Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Ισχύει κάτι τέτοιο που ποσταρα παραπάνω η μουφα είναι?
cHECK:
Από ότι κατάλαβα ο κατάλογος έχει χώρες που έχουν πάνω από 1000 κρούσματα. Και η Γερμανία έχει 1220.Οι Γερμανοί γιατί;
Τεκιλα μου....δυσκολευουν τα πραγματα...πανε τωρα και κανε τεστ για τον ιο....πες του οτι το ζητανε οι αρχες στην Ταυλανδη...πρεπει να το καβεις 48 ωρες πριν φυγεις...μην το αφησεις τελευταία στιγμη..εκτυπωσε και αυτο που εβαλες(το pdf)και να στο συμπληρωσουν στο νοσοκομειο που θα πας για εξετασεις
ξερω κ εγω γιατρο που εκανε τα ιδια αλλα πηγαινε κουβαΘέλω να απευθύνω έναν ΜΕΓΑΛΟ χαιρετισμό στο FORUM που μ έκανε να αγαπήσω την Ταυλάνδη και από τότε σεζόν 2006/2007/2011/2013 έκανα το Αθήνα-BKK κλαίγοντας στην επιστροφή. Μια χώρα που ΤΟΤΕ - δεν ξέρω πλέον για σήμερα τι παίζει,βλέπετε...παντρεύτηκα - σε έκανε να αισθάνεσαι βασιλιάς, ένα ευρώ στα πενήντα μπατ και γενικά ένας επίγειος Παράδεισος για κάθε άνθρωπο και δεν βάζω μόνο τον άνδρα.
Ιδιαίτερους χαιρετισμούς σε έναν παντρεμένο γιατρό που τον είχα γνωρίσει σε ένα ταξίδι και τον πέτυχα PATTAYA ο οποίος ΤΟΤΕ - να ναι καλά ο άνθρωπος - ήταν παντρεμένος και ο αθεόφοβος έβγαζε μέσω εταιρείας ψεύτικα εισιτήρια πώς πάει σαν γιατρός στην Γερμανία ενώ πήγαινε Ταυλάνδη .
Θα πω την αμαρτία μου. Μου έλειψε και θα ξαναπήγαινα άνετα...χτες. Άνετα όμως. Φιλιά στην δεύτερη πατρίδα.
Καλησπέρα από την άδεια Bangkok,τελικά κατάφερα και ήρθα πριν το κακό.
Πετούσα 17 Μαρτίου αλλά με τις αλλαγές που έκανε η Turkish για 4 φορά είπα την πράκτορα μου να προλάβω το κακό και μου το έκανε 14 Μαρτίου την πτήση χωρίς επιβάρυνση φυσικά.
Στην Bangkok δεν κινητέ ψυχή από τουρίστα.
Θα ξανά επιστρέψω έχουμε πολλά να πούμε.Συνολικά θα βρίσκομαι 48 μέρες στην χωρά μαζί με Λάος και Καμπότζη άλλα άφησα το πρόγραμμα ανοιχτό διότι δεν θέλω να εγκλωβιστώ αλλού.
Ήδη είμαι εγκλωβισμενος άλλα Οκ δεν θα ήθελα να γυρίσω,εξάλλου έχω την προηγούμενη κοπελίτσα από 2018 μαζί μου.
Θα επιστρέψω με νέα.