Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
Γενικά κάποτε έγραψα ότι η ταυλανδη είναι Ελβετία μπρος στις άλλες χώρες του κόσμου πλην δυτικές (πλην δλδ 40 χώρων)
Πχ είμαι εύκολη χώρα σωστά οργανωμένη τουριστικά κ πχ η Κορέα είναι πιο δυσκολη κ ας είναι άκρως αναπτυγμένη χώρα σσ δεν δουλεύει το Google maps εκεί ..

Γενικά μετά απο Ευρώπη θεωρώ ότι κάποιος νιωθει πιο άνετα ταυλανδη σουβατνομοουμη από ότι JFK airport και LaGuardia airport

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Γενικά κάποτε έγραψα ότι η ταυλανδη είναι Ελβετία μπρος στις άλλες χώρες του κόσμου πλην δυτικές (πλην δλδ 40 χώρων)
Πχ είμαι εύκολη χώρα σωστά οργανωμένη τουριστικά κ πχ η Κορέα είναι πιο δυσκολη κ ας είναι άκρως αναπτυγμένη χώρα σσ δεν δουλεύει το Google maps εκεί ..

Γενικά μετά απο Ευρώπη θεωρώ ότι κάποιος νιωθει πιο άνετα ταυλανδη σουβατνομοουμη από ότι JFK airport και LaGuardia airport
Φιλιππινες ειναι στο ιδιο επιπεδο με Ταυλανδη απο αυτην την αποψη η χειροτερα;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.076
Πόντοι
22.266
Φιλιππινες ειναι στο ιδιο επιπεδο με Ταυλανδη απο αυτην την αποψη η χειροτερα;
Η συννενόηση καλύτερα στις Φιλιππίνες λόγω αγγλικών
Αλλά πιο ακριβή ζωή στις Φιλιππίνες
Πιο ακριβά αεροπορικά
Πιο ακριβές οι μετακινήσεις στις Φιλιππίνες κ δύσκολες πολύωρες μετακινήσεις
Πολύ καλό φαγητό στις Φιλιππίνες
Αλλά περισσότερο μουνι ( όχι πληρωμένο αλλά με live kamaki λόγω αγγλικών κ θαυμασμό για τον Kano ( ameriKANO ) δλδ η λευκή φυλή..
Βέβαια θεωρώ πιο ωραίες τις ταυλανδες αλλά οι Φιλιππινέζες λόγω κ θρησκείας από μακάτι είναι σαν αμερικανες

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.613
Πόντοι
506
H Turkish εχει το μεγαλύτερο δικτυο παγκοσμίως.
Τελικά έκλεισα με εξαργυρωση με Τhai και Αustrian η οποια ειναι για τον πούτσο αλλα αφου βρήκα εισιτηριο χριστουγεννα παλι καλα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
H Turkish εχει το μεγαλύτερο δικτυο παγκοσμίως.
Τελικά έκλεισα με εξαργυρωση με Τhai και Αustrian η οποια ειναι για τον πούτσο αλλα αφου βρήκα εισιτηριο χριστουγεννα παλι καλα
Υποθετω οτι εννοεις για τον πουτσο την αυστριακη, γιατι η Ται ηταν η καλυτερη οταν εκανε τα δρομολογια απο Ελλαδα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Oχι δε γλυτωνεις. Σε σύγκριση με Τurkish ειναι πιο ακριβό το εισιτήριο. Αλλα 10 ώρες economy δε τη ψάχνω. Κανεις στάση, μπανάκι, ξενοδοχειο, πρωινό και συνεχίζεις. Ειναι τι προτιμαει ο καθένας. Αμα είσαι 25 μπορει να ταξιδεύεις και 40 ωρες δεν έχεις θέμα
Τυπε μου είμαι 40+ και πετάω μόνο με Emirates για Ασία.
Και ούτε jet lag έχω ούτε άλλα θέματα και ας έχω 3-5 ώρες στάση στο ενδιάμεσο.
Όπως σου είπαν οι άλλοι, κοιμάσαι στο αεροπλάνο. Αφού χάνεις που χάνεις τόσες ώρες μέσα, τρως και κοιμάσαι.
Επίσης ποιο ντους σου λείπει;
Όταν φτάσεις στον προορισμό σου κάνε όσα ντους θες στο κλεισμένο ξενοδοχείο.
Να πληρώσεις έξτρα για να κάνεις ένα μπάνιο και να κοιμηθείς μερικές ώρες σε κανονικό κρεβάτι;

Θα στο πω ανάποδα.
Πόσο είσαι;
60+ και έχεις τόσο ειδικές ανάγκες ξεκούρασης;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.613
Πόντοι
506
Όπως σου είπαν οι άλλοι, κοιμάσαι στο αεροπλάνο. Αφού χάνεις που χάνεις τόσες ώρες μέσα, τρως και κοιμάσαι.
Να πληρώσεις έξτρα για να κάνεις ένα μπάνιο και να κοιμηθείς μερικές ώρες σε κανονικό κρεβάτι;

Θα στο πω ανάποδα.
Πόσο είσαι;
47 ειμαι αλλα δε μπορω να κοιμηθώ σε αέροπλανο ιδιαίτερα σε αυτα τα καθισματα

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.613
Πόντοι
506

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206

Θα στο πω ανάποδα.
Πόσο είσαι;
Βοηθατε! Λεω να παω με γραφειο γιατι δεν ξερω Αγγλικα,για να εχω ξεναγηση. Με νοηματα θα μπασω κανα κοριτσι στο χοτελ?

skart

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2013
Like
11
Πόντοι
0
Οι κορασίδες εκεί είναι πρόθυμες να έρθουν μαζί σου με σκοπό γάμο η κάτι τέτοιο; Θα ηταν δελεαστική η Ελλάδα για αυτες ας πούμε;

mariomario

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
23
Πόντοι
0
Τύπε κάνε και ηπατίτιδα Α

Προχτες έκανα το μπουστερ και είμαι κομπλέ. Επίσης εξαρτάται και που θα πας Ταυλανδη. Σε τίποτα ζούγκλες η στον πολιτισμ
Παω phuket, phi phi και krabi. Για 12 ημέρες.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Βοηθατε! Λεω να παω με γραφειο γιατι δεν ξερω Αγγλικα,για να εχω ξεναγηση. Με νοηματα θα μπασω κανα κοριτσι στο χοτελ?
Δεν αξίζει να πας με γραφείο ,για μερικές ξεναγήσεις...όπου θες να πας πάτα προορισμούς στο Google δες βίντεο στο YouTube γράψε τους προορισμούς και πήγαινε , επίσης τα κορίτσια δεν θέλουν πολλά πολλά ένα hello ,και κάτι τέτοια και της πάς στο hotel , συμβουλή για έναν που θα πάει πρώτη φορά μόνος η με φίλο του ΚΑΛΗ οργάνωση το Google και το YouTube έχουν ότι μπορείτε να φανταστείτε πάρε ένα τετράδιο και γράψε π.χ θέλω να πάω εκεί διεύθυνση μέρους κτλπ.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Η συγκοινωνίες είναι καλές και φθηνές

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Τυπε θα συνεννοηθητε μια χαρα με τα κοριτσια. Ουτε και αυτες ξερουν αγγλικα:grin:
Που θες να πας και χρειαζεσαι ξεναγηση; Και πως θα ζητησεις σε οργανωμενο ταξιδι να σε πανε σε κοριτσια;:confused:

• Like
Αντιδράσεις: shadow

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Εκτος του οτι τα γραφεια σε πηγαινουν και σε κατι ασχετα ξενοδοχεια μακρυα απο τις "πιατσες" που μας ενδιαφερουν.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Τυπε θα συνεννοηθητε μια χαρα με τα κοριτσια. Ουτε και αυτες ξερουν αγγλικα:grin:
Που θες να πας και χρειαζεσαι ξεναγηση; Και πως θα ζητησεις σε οργανωμενο ταξιδι να σε πανε σε κοριτσια;:confused:
Εγώ λέω να πάω να δω και Φιλιππίνες μεριά τον Μάρτιο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτος του οτι τα γραφεια σε πηγαινουν και σε κατι ασχετα ξενοδοχεια μακρυα απο τις "πιατσες" που μας ενδιαφερουν.
Άσε που θα πληρώσει το χοτελ δυσπλασία τιμή.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Η Καταρ εχει καλες προσφορες που ληγουν σημερα το βραδι, νομιζω. Για Φεβρουαριο που κοιταξα μου εβγαλε στα 711 χωρις μεγαλες αναμονες. (εχω βγαλει ηδη, εδω και 2 μηνες με τους Τουρκους στα 640)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Είναι γεγονός ότι ούτε οι Ταυλανδοι μιλάνε Αγγλικά, αλλά ρε φίλε σε ξένη χώρα πώς περιμένεις να συννενοηθείς;
Ούτε βασικά Αγγλικά μιλάς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom