limasmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2023
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Είμαι ΒΚΚ και λέω να δοκιμάσω fiwfans. Σε ξένα φόρουμ δεν βλέπω αρνητικά σχόλια.
Τι είναι αυτό;Είμαι ΒΚΚ και λέω να δοκιμάσω fiwfans. Σε ξένα φόρουμ δεν βλέπω αρνητικά σχόλια.
incallΤι είναι αυτό;
Μπανγκόκ σε ποια περιοχή μένεις;incall
Εγώ το smooci.com ήξερα σαν πιο εξειδικευμένο στην Μπανγκόκ, αλλά δεν έχω καμμιά εμπιστοσύνη στις φώτο που βάζουν, όλα τα γραφεία.incall
Μπανγκόκ σε ποια περιοχή μένεις;
Δεν είμαι μόνιμος κάτοικος.Εγώ το smooci.com ήξερα σαν πιο εξειδικευμένο στην Μπανγκόκ, αλλά δεν έχω καμμιά εμπιστοσύνη στις φώτο που βάζουν, όλα τα γραφεία.
Γιατί να μπλέξεις με μαλακιες όταν στο Thaifriendly γίνεται φουλ παιχνίδι;incall
Γιατι μα πάρεις 20κιλη βαλιτσα ταυλανδη? Αφου με λεφτα γαμας τι θα κουβαλάς κουστούμια να κανςις εντυοωση 12 κιλα υπεραρκετά αγοραζεις κι εκει αμνειναι φτηνα σορτσ παντοφλες κλπ κ ταα αφήνεις οταν φυγειςΕγώ δυο φορές πήγα ταυλανδη και τις δυο με χειραποσκευή 8κιλη. Τα κορίτσια εκεί μου πλύνανε τα σώβρακα για 100 μπατ το κιλο. Αλλά είμαι τσιπης
60% (τουλάχιστον ) ανήκουν στο χαμένο κρίκο της εξέλιξης μεταξύ πιθήκου και ανθρώπουΠαντως οι γυναικες ειναι της συμφοράς
Οποιος πρώην γαμικουλας ανατολικού μπλοκ πηγε, ειδε ενα ματσο μαϊμούδες
Αλλα παρέχει αλλα το μέρος
Ρε φίλε, τα έχουμε ξαναπεί. Εσύ δεν έχεις πάει και δεν έχεις δει, νομίζω. Γιατί βρίζεις τις οικογένειες ανθρώπων που έχουν παντρευτεί γυναίκες από εκεί κάτω;Παντως οι γυναικες ειναι της συμφοράς
Διαφωνώ.Παντως οι γυναικες ειναι της συμφοράς
Ο τύπος, λίγο πολύ, για να πει την εξυπνάδα του, θα μας βγάλει και κτηνοβατες, ότι μας αρέσουν οι μαϊμούδες. Και όλο αυτό χωρίς να έχει πάει ποτέ του στην Ταυλανδη.Διαφωνώ.
Ναι δεν είναι Ρωσίδες και προσωπικά βλέπω Φιλιππινέζες, Νεπαλεζες, Βιετναμέζες και μου φαίνονται όλες ίδιες.
Αλλά αν κάτσεις λίγες μέρες Ταυλανδη και κυκλοφορήσεις έξω σε μπαρ και μαγαζιά θα δεις κοπέλες που θα σου γυρίσει το μάτι.
Υπάρχουν πολύ ωραία κομμάτια, απλά αν έχεις συνηθίσει με άλλα κορμιά θέλει υπομονή μέχρι να βρεις κάτι να σου αρέσει πολύ.
Και στο λέει κάποιος που σκιζει κάθε βδομάδα Σλαβες του 1.75 ύψος και που μπροστά τους οι Ταυλανδες είναι νάνοι.
Αλλά έτσι κόλλησα και εγώ πρόσφατα με μια ντόπια , ύστερα από 4 κοπέλες που συνάντησα και ήταν αδιάφορες.
Χαχαχα απίστευτο το ημερολόγιο και πιστεύω ότι πολλοί θα τα πούνε αυτά όπως ο φίλος σου.Επειδή εγώ είμαι ανώμαλος κτηνοβάτης....
Φίλος Ρουμανορωσοπνίχτης με πολλά χιλιομετρα! πρώτη φορά στη Ταυλάνδη....
1η μέρα....ρε την έκλεισα τη μαιμού για 1 ώρα και κάθισε 1 ώρα και 15 λεπτά ...φαίνεται πως με γουστάρει
2η μέρα.....ρε `συ αυτή γούσταρε πιό πολύ κι απο μένα, έχω την υποψία πως έχυσε κιόλας, υπάρχει αυτή η πιθανότητα, ....φαίνεται πως με γουστάρει.
3η μέρα----ρε `συ αυτή το είχε τόσο στενό, καταλάβαινα πως κάπου έμπαινα, άσε που δεν κοίταξε το κινητό της να δει την ώρα!
4η μέρα....είμαι ωραίος τύπος, μ`εχουν ερωτευτεί όλες!
5η μέρα.....θα περάσω όλη τη μέρα μαζί της, θα με γνωρίσει και στις φίλες της, θα με πάει κ στα αξιοθέατα της πόλης, έτσι... χωρίς να της δώσω 10 μεροκάματα!
6η μέρα......Ρε φίλε δεν μπορώ να γαμήσω σήμερα, της το είπα και μου είπε πως θέλει μόνο να κοιμηθεί μαζί μου στο ξενοδοχείο, θα πληρώσω μόνο το πρωινό της.
7η μέρα.....απο το πολύ το πηδα-πήδα ο φίλος εκεί κάτω δεν βγαίνει ούτε για κατούρημα, η άλλη έκατσε και μου έκανε 3 ώρες μασαζ μέχρι που ξύπνησε ο φίλος κι έγινε το θαύμα!
8η μέρα.....Ρε μαλάκα γιατί δεν μου τα είπες και κλείσαμε μόνο για 2 εβδομάδες.
9η μέρα.....Μήπως να φέρω καμία στην Ελλάδα!
10η μέρα.....Τελικά είμαι και γλυκοτσούτσουνος!!!
11 η μέρα.....Ρε μαλάκα εσύ που είσαι και παλιός και κόβει το μάτι σου, αυτή με τις βυζάρες , είναι τραβέλι, να χώσω κι εδώ...???
12η μέρα.....Ρε μεθαύριο φεύγουμε, σιγά μη ψωνίσω δώρα για τους μαλάκες τους φίλους και συγγενείς, θα τα φάω όλα για πάρτη μου!
13η μέρα....Τελευταίο βράδυ φίλε, θα πάρω 2 μαζί.
14η μέρα (στο αεροδρόμιο)....άνοιξε το τάμπλετ να βρούμε εισιτήρια για την επόμενη άδεια. Κάνε και καμιά οικονομία απο τις ξινομούρες Ρωσίδες για να κάτσουμε πιό πολλές μέρες!
- Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα! (θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα)
Ο τυπος εχειδει αποπολυ κοντα απειρες ταυλανδες σε ολη την ευρωπη βασικά νου Γερμανία ελβετια αυστρια ολλανδιαΟ τύπος, λίγο πολύ, για να πει την εξυπνάδα του, θα μας βγάλει και κτηνοβατες, ότι μας αρέσουν οι μαϊμούδες. Και όλο αυτό χωρίς να έχει πάει ποτέ του στην Ταυλανδη.
Το ρωσικό πεδιο θέλει πολλα προσόντα που το 90% των ελληνων δεν ταχειΕπειδή εγώ είμαι ανώμαλος κτηνοβάτης....
1η μέρα....ρε την έκλεισα τη μαιμού για 1 ώρα και κάθισε 1 ώρα και 15 λεπτά ...φαίνεται πως με γουστάρει
2η μέρα.....ρε `συ αυτή γούσταρε πιό πολύ κι απο μένα, έχω την υποψία πως έχυσε κιόλας, υπάρχει αυτή η πιθανότητα, ....φαίνεται πως με γουστάρει.
3η μέρα----ρε `συ αυτή το είχε τόσο στενό, καταλάβαινα πως κάπου έμπαινα, άσε που δεν κοίταξε το κινητό της να δει την ώρα!
5η μέρα.....θα περάσω όλη τη μέρα μαζί της, θα με γνωρίσει και στις φίλες της, θα με πάει κ στα αξιοθέατα της πόλης, έτσι... χωρίς να της δώσω 10 μεροκάματα!
6η μέρα......Ρε φίλε δεν μπορώ να γαμήσω σήμερα, της το είπα και μου είπε πως θέλει μόνο να κοιμηθεί μαζί μου στο ξενοδοχείο, θα πληρώσω μόνο το πρωινό της.
7η μέρα.....απο το πολύ το πηδα-πήδα ο φίλος εκεί κάτω δεν βγαίνει ούτε για κατούρημα, η άλλη έκατσε και μου έκανε 3 ώρες μασαζ μέχρι που ξύπνησε ο φίλος κι έγινε το θαύμα!
11 η μέρα.....Ρε μαλάκα εσύ που είσαι και παλιός και κόβει το μάτι σου, αυτή με τις βυζάρες , είναι τραβέλι, να χώσω κι εδώ...???
12η μέρα.....Ρε μεθαύριο φεύγουμε, σιγά μη ψωνίσω δώρα για τους μαλάκες τους φίλους και συγγενείς, θα τα φάω όλα για πάρτη μου!
14η μέρα (στο αεροδρόμιο)....άνοιξε το τάμπλετ να βρούμε εισιτήρια για την επόμενη άδεια. Κάνε και καμιά οικονομία απο τις ξινομούρες Ρωσίδες για να κάτσουμε πιό πολλές μέρες!
Αυτό για το οποίο είναι ασυναγώνιστες, είναι η Girlfriend Experience που σου προσφέρουν. Νομίζεις ότι πηδάς το κορίτσι σου, όχι κάποια που καμάκωσες και σου έκατσε, ή σεξεργάτρια. Φυσικά μπορεί να πέσεις σε εξαίρεση, παντού μπορείς να την πατήσειςΕπειδή εγώ είμαι ανώμαλος κτηνοβάτης....