Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Από εκεί δεν έχω περάσει.
Γενικά θυμάμαι οι Ταϋλανδοι δεν μιλάνε καλα
πρωτα θα μου κανουν μασαζ και θα τελειωσει με γαμησι ? ή σκετο γαμησι?
Φίλε από τις ερωτήσεις που κάνεις είναι σαν να μην έχεις παίξει μπάλα με τέτοια γκομενάκια ποτέ σου.
Πόσο χρονων είσαι;

Και λες ότι ετοιμάζεσαι για Φλεβάρη.
Και κάθεσαι και Ρωτάς έτσι γενικά πράγματα για ταξίδι που αν γίνει μιλάμε για 6 μήνες μετά;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
Οταν πρωτοπηγα Μπανγκοκ, εμενα Σιλομ, και εγω στα μασσαζ εβρισκα κοπελες, ισως ομως πιο πολυ για ασφαλεια, ηθελα να ηξερα σε περιπτωση στραβης που θα εβρισκα την κοπελα.
Οταν ομως πλημμυρισε μια χρονια το ποταμι, αρχισα να πηγαινω Σουκχουμβιτ. Εκει βεβαια οι επιλογες ηταν πολυ περισσοτερες. Ποτε δεν πηρα κοπελα απο μπαρ, ισως γιατι εβρισκα κοροιδια το μπαρ-φαιν. Οπως ποτε δεν πηρα κοπελα που ηταν εντυπωσιακα ντυμενη και κουνιοταν προκλητικα, γιατι φοβομουν μην πεσω σε λειντι-μποι. Εκ των υστερων βεβαια, καταλαβα οτι αν τις ρωτησεις θα σου πουν οτι ειναι λειντι-μποι, ευτυχως ειναι ειλικρινεις σε αυτο το θεμα.
Επισης απεφευγα, οταν ψωνιζα απο τον δρομο η, απο κλαμπ, να παρω κοπελα με τατουαζ, η, με περιεργη συμπεριφορα, καθομουν παντοτε και συζητουσα λιγο μαζι της, εστω και αν τα αγγλικα τους ηταν σε επιπεδο Ισααν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
Αυτο που εχω παρατηρησει, στα κοριτσια του δρομου, , και οταν λεω δρομος εννοω την Σουκχουμβιτ, οι περισσοτερες εχουν σταθερα ποστα, καθημερινα, δεν πανε παραπερα ουτε ενα μετρο. Αυτα τα κοριτσια ειναι πιο σιγουρα, απο αποψη ασφαλειας, σε σχεση με καποιες που την μια τις βλεπεις στην Σουκχουμβιτ και την αλλη στο Νανα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
Φίλε από τις ερωτήσεις που κάνεις είναι σαν να μην έχεις παίξει μπάλα με τέτοια γκομενάκια ποτέ σου.
Πόσο χρονων είσαι;

Και κάθεσαι και Ρωτάς έτσι γενικά πράγματα για ταξίδι που αν γίνει μιλάμε για 6 μήνες μετά;
Και εγω μετα απο εξι μηνες θα παω, Φλεβαρη, αλλα εχω βγαλει ηδη τα εισητηρια και εχω κλεισει ηδη Αιρμπιενμπι.:grin:

AkaluptosAnonimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Πόσο χρονων είσαι;

25 ειμαι. Προφανως ρωταω απο νωρις γιατι απο νωρις κανονιζεις ταξιδι 1 μηνα. Ρωταω για να μαθω ....Ελλαδα δεν εχω αναγκη απο μπουρδελα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε αν ψάχνεις να πηδηξεις με κανα εικοσάρικο τζαμπα ο κόπος.
Απο το να ρωτάς ότι ναναι καλύτερα να μας πεις εσύ πως το έχεις σκεφτεί και τι λεφτά διαθέτεις για να παρεις την ανάλογη απάντηση. Έτσι όπως το πας δεν βγαίνει.
κανα χιλιαρικο πανω κατω χωρις μεταφορικα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
25 ειμαι. Προφανως ρωταω απο νωρις γιατι απο νωρις κανονιζεις ταξιδι 1 μηνα. Ρωταω για να μαθω ....Ελλαδα δεν εχω αναγκη απο μπουρδελα.

κανα χιλιαρικο πανω κατω χωρις μεταφορικα.
Για ποσο καιρο ειπες;

AkaluptosAnonimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Φίλε αν ψάχνεις να πηδηξεις με κανα εικοσάρικο τζαμπα ο κόπος.
Απο το να ρωτάς ότι ναναι καλύτερα να μας πεις εσύ πως το έχεις σκεφτεί και τι λεφτά διαθέτεις για να παρεις την ανάλογη απάντηση. Έτσι όπως το πας δεν βγαίνει.
Κτλβενω οτι μπορει να ρωταω μλκιεσ στα ματια σας , απλα κανα δυο γνωστοι μου που εχουν παει ηταν πριν το 15' , οποτε μου λενε πραγματα που μαλλον δεν ισχυουν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Με την ευκαιρία το τελευταίο ταξίδι μου σε Phuket και Bangkok τριακοστο στον αριθμό να πω και εγώ κάποιες εντυπώσεις αλλά και όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι εδω είμαστε.
Λοιπόν μιας και βλέπω ότι τα τελευταία ποσταρίσματα αφορούν το thaifriendly εχω να πω τα εξης:
Καταρχήν αν δεν πληρωσεις συνδρομη λίγα πράγματα θα κάνεις. Και αυτό γιατί όντως παίζουν πολύ οι επαγγελματίες, Αν τώρα κάνεις απλή εγγραφή και περιμένεις κάθε δέκα λεπτά να στείλεις ένα μήνυμα δεν γίνεται δουλειά.. Και αυτό γιατί πάνω από 60% στην Bangkok και 85% σε Phuket και Pattaya είναι πουτανακια που ψάχνουν για πελατακια ,αι μάλιστα πρωτάρηδες για να ζητάνε ότι ναναι στηριζόμενες στην ασχετοσυνη τους.
περιμένω τη συνέχεια του Αχιλλέα από το Κάιρο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
Για μηνα σκεφτομαστε.
Φιλε μου, ενα χιλιαρικο για ενα μηνα, το βλεπω πολυ δυσκολο. Ειδικα για πρωτη φορα. Εξαρταται βεβαια το μερος που θα μεινεις, και το τι θα τρως. Οσο για κοριτσια, επειδη εισαι πιτσιρικας και για καποιες στο Ται- φριεντλι εισαι ξερολουκουμο, ηλικιακα, θα σου προτεινα ενα μηνα πριν πας εκει να δικτυωθεις απο αυτο το σαιτ. 1000 ευρω ισως να μπορουσες να περασεις σε κοντο αιρμπιενμπι, μη "τουριστικης" περιοχης και τρωγωντας καθημερινα στριτ φουντ. Και φυσικα κανενα 2χιλιαρο για ασφαλεια σε πιστωτικη καρτα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Εγω κλασικά σοι 11 Citadines
Πάντως σε σχέση με πέρσι απίστευτα αλλαγμένο το σοι. Πολλά νέα clubs , εστιατόρια και μπαρ.
Η καλύτερη μου ήταν βραδάκι με μπυριτσα σε μπαρ εξω και μάτι σε όλα τα αστέρια που πήγαιναν για clubing. Επίσης Σαββατόβραδο μέτρησα από την αρχή του σοι έως τερμα επάνω πάνω από 50 πουτανακια του ποδός κάποια από τα οποία ήταν πραγματικά πολύ ωραιες. Γενικά μιλαμε για μεγάλη αναβάθμιση ποσοτική και ποιοτική.
πες πόσο πάει το Short time αυτή την εποχή

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795

AkaluptosAnonimos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2022
Like
12
Πόντοι
0

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
2χιλιαρο ειναι η συνολικη τιμη ή ειναι χωρις τα του μαγαζιου?
Διχιλιαρο ειναι για σχετικα καλα φρι-λεινσερς στο δρομο και στα κλαμπ. Επισης στα μασσατζιδικα που εχουν στο προγραμμα και σεξ. Αν ψωνισεις απο μπαρ να συνυπολογισεις και 500- 600 μπατ τουλαχιστον μπαρ-φαιν.

2000 μπατ= 54 ευρω περιπου

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Σύμφωνο με τον @κωλο-γερος όπως το έχω αναφέρει και ποίο πάνω ότι η καλύτερη επιλογή είναι τα μασατζιδικα και του δρόμου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656

skart

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2013
Like
11
Πόντοι
0
Έγινε αποποινικοποιηση το 22' στην Ταϊλάνδη διάβασα σωστά;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.766
Πόντοι
19.795
Πιθανον. Αλλα δεν ασχολουμαι με τετοια οταν παω Ταυλανδη, φυλαω τον κωλο μου απο κακοτοπιες να εχω τον μισο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom