κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την Turkish όταν πετάξαμε με τον sex volcano τον Νοέμβριο του 15 από Salonica για Bangkok.Στην παρούσα φάση όμως λόγω των γεγονότων πάνω στο Έβρο δεν θα τους έδινα cent!Σε 10 μέρες πετάω και η Turkish είναι η 3 φορά που με αλλάζει τις ώρες όποτε αναγκάστηκα να κάνω αλλαγή και ticket.
Αντί για τις 17 Μαρτίου πρωί που πετούσα από κων/πολη με αναμονή 6,30 ώρες μου έκαναν την πτήση στις 16 Μαρτίου με αναμονή 18 ώρες όποτε η πράκτορας μου πάλι μου άλλαξε το ticket και πετάω την ίδια μέρα με αναμονή 1:45 λεπτά.
Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά.
Η πτήση είναι connection δεν θα έχω πρόβλημα μην χάσω το επόμενο έτσι? είναι λίγη η ώρα αναμονής.
Ούτε και εγώ θα τους έδινα τώρα. Αλλά είχα κλείσει το εισιτήριο από το καλοκαίρι. Και έμεινα και πολύ ευχαριστημένος με την συμπεριφορά των υπαλλήλων στα γραφεία τους εδώ, (σε αντίθεση με την συμπεριφορά παλιότερα των υπαλλήλων της Κατάρ) όταν πριν ακόμα γιγαντωθεί το θέμα με τον ιό, μου αλλάξανε το εισιτήριο Κων/πολη-Γκουανγκζου σε Κων/πολη- Μπανγκόκ.Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την Turkish όταν πετάξαμε με τον sex volcano τον Νοέμβριο του 15 από Salonica για Bangkok.Στην παρούσα φάση όμως λόγω των γεγονότων πάνω στο Έβρο δεν θα τους έδινα cent!
Μέσα Νοέμβρη έχει κάποιες βροχές. Έχει όμως και καλές τιμές.Αν παω μεσα νοεμβρη ειναι καλη εποχη??
Μέσα Νοέμβρη έχει κάποιες βροχές. Έχει όμως και καλές τιμές.
Κάτι ψιλοκαταιγιδες έχει, βρέχει κάνα δυο ώρες και μετά φτιάχνει.Εμ καλο καιρο θελω ν ευχαριστηθω κ μπανια μαζι μ.ολα τ αλλα
Κάτι ψιλοκαταιγιδες έχει, βρέχει κάνα δυο ώρες και μετά φτιάχνει.
Οι θερμοκρασίες είναι σταθερές 32-34 βαθμούς. Η υγρασία είναι που σε γαμαει λίγο.Απο θερμοκρασιες??
Οι θερμοκρασίες είναι σταθερές 32-34 βαθμούς. Η υγρασία είναι που σε γαμαει λίγο.
Πήγα πέρυσι τέτοια εποχή.Μέσα Νοέμβρη έχει κάποιες βροχές. Έχει όμως και καλές τιμές.
Σε 10 μέρες πετάω και η Turkish είναι η 3 φορά που με αλλάζει τις ώρες όποτε αναγκάστηκα να κάνω αλλαγή και ticket.
Αντί για τις 17 Μαρτίου πρωί που πετούσα από κων/πολη με αναμονή 6,30 ώρες μου έκαναν την πτήση στις 16 Μαρτίου με αναμονή 18 ώρες όποτε η πράκτορας μου πάλι μου άλλαξε το ticket και πετάω την ίδια μέρα με αναμονή 1:45 λεπτά.
Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά.
Η πτήση είναι connection δεν θα έχω πρόβλημα μην χάσω το επόμενο έτσι? είναι λίγη η ώρα αναμονής.