Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για τους νέους ταξιδιώτες 1ον δεν πάμε στην άκρη του κόσμου ΜΟΝΟ για να γαμησουμε το έχω πει πολλές φορές αυτό 2ον Το Google και το YouTube είναι γεμάτο πληροφορίες και βίντεο για ότι θέλετε σχετικά με την Ταϊλάνδη τα κορίτσια μέρη κτλπ...πρην πάτε πάρτε ένα τετράδιο και γράψτε κάντε πρόγραμμα π.χ που θες να πας κτλπ
Αυτό. Τίποτα άλλο.

• Like
Αντιδράσεις: shadow

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
Μα εχω ηδη τσεκαρει χαρτη. BKK Παταγια Πουκετ ειναι σιγουροι προορισμοι. Αργοτερα θα αποφασισουμε για Σαμουι Κραμπι . Apla σου εφερα ενα παραδειγμα για το πως υπολογισα το χιλιαρικο.
100 ευρω την ημερα θελω εγω, χωρις το αιρμπιενμπι που εχω προπληρωσει, για φαι, μετακινησεις μια μπυρα το βραδι, πολλα, πολλα φρουτα και χυμους, και μπουμ-μπουμ κατα μεσο ορο 3 μερες συνεχεια και μια ρεπο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
Που τσεκαρουμε αν το Hotel χρεωνει εξτρα αν φερεις μουνι το βραδυ? Γιατι στο booking δεν βρηκα κατι:grin:
Απο 3 αστερια και πανω το 90% των ξενοδοχειων δεν χρεωνει εξτρα. Εννοειται οτι θα κλεισεις 2κλινο δωματιο και θα επικοινωνησεις πριν κλεισεις με το ξενοδοχειο αν ειναι γκεστ-φρεντλι, η, τζοινερ φι φρι. Ακομα και αν γκουγκλαρεις θα βρεις αν τα ξενοδοχεια ειναι γκεστ φρεντλι.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Αν εννοείς με το μικρή πολύ μικρή φίλε δεν παίζει. Γύρω στα 30 χρόνια παει η παιδεραστία αν πιάσουν καποιον. Πουτσα αμείλικτη και δικαίως.
Τώρα αν μιλάμε για μασατζιδικα κτλ υπάρχει τιμοκατάλογο στα πιο κυριλε μαγαζιά με τις προσφερόμενη υπηρεσίες ενώ όλες οι κοπέλες περνάνε από μπροστά σου η ειναι σε κοινή θέα για να επιλέξεις
Ξέχασες να πεις ότι προσφέρουν και τσάι :2funny:

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Παιδες αν υποθεσουμε πως καποιος παει με ανετο μπατζετ, χωρις φοβο να "σπαταλησει" αυτον τον εναν μηνα, ποια μερη-χοτελ, μαγαζια, κοπελες, φαγητο, τροπο μετακινησης θα του προτεινατε εσεις που τα εχετε περπατησει; Δε μιλαμε βεβαια για τρομερες σπαταλες, αλλα πχ αντι να φαει 2Κ αυτον τον μηνα, να φαει 4-6Κ; Υπαρχουν καποιες επιλογες που αποδεδειγμενα το μεγαλυτερο κοστος διασφαλιζει και καλυτερη ποιοτητα σε διαμονη, κοριτσια, φαγητο κλπ; Ας πουμε πχ 200 ευρω τη μερα μπατζετ. Πως θα κινουσασταν;
Λοιπόν φίλε με μπάτζετ 200 ευρώ την μέρα κανεις τα εξης:
Ξενοδοχείο με πισίνα 40 με 50
Αν πάμε να παίξουμε με γκομενακια εκτός σεξ σκηνής το πολύ κυριλε ξενοδοχείο των 100 ευρώ πολλές φορές λειτουργεί αρνητικά. Το γκομενακι νομίζει ότι βγαίνει με τον Μάσκ και στο μυαλό του μπαινουν ιδέες για σούπερ κυριλες βόλτες για ψωνια μπουκάλια σε μαγαζιά καλώντας και φίλες και πάει λέγοντας. Αυτό το λέω εκ πείρας.
Καφεδάκια 7 eleven τίποτα για πρωινό κανα εικοσαρι
Μασαζάκι ανευ φραπέ η παρελκόμενων 8 με 10 ευρώ
Γκομενακι κανονικο για δείπνο σε κυριλε εστιατόριο 35 με 45 ευρω
Απο 2-3 ποτακια σε μπαράκι και ντίσκο 40
Ταξί για να γυρίσει το κοριτσι σπίτι 10
Αν επιλέξεις πουτανακι για όλο το βράδυ να έρθει στο δωμάτιο σου αφαιρείς ότι είναι από εστιατόριο και κατω και πληρώνεις ένα ογδόνταρι μινιμουμ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Κάτι έτσι να ευθημησουμε! :)

