αλλα περιπου το ιδιο συνεβαινε και στην Ελλαδα
γιατι, τωρα δεν συμβαινει? συναιτερο στην τσεπη σου βαζεις αν παντρευτεις ντοπιο πραγμα..
αν και... βεβαια, ξεχασα.. οι ελληνιδες τωρα πια ειναι οικονομικα ανεξαρτητες!! μη χεσω.
αλλα περιπου το ιδιο συνεβαινε και στην Ελλαδα
γιατι, τωρα δεν συμβαινει? συναιτερο στην τσεπη σου βαζεις αν παντρευτεις ντοπιο πραγμα..
Τουλάχιστον έχω επιχειρήματα και μπορώ να συζητήσω και να δεχτώ μια αντίθετη άποψη από τι δική μου αν είναι καλύτερα στοιχειοθετημένη .
Αντίθετα εσύ αντί για επιχειρήματα χρησιμοποιείς την απαξίωση , μια πολύ συνηθισμένη τακτική για αυτούς που δεν ενδιαφέρονται να συζητήσουν αλλά να κατηγορήσουν και να χλευάσουν μειώνοντας τον άλλο και δείχνοντας οι ίδιοι ποιο μάγκες , ενώ στη πραγματικότητα δείχνουν μικροπρέπεια και αγνωμοσύνη.
αν και... βεβαια, ξεχασα.. οι ελληνιδες τωρα πια ειναι οικονομικα ανεξαρτητες!! μη χεσω.
οι πιο απολαυστικες ωρες, οταν πας δεν το συζηταμε, το μυαλο ειναι εκει, οταν γυρνας το ιδιο.πως περνανε 9-10 ωρες με ΤΗΑΙ...τι λενε οι παλιοι...?
Να μη σου πω βεβαια πηγαινε Καμποτζη να παθεις.
Να και μια φωτο απο Καμποτζη
Φίλε Φαντομά, πές μας καμία λεπτομέρεια για Καμπότζη...
Παίζει φάση όπως Pattaya?
Ή καμία σχέση??
Φιλε μουΦίλε Φαντομά, πές μας καμία λεπτομέρεια για Καμπότζη...
Παίζει φάση όπως Pattaya?
Ή καμία σχέση??
Η διαφορα σας με αυτους που ταξιδευουν ειναι οτι αυτοι πηδανε γυναικες ντοπιες ενω εσεις το πολυ πολυ να λερωσετε την οθονη του υπολογιστη σας.
Κατσε να το κοπανησουμε παρεα το κεφαλι...ετοιμος? με τη 1, με τις 2, με τις 3 . Χαιρομαι Ουτοπικε που απαντας για μενα, εχεις πιασει τον παλμο μου. Ας μην τον παρεξηγουμε ομως τον φιλο μαλλον ειναι καινουργιος εδω και μαλλον δεν θα ειχε την ατυχια μεχρι τωρα να διαβασει τα προηγουμενα ποστς μου.Ωραία ερώτηση στον κατάλληλο άνθρωπο
οταν ξερεις οτι θα πας πολλες φορες ακομα σε αυτη τη χωρα , δεν βιαζεσαι, δεν ειναι φοβος για το αλλο μερος, ειναι η συγκριση που μοιραια θα ερθει στο μυαλο, αυτο το "πιατο της πατταγια" ομως ειναι πολυ μεγαλο. πιατελα ειναι..Πατταγια τις εχεις ολες στο πιατο, Απλα Πατταγια πανε και ξαναπανε μονο οσοι φοβουνται να πανε πουθενα αλλου.
Σύντροφε, το φοβάσαι είναι σχετικό. Τι να φοβηθείς δηλαδή?Βέβαια αν ταξιδεύεις μόνος σου σίγουρα φοβάσαι πολύ περισσότερο να πάς καμπότζη απο πατάγια, έτσι δεν είναι??
Σύντροφε δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό αυτό . Οι backpackers πολλές φορές είναι πρωτοπόροι, ανοίγουν το δρόμο για τους υπόλοιπους. Και η χώρα κάποτε μόνο backpackers (και πορνοαμερικάνους) είχε.Αντιθετα γινοταν ενας χαμος απο backpackers σε στυλ Koh Pha-Ngan
Φον σεβαστο, μπαινουμε σε συζητηση που δεν ηθελα να ξεκινησω γιατι τραβαει σε μακρος και μαλλον δε θα βγαλλουμε ακρη. Εγω προσωπικα αν ειχα να επιλεξω μεταξυ του τουριστα που μενει Sukhumvit και χτυπαει και κανενα Soi Cowboy η Νανα και του backpacker-τουριστα της Καο Σαν που πινει Beer Chang γιατι δεν εχει λεφτα να πληρωσει ακριβοτερη μπυρα προτιμω τον πρωτο. Ο λογος ειναι απλος. Απο την εμπειρια μου εχω διαπιστωσει οτι σε γενικες γραμμες ο πρωτος εχει βαθυτερη και καλυτερη γνωση της χωρας απο τον δευτερο.Σύντροφε δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό αυτό . Οι backpackers πολλές φορές είναι πρωτοπόροι, ανοίγουν το δρόμο για τους υπόλοιπους. Και η χώρα κάποτε μόνο backpackers (και πορνοαμερικάνους) είχε.
Λοιπόν να ξαναγράψω για Κο Σαμούι οτι όλες οι παραλίες είναι βρώμικες εκτός από 2 παραλίες.Την Chaweng και την Choeng Mon.Όταν λέω βρώμικες εννοώ οτι η θάλασσα είναι γεμάτη φουσκάλες και βρωμιές.Οι ντόπιοι μου το δικαιολόγησαν ως αποτέλεσμα μιας προσφατης κακοκαιρίας που έιχε ως αποτέλεσμα με τις πλυμμήρες να κατέβουν βρωμιές στη θάλασσα μέσω των ποταμών.Όμως γνωστοί μου που πήγαν τον Οκτώβριο μου είπαν πως αντίκρυσαν την ίδια ακριβώς εικόνα.kailas
η γνωμη μου αφου πας με γυναικα κο σαμουι
εχει καταπληκτικα μπανγκαλοους επανω στο νερο
Ευχαριστώ πολύ όσους μπήκαν άμεσα η Έμεσα στο κόπο να μου απαντήσουν.
Οποίος σύντροφος λιπών πιστεύει ότι λεω μαλακίες και έχει παει έστω και μια φορά pattaya να βγει και να πει με το χέρι στη καρδιά ότι το μέρος ΔΕΝ είναι μέσα στην ανθρώπινη παρακμή και την εγκληματικότητα και θα τον παραδεχτώ.