mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.613
- Πόντοι
- 506
Aυτο εξαρτάται απο πολλους παραγοντεςΤο θέμα είναι αν αυτά τα 2-3 θέλουν και δωράκια και πόσο;
Aυτο εξαρτάται απο πολλους παραγοντεςΤο θέμα είναι αν αυτά τα 2-3 θέλουν και δωράκια και πόσο;
Δεν ειναι καλυτερο να θελουν δωρακι και οχι............γαμο;Το θέμα είναι αν αυτά τα 2-3 θέλουν και δωράκια και πόσο;
Ελπιζω να μιλανε και τα Αγγλικα με προφορα Ισααν. "Αλο νταλινγκ, καμ του δε λουμ?"Ενοποίηση νομισματική πλέον του λαός με το μπατ
Καιρός να ενωθουνε αφού κ οι λαοτκανοι μιλαν ισαν(ιωτικά)
Παλια μας ξερανε μονο απο το Ευρο2004. Τωρα με το ιντερνετ μας εχουν μαθει περισσοτερο.Aναστηθηκαν κατι Ταυλανδες απο τον τάφο και με ρωτάνε αν επιβιωσα απο τις πλημμυρες
τωρα με τις εφαρμογες ειναι πιο ευκολο ,παλια πηγαιναμε στα μασαζ και μεχρι να καταληξουμε σε αυτη που αξιζει ,κοντευαμε να μην εχουμε δερμα ...εχω μια που κανει και νουρου ,και καλο σεξ , οταν πηγαινω ,την εχω για ολο το μηνα ,ε εμας τους μεγαλυτερους μας αρεσει το γουτσου γουτσου να μας καθαριζουν τις γαριδες στα μπαρμπεκοιυ,να ξερουν που ειναι το καλυτερο στρητ φουντ να παρουμε για τη παραλια και αλλα τετοια χαριτωμέναΔεν ειναι καλυτερο να θελουν δωρακι και οχι............γαμο;
Ξέρουν και το "Μητσοτάκη γαμιεσαι";Παλια μας ξερανε μονο απο το Ευρο2004. Τωρα με το ιντερνετ μας εχουν μαθει περισσοτερο.
Έχουμε αναφερθεί ξανά σε αυτά.Καλημερα στην παρέα. Έχω κλείσει να πάω ταξίδι τον Νοέμβριο. Πήρα στον εοδυ τηλ και μου είπαν για κάποια εμβολια τα οποία όμως δεν είναι υποχρεωτικά. Ρωτησα και τον γιατρο μ και μ ειπε, αν θελω τα κανω αν δεν θελω δεν πειράζει. Γνωρίζεται κάτι για τα εμβολια? Μιλάμε για τύφο, λύσσα, κίτρινο πυρετό και ελονοσία.
Τύπε κάνε και ηπατίτιδα ΑΚαλημερα στην παρέα. Έχω κλείσει να πάω ταξίδι τον Νοέμβριο. Πήρα στον εοδυ τηλ και μου είπαν για κάποια εμβολια τα οποία όμως δεν είναι υποχρεωτικά. Ρωτησα και τον γιατρο μ και μ ειπε, αν θελω τα κανω αν δεν θελω δεν πειράζει. Γνωρίζεται κάτι για τα εμβολια? Μιλάμε για τύφο, λύσσα, κίτρινο πυρετό και ελονοσία.
Για κάθε προορισμό που πάτε είτε ταυλανδη είτε Αφρικής Αμερικής άδειες πάρτε πρώτα ένα τηλ στη διεύθυνση υγείας στο νομό που ανήκετε κ λέγοντας της περιοχή χώρα επαρχία που θα πάτε ξέρουν τι εμβόλια χρειάζεστε καθώς κ βάσει του. Βιβλιάριου υγείας το παιδικό κ το διεθνές αν χρειάζεται να κάνετε το αντίστοιχο εμβόλιο .......Τύπε κάνε και ηπατίτιδα Α
Προχτες έκανα το μπουστερ και είμαι κομπλέ. Επίσης εξαρτάται και που θα πας Ταυλανδη. Σε τίποτα ζούγκλες η στον πολιτισμό
Καλά είναι που είναι καμία 17ώρες το ταξίδι στο σύνολο, βάζεις μέσα και 11 ώρες στάση;Οταν κλεινετε εισιτήριο καλο ειναι να διαβαζεται αναλυτικά τους όρους
Και εξηγουμαι
Στην παραπανω φωτο βλεπούμε το τριπ να προσφέρει γενναία έκπτωση 100€.
Βλεπωντας τις ωρες παρατηρουμε 11ωρη ολονυχτια παραμονή στο Αμπου Νταμπι. Σε αυτη την περιπτωση η Etihad προσφέρει δωρεαν μεταφορα, ξενοδοχειο κλπ αλλα οπώς γράφει στους όρους, μόνο σε πτήσης συνολικής αξίας 750$. Αρα πρακτικα δεν υπαρχει εκπτώση.
Oχι δε γλυτωνεις. Σε σύγκριση με Τurkish ειναι πιο ακριβό το εισιτήριο. Αλλα 10 ώρες economy δε τη ψάχνω. Κανεις στάση, μπανάκι, ξενοδοχειο, πρωινό και συνεχίζεις. Ειναι τι προτιμαει ο καθένας. Αμα είσαι 25 μπορει να ταξιδεύεις και 40 ωρες δεν έχεις θέμαΚαλά είναι που είναι καμία 17ώρες το ταξίδι στο σύνολο, βάζεις μέσα και 11 ώρες στάση;
Δηλαδή να φτάσεις τις 30 ώρες ταξίδι;;
Και όλα αυτά για να γλιτώσετε μερικά ευρώ στην τιμή;
O μόνος λόγος να παρέι κάποιος πτήση με stop over 10 ώρες είναι να είναι μερα κ να θέλει να βγει να δει την πολη ,,,που κ πάλι δέκα ώρες έξω είτε βράδυ σε ξενοδοχείο είτε μέρα σε εστιατόριο ταξί καφέ θα φας σίγουρα 100 ευρώ....Oχι δε γλυτωνεις. Σε σύγκριση με Τurkish ειναι πιο ακριβό το εισιτήριο. Αλλα 10 ώρες economy δε τη ψάχνω. Κανεις στάση, μπανάκι, ξενοδοχειο, πρωινό και συνεχίζεις. Ειναι τι προτιμαει ο καθένας. Αμα είσαι 25 μπορει να ταξιδεύεις και 40 ωρες δεν έχεις θέμα
Eγω βρισκω της Τουρκικης απο Αθηνα το καλυτερο δρομολογιο. Πας σε μιαμιση ωρα Κωνσταντινουπολη, επιβιβαζεσαι το πολυ σε 2 ωρες στο αεροπλανο, στο βραδινο δρομολογιο και σερι 9-10 ωρες για Μπανγκοκ. Κατι να φας το βραδυ, 1-2 ωρες μετα την απογειωση, κατι το πρωι 1-2 ωρες πριν την προσγειωση σου μενουν και 5-6 ωρες για υπνο. Βρισκω μεγαλο πλεονεκτημα στην βραδυνη πτηση, που δεν θες δεν θες εναν υπνακο θα τον παρεις.Oχι δε γλυτωνεις. Σε σύγκριση με Τurkish ειναι πιο ακριβό το εισιτήριο. Αλλα 10 ώρες economy δε τη ψάχνω. Κανεις στάση, μπανάκι, ξενοδοχειο, πρωινό και συνεχίζεις. Ειναι τι προτιμαει ο καθένας. Αμα είσαι 25 μπορει να ταξιδεύεις και 40 ωρες δεν έχεις θέμα
Επίσης το να φτάσω αργά βράδυ στον προορισμό το θεωρώ κ επικίνδυνο ειδικά Αφρική Λατινική Αμερική ( κλειστά τα μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας ,δύσκολα να φορτώσεις νυχτιστικα κοπέλα ,κ καμιά φορά κ να χαλάσεις δύσκολο χρήματα )........ αλλά κ τζάμπα λεφτά να πληρώσεις ξενοδοχείο για τον ύπνο !!!Eγω βρισκω της Τουρκικης απο Αθηνα το καλυτερο δρομολογιο. Πας σε μιαμιση ωρα Κωνσταντινουπολη, επιβιβαζεσαι το πολυ σε 2 ωρες στο αεροπλανο, στο βραδινο δρομολογιο και σερι 9-10 ωρες για Μπανγκοκ. Κατι να φας το βραδυ, 1-2 ωρες μετα την απογειωση, κατι το πρωι 1-2 ωρες πριν την προσγειωση σου μενουν και 5-6 ωρες για υπνο. Βρισκω μεγαλο πλεονεκτημα στην βραδυνη πτηση, που δεν θες δεν θες εναν υπνακο θα τον παρεις.