Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
εκλεισα με την Saudia(μεσω pamediakopes....γραφω σε αλλο ποστ για το pamediakopes) για τον αδελφο μου εισιτηριο για Τζακαρτα(μεσω Τζεντας) για τις 6 Μαρτιου.....η κρατηση και η πληρωμη εγινε στις 24 Φεβρουαριου(οπωσ σας ειπα μεσω pamediakopes.gr)
το εισιτηριο ηταν.......ΑΘΗΝΑ(Αναχ. 15.15 6/3/20) ΤΖΕΝΤΑ(Αφ. 19.40 6/3/20.....Αναμονη 6 ωρες.....Αναχ. 02.00 7/3/20,αφιξη Τζακαρτα 15.30 7/3/
20) και πισω
στις 2 Μαρτιου ηρθε ενα εμαιλ απο την Saudia οτι αλλαζει η ωρα στο Τζεντα-Τζακαρτα(απο 02.00 Αναχ. Τζεντα γινεται 10.00!!!!!!και αφιξη Τζακαρτα(απο 15.30 σε 23.30!!!!!)
Δηλαδη αναμονη 13 ωρες!!!!στην τζεντα και αφιξη βραδυ στην Τζακαρτα(αντι για πογευμα)
ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ οταν το ειδα!!!!!!!!!!1Μου "αναψαν" τα Λαμπακια!!!!ομως εχει και συνεχεια........
Πηρα τηλ στην εταιρεια Saudia(στην Αθηνα)...το σηκωσε μια πολυ ευγενικη και εξυπηρετικη κοπελα....της εξηγησα οτι δεν μπορει να περιμενουμε 13 ωρες στην Τζεντα και τι μπορει να γινει,,,,,,,,,,αυτη με παρεπεμψε στο pamediakopes αλλα μετα απο πιεση μου ειπε οτι δεν υπαρχουν αλλες διαθεσιμες connecting flights για να με εξυπηρετησει....ουτε σε αλλο αεροδρομιο μπορουσα να παω!!!και το πιο ωραιο..........επειδη θα καθομασταν 13 ωρες αναμονη στην Τζεντα,θα πρεπει να πληρωναμε 120 ευρω για Βιζα!!!!!!!!!!!!!!δηλαδη..........εμ θα ταλαιπωριομασταν εμ θα πληρωναμε και απο πανω!!!!οι ανθρωποι εκει ειναι Τρελλοι!!!!!αλλα παλι και αυτο.....να πληρωνεις βιζα οταν εχεις αναμονη στο αεροδρομιο..βεβαια η κοπελα δεν φτιει σε τιποτα και μου εξηγησε οτι καποιες χωρες οταν εχεις αναμονη πανω απο 12 ωρες σε υποχρεωνουν να βγαλεις βιζα!!!!αμ το αλλο???μας ειπε οτι ειναι καλυτερα να παρουμε τηλ στην Πρεσβεια μας στην Τζεντα για να κανουμε απο εκει τις διαδικασιες για βιζα!!!!απο το αεροδρομιο θα ηταν πιο δυσκολο και πιο ακριβο!!!!!
ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!!τωρα να δουμε με την ακυρωση τι θα γινει.....εκει δεν μπορουσε να με βοηθησει γιατι λεει πρεπει να μιλησω με το pamediakopes(διοτι απο εκει εγινε η κρατηση)....τωρα δεσαμε!!!γραφω σε αλλο ποστ για το pamediakopes......απο το πρωι δεν μπορω να μιλησω με α κωλο-αγγλικα τους!!!δεν καταλαβαινουν τι τους λεω και τι μου λενε!!!!ΒΡΕ ΟΥΣΤ....ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.....αλλη φορα σε γραφειο ταξιδιων προσωπο με προσωπο(και ας ειναι πιο ακριβα)...........αν κατι συμβει,αυτοι θα κανονισουν!!!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
ενα tip για το αεροδρομιο Σουβαρναμπουμι ειναι το Magic food point Airport street food....βρισκεται μεσα στο αεροδρομιο Σουβαρναμπουμι(στον 1ο οροφο(εκει που ειναι τα ταξι και τα λεωφορεια)...ενα ωραιο μερος για φαι(οταν φευγεις και εχεις μερικα μπατ για ξοδεμα αξιζει να τα ξοδεψεις εκει η  οταν φτασεις και νοιωδεις "λιγουρα").......φτηνο(γυρω στα 60 μπατ ενα πιατο φαι)..........ταυλανδεζικη κουζινα(σε στυλ στριτ φουντ)
Πας στο γκισε και δινεις μετρητα και παιρνεισ κουπονια(10 μπατ (μπλε χρωματος) και 5 μπατ(ροζ χρωματος))...μ αυτα τα κουπονια πας στα διαφορα μαγαζακια που ειναι εκει και παιρνεις αυτο που θελεις.....εχει ενα παγκο με μαχαιρια και πηρουνια.........αν σου μεινουν κουπονια τα δινεις πισω(στο γκισε) και σου δινουν μετρητα............σας παραθετω καποιες φωτογραφιες που τραβηξα

