Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AkaluptosAnonimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Σαν τι να παίζει;
Αν έχεις τόσο άγχος, κάνεις προληπτικά όλα τα εμβόλια που συνιστά το κράτος για την Ταϋλάνδη πριν φύγεις.

Εδώ θυμάμαι έτρωγα από κάποια street food μαγαζιά που έπλεναν τις κατσαρόλες στον δρόμο και ποτέ δεν με έπιασε ούτε στομαχοπονος.
Φυσικά νερό μόνο από μπουκάλι.

Δείξε μας λίγο τι χοτελ είναι αυτό με 6€/μερα.
Εκτός αν δεν έχει AC , κοιμάσαι με άλλους 5 μέσα στο δωμάτιο και κάνετε μπάνιο όλοι μαζί σε κοινό μπάνιο.
Ξεχνας τον παραγωντα οτι δεν κλεινω απο ταξιδιωτικο και οτι τα κλεινω 6 μηνες πριν .

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ξεχνας τον παραγωντα οτι δεν κλεινω απο ταξιδιωτικο και οτι τα κλεινω 6 μηνες πριν .
Δεν ξεχνάω τίποτα.
Κάνω τα ίδια εδώ και 20 χρόνια που ταξιδεύω στο εξωτερικό.
Και επειδή έκλεισα και εγώ διαμέρισμα για μικρότερη πόλη για Νοέμβρη, και δεν έβρισκα τίποτα για κάτω από 15€, πραγματικά αναρωτιέμαι τι διαμέρισμα βρήκες με 6€.
Και μιλάμε για Μπανγκόκ;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Nana Plaza. Υπαρχει ελεγχος για καμερες στην εισοδο, αλλα καποιοι μπορουν και περνανε. Εννοειται οτι αν σε πιασουν να βιντεοσκοπεις, το πουλακι σου γινεται εκλεκτος μεζες για τους αρουραιους του σοι 4.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Σοι Καου μποι, ενας καθετος δρομος στην αρχη του Σουκχουμβιτ σοι 21. Εδω τα πραγματα ειναι πιο ελευθερα, απο αποψης βιντεοσκοπησης, αλλα κινδυνευεις να φας το ξυλο σου αν καποιος δεν γουσταρει που τον βιντεοσκοπησες. Βασικα πρεπει να σεβομαστε καποιους κανονες, ενας απο αυτους ειναι οτι δεν βιντεοσκοπουμε καποιον χωρις την συναινεση του.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Thermae cafe, ενα υπογειο μπαρ κατω απο το ξενοδοχειο Ruamchit, στην γωνια Σουκχουμβιτ και σοι 15. Εδω τα κοριτσια ζητανε ΑΠΟ 2000 μπατ και πανω, λογω του οτι το μαγαζι ειναι κυριως Γιαπωνεζικο στεκι. Η τιμη βεβαια μπορει να πεσει, εξαρταται ποσο κοντα ειναι το ξενοδοχειο σου. Καποια χρονια ειχα μεινει στο ξενοδοχειο απο πανω, και θυμαμαι ολες μου κανανε καλυτερη τιμη. Η μπυρσα στα 3 ευρω. Προσοχη στις πολυ ομορφες απ εξω, ειναι λειντι-μποις και δεν τις αφηνουν να μπουν μεσα. Τα περισσοτερα κοριτσια εδω ειναι κοριτσια που το πρωι δουλευουν σε αλλες δουλειες, οπως οι περισσοτερες φρι-λεινσερ στην Μπανγκοκ.

• Like
Αντιδράσεις: skart

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Sukhumvit soi 23, soi 22, soi 22/1 soi 24, soi 31, soi 33, ολα αυτα τα μασσατζιδικα ειναι "μπριζολαδικα" ειτε σε συνεννοηση απ ευθειας με την διευθυνση, ειτε με την κοπελα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Soi 4, στο σταθμο Νανα, με παρα πολλες φρι-λεινσερς.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Kaosan
εδω εχει και πολλες Ευρωπαιες, γενικα οχι οτι δεν εχει επαγγελματιες, αλλα ειναι πιο πολυ μερος για καμακι και φθηνο ποτο-φαγητο και διασκεδαση.

