Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
109
Πόντοι
1
Εμ για αυτό εγώ θέλω να παίξω μπάλα μέσω tinder/bumble, που είναι κυρίως μη επαγγελματίες.

Και δε μασάω να ρωτήσω στο 3ο μήνα αν είναι επαγγελματίας ή όχι αντί να περιμένω ταρίφα μετά το ψήσιμο.
Γι αυτό και εγώ ρωτάω αν μπορούμε να τις ξεωρίσουμε, γιατί είμαι άπειρος, δεν έχω πάει ποτέ και δεν ξέρω τι παίζει με τις καθημερινές κοπέλες

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.605
Πόντοι
2.646
Δεν υπάρχουν καθημερινές κοπέλες τυπε, αλλά και να υπήρχαν, δε θα πήγαιναν με σένα, εμένα κτλ

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπερα στους συναγωνιστές μετά από αρκετά χρόνια.
Απο τους παλιούς βλέπω μόνο ο σοφός γέροντας ( κωλογερος) φυλάει Θερμοπύλες.
Τις καλησπερες μου λοιπόν γεροντα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.515
Πόντοι
2.356
Δε μας φτάνανε οι Φιλιππινέζες, θα γεμίσουμε και Ταϊλανδές τώρα...

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Πάντως για όποιον θέλει να ψήσει ταυλανδεζα ,θα πρότεινα να μην αρχίζει μήνες πριν.

Καλύτερα από εκεί εκτός αν το ταξίδι είναι της μιας βδομάδας

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Με την ευκαιρία το τελευταίο ταξίδι μου σε Phuket και Bangkok τριακοστο στον αριθμό να πω και εγώ κάποιες εντυπώσεις αλλά και όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι εδω είμαστε.
Λοιπόν μιας και βλέπω ότι τα τελευταία ποσταρίσματα αφορούν το thaifriendly εχω να πω τα εξης:
Καταρχήν αν δεν πληρωσεις συνδρομη λίγα πράγματα θα κάνεις. Και αυτό γιατί όντως παίζουν πολύ οι επαγγελματίες, Αν τώρα κάνεις απλή εγγραφή και περιμένεις κάθε δέκα λεπτά να στείλεις ένα μήνυμα δεν γίνεται δουλειά.. Και αυτό γιατί πάνω από 60% στην Bangkok και 85% σε Phuket και Pattaya είναι πουτανακια που ψάχνουν για πελατακια ,αι μάλιστα πρωτάρηδες για να ζητάνε ότι ναναι στηριζόμενες στην ασχετοσυνη τους.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Με την ευκαιρία το τελευταίο ταξίδι μου σε Phuket και Bangkok τριακοστο στον αριθμό να πω και εγώ κάποιες εντυπώσεις αλλά και όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι εδω είμαστε.
Λοιπόν μιας και βλέπω ότι τα τελευταία ποσταρίσματα αφορούν το thaifriendly εχω να πω τα εξης:
Καταρχήν αν δεν πληρωσεις συνδρομη λίγα πράγματα θα κάνεις. Και αυτό γιατί όντως παίζουν πολύ οι επαγγελματίες, Αν τώρα κάνεις απλή εγγραφή και περιμένεις κάθε δέκα λεπτά να στείλεις ένα μήνυμα δεν γίνεται δουλειά.. Και αυτό γιατί πάνω από 60% στην Bangkok και 85% σε Phuket και Pattaya είναι πουτανακια που ψάχνουν για πελατακια ,αι μάλιστα πρωτάρηδες για να ζητάνε ότι ναναι στηριζόμενες στην ασχετοσυνη τους.
Πιτσιρικάδες παίζουν εύκολα μπάλα τιντερ με πριμιουμ και το μπαμπλ είναι ψόφιο. το ξαναλέω και οποίος θέλει ας ακολουθήσει

Τιντερ πιο εύχρηστο και βρίσκεις και ξένες ντιτζιταλ νομαντς( είχα μια Βραζιλιάνα)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Απο την αλλη μεριά να κάθεσαι να καυλαντιζεις με μια εκδιδόμενη στηριζόμενες σε 3 φωτο που έχει βάλει το θεωρω μαλάκια όταν σε όλους τους προορισμούς του ενδιαφέροντος μας τις βρίσκεις παντού εξω άνετα προσέγγισιμες και τσεκάρουμε άνετα αν ειναι του γούστου μας.
Αρα αν επιλέγουμε thaifriendly παμε για κανονικά γκομενακια η στην χειρότερη για ημιεπαγγελματιες.
Πληρώνουμε μια μηνιαία συνδρομή 23 ευρώ νομίζω και παίζουμε απεριόριστα. Τα λεφτά αυτά τα παίρνουμε πολλαπλως πίσω αν το χρησιμοποιήσουμε σωστα.
Καταρχήν να πω ότι χρησιμοποιώ το thaifriendly από το 2011 με αρκετά καλά αποτελέσματα. Βέβαια για να πετύχεις το ποθητό αποτέλεσμα θέλει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο αλλά χρειάζεται και τρόπο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.956
Πόντοι
26.141
Απο την αλλη μεριά να κάθεσαι να καυλαντιζεις με μια εκδιδόμενη στηριζόμενες σε 3 φωτο που έχει βάλει το θεωρω μαλάκια όταν σε όλους τους προορισμούς του ενδιαφέροντος μας τις βρίσκεις παντού εξω άνετα προσέγγισιμες και τσεκάρουμε άνετα αν ειναι του γούστου μας.
Αρα αν επιλέγουμε thaifriendly παμε για κανονικά γκομενακια η στην χειρότερη για ημιεπαγγελματιες.
Πληρώνουμε μια μηνιαία συνδρομή 23 ευρώ νομίζω και παίζουμε απεριόριστα. Τα λεφτά αυτά τα παίρνουμε πολλαπλως πίσω αν το χρησιμοποιήσουμε σωστα.
Καταρχήν να πω ότι χρησιμοποιώ το thaifriendly από το 2011 με αρκετά καλά αποτελέσματα. Βέβαια για να πετύχεις το ποθητό αποτέλεσμα θέλει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο αλλά χρειάζεται και τρόπο.
Mε τιντερ τι παίζει; Όλο επαγγελματίες κ ινσταγκραμερς και εκεί;
Δυστυχώς δεν το έχω δουλέψει εκεί καθόλου κ πρόσφατα έφαγα απογοήτευση μεγάλη με τιντερ gold για αλβανια---τζιφος

Ταυ βέβαια μεγάλη χώρα κ όχι συντηρητική κοινωνία με πλεονέκτημα ότι για αυτές είμαστε λευκοι άρα ωραίοι

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
109
Πόντοι
1
Οπότε παίζει και να βρεις μη επαγγελματία. Γενικά παίζει προσέγγιση σε καφέ, πάρκα και τέτοια;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Πιτσιρικάδες παίζουν εύκολα μπάλα τιντερ με πριμιουμ και το μπαμπλ είναι ψόφιο. το ξαναλέω και οποίος θέλει ας ακολουθήσει

Τιντερ πιο εύχρηστο και βρίσκεις και ξένες ντιτζιταλ νομαντς( είχα μια Βραζιλιάνα)
Αγαπητέ φίλε χωρίς διάθεση αντιπαράθεση θεωρώ κατά την γνώμη μου ότι στο thaifriendly κανεις καλύτερη δουλειά. Στο τιντερ ναι θα βρεις τεράστια ποσότητα αλλά δεν μπορείς να αποκλεισεις τα ladyboys αν δεν είναι του γούστου σου και το ποσοστό των εκδιδομενων εκτοξεύεται πάνω από το 90% .
Αρα αμα ψάχνεις για κατι πιο νορμαλ είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα. Για όσον αφορά λοιπές εθνικότητες συμφωνώ απόλυτα για την τεράστια.
Βέβαια η άποψη είναι προσωπική και στον καθένα μπορεί να δουλεύει κατι διαφορετικό. Το αποτέλεσμα τελικά για τον καθένα είναι αυτό που μετράει.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Πάμε λοιπόν να πουμε μερικά πράγματα για thaifriendly.
Oπως είπα και πιο πάνω θέλει συνδρομη. Ένας μήνας είναι αρκετός αν η διάρκεια του ταξιδιού είναι δύο βδομάδες τρεις βδομάδες. Επίσης θεωρώ ότι αυτά που θα πω αφορούν κυρίως Bangkok που έχει μεγάλη ποσότητα από καθημερινά κορίτσια που μπαίνουν. Για Πουκετ και Πατταγια θέλει επιπλεον και αρκετή εμπειρία γιατί είναι λίγες και πολύ επιφυλακτικες γιατί προφανώς έχουν ακούσει απίστευτες μαλακιες.
Δεν χρειάζεται να ξεκινήσει κάποιος μηνες πριν να κάνει γνωριμίες. Τα περισσότερα κορίτσια βαριούνται να μιλάνε για καιρό με καποιον που δεν είναι σίγουρες ότι θα συναντήσουν. Αρα μια βδομάδα είναι αρκετή αλλά να αφιερώνουν 3-4 ωριτσες την μέρα.
Επιλέγουμε τι μας αρεσει και στέλνουμε μηνύματακια. Ένας μέτριος νορμαλ αντρας 40 - 45βχρονων θα έχει μια ανταπόκριση γύρω στο 40%. Not bad αν συγκρίνουμε με το χάλι στα δικά μας site. Αφού συστηθούμε κτλ τις ρωτάμε στα ίσα.Freelancer or not? Πάντα βάζουμε την άρνηση στην ερώτηση. Αν απλά τις ρωτήσεις are you freelancer ? θεωρούν ότι έχεις βγάλει το συμπέρασμα και απλά ζητας να το επιβεβαιώσεις. Σίγουρα θα υπάρξει απάντηση.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αν υποθέσουμε ότι εξαρχής θέλουμε να αποκλείσουμε το πολύ πουταναριο δεν στέλνουμε σε αυτές που είναι προκλητικά ντυμένες πχ το μισό βυζι εξω και όσες οι φώτο τους είναι είτε από μπαρ είτε από δωμάτια ξενοδοχείων. Δηλαδή στις φώτο δεν κοιτάμε μόνο αν έχει ωραίο πρόσωπο και κωλο. Πρώτα κοιτάμε τα γύρω γύρω.
Μια παρένθεση. Αν το γκομενακι είναι ελεύθερας βοσκης και παρόλα σας ενδιαφέρει ρωτήστε κατευθείαν τιμή. Σχεδόν όλες θα πουν και θα δείτε για πόσο μαλακα σας έχουν κόψει. Η τιμή για σορτ είναι κατά μέσο όρο τα 2000. Υπάρχει και το 1500 αλλά οχι συχνά. Αν σας πετάξουν πχ 4000 ψαχνουν για άσχετους και κορόιδα αρα παμε παρακάτω. Όσον αφορά το long time λίγες θα αρνηθούν τα 3000 ειδικά αν τις θελεις από νωρίς.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Αγαπητέ φίλε χωρίς διάθεση αντιπαράθεση θεωρώ κατά την γνώμη μου ότι στο thaifriendly κανεις καλύτερη δουλειά. Στο τιντερ ναι θα βρεις τεράστια ποσότητα αλλά δεν μπορείς να αποκλεισεις τα ladyboys αν δεν είναι του γούστου σου και το ποσοστό των εκδιδομενων εκτοξεύεται πάνω από το 90% .
Αρα αμα ψάχνεις για κατι πιο νορμαλ είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα. Για όσον αφορά λοιπές εθνικότητες συμφωνώ απόλυτα για την τεράστια.
Βέβαια η άποψη είναι προσωπική και στον καθένα μπορεί να δουλεύει κατι διαφορετικό. Το αποτέλεσμα τελικά για τον καθένα είναι αυτό που μετράει.
Δέχομαι την άποψη σου φίλε , κάποιες κοπέλες που βρήκα και τις δυο φορές ,ήταν είτε από τιντερ είτε λαιβ. Μπανγκοκ δεν είχε τόσες εκδιδόμενες όσο Πουκε (που και εκεί βρήκα στο τζάμπα)

Ται φρεντλι το δούλεψα (χωρίς συνδρομή) δε βρήκα τίποτα ,ίσως λόγω έλλειψης συνδρομής όπως το λέω

Μπαμπλ είχα πριμιουμ πήγε σκατα

Τιντερ χτύπησα και ξένες

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Δέχομαι την άποψη σου φίλε , κάποιες κοπέλες που βρήκα και τις δυο φορές ,ήταν είτε από τιντερ είτε λαιβ. Μπανγκοκ δεν είχε τόσες εκδιδόμενες όσο Πουκε (που και εκεί βρήκα στο τζάμπα)

Ται φρεντλι το δούλεψα (χωρίς συνδρομή) δε βρήκα τίποτα ,ίσως λόγω έλλειψης συνδρομής όπως το λέω

Μπαμπλ είχα πριμιουμ πήγε σκατα

Τιντερ χτύπησα και ξένες
Συμφωνώ φίλε. Κάπως έτσι πάει. Αλλά με συνδρομή thaifriendly και λιγο χρόνο έχει σχεδόν σίγουρα αποτελέσματα. Σε εμένα από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ βγηκα με 80 περίπου γκομενακια και κατάφερα πάνω από 65. Τιντερ πήγα να δοκιμάσω και πνίγηκα στα τραβελια.Αλλα site δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Συμφωνώ φίλε. Κάπως έτσι πάει. Αλλά με συνδρομή thaifriendly και λιγο χρόνο έχει σχεδόν σίγουρα αποτελέσματα. Σε εμένα από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ βγηκα με 80 περίπου γκομενακια και κατάφερα πάνω από 65. Τιντερ πήγα να δοκιμάσω και πνίγηκα στα τραβελια.Αλλα site δεν χρειάστηκε να δοκιμάσω.
Αυτό με τα τραβελια στο tinder δεν το καταλαβαίνω.
Γιατί εκεί είναι φουλ και στο Thai friendly δεν υπάρχει θέμα;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αν τώρα τσιμπήσει η τσιμπήσουν τα γκομενακια δεν περιορίζομαι ποτε σε μια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η γκομενα να εξαφανιστεί όταν κατέβουμε κάτω και να πάει άδικος ο κόπος. Οπότε καβαντζες και μάλιστα πολλές. Δεν χρειάζεται πολύ κουβεντολοι. Λίγα και να την πείσεις ότι όντως θα κατέβεις. Δεν χρειάζεται να δώσεις υποσχέσεις ούτε να προσδιορίσει επακριβώς τον χρονο που θα κάτσεις. Αρκεί μόνο να σιγουρευτεί ότι θα πας. Κανα δυο μέρες πριν το ταξίδι αν δεν στο έχει ήδη ζητήσει ζητας εσυ what's up η line που συνήθως χρησιμοποιούν σε περίπτωση που δεν μπαίνουν στο thaifriendly.
Έστω τωρα ότι φτάνεις και κλείνεις ραντεβού. Καταρχήν δεν δινεις ραντεβού ποτε μα ποτέ κάπου σε απόσταση από το ξενοδοχείο σου. Ιδανικα απεξω. Λόγω τρελής κίνησης στους δρόμους αλλά και μαλακιας που τις δέρνει μπορεί να καθυστερησουν από μισή έως δύο ώρες. Ένα καλό εστιατόριο η κανα δυο ποτακια για την γνωριμία και όλα συνηθως πάνε καλά. Αρκεί να της δείξεις με ωραίο τρόπο ότι την γουστάρεις. Όμως το πρόβλημα που εχεις να λύσεις είναι το πως θα την ανεβάσεις στο δωμάτιο. Σχεδόν όλες εφόσον μιλάμε για κανονικά κορίτσια ντρέπονται να περάσουν από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου γιατί θεωρούν ότι θα τις περάσουν για εκδιδομενες. Αρα το μπαράκι η το εστιατόριο κοντα στο ξενοδοχείο δεν τους αφήνει χρόνο να σκεφτούν πολύ αρνητικά. Αυτό που κάνω εγώ και σχεδόν πάντα πιάνει είναι ότι τις καλώ στο δωμάτιο για να τους δώσω κάποιο δωρακι που τος εχω πάρει. Ένα φτηνό άρωμα των 20-25 ευρώ γνωστής όμως μάρκας και πχ ένα καπελάκι της πλάκας ( ακόμα και διαφημιστικό πχ Βιβεχρωμ μιας και δεν ξέρουν τι γράφει) κάνουν δουλειά. Η γκομενιτσα δεν θα αντισταθεί στην πρόκληση και θα ξεχάσει την ντροπή της ρεσεψιόν. Από την στιγμή που το κοριτσι ανέβει στο δωμάτιο το 90% της δουλειάς έχει γίνει. Της δινεις το δωρακι , το κοριτσι συγκινείται που την σκέφτηκες και χωρίς βιασύνες όλα παίρνουν τον δρομο τους.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αυτό με τα τραβελια στο tinder δεν το καταλαβαίνω.
Γιατί εκεί είναι φουλ και στο Thai friendly δεν υπάρχει θέμα;
Στο thaifriendly στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να μπλοκάρει τα ladyboys
Εννοείται εκτός αυτά που δηλώνουν γυναικες αλλά είναι ελαχιστα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.864
Πόντοι