Συνημμένα

• DSCN3541.JPG
    DSCN3541.JPG
    214,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSCN3542.JPG
    DSCN3542.JPG
    110,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSCN3543.JPG
    DSCN3543.JPG
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSCN3545.JPG
    DSCN3545.JPG
    356,3 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSCN3546.JPG
    DSCN3546.JPG
    203 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSCN3547.JPG
    DSCN3547.JPG
    166 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Like
Αντιδράσεις: 968

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Το  pamediakopes το έχει πάρει μια σκανδιναυικη εταιρεία. Αν προσπαθήσεις να πάρεις τηλέφωνο στην επιλογή που σε κατευθύνουν αυτοί, (έχει κάποιες επιλογές, πατάς 1 για εισιτήρια, 2 για πληροφορίες κλπ. δεν θυμάμαι ακριβώς ποιες) σε βγάζει να συνομιλησεις στα αγγλικα, με κάποιο γραφείο από Ινδία. Αν πατήσεις άλλη επιλογή σε βγάζει στα Ελληνικά. Αν θες να το κοιτάξω αύριο και να σου πω.
Πάντως για ταξίδια από Ευρώπη σε Ασία, αν η καθυστέρηση είναι πάνω από 6 ώρες, δικαιουσαι κάποιο είδος αποζημειωσης. ( Το κουφό είναι ότι δεν δικαιουσαι από Ασία για Ευρώπη.)

• Like
Αντιδράσεις: flynow

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836
με τη κατάσταση που επικρατεί με τον ιό κλπ έχει πέσει η κίνηση?έξω?
ή ούτε καν τους έχει αγγίξει;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
με τη κατάσταση που επικρατεί με τον ιό κλπ έχει πέσει η κίνηση?έξω?
ή ούτε καν τους έχει αγγίξει;
Στον πίνακα ανακοινώσεων των πτήσεων στο αεροδρόμιο Σουβαρναμπουμι της Μπανγκόκ οι μισες πτήσεις ήταν ακυρωμενες.
Όπως και όλες οι πτήσεις για Ιταλία στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
!τωρα να δουμε με την ακυρωση τι θα γινει.....εκει δεν μπορουσε να με βοηθησει γιατι λεει πρεπει να μιλησω με το pamediakopes(διοτι απο εκει εγινε η κρατηση)....τωρα δεσαμε!!!γραφω σε αλλο ποστ για το pamediakopes......απο το πρωι δεν μπορω να μιλησω με α κωλο-αγγλικα τους!!!δεν καταλαβαινουν τι τους λεω και τι μου λενε!!!!ΒΡΕ ΟΥΣΤ....ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.....αλλη φορα σε γραφειο ταξιδιων προσωπο με προσωπο(και ας ειναι πιο ακριβα)...........αν κατι συμβει,αυτοι θα κανονισουν!!!
Λοιπόν Λάκη, το pamediakopes έχει πουληθεί στην Gotogate, εταιρεία σκανδιναυικων συμφερόντων. Το τηλεφωνικό κέντρο σου δίνει 3 επιλογές 1,2,3.
Κάποια από αυτές τις επιλογές σου απαντά στα ελληνικά. Δεν θυμάμαι όμως αν ήταν η 2 ή η 3.
Είχα και εγώ πρόβλημα με αλλαγή εισιτηριου από Γκουανγκζου για Μπανγκόκ και έπαιρνα στο τηλ. 2111984+++ στην επιλογη αλλαγής εισιτηρίου και μου έβγαινε κάποιος από Ινδία στα Αγγλικά. Τελικά καποιος φίλος μου είπε να πατήσω άλλη επιλογή και μου βγήκε ο Έλληνας.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Σε 10 μέρες πετάω και η Turkish είναι η 3 φορά που με αλλάζει τις ώρες όποτε αναγκάστηκα να κάνω αλλαγή και ticket.

