Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αλλα περιπου το ιδιο συνεβαινε και στην Ελλαδα :headbang:

γιατι, τωρα δεν συμβαινει? συναιτερο στην τσεπη σου βαζεις αν παντρευτεις ντοπιο πραγμα..

αν και... βεβαια, ξεχασα.. οι ελληνιδες τωρα πια ειναι οικονομικα ανεξαρτητες!! μη χεσω.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
γιατι, τωρα δεν συμβαινει? συναιτερο στην τσεπη σου βαζεις αν παντρευτεις ντοπιο πραγμα..

Υπάρχει και το αντίθετο παραδειγμα της Ινδιας....
Στην Ινδία είναι πραγματικότητα!
Είναι ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμο, στην οποία λειτουργούν φυλακές πεθερών-πεθερικών!

Βέβαια, για να υπάρχει τέτοια φυλακή, κάτι περίεργο θα πρέπει να συμβαίνει στην κοινωνία αυτή.
Το περίεργο (μέχρι πρότινος και ελληνική πραγματικότητα) είναι η προίκα.

Στην Ινδία, λοιπόν, απαγορεύεται πλέον δια νόμου η προίκα.
Επειδή, ωστόσο πρόκειται για βαθιά ριζωμένη παράδοση, κάποιοι εξακολουθούν να την "ζητούν". Η νομοθετική ρύθμιση του θέματος προέκυψε αφού ένας μεγάλος αριθμός γυναικών, των οποίων οι οικογένειες αδυνατούσαν να δώσουν στο γαμπρό προίκα, θανατώνονταν.

Το θανάσιμο αμάρτημα του να ζεις στην Ινδία, να είσαι γυναίκα και να μην μπορείς να προσφέρεις ικανοποιητική προίκα στο γαμπρό, είχε ως αποτέλεσμα γύρω στις 5.500 γυναίκες να θανατωθούν στην Ινδία το 1996, ενώ τον περασμένο χρόνο ο αριθμός αυτός έφτασε τις 7.000.

Μια συνήθης μέθοδος θανάτωσης των γυναικών ήταν από τους ίδιους τους αρραβωνιαστικούς (ή συζύγους εάν ήδη είχε γίνει ο γάμος), οι οποίοι όταν διαπίστωναν όταν δεν τους έδινε η οικογένεια της νύφης προίκα αναλόγου ύψους, έβαζαν τη νύφη φωτιά αφού την περιέλουζαν με πετρέλαιο. Στη συνέχεια οι πολεμόχαρες πεθερές δήλωναν στην αστυνομία ότι η νύφη κάηκε καθώς μαγείρευε στην κουζίνα!!!

Τώρα που ο θεσμός της προίκας είναι παράνομος, κάποιες νύφες ήδη ειδοποίησαν την αστυνομία όταν οι πεθερές γινόταν..."απαιτητικές" με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί έκτοτε αρκετά προικοσκάνδαλα!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τουλάχιστον έχω επιχειρήματα  και μπορώ να συζητήσω και να δεχτώ μια αντίθετη άποψη από τι δική μου αν είναι καλύτερα στοιχειοθετημένη .

Αντίθετα εσύ αντί για επιχειρήματα χρησιμοποιείς την απαξίωση , μια πολύ συνηθισμένη τακτική για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται να συζητήσουν αλλά να κατηγορήσουν και να χλευάσουν μειώνοντας τον άλλο και δείχνοντας οι ίδιοι ποιο μάγκες , ενώ στη πραγματικότητα δείχνουν μικροπρέπεια και αγνωμοσύνη.

Δεν έχω ανάγκη να δείξω μάγκας σε κανέναν, ούτε να αποδείξω ποιος είμαι.

Αγνωμοσύνη είναι να έχεις άποψη για μία χώρα/ πόλη που δεν έχεις επισκευθεί ποτέ στην ζωή σου.

Ευστυχώς έχω γνωρίσει την Ασία όσο λίγοι εδώ μέσα (Ταϋλάνδη μόνο 5 φορές), δεν είμαι οπαδόςτης Παττάγια, την επισκέυθηκα για λίγο στο τελευταίο ταξίδι μου και γι' αυτό δεν έχω άποψη.

Ενώ εσύ δέν έχεις πάει καθόλου Ταϋλάνδη και μπορείς να κατακρίνεις τόσο εύκολα ...

Έχω βαρεθεί πια τους Ελληνάρες του φόρουμ που δεν έχουν βγει από τα συνορα της Ελλάδας και έχουν άποψη για όλες τις υπόλοιπες χώρες...

Δεν θα ήθελα να το συνεχίσω, συγνώμη από το θρέντ αλλά έχω βαρεθεί τις αντιπαραθέσεις...

Δεν αποχωρώ, απλά θα απέχω από τις αντιπαραθέσεις...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πως περνανε 9-10 ωρες με ΤΗΑΙ...τι λενε οι παλιοι...?
οι πιο απολαυστικες ωρες, οταν πας δεν το συζηταμε, το μυαλο ειναι εκει, οταν γυρνας το ιδιο.
λοιπον για γευμα εχει παπια (πολυ καλη) και κοτοπουλο με ρυζι ται.
πρωινο κρεπες η ομελετα, παρε ομελετα. τα υπολοιπα τα ιδια, οι κοπελες αεροσυνοδοι χαλι μαυρο, οι μουναρες ειναι στις εταιριες του κολπου.
μην παρεις χαπι και ποτε σε ταξιδια μην παρεις, παντα το μυαλο πρεπει να ειναι καθαρο, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει σε ταξιδι ειτε με αεροπλανο η καραβι, ειτε και με αυτοκινητο, ΠΟΤΕ ΧΑΠΙ, ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΑΡΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΑΛΚΟΟΛ.
εγω στα πρωτα ταξιδια κοιμομουν ελαχιστα, στα τελευταια μπαινω κοιμαμαι ξυπναω οταν οι τροχοι ακουμπησουν. τα ποδια βεβαια πρηζονται απο την ακινησια, αλλα οκ.
και διαδρομο παντα, η πτηση ειναι σχεδον ολη βραδυ.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Να μη σου πω βεβαια πηγαινε Καμποτζη να παθεις.
Να και μια φωτο απο Καμποτζη
:rockon: :rockon:
Λορδε γεια στο στομα σου αλλα καλυτερα να μη δει Καμποτζη με το καλημερα στην Ασια, λυπησου τον φιλο, ειναι κριμα να τρομαξει στο πρωτο του ταξιδι  :2funny:. Δεν ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο μερος για να ξεκινησει κανεις τις περιηγησεις στην Ασια. Ξερουμε και οι δυο πολυ καλα οτι η χωρα ειναι τριτοκοσμικη με ολη τη σημασια της λεξεως απο τη μια ακρη μεχρι την αλλη. Ακομη και η Πνομ Πενχ ουτε συγκρινεται με την Μπανγκοκ σε υποδομες. Μονο η περιοχη της Ανγκορ προσφερει υψηλου επιπεδου υπηρεσιες συγκρισιμες με τα Ταυλανδικα δεδομενα.
Συμφωνω μαζι σου, πανεμορφη χωρα και ετσι οπως εχει κορεστει η Ταυλανδη εχω φτασει πλεον στο σημειο να κανω συχνοτερα διακοπες στην Καμποτζη παρα στην Ταυλανδη.

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Φαντομά, πές μας καμία λεπτομέρεια για Καμπότζη...
Παίζει φάση όπως Pattaya?
Ή καμία σχέση??

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φίλε Φαντομά, πές μας καμία λεπτομέρεια για Καμπότζη...
Παίζει φάση όπως Pattaya?
Ή καμία σχέση??
Φιλε μου
ΠΑΝΤΟΥ παιζουνε φασεις με γυναικες, η διαφορα ειναι 1 βασικη, στη Πατταγια τις εχεις ολες στο πιατο, μονο αυτες εχεις τιποτε αλλο, ενω στις αλλες χωρες πρεπει να τη ψαξεις λιγουλακι.
Απλα Πατταγια πανε και ξαναπανε μονο οσοι φοβουνται να πανε πουθενα αλλου.
Και αυτο μπορω να το εξηγησω χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα
Και κατι αλλο βρε παιδια, εσεις που δεν εχετε παει σε μια χωρα και διαβαζετε για αυτη στο ιντερνετ μη κανετε τους παντογνωστες.
Η διαφορα σας με αυτους που ταξιδευουν ειναι οτι αυτοι πηδανε γυναικες ντοπιες ενω εσεις το πολυ πολυ να λερωσετε την οθονη του υπολογιστη σας.

axl33

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
χρήσιμες συμβουλες!
Βέβαια αν ταξιδεύεις μόνος σου σίγουρα φοβάσε πολύ περισσότερο να πάς καμπότζη απο πατάγια, έτσι δεν είναι??

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η διαφορα σας με αυτους που ταξιδευουν ειναι οτι αυτοι πηδανε γυναικες ντοπιες ενω εσεις το πολυ πολυ να λερωσετε την οθονη του υπολογιστη σας.

Ο Λόρδος είπε την ατάκα του thread!!!!!!

Απλά απίστευτη φράση!!!!!!

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ όσους μπήκαν άμεσα η Έμεσα στο κόπο να μου απαντήσουν.

Το ξέρω ότι είναι πολύ μαλακισμένο να εκφράζεις άποψη για ένα μέρος χωρίς να έχεις
παει , και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να κρίνω όσους τους αρέσει η pattaya , o σκοπός μου ήταν να αναφερθούν ΚΑΙ τα αρνητικά αυτού του επίγειου παράδεισου που μας περιγράφουν ορισμένοι .

Οποίος σύντροφος λιπών πιστεύει ότι λεω μαλακίες και έχει παει έστω και μια φορά pattaya να βγει και να πει με το χέρι στη καρδιά ότι το μέρος ΔΕΝ είναι μέσα στην ανθρώπινη παρακμή και την εγκληματικότητα και θα τον παραδεχτώ.

PS.ΚώσταBMW έχω κανονίσει να κατεβώ το καλοκαίρι , επειδή θα κατεβώ με κοπέλα  λεω να κάτσω 3 μέρες bankog  να δω oτι υπάρχει σε μούσια ναούς αξιοθέατα κλπ. Και μετά να την κάνω για κάνα νησάκι αν έχεις καμία πρόταση για Κανά ειδυλλιακό και ήσυχο μέρος  είναι ευπρόσδεκτη  J 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ωραία ερώτηση στον κατάλληλο άνθρωπο  :headbang: :headbang: :headbang:
Κατσε να το κοπανησουμε παρεα το κεφαλι...ετοιμος? με τη 1, με τις 2, με τις 3  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :2funny:. Χαιρομαι Ουτοπικε που απαντας για μενα, εχεις πιασει τον παλμο μου. Ας μην τον παρεξηγουμε ομως τον φιλο μαλλον ειναι καινουργιος εδω και μαλλον δεν θα ειχε την ατυχια μεχρι τωρα να διαβασει τα προηγουμενα ποστς μου.
Φιλε axl33 θα σου απαντησω παντως γιατι μπορει να μην ασχολουμαι με το "επαγγελμα" αλλα τα παρακολουθω απο κοντα. Κατηγορηματικα σου λεω οτι σαν την Παταγια δε θα βρεις στην Καμποτζη. Οταν και αν φυτρωσει μια Παταγια θα το καταλαβεις γιατι τοτε θα σταματησω και εγω να δινω πληροφοριες για Καμποτζη. Το Σιχανουκβιλ λεγανε ολοι οτι θα ειναι η επομενη Παταγια αλλα παπαρια την τελευταια φορα που πηγα δεν ειδα τιποτα το ιδιαιτερο περα απο μερικα μπουρδελακια κοντα στο κακοφημο λιμανι. Ακομη και τα μπαρακια που υπαρχουν δεν μπορουν να συγκριθουν σε καμια περιπτωση με Παταγια. Αντιθετα γινοταν ενας χαμος απο backpackers σε στυλ Koh Pha-Ngan...μακριαααααααααααα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πατταγια τις εχεις ολες στο πιατο, Απλα Πατταγια πανε και ξαναπανε μονο οσοι φοβουνται να πανε πουθενα αλλου.
οταν ξερεις οτι θα πας πολλες φορες ακομα σε αυτη τη χωρα , δεν βιαζεσαι, δεν ειναι φοβος για το αλλο μερος, ειναι η συγκριση που μοιραια θα ερθει στο μυαλο, αυτο το "πιατο της πατταγια" ομως ειναι πολυ μεγαλο. πιατελα ειναι..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βέβαια αν ταξιδεύεις μόνος σου σίγουρα φοβάσαι πολύ περισσότερο να πάς καμπότζη απο πατάγια, έτσι δεν είναι??
Σύντροφε, το φοβάσαι είναι σχετικό. Τι να φοβηθείς δηλαδή?
Απλά και μόνο το θέμα είναι ότι κάποιες χώρες σαν την Καμπότζη, το Λάος κλπ στερούνται βασικών τουριστικών υποδομών (ξενοδοχεία, κλιματισμό, μεταφορικά, τηλεπικοινωνίες κλπ), με αποτέλεσμα το ταξίδι να είναι αρκετά κουραστικό κάποιες στιγμές, άσχετα αν το τελικό αποτέλεσμα σε δικαιώνει.
Αλλοιώς είναι δηλ. να πηγαίνεις πχ από Μπανκονκ στο Πουκέτ με το κλιματιζόμενο 8θέσιο βανάκι με μουσικούλα, dvd και στάσεις όπου γουστάρεις για αναψυχή και φαι και αλλοίως να πηγαίνεις στο εσωτερικό του Λάος με σοβιετικό λεωφορείο 40 τουλάχιστον ετών, που κινείται με γκάζι, 60 θέσεων (αλλά μπαίνουν 120), κλιματισμό ανύπαρκτό και για γεύμα να σου προσφέρουν πλανώδιοι ποντίκια σουβλάκι (κυριολεκτώ, τάχω ζήσε).

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αντιθετα γινοταν ενας χαμος απο backpackers σε στυλ Koh Pha-Ngan
Σύντροφε δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό αυτό . Οι backpackers πολλές φορές είναι πρωτοπόροι, ανοίγουν το δρόμο για τους υπόλοιπους. Και η χώρα κάποτε μόνο backpackers  (και πορνοαμερικάνους) είχε.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
kailas
η γνωμη μου αφου πας με γυναικα κο σαμουι
εχει καταπληκτικα μπανγκαλοους επανω στο νερο

θα  με θυμηθεις οταν γυρισεις

οταν εισαι μπανκογκ για να μην τα ξαναλεω παρε το περιοδικο που εχει στη ρεσεψιον  bankong this week και ριξε μια ματια στα happenings

μην αγχωνεσε και να περασεις καλα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σύντροφε δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό αυτό . Οι backpackers πολλές φορές είναι πρωτοπόροι, ανοίγουν το δρόμο για τους υπόλοιπους. Και η χώρα κάποτε μόνο backpackers  (και πορνοαμερικάνους) είχε.
Φον σεβαστο, μπαινουμε σε συζητηση που δεν ηθελα να ξεκινησω γιατι τραβαει σε μακρος και μαλλον δε θα βγαλλουμε ακρη.  Εγω προσωπικα αν ειχα να επιλεξω μεταξυ του τουριστα που μενει Sukhumvit και χτυπαει και κανενα Soi Cowboy η Νανα και του backpacker-τουριστα της Καο Σαν που πινει Beer Chang γιατι δεν εχει λεφτα να πληρωσει ακριβοτερη μπυρα προτιμω τον πρωτο. Ο λογος ειναι απλος. Απο την εμπειρια μου εχω διαπιστωσει οτι σε γενικες γραμμες ο πρωτος εχει βαθυτερη και καλυτερη γνωση της χωρας απο τον δευτερο.

Παραδεχομαι ομως οτι υπαρχουν πολλες κατηγοριες-backpackers αν και κατα τη γνωμη μου οι πρωτοποροι οπως τους ονομαζεις τεινουν να ειναι πλεον η μειονοτητα. Μην ξεχνας οτι η παραλια της Had Rin στο Koh Pha-Ngan με τα κινουμενα ζομπι του full-moon party εφτασε στο σημερινο της χαλι οχι απο τους σεξοτουριστες αλλα απο την "υψηλη" ποιοτητα των backpackers που ξεκινησαν με αθωο χασισακι και εκαναν upgrade με το περασμα των χρονων σε καθε λογης χαπια.
Η εικονα που αφηνουν παρα παρα πολλοι δεν ειναι και η καλυτερη. Εχω δει backpackers να κανουν πολυωρα παζαρια για να κατεβασουν την τιμη του t-shirt απο τα 100 στα 50Β ξεχνωντας οτι στις χωρες τους θα τα πληρωναν στην 10πλασια τιμη το λιγοτερο και κανοντας τους μικροπωλητες να τραβανε τα μαλλια τους. Ειμαι της γνωμης οτι αν ειναι να πας σε μια χωρα και να κινεις γη και ουρανο για να επιβιωσεις με λιγοτερα απο $10 την ημερα κατσε καλυτερα σπιτι σου. Τολμω μαλιστα να πω οτι οι σεξοτουριστες ειναι πιο χρησιμοι για τη χωρα απο τετοιου επιπεδου backpackers. Μπορει οι σεξοτουριστες να συντηρουν εν γνωσει τους μια βιομηχανια που προκαλει βαθεια κοινωνικα προβληματα αλλα τουλαχιστον αφηνουν συναλλαγμα.

Φιλικα παντα

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
kailas
η γνωμη μου αφου πας με γυναικα κο σαμουι
εχει καταπληκτικα μπανγκαλοους επανω στο νερο
Λοιπόν να ξαναγράψω για Κο Σαμούι οτι όλες οι παραλίες είναι βρώμικες εκτός από 2 παραλίες.Την Chaweng και την Choeng Mon.Όταν λέω βρώμικες εννοώ οτι η θάλασσα είναι γεμάτη φουσκάλες και βρωμιές.Οι ντόπιοι μου το δικαιολόγησαν ως αποτέλεσμα μιας προσφατης κακοκαιρίας που έιχε ως αποτέλεσμα με τις πλυμμήρες να κατέβουν βρωμιές στη θάλασσα μέσω των ποταμών.Όμως γνωστοί μου που πήγαν τον Οκτώβριο μου είπαν πως αντίκρυσαν την ίδια ακριβώς εικόνα.
Βέβαια το νησί είναι καλή βάση για εξόρμηση σε κοντινά παραδεισένια νησιά και έχει όντως πολύ καλή ξενοδοχειακή υποδομή.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ όσους μπήκαν άμεσα η Έμεσα στο κόπο να μου απαντήσουν.

Οποίος σύντροφος λιπών πιστεύει ότι λεω μαλακίες και έχει παει έστω και μια φορά pattaya να βγει και να πει με το χέρι στη καρδιά ότι το μέρος ΔΕΝ είναι μέσα στην ανθρώπινη παρακμή και την εγκληματικότητα και θα τον παραδεχτώ.

Νομίζω πως είναι ισοπεδοτικό να λέμε οτι η Πατάγια είναι μέσα στην εγκληματικότητα.Κατα την πρόσφατη επισκεψή μου και συνομιλώντας με 2 άτομα που ζουν 10 χρόνια εκέι σχηματισα την εντύπωση οτι το επίπεδο της εγληματικότητας είναι μεν υψηλό αλλά όχι σε τέτοιο μεγάλο βαθμό ωστε να αποτρέψει μια οικογενεια με παιδιά να την επισκεφτεί.Πιστεύω οτι μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και τα εγγλεζάκια(μεθυσμένα).
Για μένα προσωπικά η εγκληματικότητα που υφίσταται είναι άμεσα συγκρίσιμη με αυτήν που επικρατεί στα Μάλια της Κρήτης(μιλάω λόγω εντοπιότητας).Ή ακόμα και με το Φαληράκι της Ρόδου(στρατιωτικό).
Γνώμη μου αν δεν κάνεις ταρζανιές είσαι μια χαρά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom