Είναι αυτονόητο ότι αν πας σε bj bar τι θα σου προσφέρουν απλά μια πίπα. Όταν τις βάλεις στο κρεββάτι σου, τότε θα καταλάβεις τι διαφορά έχει το να κάνεις σεξ με κορίτσι της δουλειάς από Ταιλάνδη, από το κάνεις σεξ με κορίτσι της δουλειάς από Ελλάδα. Θα παραθέσω ρεπορτάζ, από τότε που είχα πάει.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΑΣΣΙΑΤΙΣΑ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ
Την επόμενη μέρα είχα σχέδιο να κατέβω στη Bangla road να φορτώσω κάποια από τις freelancers. Λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο μου πέρασα από το Sun Rise Relax massage είχε μείνει μια κοπέλα, λίγο στρουμπουλή για Ασιάτισσα με πραγματικά βυζιά και κώλο, έτοιμη να φύγει. Κάνει την κλασική ερώτηση. Μασάααααααζ; - Δεν θέλω μασάζ. Θέλω σεξ, μένω εδώ θα σου δώσω 1.000 μπατ για short time. Θα έρθεις; - (Αντιπρόταση) θέλεις να μου δώσεις 1.500 και να κοιμηθούμε μαζί; Όχι, 1.000 για μία ώρα (βήμα προς τα αριστερά ότι είμαι έτοιμος να φύγω) - Ο.Κ. - Πως σε λένε; - Λέλα. Μου ήρθε να κάνω το λογοπαίγνιο η κυρά Λέλα η Σμυρνιά αλλά τελικά το όνομα δεν ήταν τυχαίο. Το καλό είναι ότι στο ξενοδοχείο κρατάνε την ταυτότητά της, τη φωτοτυπούν και την επιστρέφουν όταν φεύγει. Ανεβαίνουμε πάνω, κάνει ντους και ξεκινάμε. Είχα αγοράσει ΚΥ από το φαρμακείο, αλλά η κοπέλα με λίγο μπαλαμούτι υγράνθηκε πολύ και όταν έκανα δακτυλοσκόπηση είχε φουσκώσει το σημείο G σαν σφουγγάρι. Η συμμετοχή της ήταν εξαιρετική. Τελειώνουμε, ξαναμπαίνει για ντους κι εγώ αρπάζω την ευκαιρία και αφήνω τα 1.000 μπατ πάνω στα ρούχα της. Αράζω και περιμένω να φύγει για να κάνω ντους κι εγώ. Βγαίνει φορώντας την πετσέτα σα φόρεμα (είπαμε, είναι ντροπαλές) έρχεται δίπλα μου, με καβαλάει με το δεξί της πόδι, ακουμπάει το κεφάλι της στη δεξιά μεριά του στήθους μου, το άψογα μανικιουρισμένο χεράκι της πιέζει απαλά αλλά σταθερά την αριστερή μεριά του στήθους μου και με κλειστά μάτια και πολύ γλυκιά φωνή κάνει την πρότασή της (Άρλεκιν έπρεπε να γράφω). Μπορώ να κοιμηθώ μαζί σου; Το κάτω κεφάλι, ακόμα πλημμυρισμένο από αίμα, απάντησε ακαριαία - Φυσικά. Μου χάρισε ένα πολύ ευχισμένο χαμόγελο και συνέχισε να (δείχνει ότι) ονειροπολεί με κλειστά τα μάτια. Σιγά - σιγά το αίμα άρχισε να ανεβαίνει στο πάνω κεφάλι και το λογικό τμήμα του εγκεφάλου μου ύψωσε κόκκινη σημαία. Μου υπενθύμισε ότι η Λέλα είναι εργαζόμενο κορίτσι κι ότι ίσως το όνομα να μην ήταν τυχαίο. Ότι πριν μια ώρα, δεν με ήξερε. Και ότι μπορεί να με πέθανε στα κοπλιμέντα για το πόσο καλό σώμα έχω και ότι δείχνω 10 χρόνια νεότερος από την ηλικία που της είπα, αλλά ίσως, λέω ΙΣΩΣ, υπάρχει μία πιθανότητα απλά να είναι καλή επαγγελματίας και να θέλει να ανεβάσει το εισόδημά της. Οπότε, αφού έκανα 2 - 3 σενάρια πιθανών ερωτήσεων και απαντήσεων τη ρώτησα αν απλά θέλει να κοιμηθούμε μαζί ή θέλει και περισσότερο χρήμα. Με κοίταξε πολύ βαθιά στα μάτια, μου χάρισε ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και μου απάντησε ναζιάρικα - Με περισσότερα χρήματα. Την κοίταξα πολύ βαθιά στα μάτια, της χάρισα ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και της απάντησα στα Ελληνικά - θα πάρεις τα @ρχίδι@ μου. Στα Αγγλικά της είπα - η συμφωνία ήταν 1.000 μπατ για μια ώρα. Πάρτα, ντύσου, πήγαινε στο σπίτι σου. Με κοίταξε με ένα βλέμμα που δεν μπόρεσα να διαβάσω (δεν είμαι δα και ο Mind Reader) τα πήρε, ντύθηκε, έφυγε. Έκατσα λίγη ώρα να αφομοιώσω την κατάσταση. Και κατάλαβα ποια ήταν η χώρα των Λοτοφάγων που είχε αναφέρει ο Όμηρος από την οποία οι ναυτικοί δεν έφευγαν και ξεχνούσαν τις πατρίδες τους. Είχα διαβάσει αρκετά για την ικανότητά τους να σε χειρίζονται και γι αυτό την κατάλαβα, κι όχι από την αρχή. Όπως είπε άλλωστε ο έμπειρος LYST αν κάποιος λόγω οικονομικών δυνατοτήτων έχει πέσει στην ανάγκη του μπουρδέλου που σε 10 λεπτά σου βαράνε την πόρτα και η κοπέλλα είναι ξεπέτα, όταν ξαφνικά έχει στο δωμάτιό του για μια ώρα μια νεαρή κοπέλλα, άψογα φροντισμένη που (δείχνει να) απολαμβάνει το σεξ μαζί του, θα την πατήσει και θα κάνει αιματηρές οικονομίες προσπαθώντας είτε να της στέλνει χρήματα κάθε μήνα, είτε να ξανάρθει στη χώρα που τα 25€ έχουν τόσο μεγάλη ανταλλακτική αξία στο σεξ.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ. Το επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, το λένε τόσοι, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Ο πρωτόπειρος αντιμετωπίζει μια ειδυλλιακή κατάσταση απόδοσης των χρημάτων που δίνει. Πολύ εύκολα θα την πατήσει. Είμαστε ερασιτέχνες, παίζουμε σε ξένο γήπεδο, είναι επαγγελματίες και παίζουν στο δικό τους. Ο αγώνας είναι άνισος