Συνημμένα

• 1693252496644.jpg
    1693252496644.jpg
    605,1 KB · Εμφανίσεις: 119

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
Σκέφτομαι να πάω τον Απρίλιο κ έχω κάποιες απορίες για ένα τόσο μακρινό ταξίδι
Στα κορίτσια σηκώνουν παζάρια ή όχι ;
Πώς ξεχωρίζουμε τα τρανς;
Που είναι πιο καλά για κορίτσια πουλετ ή Πατάγια
Με 500 ευρώ περνάω καλά 20 μέρες..
Ποια αεροπορική να πάρω ;
Με ταυτότητα μπορώ να πάω;
Τις ταυλαμδεςζες τους αρέσουν το πρωκτικό;
Στο αεροπλάνο καλύτερα φουσκωτό ή memory μαξιλάρι;
Καποτες να πάρω καλύτερα από Ελλάδα ,από ταυλανδη ή από Αφρική;σσ πάω μέσω Ναϊρόμπι

Ευχαριστώ

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Σχετικά με thaifriendly ξανά. Το πιο βασικό από όλα.
Αφού κλείσουμε ραντεβού με το κοριτσι μας το καλούμε στην περιοχή μας.
Οποιαδήποτε πρόταση να βρεθούμε κάπου ελα εσυ στην περιοχή μου κτλ απορρίπτεται χωρίς πολλά πολλά. Η περιοχή που προτείνουμε έχει τα πάντα. Και μάλιστα σούπερ κυριλε για τα δεδομένα τους .Αν το λενε επειδή ως συνήθως είναι άφραγκες καλύτερα ασυζητητί να τους πληρώσουμε το ταξί τους.
Στο thaifriendly όπως και σε όλα τα αντίστοιχα sites παίζει πολύ απάτη έως έγκλημα. Χωρίς πλάκα. Δεν θέλει πολύ να βρεθεις ληστευμενος και ξεβρακωτος σε ένα σκοτεινό δρόμο κάποιας κωλογειτονιας στην μεση του πουθενά. Μετά από τριάντα ταξιδια έσπασα τον κανόνα γιατί νόμισα ότι το είχα χαλαρα γιατί την είχα ψιλιαστει αλλά το έσωσα στο παρακάτι.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Καποτες να πάρω καλύτερα από Ελλάδα ,από ταυλανδη ή από Αφρική;σσ πάω μέσω Ναϊρόμπι

Ευχαριστώ
Κάθε απορία 5 ευρώ :tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795

Ευχαριστώ
Ζακέτα να πάρεις :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
Η τιτανομαχία θα είναι Pattaya Vs sosoua .
Nιωθω ευλογημένος που πήγα σε αυτά τα μέρη αλλά αν κ ο σκοπός είναι ο ίδιος ,το περιεχόμενο τόσο διαφορετικο

AkaluptosAnonimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις πραγματικα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Απο σοι11 ψωνισα και εγω ενα μιλφακι τελευταιες ημερες που μου κολλησε και ηθελε μονιμοτητα. "Να κοιμηθω καμμια ωριτσα με ρωταγε; Κοιμομασταν και ξυπναγα τα ξημερωματα και αυτη καθαριζε το σπιτι και μου τακτοποιουσε τα πραγματα. Δεν θα φυγεις; Τη ρωταγα. -Να κατσω λιγο ακομα σε παρακαλω; μου ελεγε αυτη, ερχοταν στο κρεβατι και ολο γουτσου - γουτσου.
Αυτες ειναι οι Ταυλανδεζες μιλφ.
Και οι πιτσιρίκες έτσι είναι τύπε ,απλά είναι έτσι με τους πιτσιρικάδες

Ευχαριστώ
Τύπε ισχύει ότι οι Κινέζες έχουν το μουνι παράλληλο ;

Για ταυλανδεζες δε ξέρω μήπως είναι το ίδιο,να ρωτήσουμε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
Η τιτανομαχία θα είναι Pattaya Vs sosoua .
Nιωθω ευλογημένος που πήγα σε αυτά τα μέρη αλλά αν κ ο σκοπός είναι ο ίδιος ,το περιεχόμενο τόσο διαφορετικο
Νοέμβρη Δεκέμβρη 40 μέρες Δομήνικο. Με βαλίτσα. Φλεβάρη Μάρτη 40 μέρες Μπανγκόκ. Μόνος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Μάγκες ωραία όλα αυτά που λέτε,ουσιώδη ερώτηση όμως από θέματα υγιεινής και νοσήματα τι παίζει με του δρόμου η μπαρ;
Σαν τι να παίζει;
Αν έχεις τόσο άγχος, κάνεις προληπτικά όλα τα εμβόλια που συνιστά το κράτος για την Ταϋλάνδη πριν φύγεις.

Εδώ θυμάμαι έτρωγα από κάποια street food μαγαζιά που έπλεναν τις κατσαρόλες στον δρόμο και ποτέ δεν με έπιασε ούτε στομαχοπονος.
Φυσικά νερό μόνο από μπουκάλι.

Patong Beach βρηκα 6 ευρω την μερα καλουτσικο Hotel ,μονο 13 λεπτα απο τα GoGo . Επειδη ειδα τετοιες τιμες για αυτο (χωρις τα αεροπορικα) ειχα υπολογισει κανα χιλιαρικο (με αρκετο street food)
Δείξε μας λίγο τι χοτελ είναι αυτό με 6€/μερα.
Εκτός αν δεν έχει AC , κοιμάσαι με άλλους 5 μέσα στο δωμάτιο και κάνετε μπάνιο όλοι μαζί σε κοινό μπάνιο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.863
Πόντοι
19.795
Για τον φιλο που ενδιαφερθηκε για την νομιμοποιηση του χορτου στην Ταυλανδη, και απαντησα οτι αποφευγω να μπλεξω με δυσκολες καταστασεις.
Προτιμω να ειμαι νηφαλιος και να εχω τον ελεγχο της καταστασης, οταν βαζω μια κοπελα που την γνωριζω πρωτη φορα, στο δωματιο μου, παρα να ειμαι σε κατασταση μεθης η, να ειμαι ντιρλα απο το χορτο. Και παντοτε στο μπανιο παρεα, ζηταμε απο την κοπελα να ερθει να μας περιποιηθει, ουτως η αλλως αυτο το κανουνε πολυ καλα οι Ταυλανδεζες, και αφου μας πλυνει την αφηνουμε και αυτην μονη της στο μπανιο να πλυθει. Ειναι γνωστη η μανια τους με την προσωπικη καθαριοτητα. Ποτε ομως δεν την αφηνουμε μονη της στο δωματιο.
Και ποτε δεν πινουμε απο ποτα που θα μας δωσουν, ποτε δεν αφηνουμε το ποτο μας στο μπαρ χωρις να ελεγχουμε μην τυχον και ριξει καποιος κατι μεσα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Σωστά λόγια για
Για τον φιλο που ενδιαφερθηκε για την νομιμοποιηση του χορτου στην Ταυλανδη, και απαντησα οτι αποφευγω να μπλεξω με δυσκολες καταστασεις.
Προτιμω να ειμαι νηφαλιος και να εχω τον ελεγχο της καταστασης, οταν βαζω μια κοπελα που την γνωριζω πρωτη φορα, στο δωματιο μου, παρα να ειμαι σε κατασταση μεθης η, να ειμαι ντιρλα απο το χορτο. Και παντοτε στο μπανιο παρεα, ζηταμε απο την κοπελα να ερθει να μας περιποιηθει, ουτως η αλλως αυτο το κανουνε πολυ καλα οι Ταυλανδεζες, και αφου μας πλυνει την αφηνουμε και αυτην μονη της στο μπανιο να πλυθει. Ειναι γνωστη η μανια τους με την προσωπικη καθαριοτητα. Ποτε ομως δεν την αφηνουμε μονη της στο δωματιο.
Και ποτε δεν πινουμε απο ποτα που θα μας δωσουν, ποτε δεν αφηνουμε το ποτο μας στο μπαρ χωρις να ελεγχουμε μην τυχον και ριξει καποιος κατι μεσα.
Σωστά λόγια για όλες τις χώρες στο εξωτερικό γενικά.
Δεν εμπιστευόμαστε καμία Καριολα και κανένα ποτό αν δεν το έχουμε πάντα μπροστά μας όλη την ώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom