Μετά απο πάνω απο 200 μέρες συνολικά διαμονής στη Πατάγια μου έτυχαν φέτος 2 μοναδικές εμπειρίες.
1. Γνωριμία απο thaifriendly, κατα δήλωσή της φοιτήτρια απο bangkok 25 ετών, επίσης κατα δήλωσή της καμία σχέση με freelancer και αγοραίο σεξ, μόνο παρέα και διασκέδαση....κατέληξε σε φιλοξενία στο δωμάτιό μου για 1 βράδυ και με ότι φυσιολογικά ακολούθησε.....συνολικό κόστος 120 μπατ ένα πρωινό
2. Λέω γιατί να μη συμβεί και 2η φορά...πάλι απο thaifriendly γκομενάκι μικρότερης ηλικίας, με παρόμοιες πληροφορίες, ραντεβού στο ξενοδοχείο όχι μέσα στο δωμάτιο, μου λέει πως πεινάει, φαγητό για 2 άτομα 500-550μπατ, φεύγοντας μου λέει πως δεν πρόλαβε να κάνει τα μαλλιά της και αν μπορούμε να πάμε στο κομμωτήριο της γειτονίας, κι ενώ εγώ έριξα έναν υπνάκο στον καναπέ σε 2 ώρες τελείωσε και μου ζήτησε 250μπατ για να πληρώσει, κι ενώ ανηφορίζαμε στο ξενοδοχείο σταμάτησε ν`αγοράσει 5!!! κιλά φρούτα, άλλα 150μπατ που δεν είχε και τα πλήρωσα εγώ, κι αφού φτάσαμε στο ξενοδοχείο της λέω πάρε την ταυτότητα σου και 200μπατ ακόμη και στην ευχή του βούδα......Φυσικά έφαγα το ανάλογο βρισίδι σε διεθνή γλώσσα. ......συνολικό κόστος 1150μπατ για 5 άχρηστες ώρες στην Πατάγια.
- bonus......Σάββατο βράδυ στο Republic (φανταστικό κλαμπ) γνωριμία με Γεωργιανή νεαρή μεν ευτραφής δε, τύφλα, κουρούμπελο! Παρά την εμφανής δυσαρέσκειά μου για τις επιθετικές κινήσεις της αφού είχε λοκαριστεί άλλος στόχος, προσπάθησα να μείνω αμέτοχος σε έντονα χουφτώματα, γλωσόφιλα, κλπ (να σημειωθεί πως η κυρία δέχτηκε παρατήρηση και απο τον security) ......αποτέλεσμα να γυρίσουν όλοι στα σπίτια τους αγάμητοι...