skart

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2013
Like
11
Πόντοι
0
Για τον φιλο που ενδιαφερθηκε για την νομιμοποιηση του χορτου στην Ταυλανδη, και απαντησα οτι αποφευγω να μπλεξω με δυσκολες καταστασεις.
Προτιμω να ειμαι νηφαλιος και να εχω τον ελεγχο της καταστασης, οταν βαζω μια κοπελα που την γνωριζω πρωτη φορα, στο δωματιο μου, παρα να ειμαι σε κατασταση μεθης η, να ειμαι ντιρλα απο το χορτο. Και παντοτε στο μπανιο παρεα, ζηταμε απο την κοπελα να ερθει να μας περιποιηθει, ουτως η αλλως αυτο το κανουνε πολυ καλα οι Ταυλανδεζες, και αφου μας πλυνει την αφηνουμε και αυτην μονη της στο μπανιο να πλυθει. Ειναι γνωστη η μανια τους με την προσωπικη καθαριοτητα. Ποτε ομως δεν την αφηνουμε μονη της στο δωματιο.
Και ποτε δεν πινουμε απο ποτα που θα μας δωσουν, ποτε δεν αφηνουμε το ποτο μας στο μπαρ χωρις να ελεγχουμε μην τυχον και ριξει καποιος κατι μεσα.
Ευχαριστώ παρα πολύ για τις συμβουλές σου..
Εκεί κορίτσια τι σχέση έχουν με αυτά(κννβ); Υπάρχουν μαγαζιά(στριπαδικα) που μπορείς να καπνίσεις; Καλά δε θα πήγαινα αλλήθωρος απο τα ορ και με το αλκοόλ έτσι και αλλιώς είμαι έτσι και έτσι. Το ένα φέρνει το άλλο και δε θα με χάλαγε ένα ωραίο μασάζ η μια βαρκάδα η παραλία και αντι για μπύρα να χαλαρώνω με εναν αλλο τρόπο..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Ευχαριστώ παρα πολύ για τις συμβουλές σου..
Εκεί κορίτσια τι σχέση έχουν με αυτά(κννβ); Υπάρχουν μαγαζιά(στριπαδικα) που μπορείς να καπνίσεις; Καλά δε θα πήγαινα αλλήθωρος απο τα ορ και με το αλκοόλ έτσι και αλλιώς είμαι έτσι και έτσι. Το ένα φέρνει το άλλο και δε θα με χάλαγε ένα ωραίο μασάζ η μια βαρκάδα η παραλία και αντι για μπύρα να χαλαρώνω με εναν αλλο τρόπο..
Δεν ξέρω αν μπορείς να καπνίσεις σε α γκογκο μπάρ, εγώ δεν καπνιζω έτσι και αλλιώς ούτε κανονικό τσιγάρο.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Σχετικά με thaifriendly ξανά. Το πιο βασικό από όλα.
Αφού κλείσουμε ραντεβού με το κοριτσι μας το καλούμε στην περιοχή μας.
Οποιαδήποτε πρόταση να βρεθούμε κάπου ελα εσυ στην περιοχή μου κτλ απορρίπτεται χωρίς πολλά πολλά. Η περιοχή που προτείνουμε έχει τα πάντα. Και μάλιστα σούπερ κυριλε για τα δεδομένα τους .Αν το λενε επειδή ως συνήθως είναι άφραγκες καλύτερα ασυζητητί να τους πληρώσουμε το ταξί τους.
Στο thaifriendly όπως και σε όλα τα αντίστοιχα sites παίζει πολύ απάτη έως έγκλημα. Χωρίς πλάκα. Δεν θέλει πολύ να βρεθεις ληστευμενος και ξεβρακωτος σε ένα σκοτεινό δρόμο κάποιας κωλογειτονιας στην μεση του πουθενά. Μετά από τριάντα ταξιδια έσπασα τον κανόνα γιατί νόμισα ότι το είχα χαλαρα γιατί την είχα ψιλιαστει αλλά το έσωσα στο παρακάτι.
Το 2006 εγώ με δύο φίλους πήγαμε Κούβα μέσο ταξιδιωτικού γραφείου 14 βραδιά εμείς ,τους είπαμε ότι θέλουμε να μειώνουμε αλλά 3 βραδιά στην Αβάνα και θα γυρνούσαμε μόνοι πίσω , δύο βραδιές πριν φύγουμε πήγαμε σε ένα μπαρ με κορίτσια ,αφού ήπιαμε τα ποτά μας κανονίσαμε να πάρουμε μια ο καθένας κανονίσαμε τα λεφτά και τα δώσαμε προκαταβολικά είχανε τον νταβα τους και θα του έδιναν αυτές το μερίδιο του αυτός μας πήγε όλους μαζί με το αυτοκίνητο του σε κάτι δωμάτια ας πούμε δωμάτια χαλί μαύρο...αφού κάναμε ότι κάναμε θα μας γυρνάγε στο χοτελ η κοπέλες έμειναν εκεί ήταν αργά το βράδυ ,μας άφησε δυο στενά πάνω από το ξενοδοχείο μας πριν βγούμε από το αυτοκίνητο μας ζήτησε λεφτά για αυτόν ...όταν του είπαμε ότι είχαμε κανονίσει με της κοπέλες ότι θα του έδιναν αυτές το μερίδιο του αυτός έλεγε δεν ξέρω τίποτα επέμενε , βγήκαμε έξω από το αυτοκίνητο , βγήκε και αυτός δεν μας άφηνε να φύγουμε μιλάμε για 3 ώρα τα ξημερώματα αυτό κράτησε κάνα 15 λεπτά κουβέντα να επιμείνει για λεφτά , αφού του είπαμε ότι δεν έχουμε άλλα κοίταξε την φωτογραφική μηχανή που είχε ο ένας φίλος (έχει τρέλα με της φωτογραφίες και την παίρνει πάντα μαζί) του είπαμε ότι αυτό δεν παίζει και πήγαμε να φύγουμε άνοιξε το πορπακγαζ του αυτοκινήτου και έβγαλε όπλο , χέστηκα με για καλή μας τύχη υπήρχε μια εταιρεία λίγο ποίο πίσω την οποία υπήρχε ένας σεκιούριτι που είδε το σκηνικό και ερχόταν προς εμάς , αυτός τον πήρε χαμπάρι πρώτος και μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε, που θελω να καταλήξω ότι η στραβή μπορεί να γίνει από το πουθενά και προπαντός σε χώρες με χαμηλά εισοδήματα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Kαι ενα τελευταιο Σουκχουμβιτ απο Νανα μεχρι σοι Καου μποι. Ποσες εκατονταδες φορες εχω κανει πανω-κατω αυτη την διαδρομη;

Land-in-son

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ που διαβάζω πολύ καιρό, αλλά δεν γράφω. Θέλω να πάω με γυναίκα σύντροφο (πολλά χρόνια μαζί) και την έχω ψήσει για threesome (με έξτρα γυναίκα εννοείται). Είναι δεκτικές σε αυτό; Δηλαδή θα βρω εύκολα; (Με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά).

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ που διαβάζω πολύ καιρό, αλλά δεν γράφω. Θέλω να πάω με γυναίκα σύντροφο (πολλά χρόνια μαζί) και την έχω ψήσει για threesome (με έξτρα γυναίκα εννοείται). Είναι δεκτικές σε αυτό; Δηλαδή θα βρω εύκολα; (Με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά).
Φυσικά και θα βρεις. Ειδικά αν απευθυνθείς σε μασσαζοιδρυμα. Από φρι-λανσερ μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Δεν το έχουν οι Ταυλανδεζες, από τις πιο ζηλιαρες γυναίκες στον κόσμο, ίσως γι αυτό δεν πετυχαίνει η συνταγή για τρίο. Στο μασσατζιδικο όμως είναι υποχρεωμένες για αυτό.

Land-in-son

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Φυσικά και θα βρεις. Ειδικά αν απευθυνθείς σε μασσαζοιδρυμα. Από φρι-λανσερ μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Δεν το έχουν οι Ταυλανδεζες, από τις πιο ζηλιαρες γυναίκες στον κόσμο, ίσως γι αυτό δεν πετυχαίνει η συνταγή για τρίο. Στο μασσατζιδικο όμως είναι υποχρεωμένες για αυτό.
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Εγώ πίστευα ότι θα ψωνίσω στο δρόμο και θα πάμε και οι 3 στο δωμάτιο. Δεν έχω τύχη δηλαδή; Γιατί μασάζ δεν είναι και σαν το σπίτι σου (δεν θα είμαστε άνετα εννοώ).
Εντάξει, ζηλιαρες οκ, αλλά θα πληρώσουμε, δεν θα ζητήσουμε να μας κάνουν καμία χάρη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Εγώ πίστευα ότι θα ψωνίσω στο δρόμο και θα πάμε και οι 3 στο δωμάτιο. Δεν έχω τύχη δηλαδή; Γιατί μασάζ δεν είναι και σαν το σπίτι σου (δεν θα είμαστε άνετα εννοώ).
Εντάξει, ζηλιαρες οκ, αλλά θα πληρώσουμε, δεν θα ζητήσουμε να μας κάνουν καμία χάρη.
Αυτό που θέλω να σού πω είναι ότι θα βρεις στον δρόμο όσες θες αλλά, μην περιμένεις κάποια πρωτοβουλία από μέρους τους, οι Ταυλανδεζες του δρόμου είναι οι περισσότερες ερασιτεχνιδες. Από τα μασσαζ μπορείς να παραγγείλεις να σου έρθουν και στο ξενοδοχείο, αυτές είναι πιο επαγγελματίες.

Land-in-son

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Αυτό που θέλω να σού πω είναι ότι θα βρεις στον δρόμο όσες θες αλλά, μην περιμένεις κάποια πρωτοβουλία από μέρους τους, οι Ταυλανδεζες του δρόμου είναι οι περισσότερες ερασιτεχνιδες. Από τα μασσαζ μπορείς να παραγγείλεις να σου έρθουν και στο ξενοδοχείο, αυτές είναι πιο επαγγελματίες.
Γέροντα ευχαριστώ, ήσουν κατανοητός,αν έχεις να προτείνεις και κάτι για αξιόλογο για διαμονή (που έχεις μείνει παλιότερα), για διαμονή θα διαθέσουμε 70€ το βράδυ. Ξέρω έχουν χιλιο ειπωθεί...Αν βαριέσαι κατανοητό και αυτό.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.762
Πόντοι
19.795
Γέροντα ευχαριστώ, ήσουν κατανοητός,αν έχεις να προτείνεις και κάτι για αξιόλογο για διαμονή (που έχεις μείνει παλιότερα), για διαμονή θα διαθέσουμε 70€ το βράδυ. Ξέρω έχουν χιλιο ειπωθεί...Αν βαριέσαι κατανοητό και αυτό.
Που θα μεινεις; Εννοω σε ποια πολη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom