κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.766
- Πόντοι
- 19.795
Χαθηκαμε, στο σοι 11 ολα τα κοριτσια με ρωταγανε φετος που ειναι ο Γκρικ με την βαλιτσα με τα δωρακια.Τα σέβη μου σοφε γεροντα
Χαθηκαμε, στο σοι 11 ολα τα κοριτσια με ρωταγανε φετος που ειναι ο Γκρικ με την βαλιτσα με τα δωρακια.Τα σέβη μου σοφε γεροντα
Την Πέμπτη γύρισα γέροντα. Τα κορίτσια στο Thermae είχαν να λένε για τον καυλιαρη παππου χαχαχαΧαθηκαμε, στο σοι 11 ολα τα κοριτσια με ρωταγανε φετος που ειναι ο Γκρικ με την βαλιτσα με τα δωρακια.
Εμενα σοι13 φετος. Ενα μηνα στο Τρεντυ κοντομινιουμ. Αιρμπιενμπι. Εκει θα μεινω και φετος.Την Πέμπτη γύρισα γέροντα. Τα κορίτσια στο Thermae είχαν να λένε για τον καυλιαρη παππου χαχαχα
Εγω κλασικά σοι 11 CitadinesΕμενα σοι13 φετος. Ενα μηνα στο Τρεντυ κοντομινιουμ. Αιρμπιενμπι. Εκει θα μεινω και φετος.
Απο σοι11 ψωνισα και εγω ενα μιλφακι τελευταιες ημερες που μου κολλησε και ηθελε μονιμοτητα. "Να κοιμηθω καμμια ωριτσα με ρωταγε; Κοιμομασταν και ξυπναγα τα ξημερωματα και αυτη καθαριζε το σπιτι και μου τακτοποιουσε τα πραγματα. Δεν θα φυγεις; Τη ρωταγα. -Να κατσω λιγο ακομα σε παρακαλω; μου ελεγε αυτη, ερχοταν στο κρεβατι και ολο γουτσου - γουτσου.Εγω κλασικά σοι 11 Citadines
Πάντως σε σχέση με πέρσι απίστευτα αλλαγμένο το σοι. Πολλά νέα clubs , εστιατόρια και μπαρ.
Η καλύτερη μου ήταν βραδάκι με μπυριτσα σε μπαρ εξω και μάτι σε όλα τα αστέρια που πήγαιναν για clubing. Επίσης Σαββατόβραδο μέτρησα από την αρχή του σοι έως τερμα επάνω πάνω από 50 πουτανακια του ποδός κάποια από τα οποία ήταν πραγματικά πολύ ωραιες. Γενικά μιλαμε για μεγάλη αναβάθμιση ποσοτική και ποιοτική.
Εγω κλασικά σοι 11 Citadines
Πάντως σε σχέση με πέρσι απίστευτα αλλαγμένο το σοι. Πολλά νέα clubs , εστιατόρια και μπαρ.
Η καλύτερη μου ήταν βραδάκι με μπυριτσα σε μπαρ εξω και μάτι σε όλα τα αστέρια που πήγαιναν για clubing. Επίσης Σαββατόβραδο μέτρησα από την αρχή του σοι έως τερμα επάνω πάνω από 50 πουτανακια του ποδός κάποια από τα οποία ήταν πραγματικά πολύ ωραιες. Γενικά μιλαμε για μεγάλη αναβάθμιση ποσοτική και ποιοτική.
Τυπε αμα ειναι να της αγορασω δωρακι των 20 ευρω...γιατι να μην παρω μια φθηνη επαγγελματια να τελειωνω?Αν τώρα τσιμπήσει η τσιμπήσουν τα γκομενακια δεν περιορίζομαι ποτε σε μια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η γκομενα να εξαφανιστεί όταν κατέβουμε κάτω και να πάει άδικος ο κόπος. Οπότε καβαντζες και μάλιστα πολλές. Δεν χρειάζεται πολύ κουβεντολοι. Λίγα και να την πείσεις ότι όντως θα κατέβεις. Δεν χρειάζεται να δώσεις υποσχέσεις ούτε να προσδιορίσει επακριβώς τον χρονο που θα κάτσεις. Αρκεί μόνο να σιγουρευτεί ότι θα πας. Κανα δυο μέρες πριν το ταξίδι αν δεν στο έχει ήδη ζητήσει ζητας εσυ what's up η line που συνήθως χρησιμοποιούν σε περίπτωση που δεν μπαίνουν στο thaifriendly.
Έστω τωρα ότι φτάνεις και κλείνεις ραντεβού. Καταρχήν δεν δινεις ραντεβού ποτε μα ποτέ κάπου σε απόσταση από το ξενοδοχείο σου. Ιδανικα απεξω. Λόγω τρελής κίνησης στους δρόμους αλλά και μαλακιας που τις δέρνει μπορεί να καθυστερησουν από μισή έως δύο ώρες. Ένα καλό εστιατόριο η κανα δυο ποτακια για την γνωριμία και όλα συνηθως πάνε καλά. Αρκεί να της δείξεις με ωραίο τρόπο ότι την γουστάρεις. Όμως το πρόβλημα που εχεις να λύσεις είναι το πως θα την ανεβάσεις στο δωμάτιο. Σχεδόν όλες εφόσον μιλάμε για κανονικά κορίτσια ντρέπονται να περάσουν από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου γιατί θεωρούν ότι θα τις περάσουν για εκδιδομενες. Αρα το μπαράκι η το εστιατόριο κοντα στο ξενοδοχείο δεν τους αφήνει χρόνο να σκεφτούν πολύ αρνητικά. Αυτό που κάνω εγώ και σχεδόν πάντα πιάνει είναι ότι τις καλώ στο δωμάτιο για να τους δώσω κάποιο δωρακι που τος εχω πάρει. Ένα φτηνό άρωμα των 20-25 ευρώ γνωστής όμως μάρκας και πχ ένα καπελάκι της πλάκας ( ακόμα και διαφημιστικό πχ Βιβεχρωμ μιας και δεν ξέρουν τι γράφει) κάνουν δουλειά. Η γκομενιτσα δεν θα αντισταθεί στην πρόκληση και θα ξεχάσει την ντροπή της ρεσεψιόν. Από την στιγμή που το κοριτσι ανέβει στο δωμάτιο το 90% της δουλειάς έχει γίνει. Της δινεις το δωρακι , το κοριτσι συγκινείται που την σκέφτηκες και χωρίς βιασύνες όλα παίρνουν τον δρομο τους.
Γιατί μία φθηνή επαγγελματία θες κάπου στα 60 ευρώ για μία ώρα ενώ αυτή θα την έχεις σαν gfΤυπε αμα ειναι να της αγορασω δωρακι των 20 ευρω...γιατι να μην παρω μια φθηνη επαγγελματια να τελειωνω?
Ποσο ειναι το πιο φθηνο που μπορει να βρει καποιος ? Θελω με συναγωνιστη να παμε φλεβαρη.Γιατί μία φθηνή επαγγελματία θες κάπου στα 60 ευρώ για μία ώρα ενώ αυτή θα την έχεις σαν gf
Υπάρχουν η πιάτσες με παζάρι κάνα 50ευρω την ώρα ,τα bar την κερνάς ένα ποτό κάθεται και μιλάτε κανονίζετε τιμή που παίζει 70-80 ευρώ την ώρα και μετά είναι τα μασατζιδικα έρχονται κάποιες κοπέλες μπροστά σου και διαλέγεις 40-50 ευρώ ανάλογα με την ώρα.Ποσο ειναι το πιο φθηνο που μπορει να βρει καποιος ? Θελω με συναγωνιστη να παμε φλεβαρη.
Κατσε , τυπου μεταξουργειο μπαινω βγαινω δεν υπαρχει? Επισης στα μαζατζιδικα που λες 40-50 εννοεις με γαμησι στο τελος?Υπάρχουν η πιάτσες με παζάρι κάνα 50ευρω την ώρα ,τα bar την κερνάς ένα ποτό κάθεται και μιλάτε κανονίζετε τιμή που παίζει 70-80 ευρώ την ώρα και μετά είναι τα μασατζιδικα έρχονται κάποιες κοπέλες μπροστά σου και διαλέγεις 40-50 ευρώ ανάλογα με την ώρα.
Όχι μπουρδέλα δεν υπάρχουν ,ναι στα μασατζιδικα είναι σας τα δικά μας τα στούντιο γαμησι και τέλοςΚατσε , τυπου μεταξουργειο μπαινω βγαινω δεν υπαρχει? Επισης στα μαζατζιδικα που λες 40-50 εννοεις με γαμησι στο τελος?
πρωτα θα μου κανουν μασαζ και θα τελειωσει με γαμησι ? ή σκετο γαμησι?Όχι μπουρδέλα δεν υπάρχουν ,ναι στα μασατζιδικα είναι σας τα δικά μας τα στούντιο γαμησι και τέλος
Ναι κάπως έτσι πάειπρωτα θα μου κανουν μασαζ και θα τελειωσει με γαμησι ? ή σκετο γαμησι?
Όχι τυπε , πίνεις μαζί με την κοπέλα όσα ποτά θες από 1 έως .... κανονίζετε τιμή από 2000 και πάνω Μπατ η φθηνότερη στα μπαρ την πας στο χοτελ για μια ώρα για σεξ , ξεκαθάρισε από πριν αν θες μια η δυο φορές σεξ
Π.χ. εδω που λεει αυτο? Ποσα ποτα πρεπει να τις παρω για να φυγει μαζι μου? Και οταν ειναι να φυγουμε δινω απλα 700 Baht και τελος?
6 Best Go Go Bars (Strip Clubs) in Bangkok | Thailand Redcat
When you come to visit Thailand's capital it's probably not just for checking out BKK's main tourist attractions and the electronic shopping malls, but to experience the city's infamous red light districts. There are three of them namely Soi Cowboy, Nana Plaza and Patpong that I explain in great...www.thailandredcat.com
Δηλαδη οι επιλογες ειναι ή δωρακια μεσω Thaifriendly και κυνηγι..... ή 70αρια σε επαγγελματιες?Όχι τυπε , πίνεις μαζί με την κοπέλα όσα ποτά θες από 1 έως .... κανονίζετε τιμή από 2000 και πάνω Μπατ η φθηνότερη στα μπαρ την πας στο χοτελ για μια ώρα για σεξ , ξεκαθάρισε από πριν αν θες μια η δυο φορές σεξ
Φίλε αν ψάχνεις να πηδηξεις με κανα εικοσάρικο τζαμπα ο κόπος.Δηλαδη οι επιλογες ειναι ή δωρακια μεσω Thaifriendly και κυνηγι..... ή 70αρια σε επαγγελματιες?