Αντί για τις 17 Μαρτίου πρωί που πετούσα από κων/πολη με αναμονή 6,30 ώρες μου έκαναν την πτήση στις 16 Μαρτίου με αναμονή 18 ώρες όποτε η πράκτορας μου πάλι μου άλλαξε το ticket και πετάω την ίδια μέρα με αναμονή 1:45 λεπτά.
Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά.
Η πτήση είναι connection δεν θα έχω πρόβλημα μην χάσω το επόμενο έτσι? είναι λίγη η ώρα αναμονής.

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Θα πρέπει να βιαστείς γιατί το νέο αεροδρόμιο είναι τεράστιο και μπορέι να ψρειαστεί να περπατήσεις αρκετά για το επόμενο gate.
Οριακά είσαι, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.
Το ότι είναι connection δεν λέει και κάτι, το αεροπλάνο μπορεί να φύγει και χωρίς εσένα.

Σε 10 μέρες πετάω και η Turkish είναι η 3 φορά που με αλλάζει τις ώρες όποτε αναγκάστηκα να κάνω αλλαγή και ticket.

Αντί για τις 17 Μαρτίου πρωί που πετούσα από κων/πολη με αναμονή 6,30 ώρες μου έκαναν την πτήση στις 16 Μαρτίου με αναμονή 18 ώρες όποτε η πράκτορας μου πάλι μου άλλαξε το ticket και πετάω την ίδια μέρα με αναμονή 1:45 λεπτά.
Η πτήση είναι connection δεν θα έχω πρόβλημα μην χάσω το επόμενο έτσι? είναι λίγη η ώρα αναμονής.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Θα πρέπει να βιαστείς γιατί το νέο αεροδρόμιο είναι τεράστιο και μπορέι να ψρειαστεί να περπατήσεις αρκετά για το επόμενο gate.
Οριακά είσαι, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα.
Το ότι είναι connection δεν λέει και κάτι, το αεροπλάνο μπορεί να φύγει και χωρίς εσένα.

Καλά αφοί οι αποσκευές μου θα πάνε στο επόμενο αεροπλάνο δεν θα δουν ηλεκτρονικά ότι κάποιος λείπει? Ασε που θα φωνάξουν και στα μεγάφωνα...άλλοι με λένε προλαβαίνω άλλοι οριακά.
Η πράκτορας μου είπε αν τυχόν γίνει μαλάκια μπορεί να με βάλει στην επόμενη πτήση που ήταν κανονικά την επόμενη μέρα. Ισχύει?

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1

Βλέπουν ότι είσαι για την πτήση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε περιμένουν κιόλας.
Ισχύει, αν το χάσεις σε βάζουν στην επόμενη πτήση αλλά όπως λες είναι την επόμενη μέρα οπότε θα χάσεις μια μέρα στο αεροδρόμιο.
Τέλος πάντων με λίγο τρέξιμο θα προλάβεις, απλά να έχεις το νου σου να βγεις γρήγορα από το αεροπλάνο και να πας στο επόμενο gate. Όταν φύγεις από εδώ ζήτησε να σε βάλουν να κάτσεις όσο πιο μπροστά γίνεται(λόγω short connection) για να βγεις όσο γίνεται πιο γρήγορα από το αεροπλάνο.

Καλά αφοί οι αποσκευές μου θα πάνε στο επόμενο αεροπλάνο δεν θα δουν ηλεκτρονικά ότι κάποιος λείπει? Ασε που θα φωνάξουν και στα μεγάφωνα...άλλοι με λένε προλαβαίνω άλλοι οριακά.
Η πράκτορας μου είπε αν τυχόν γίνει μαλάκια μπορεί να με βάλει στην επόμενη πτήση που ήταν κανονικά την επόμενη μέρα. Ισχύει?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795

Τόσο είχα και εγώ όταν πήγα, πρόλαβα και μάλιστα άνετα. Πίσω από το εισιτήριο είναι τυπωμένο το σχεδιαγραμμα του αεροδρομίου, μπορεί να σε διευκολύνει να βρεις την πύλη αναχώρησης. Αλλά ακόμη και αν για κάποιο λόγο δεν προλάβεις είναι υποχρεωμένοι να σε περιμένουν, η, ακόμη και να σε αναζητήσουν αν έχεις χαθεί κάπου.
Δεν νομίζω πάντως να χρειάζονται πάνω από 20-25 λεπτά για να πας από την μια άκρη του αεροδρομίου στην άλλη.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ξέρετε πριν μπω στο τελευταίο αεροπλάνο πάντα υπάρχει ένα ανχγος και ένα παραπάνω τώρα με τους ιούς και τα γεγονότα στον Εβρο.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Λοιπόν Λάκη, το pamediakopes έχει πουληθεί στην Gotogate, εταιρεία σκανδιναυικων συμφερόντων. Το τηλεφωνικό κέντρο σου δίνει 3 επιλογές 1,2,3.
Κάποια από αυτές τις επιλογές σου απαντά στα ελληνικά. Δεν θυμάμαι όμως αν ήταν η 2 ή η 3.
Είχα και εγώ πρόβλημα με αλλαγή εισιτηριου από Γκουανγκζου για Μπανγκόκ και έπαιρνα στο τηλ. 2111984+++ στην επιλογη αλλαγής εισιτηρίου και μου έβγαινε κάποιος από Ινδία στα Αγγλικά. Τελικά καποιος φίλος μου είπε να πατήσω άλλη επιλογή και μου βγήκε ο Έλληνας.
Αγαπητε φιλε...οντως υπαρχει επιλογη 1 2 3........η επιλογη 2 μιλας κατευθειαν στα αγγλικα(οπως ειπες με Ινδους....αναθεμα με αν καταλαβαινω τι μου λεγανε και τι τους ελεγα).....οι επιλογες 1 3 οντως το σηκωνει Ελληνας αλλα το μονο που κανει ειναι να σε συνδεσει με ττους Ινδους!!!!δωρο-αδωρον!!!αν ειναι ετσι παταω την επιλογη 2 κατευθειαν........μετα απο πολλες ωρες μονο ενα παληκαρι απο το pamediakopes με βοηθησε χωρις να με παραπεμψει στους Ινδους!!Ο Πετρος ο Κυπριος!!αν ποτε εχετε θεμα με εισιτηριο απο το παμεδιακοπεσ....ζητηστε αυτον!!!
τελικα ακυρωσαμε το εισιτηριο και περιμενουμε την αποζημιωση..ελπιζω να ειναι 100% το ποσο γιατι δεν ειναι δικια μας ευθυνη η αλλαγη στην ωρα(και επισης δεν ειχαν αλλες πτησεις διαθεσιμες να μας εξυπηρετησουν)...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255

οντως το αεροδρομιο τηε Κων/πολης ειναι μεγαλο αλλα νομιζω οτι προλαβαινεις.....1 ωρα και 45 λεπτα δεν ειναι πολυ αλλα ουτε και λιγο......θα προλαβεις...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
834
Πόντοι
4.255
Μια φωτο απο την Νανα Πλαζα Μπανγκοκ..........Φεβρουαριος 2020

Συνημμένα

• nn5.jpg
    nn5.jpg
    78,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • nn6.jpg
    nn6.jpg
    78,5 KB · Εμφανίσεις: 34

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Λάκη αν έγραφες το Φλεβάρη ίσως να συναντιομασταν. Ας βάλω και εγώ μερικές φώτο.
Η πισίνα από το Saranjai mansion στο σόι 6 της Σουκχουμβιτ που εμενα.

Συνημμένα

• IMG_20200221_102420867_HDR~4.jpg
    IMG_20200221_102420867_HDR~4.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 36

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.896
Πόντοι
19.795
Η Κινεζική πρωτοχρονιά που επισκιάστηκε από τον ιό.

Συνημμένα

• IMG_20200301_125003781_HDR~2.jpg
    IMG_20200301_125003781_HDR~2.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 28
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom