα καληδονια φιλε μου?
για πες μου και δυο πραγματα για εκει !  :rockon: :rockon: :rockon:

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφε, μη βιάζεσαι. Διάβασε και τα πρώτα ποστ και αναθεώρησε την άποψή σου. Μάλλον δύσκολα θα βρείς καλύτερο μέρος για διακοπές στην Ασία από την Ταϋλάνδη.

Επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται εύκολα , να διευκρινίσω ότι μιλάω μόνο για Pattaya.

Ξέρω ότι όσο περισσότερη πορνεία υπάρχει = μεγαλύτερη δυστυχία 
και ανθρώπινη απαξίωση.

Οπότε

Ξέρω έστω και από το internet  ότι δεν θα ήθελα να βρεθώ σε ένα τέτοιο μέρος , αντίθετα θα προτιμούσα να γνωρίσω τα μέροι που μας έχει δήξει ο Fantomas μέσα από τα απολαυστικά του post και Photo σε αυτο εδω το thread.

Ps.Vonmakoulis και τα δικά σου post είναι εξαιρετικά.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εγω πρωτη επιλογη ειναι η νεα καληδονια και μετα η ταυλανδη 
Σύντροφε με έστειλες, αλλά όταν το ξανασκέφτομαι δεν είναι άσχημή επιλογή. Ευρώπη είναι άλλωστε. :dancing:
Μιμίκο, είναι γαλλική αποικία ανατολικά της Αυστραλίας. Πατρίδα του Καρεμπέ.
Kailas, kob-khun khrap  :cool2:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
βλεπω κανεις δε σχολιασε και τις στραβες...ο αγγλος παιδια
εγινε αγνωριστος και πηγε χειρουργειο...βεβαια δεν ξερουμε
τι προηγηθηκε αλλα σιγουρα γινονται και στραβες και θελει
πολυ προσοχη να αποφευγουμε το παραμικρο που μπορει να οδηγησει
σε καυγα.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή ο γραπτός λόγος παρεξηγιέται εύκολα , να διευκρινίσω ότι μιλάω μόνο για Pattaya.

Ξέρω ότι όσο περισσότερη πορνεία υπάρχει = μεγαλύτερη δυστυχία 
και ανθρώπινη απαξίωση.

Οπότε

Ξέρω έστω και από το internet  ότι δεν θα ήθελα να βρεθώ σε ένα τέτοιο μέρος , αντίθετα θα προτιμούσα να γνωρίσω τα μέροι που μας έχει δήξει ο Fantomas μέσα από τα απολαυστικά του post και Photo σε αυτο εδω το thread.

Ps.Vonmakoulis και τα δικά σου post είναι εξαιρετικά.
φιλε τοτε δεν σου κανει η πατταγια, η ανθρωπινη απαξιωση και δυστυχια βρισκετε παντου στην Ταυλανδη και οι πορνες δεν γινονται απο αναγκη για επιβιωση,εχει ξεπεραστει αυτος ο μυθος πλεον ,η αληθεια βρισκετε στην ανθρωπινη ματαιοδοξια που εμφανιζεται περισοτερο στις γυναικες και σε ανθρωπους με χαμηλο δεικτη αντιστασεων -αξιων-παιδειας.
Βια μπολικη στην πατταγια,μαυρο χρημα,ναρκωτικα(παντου) μην ξεχναμε οτι το γιαμπα(μεθαμφεταμινη) ειναι πλεον μεγαλη μαστιγα για την Ταυλανδη
και βεβαια μακρυα απο καυγαδες παντου οχι μονο πατταγια,εδω γκομενα εδωσε λεφτα σε φιλους και εκτελεσαν τον πρωην γκομενο της επειδη την παρατησε :uglystupid:και πολλα αλλα...
Νεα Καληδονια  :dancing: :dancing: :dancing:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω κανεις δε σχολιασε και τις στραβες...ο αγγλος παιδια
εγινε αγνωριστος και πηγε χειρουργειο...βεβαια δεν ξερουμε
τι προηγηθηκε αλλα σιγουρα γινονται και στραβες και θελει
πολυ προσοχη να αποφευγουμε το παραμικρο που μπορει να οδηγησει
σε καυγα.

Νομίζω ότι έχεις δει και εδώ στην Ελλάδα, μερικούς Άγγλους το καλοκαίρι που από το ποτό γίνονται τόσο εριστικοί που είναι για πολλές κλωτσιές...

Δεν νομίζω ότι παραξενεύει κανέναν μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom