Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ισχύει κάτι τέτοιο που ποσταρα παραπάνω η μουφα είναι?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Η Ελλάδα δεν είναι μέσα. ( Για την ώρα)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
εμεις στη λατινικη αμερικη με χορο ξεπερναμε τον κορονοιο

καλησπερα τους ταυλανδροπληκτους που απο μονοι τους ειναι μια κατηγορια !!!

προσφατα στην παταγια τηης λατινικη αμερικης σοσουα δλδ αγιο δομινικο και η θαλασσα τα σπαει εκει σε σχεση με πατταγια αλλα και τη συστηνω για γερους αφου ειναι κυριως ανω των 50 ετων με τιμες 30-50 ευρω την ωρ αλλα μαυρες

κοστα ρικα λιγα πραγματα και θα ανεβασω και θρεντακι

τωρα προσπαθω να πισω κανενα ταυλανδπληκτο για νεπαλ εβερεστ και πουκετ αλλα καποιοι με προδιδουν και θελουν μονο πουκετ  χα χα
αληθεια εχει παει κανεις νεπαλ διοτι  διαβασα καλα πραγματακια για γκοεμαναικα σε 2-3 κυριλλε κλαμπακια κατμαντου

παντως συστηνω τους ταυλανδοπληκτους να πανε σοσουα διοτι εχει την ιδια πληθωρα και το παιχνιδι γινεται στη παραλια playa sosua που εχει πανω απο 100-150 beach bar και πολλες κοπελες για φορτωμα  σσ επαναλαμβανω μαυρς λατινες θηρια ανημερα και οχι γατακια παιχνιδιαρικα οπως οι ασσιατισσες

αυτα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36

Άλλες 18 χώρες που χρειάζονται Medical Certificate
Η Ελλάδα ακόμη δεν μπήκε στο παιχνίδι ούτε η Τουρκιά.
Θα προλάβω να πετάξω την δεύτερα τι λέτε?

Το ιατρικό Πιστοποιητικό πως διάολο το βγάζουμε τώρα αν χρειαστεί?
Λέτε να φάμε κάνα μπαν στο αεροδρόμιο και να με γυρίσουν πίσω?

μετάφραση από Bangkok Post:Το Ιατρικό Πιστοποιητικό για Γενικούς Επιβάτες διατίθεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ελέγχου Ασθενειών. Με τη μορφή, ο πιστοποιημένος ιατρός πρέπει να δηλώσει τον επιβάτη απαλλαγμένο από το COVID-19 για διάστημα 14 ημερών πριν από την αναχώρηση και να αποδείξει την ύπαρξη αρνητικών εξετάσεων για την ασθένεια εντός 48 ωρών πριν από την πτήση.

Ακόμη και αυτό να θέλει δεν προλαβαίνω. Μπορώ να πάω σε κάποιον γιατρό να με γράψει κάτι πρόχειρο στα αγγλικά η να κάνω εξετάσεις αίματος και μου κάνει κάνα εγγραφώ η μικροβιολογος?  

Στην παρακάτω φώτο βλέπουμε την Κύπρο να έχουν στην λίστα με 1 κρούσμα και μόνο.
Η Ελλάδα με 100 γιατί όχι?

Συνημμένα

• 3559804.jpg
    3559804.jpg
    325,1 KB · Εμφανίσεις: 59

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
πριν πεταξεις κ δυο μερες πηγαινε αν θες τη γνωμη μου στο νοσοκομειο κ κανε εξεταση για να σου δωσουν πιστοποιητικο

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Δες τι λεει μεσα ομως.

The Medical Certificate for General Passenger is available on the Department of Disease Control's website. In the form, a certified medical doctor has to declare the passenger free from COVID-19 over the period of 14 days before departure and supply evidence of negative testing for the disease within 48 hours before the flight.

Το Ιατρικό Πιστοποιητικό για Γενικούς Επιβάτες διατίθεται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ελέγχου Ασθενειών. Με τη μορφή, ο πιστοποιημένος ιατρός πρέπει να δηλώσει τον επιβάτη απαλλαγμένο από το COVID-19 για διάστημα 14 ημερών πριν από την αναχώρηση και να αποδείξει την ύπαρξη αρνητικών εξετάσεων για την ασθένεια εντός 48 ωρών πριν από την πτήση.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Τεκιλα μου....δυσκολευουν τα πραγματα...πανε τωρα και κανε τεστ για τον ιο....πες του οτι το ζητανε οι αρχες στην Ταυλανδη...πρεπει να το καβεις 48 ωρες πριν φυγεις...μην το αφησεις τελευταία στιγμη..εκτυπωσε και αυτο που εβαλες(το pdf)και να στο συμπληρωσουν στο νοσοκομειο που θα πας για εξετασεις

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Τεκιλα μου....δυσκολευουν τα πραγματα...πανε τωρα και κανε τεστ για τον ιο....πες του οτι το ζητανε οι αρχες στην Ταυλανδη...πρεπει να το καβεις 48 ωρες πριν φυγεις...μην το αφησεις τελευταία στιγμη..εκτυπωσε και αυτο που εβαλες(το pdf)και να στο συμπληρωσουν στο νοσοκομειο που θα πας για εξετασεις

Για Ελλάδα δεν χρειαζόταν Λάκη και χθες βγήκε ανακοίνωση και για τις παραπάνω χώρες ότι δεν ισχύει για μια βδομάδα μέχρι να επανεξετασουν .

tritomati84

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Θέλω να απευθύνω έναν ΜΕΓΑΛΟ χαιρετισμό στο FORUM που μ έκανε να αγαπήσω την Ταυλάνδη και από τότε σεζόν 2006/2007/2011/2013 έκανα το Αθήνα-BKK κλαίγοντας στην επιστροφή. Μια χώρα που ΤΟΤΕ - δεν ξέρω πλέον για σήμερα τι παίζει,βλέπετε...παντρεύτηκα - σε έκανε να αισθάνεσαι βασιλιάς, ένα ευρώ στα πενήντα μπατ και γενικά ένας επίγειος Παράδεισος για κάθε άνθρωπο και δεν βάζω μόνο τον άνδρα.

Ιδιαίτερους χαιρετισμούς σε έναν παντρεμένο γιατρό που τον είχα γνωρίσει σε ένα ταξίδι και τον πέτυχα PATTAYA ο οποίος ΤΟΤΕ - να ναι καλά ο άνθρωπος - ήταν παντρεμένος και ο αθεόφοβος έβγαζε μέσω εταιρείας ψεύτικα εισιτήρια πώς πάει σαν γιατρός στην Γερμανία ενώ πήγαινε Ταυλάνδη .

Θα πω την αμαρτία μου. Μου έλειψε και θα ξαναπήγαινα άνετα...χτες. Άνετα όμως. Φιλιά στην δεύτερη πατρίδα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Θέλω να απευθύνω έναν ΜΕΓΑΛΟ χαιρετισμό στο FORUM που μ έκανε να αγαπήσω την Ταυλάνδη και από τότε σεζόν 2006/2007/2011/2013 έκανα το Αθήνα-BKK κλαίγοντας στην επιστροφή. Μια χώρα που ΤΟΤΕ - δεν ξέρω πλέον για σήμερα τι παίζει,βλέπετε...παντρεύτηκα - σε έκανε να αισθάνεσαι βασιλιάς, ένα ευρώ στα πενήντα μπατ και γενικά ένας επίγειος Παράδεισος για κάθε άνθρωπο και δεν βάζω μόνο τον άνδρα.

Ιδιαίτερους χαιρετισμούς σε έναν παντρεμένο γιατρό που τον είχα γνωρίσει σε ένα ταξίδι και τον πέτυχα PATTAYA ο οποίος ΤΟΤΕ - να ναι καλά ο άνθρωπος - ήταν παντρεμένος και ο αθεόφοβος έβγαζε μέσω εταιρείας ψεύτικα εισιτήρια πώς πάει σαν γιατρός στην Γερμανία ενώ πήγαινε Ταυλάνδη .

Θα πω την αμαρτία μου. Μου έλειψε και θα ξαναπήγαινα άνετα...χτες. Άνετα όμως. Φιλιά στην δεύτερη πατρίδα.
ξερω κ εγω γιατρο που εκανε τα ιδια αλλα πηγαινε κουβα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Καλησπέρα από την άδεια Bangkok,τελικά κατάφερα και ήρθα πριν το κακό.
Πετούσα 17 Μαρτίου αλλά με τις αλλαγές που έκανε η Turkish για 4 φορά είπα την πράκτορα μου να προλάβω το κακό και μου το έκανε 14 Μαρτίου την πτήση χωρίς επιβάρυνση φυσικά.
Στην Bangkok δεν κινητέ ψυχή από τουρίστα.

Θα ξανά επιστρέψω έχουμε πολλά να πούμε.Συνολικά θα βρίσκομαι 48 μέρες στην χωρά μαζί με Λάος και Καμπότζη άλλα άφησα το πρόγραμμα ανοιχτό διότι δεν θέλω να εγκλωβιστώ αλλού.
Ήδη είμαι εγκλωβισμενος άλλα Οκ δεν θα ήθελα να γυρίσω,εξάλλου έχω την προηγούμενη κοπελίτσα από 2018 μαζί μου.
Θα επιστρέψω με νέα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
φιλια στην κουμπαρα και βολτες μπανακια σε πισινες για να ξεπικαρεις!!!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλησπέρα από την άδεια Bangkok,τελικά κατάφερα και ήρθα πριν το κακό.
Πετούσα 17 Μαρτίου αλλά με τις αλλαγές που έκανε η Turkish για 4 φορά είπα την πράκτορα μου να προλάβω το κακό και μου το έκανε 14 Μαρτίου την πτήση χωρίς επιβάρυνση φυσικά.
Στην Bangkok δεν κινητέ ψυχή από τουρίστα.

Θα ξανά επιστρέψω έχουμε πολλά να πούμε.Συνολικά θα βρίσκομαι 48 μέρες στην χωρά μαζί με Λάος και Καμπότζη άλλα άφησα το πρόγραμμα ανοιχτό διότι δεν θέλω να εγκλωβιστώ αλλού.
Ήδη είμαι εγκλωβισμενος άλλα Οκ δεν θα ήθελα να γυρίσω,εξάλλου έχω την προηγούμενη κοπελίτσα από 2018 μαζί μου.
Θα επιστρέψω με νέα.

Φιλαράκο στα έλεγα πριν φύγεις.

Αλλά δεν πειράζει, πάλι καλά θα περάσεις εσύ.

Εχεις το dna του ταξιδευτή οπότε δεν σε φοβάμαι.

Sawadicap !! :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom