Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Ξανά πήρα την πρεσβεία στην Αθήνα άλλα δύστυχως καθόλου εξυπηρετικοί και ούτε με έδωσαν να καταλάβω.
Το πόσο τις βίζας είναι 40 ευρώ.

Έψαξα μια ταξιδιωτική εταιρία Αθήνα να με εξυπηρετησουν οκ ζητάνε 70 ευρώ και πήραν αυτοί την πρεσβεία για να ρωτήσουν για τις κρατήσεις των ξενοδοχείων διότι τους είχα πει μα πως θα σας δώσω σε 5 ξενοδοχεία που θα μείνω και δεν τα έκανα κράτηση ακόμη και θέλω να πάω και σε άλλες χώρες.
Τελικά μπορώ να δώσω την κράτηση μόνο στις αρχικές 15 ήμερες που θα μείνω στην bangkok και τις άλλες και καλά θα δηλώσουμε φιλοξενουμενος κάπου εκεί. Απλα θέλουν οπωσδήποτε τις πρώτες μέρες.

Ζητάνε διαβατήριο,μια αίτηση βίζας που θα συμπληρώσω και θα στείλω,μια φωτογραφία,την κράτηση του ξενοδοχείου και το ηλεκτρονικό εισιτήριο + 70 ευρώ. Μου σφραγίζουν το διαβατήριο και μου τα ξανά στέλνουν πίσω. Από εκεί και πέρα μπορώ να μπω σε άλλες χώρες από εκεί πχ. Λάος-Καμπότζη άλλα σε αυτές τις χώρες αν θέλω να πάω βγάλω και από εκεί βίζα. Μέτα φυσικά ακυρώνετε τις Ταϊλάνδης και ξεκινάς από την αρχή.

Θα μου πεις τώρα γιατί δεν μπαίνω στις άλλες χώρες χωρίς να κάνω αυτές τις διαδικασίες?
Διότι δεν πάω με προγγραμα και έχω και κάτι δουλειές να τακτοποιήσω όποτε δεν μπορώ να δεσμευτώ αν πάω και σε άλλες χώρες.
Κανε μια κρατηση σε οποιοδηποτε ξενοδοχειο. η, αν δεν γινεται μια για πανω απο ενα μηνα, κανε σε δυο διαφορετικα με δωρεαν ακυρωση. Τυπωσε τα βαουτσερ στειλτα στο ταξιδιωτικο γραφειο για τη βιζα και μετα αν δεν θες να μεινεις σε αυτα ακυρωσε τα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Η επεκταση της βιζας παντως, στην Μπανγκοκ κοστιζει 1900 Μπατ. Θα πας εδω ¨"Thai Immigration Bureau office", ειναι στην περιοχη κατω απο το παρκο Λουμπινι. 507 Thanon Suan Phlu, Thung Maha Mek, Sathon, Bangkok 10120.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.087
Πόντοι
26.141
προσφατ σε 18 μερες μπηκα βγηκα μπαγκοκ 4 φορες και πραγματικα Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΤΕΛΟΣ
το ειδαν ελβετια

πανακριβα
μια σουπα και μια κοκακολα στο αεροδρομια 15 ευρω
ταχι γκραμπ για αεροδρομιο σε ξενοδοχειο 2 χιλιομετρα αποσταση 11 ευρω
ξενοδοχειο διπλα στο αεροδρομιο σε χοστελ αλλα με δικο μου δωματιο μονος μου και δικο μου μπανιο 20 ευρω που καποτε πηγαινες με πισινα

απλα ξεφυγν τα πραγμαατα παρ πολυ και θελουν το χαλβα τον κινεζο που θα χωθει στα all inclusive και θα χρυσοπληρωσει ολα τα υπολοιπα προσφατα ημουν βιρμανια λαος φιλιππινες και θα ακολουθησουν θεματκια διοτι πιτευω πρεπει κατα εκει να κινηθουμε πλεον

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ΕΠΕΙΓΟΝ! Σ-Ο-Σ! Κορονο-Ιος!

Μυστες και τιμημενοι Βετερανοι της Ταυλανδης! Ενα δικο μου ατομο ετοιμαζεται για την χωρα του χαμογελου, αμεσα σε λιγες μερες για BKK Puket ect. και δεδομενου οτι εχουμε αυτες τις μερες την επιδημια στην Κινα, θελω να ρωτησω την αποψη σας.
Να παει η  να το ακυρωσει? Η εμπειρια σας τι λεει?

Φίλε με όλο τον σεβασμό είναι βλακεία να ρωτάς εδώ για ένα τόσο σόβαρό θέμα.Και κατ'επέκταση επικίνδυνο να λάβεις υπόψιν την γνώμη του οποιοδήποτε δεν είναι είδικός για τέτοια πράγματα.
Αν θες καμιά συνταγή για  γλυκό μελιτζανάκι του κουταλιού να ψάξουμε να σου βρούμε αλλά αν ο δικό σου έρθει σε επαφή με κάποιον που έχει μολυνθεί και κολλήσει νομίζω ότι κανένας δεν θα μπορεί να σου δώσει απάντηση.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
προσφατ σε 18 μερες μπηκα βγηκα μπαγκοκ 4 φορες και πραγματικα Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΤΕΛΟΣ
το ειδαν ελβετια

πανακριβα
μια σουπα και μια κοκακολα στο αεροδρομια 15 ευρω
ταχι γκραμπ για αεροδρομιο σε ξενοδοχειο 2 χιλιομετρα αποσταση 11 ευρω
ξενοδοχειο διπλα στο αεροδρομιο σε χοστελ αλλα με δικο μου δωματιο μονος μου και δικο μου μπανιο 20 ευρω που καποτε πηγαινες με πισινα

απλα ξεφυγν τα πραγμαατα παρ πολυ και θελουν το χαλβα τον κινεζο που θα χωθει στα all inclusive και θα χρυσοπληρωσει ολα τα υπολοιπα προσφατα ημουν βιρμανια λαος φιλιππινες και θα ακολουθησουν θεματκια διοτι πιτευω πρεπει κατα εκει να κινηθουμε πλεον

Φίλε μου μόλις γύρισα και εγώ και όπως τα λες είναι. Μόνο που η άποψη η δική μου είναι ότι έρχεται μεγάλη πούτσα για την οικονομία τους. Είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο που ήμασταν εμείς το 2008. Περισσότερα θα γρ΄ψω τις επόμενες μέρες μόλις μου περάσει το τζετλανγκ.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Κανε μια κρατηση σε οποιοδηποτε ξενοδοχειο. η, αν δεν γινεται μια για πανω απο ενα μηνα, κανε σε δυο διαφορετικα με δωρεαν ακυρωση. Τυπωσε τα βαουτσερ στειλτα στο ταξιδιωτικο γραφειο για τη βιζα και μετα αν δεν θες να μεινεις σε αυτα ακυρωσε τα.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε,
Τελικά έκανα κράτηση τις πρώτες 14 ήμερες στην bangkok και αυτό τους αρκεί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.716
Πόντοι
6.256
Χθές βράδυ φίλος στη νανά ,
Πολύ ερημιά, φοβούνται όλοι το συνωστισμό λόγω ιού.
Έχουν πέσει και οι τιμές..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470
Χθές βράδυ φίλος στη νανά ,
Πολύ ερημιά, φοβούνται όλοι το συνωστισμό λόγω ιού.
Έχουν πέσει και οι τιμές..
κοίτα να δεις...όταν πήγα εγώ τον Δεκέμβριο γινόταν χαμός και από κόσμο και από κοπέλες ενώ και οι τιμές ακατέβατες...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.716
Πόντοι
6.256
κοίτα να δεις...όταν πήγα εγώ τον Δεκέμβριο γινόταν χαμός και από κόσμο και από κοπέλες ενώ και οι τιμές ακατέβατες...
Σύντομα θα βαρέσουν κανόνι τα οικονομικά της ταιλάνδης και θα ξαναπέσει το μπατ,
Να χαρεί κι ο κωλόγερος, να χει χαρούμενα στερνά.

• Like
Αντιδράσεις: Suadam

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Σύντομα θα βαρέσουν κανόνι τα οικονομικά της ταιλάνδης και θα ξαναπέσει το μπατ,
Να χαρεί κι ο κωλόγερος, να χει χαρούμενα στερνά.
Σε δέκα μέρες που θα πάω, να δούμε πόσο θα προλάβει να πέσει το μπατ.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Καλά το πάτε.
Ήδη μερικά περιστατικά του ιού σκασανε στην Ταϋλάνδη.
Όποιος πρόλαβε και γαμησε θα είναι η φάση εκεί σε λίγο.

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Και γω παω σε 2 βδομαδες και παρακολουθω τις εξελιξεις με τον ιο.
Γερο πως τα βλεπεις τα πραγματα; Ανησυχεις;
Σε 2 εβδομαδες λογω και των ελεγχων που γινονται στα αεροδρομια, οσα κρουσματα ειναι να εκδηλωθουν, θα εχουν εκδηλωθει.
Θα προσεχεις στους πολυσυχναστους χωρους να φορας μασκα και απο εκει και περα, οσος κινδυνος υπαρχει και στην Ελλαδα θα υπαρχει και εκει.

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Σε 2 εβδομαδες λογω και των ελεγχων που γινονται στα αεροδρομια, οσα κρουσματα ειναι να εκδηλωθουν, θα εχουν εκδηλωθει.
Θα προσεχεις στους πολυσυχναστους χωρους να φορας μασκα και απο εκει και περα, οσος κινδυνος υπαρχει και στην Ελλαδα θα υπαρχει και εκει.
Κάπως έτσι τα έχω και γω στο μυαλό μου.... να'σαι καλά.

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
96
Πόντοι
1
Καλησπερα,φανατικος του Πουκετ,παω εκει σχεδον καθε χρονο την τελευταια δεκαετια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.087
Πόντοι
26.141
kai εγω για αυτο φοβηθηκα να ξαναπαω και παω τωρα κοστα ρικα και αγιο δομινικο -αχαρτογραφητα μερη και καλο με την αμειψισπορα μου--μια ασιατισες μια λατινες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom