Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

limasmenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Like
21
Πόντοι
0
Είμαι ΒΚΚ και λέω να δοκιμάσω fiwfans. Σε ξένα φόρουμ δεν βλέπω αρνητικά σχόλια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795

limasmenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Like
21
Πόντοι
0
Μπανγκόκ σε ποια περιοχή μένεις;
Εγώ το smooci.com ήξερα σαν πιο εξειδικευμένο στην Μπανγκόκ, αλλά δεν έχω καμμιά εμπιστοσύνη στις φώτο που βάζουν, όλα τα γραφεία.
Δεν είμαι μόνιμος κάτοικος.
Αύριο πάντως θα δοκιμάσω το fiwfans.
Με το που τις κάνεις φίλες στο λάιν, αμέσως σου στέλνουν πληροφορίες (αυτά που βλέπεις και στο σάιτ δηλαδή).

AkaluptosAnonimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Ξερει κανεις τι παιζει με τα OVO δωματια? Τα μισα εχουν καλουτσικες κριτικες τα αλλα μισα λενε οτι δεν υπηρχαν τελικα (scums).?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Εγώ δυο φορές πήγα ταυλανδη και τις δυο με χειραποσκευή 8κιλη. Τα κορίτσια εκεί μου πλύνανε τα σώβρακα για 100 μπατ το κιλο. Αλλά είμαι τσιπης
Γιατι μα πάρεις 20κιλη βαλιτσα ταυλανδη? Αφου με λεφτα γαμας τι θα κουβαλάς κουστούμια να κανςις εντυοωση 12 κιλα υπεραρκετά αγοραζεις κι εκει αμνειναι φτηνα σορτσ παντοφλες κλπ κ ταα αφήνεις οταν φυγεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Παντως οι γυναικες ειναι της συμφοράς
Οποιος πρώην γαμικουλας ανατολικού μπλοκ πηγε, ειδε ενα ματσο μαϊμούδες
Αλλα παρέχει αλλα το μέρος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.918
Πόντοι
3.506
60% (τουλάχιστον ) ανήκουν στο χαμένο κρίκο της εξέλιξης μεταξύ πιθήκου και ανθρώπου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Ρε φίλε, τα έχουμε ξαναπεί. Εσύ δεν έχεις πάει και δεν έχεις δει, νομίζω. Γιατί βρίζεις τις οικογένειες ανθρώπων που έχουν παντρευτεί γυναίκες από εκεί κάτω;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Διαφωνώ.
Ναι δεν είναι Ρωσίδες και προσωπικά βλέπω Φιλιππινέζες, Νεπαλεζες, Βιετναμέζες και μου φαίνονται όλες ίδιες.

Αλλά αν κάτσεις λίγες μέρες Ταυλανδη και κυκλοφορήσεις έξω σε μπαρ και μαγαζιά θα δεις κοπέλες που θα σου γυρίσει το μάτι.
Υπάρχουν πολύ ωραία κομμάτια, απλά αν έχεις συνηθίσει με άλλα κορμιά θέλει υπομονή μέχρι να βρεις κάτι να σου αρέσει πολύ.

Και στο λέει κάποιος που σκιζει κάθε βδομάδα Σλαβες του 1.75 ύψος και που μπροστά τους οι Ταυλανδες είναι νάνοι.
Αλλά έτσι κόλλησα και εγώ πρόσφατα με μια ντόπια , ύστερα από 4 κοπέλες που συνάντησα και ήταν αδιάφορες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Διαφωνώ.
Ναι δεν είναι Ρωσίδες και προσωπικά βλέπω Φιλιππινέζες, Νεπαλεζες, Βιετναμέζες και μου φαίνονται όλες ίδιες.

Αλλά αν κάτσεις λίγες μέρες Ταυλανδη και κυκλοφορήσεις έξω σε μπαρ και μαγαζιά θα δεις κοπέλες που θα σου γυρίσει το μάτι.
Υπάρχουν πολύ ωραία κομμάτια, απλά αν έχεις συνηθίσει με άλλα κορμιά θέλει υπομονή μέχρι να βρεις κάτι να σου αρέσει πολύ.

Και στο λέει κάποιος που σκιζει κάθε βδομάδα Σλαβες του 1.75 ύψος και που μπροστά τους οι Ταυλανδες είναι νάνοι.
Αλλά έτσι κόλλησα και εγώ πρόσφατα με μια ντόπια , ύστερα από 4 κοπέλες που συνάντησα και ήταν αδιάφορες.
Ο τύπος, λίγο πολύ, για να πει την εξυπνάδα του, θα μας βγάλει και κτηνοβατες, ότι μας αρέσουν οι μαϊμούδες. Και όλο αυτό χωρίς να έχει πάει ποτέ του στην Ταυλανδη.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Επειδή εγώ είμαι ανώμαλος κτηνοβάτης....
Φίλος Ρουμανορωσοπνίχτης με πολλά χιλιομετρα! πρώτη φορά στη Ταυλάνδη....

1η μέρα....ρε την έκλεισα τη μαιμού για 1 ώρα και κάθισε 1 ώρα και 15 λεπτά ...φαίνεται πως με γουστάρει
2η μέρα.....ρε `συ αυτή γούσταρε πιό πολύ κι απο μένα, έχω την υποψία πως έχυσε κιόλας, υπάρχει αυτή η πιθανότητα, ....φαίνεται πως με γουστάρει.
3η μέρα----ρε `συ αυτή το είχε τόσο στενό, καταλάβαινα πως κάπου έμπαινα, άσε που δεν κοίταξε το κινητό της να δει την ώρα!
4η μέρα....είμαι ωραίος τύπος, μ`εχουν ερωτευτεί όλες!
5η μέρα.....θα περάσω όλη τη μέρα μαζί της, θα με γνωρίσει και στις φίλες της, θα με πάει κ στα αξιοθέατα της πόλης, έτσι... χωρίς να της δώσω 10 μεροκάματα!
6η μέρα......Ρε φίλε δεν μπορώ να γαμήσω σήμερα, της το είπα και μου είπε πως θέλει μόνο να κοιμηθεί μαζί μου στο ξενοδοχείο, θα πληρώσω μόνο το πρωινό της.
7η μέρα.....απο το πολύ το πηδα-πήδα ο φίλος εκεί κάτω δεν βγαίνει ούτε για κατούρημα, η άλλη έκατσε και μου έκανε 3 ώρες μασαζ μέχρι που ξύπνησε ο φίλος κι έγινε το θαύμα!
8η μέρα.....Ρε μαλάκα γιατί δεν μου τα είπες και κλείσαμε μόνο για 2 εβδομάδες.
9η μέρα.....Μήπως να φέρω καμία στην Ελλάδα!
10η μέρα.....Τελικά είμαι και γλυκοτσούτσουνος!!!
11 η μέρα.....Ρε μαλάκα εσύ που είσαι και παλιός και κόβει το μάτι σου, αυτή με τις βυζάρες , είναι τραβέλι, να χώσω κι εδώ...???
12η μέρα.....Ρε μεθαύριο φεύγουμε, σιγά μη ψωνίσω δώρα για τους μαλάκες τους φίλους και συγγενείς, θα τα φάω όλα για πάρτη μου!
13η μέρα....Τελευταίο βράδυ φίλε, θα πάρω 2 μαζί.
14η μέρα (στο αεροδρόμιο)....άνοιξε το τάμπλετ να βρούμε εισιτήρια για την επόμενη άδεια. Κάνε και καμιά οικονομία απο τις ξινομούρες Ρωσίδες για να κάτσουμε πιό πολλές μέρες!

- Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα! (θα μπορούσα να γράψω άλλα τόσα)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

1η μέρα....ρε την έκλεισα τη μαιμού για 1 ώρα και κάθισε 1 ώρα και 15 λεπτά ...φαίνεται πως με γουστάρει
2η μέρα.....ρε `συ αυτή γούσταρε πιό πολύ κι απο μένα, έχω την υποψία πως έχυσε κιόλας, υπάρχει αυτή η πιθανότητα, ....φαίνεται πως με γουστάρει.
3η μέρα----ρε `συ αυτή το είχε τόσο στενό, καταλάβαινα πως κάπου έμπαινα, άσε που δεν κοίταξε το κινητό της να δει την ώρα!
5η μέρα.....θα περάσω όλη τη μέρα μαζί της, θα με γνωρίσει και στις φίλες της, θα με πάει κ στα αξιοθέατα της πόλης, έτσι... χωρίς να της δώσω 10 μεροκάματα!
6η μέρα......Ρε φίλε δεν μπορώ να γαμήσω σήμερα, της το είπα και μου είπε πως θέλει μόνο να κοιμηθεί μαζί μου στο ξενοδοχείο, θα πληρώσω μόνο το πρωινό της.
7η μέρα.....απο το πολύ το πηδα-πήδα ο φίλος εκεί κάτω δεν βγαίνει ούτε για κατούρημα, η άλλη έκατσε και μου έκανε 3 ώρες μασαζ μέχρι που ξύπνησε ο φίλος κι έγινε το θαύμα!
11 η μέρα.....Ρε μαλάκα εσύ που είσαι και παλιός και κόβει το μάτι σου, αυτή με τις βυζάρες , είναι τραβέλι, να χώσω κι εδώ...???
12η μέρα.....Ρε μεθαύριο φεύγουμε, σιγά μη ψωνίσω δώρα για τους μαλάκες τους φίλους και συγγενείς, θα τα φάω όλα για πάρτη μου!
14η μέρα (στο αεροδρόμιο)....άνοιξε το τάμπλετ να βρούμε εισιτήρια για την επόμενη άδεια. Κάνε και καμιά οικονομία απο τις ξινομούρες Ρωσίδες για να κάτσουμε πιό πολλές μέρες!

Χαχαχα απίστευτο το ημερολόγιο και πιστεύω ότι πολλοί θα τα πούνε αυτά όπως ο φίλος σου.
Η αφοσίωση που δείχνουν οι ντόπιες είναι φοβερή.
Βέβαια εξαρτάται τι παρελθόν έχει ο καθένας και τι του λείπει.
Καλό το γουτσου γουτσου και να έχεις τη γκόμενα να σε περιποιείται, αλλά μετά από μερικές ημέρες κουράζει.

Προσωπικά την τελευταία φορά έπαιζα με 2 ταυτόχρονα. Η μία χωρίς χρήματα έβγαλε πιο συναίσθημα και ήθελε να με κρατάει από το χέρι όταν κυκλοφορούσαμε και να είμαστε σα ζευγάρι. Και ευτυχώς δούλευε σε γραφείο και έλειπε αρκετές ώρες από το σπίτι. Και όταν ήθελα βγάλω γούστα πλήρωνα ένα πιπινι και το εσκιζα. Απλά πήδημα και γεια σου.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Ο τύπος, λίγο πολύ, για να πει την εξυπνάδα του, θα μας βγάλει και κτηνοβατες, ότι μας αρέσουν οι μαϊμούδες. Και όλο αυτό χωρίς να έχει πάει ποτέ του στην Ταυλανδη.
Ο τυπος εχειδει αποπολυ κοντα απειρες ταυλανδες σε ολη την ευρωπη βασικά νου Γερμανία ελβετια αυστρια ολλανδια
Ο σωματοτυπος ειναι αντικαβλε
Κοντες πολυ αδυνατες ακωλες αβυζες όμορφουλες κάποιες
Παρα πολλοι φιλοι εχουν παει μουχουν δεθκει τι γαμησαν μεψαριστα το 10εχω δει μεχρι 4..η πλειοψηφία δεν λεει μια
Θα οηγαθνα ετχαρθστως αλλα ειναι πολυ μακρια και ανθρσξες ο θησαυρός
Καλο φηντ μπακ για την ΝΑ Ασια εχω μονο για Ινδονησία Βιετναμ.. Οχι τιποτα σπουδαιο αλλα απο το ζερο καλυτερα
Ρισοεκτ στα ωραια σου ποστ γενικά
Μην φανατιζεσαιπαντως η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ χαμηλο το επίπεδο στην ταυλανδη
εινσι ωραιο το μερος για τουρισμό και retraitement, kaποτε ηταν κ φτηνο κ δημιουργησε αυτο το τρεντ
Αλλα οδον αφορά το θεμα ειναι σαν να ψωνίζεις απο κινεζικο μαγαζι στην ομόνοια

Φιλικα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656

Το ρωσικό πεδιο θέλει πολλα προσόντα που το 90% των ελληνων δεν ταχει
Εμεις χασαμε 5 χρονια απο τξμ ζωη μας για να ειμαστε μαχιμοι εκει ναδικα προσοντα εμφανιση γλώσσα οικονομικη άνεση
Παντως φυδικα συμφωνω ενας ασχετος αν παρει Ρώσο φωνη ηια γυναίκα 90% θα φαει τα μουτρα του
Η Ασιάτισσα καλύτερη ειναι για το 90% Βέβαια θέλει κι εκει προσπάθεια αλλα υπάρχει πεδιο..
Εγω αν ηταν να διαλέξω φτσικα θσοαιρνα ροσοφωνη βασικα μολδαβεζα γιατι στο Κισιναου νιωθω και ειμαι σαν το σπίτι μου και πιο ανετα ακομα
Αλλα για το 90% προτεινω Ασιάτισσα δεν διαφωνώ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.703
Πόντοι
3.656

Αυτό για το οποίο είναι ασυναγώνιστες, είναι η Girlfriend Experience που σου προσφέρουν. Νομίζεις ότι πηδάς το κορίτσι σου, όχι κάποια που καμάκωσες και σου έκατσε, ή σεξεργάτρια. Φυσικά μπορεί να πέσεις σε εξαίρεση, παντού μπορείς να την πατήσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom