Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgepre10

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
Εχεις δικιο απλά επειδή εχω παει μονο πουκετ δεν ξέρω πως να το σχεδιάσω. Αν μέναμε 2 μερες bkk, 5 Pattaya και 7 Phuket(θα είναι κ ένας φίλος που δεν έχει ξαναπάει και πιστεύω μία εβδομάδα εκεί αξίζει), μένουν άλλες 9 για την ακρίβεια. Που αλλού θα το συνδιαζες και με ποια σειρά έτσι ώστε μην χάναμε το χρόνο στις μετακινήσεις?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Εχεις δικιο απλά επειδή εχω παει μονο πουκετ δεν ξέρω πως να το σχεδιάσω. Αν μέναμε 2 μερες bkk, 5 Pattaya και 7 Phuket(θα είναι κ ένας φίλος που δεν έχει ξαναπάει και πιστεύω μία εβδομάδα εκεί αξίζει), μένουν άλλες 9 για την ακρίβεια. Που αλλού θα το συνδιαζες και με ποια σειρά έτσι ώστε μην χάναμε το χρόνο στις μετακινήσεις?
Φίλε μιλάς σε κάποιον που πήγε σε κέντρο, βορά, Ανατολή και Δύση μέσα σε 2 βδομάδες.
Παντού πας αρκεί να μην έχεις θέμα με έξοδα πτήσεων κλπ.
Κράτα την Bangkok ως βασικό αεροδρόμιο και μετά τράβα σε όποια πλευρά θες.
Υπάρχουν 2-3 διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες και πόσα ιδιωτικά πούλμαν και καταμαράν να σε πάνε όπου θες.

Από δεξιά πλευρά, συνδύασε Kho Tao, Kho Pa Ngan και Ko Samui. Αν κάνεις και scuba θα βρεις τις πιο φτηνές τιμές στο Kho Tao.

Αριστερή πλευρά τα μέρη που σου είπα πριν μαζί με Phuket.

georgepre10

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
Λοιπόν βγάλαμε ενα ψιλοπλανο να μου πείτε την γνωμη σας.

Μπανγκόκ 2 μερες, 4 Πατάγια, koh samui koh phangan koh tao 8 μέρες, πουκετ 9 μερες. Πως σας φαίνεται?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Καλήμερα παιδιά,ξαναρωτάω για όσους ξέρουν.
Θα βρίσκομαι βόρειο Ταϊλάνδη και θέλω να περάσω τα σύνορα για Laos,VISA μου βγάζουν στα σύνορα (και τι χρειαζεται αν ναι?) η πρέπει να κάνω διαδικασίες από την Ελλάδα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Καλήμερα παιδιά,ξαναρωτάω για όσους ξέρουν.
Θα βρίσκομαι βόρειο Ταϊλάνδη και θέλω να περάσω τα σύνορα για Laos,VISA μου βγάζουν στα σύνορα (και τι χρειαζεται αν ναι?) η πρέπει να κάνω διαδικασίες από την Ελλάδα?
Δεν νομιζω να χρειαζεσαι βιζα για λιγες ημερες, αλλα ακομα και αν χρειαζεσαι, αν εισαι Μπανγκοκ, βγαινει πολυ πιο ευκολα εκει και με μικροτερο κοστος απο οτι εδω.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Δεν νομιζω να χρειαζεσαι βιζα για λιγες ημερες, αλλα ακομα και αν χρειαζεσαι, αν εισαι Μπανγκοκ, βγαινει πολυ πιο ευκολα εκει και με μικροτερο κοστος απο οτι εδω.

Βγαίνει από που? από πρεσβεία η κάνα γραφείο?
Ξέρω ότι χρειάζεται πάντως για Λάος και Καμπότζη που θέλω να πάω από σύνορα.
Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω αναμένω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Βγαίνει από που? από πρεσβεία η κάνα γραφείο?
Ξέρω ότι χρειάζεται πάντως για Λάος και Καμπότζη που θέλω να πάω από σύνορα.
Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω αναμένω.
Μπανγκοκ εχει καποια γραφεια, που αναλαμβανουν βιζες, κανα δυο ειναι πανω στη Σουκχουβιτ, ενα σιγουρα πριν απο τον Σταθμο ΒΤS Νανα, κοιτα ομως και εδω:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.010
Πόντοι
26.470

Μπανγκόκ 2 μερες, 4 Πατάγια, koh samui koh phangan koh tao 8 μέρες, πουκετ 9 μερες. Πως σας φαίνεται?
Πουκετ είναι πολλες εννεα μέρες... Κοψε 2-3 μερες

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Μπανγκοκ εχει καποια γραφεια, που αναλαμβανουν βιζες, κανα δυο ειναι πανω στη Σουκχουβιτ, ενα σιγουρα πριν απο τον Σταθμο ΒΤS Νανα, κοιτα ομως και εδω:

Ωραία θα κοιτάξω να βγάλω από Bangkok!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846

Bangkok έχει τρελά πράγματα να δεις.
Δεν θα πας σε ναούς καθόλου;
Βάλε άλλη μια μέρα σίγουρα για Bangkok και θα πρότεινα να κόψεις από Phuket και να δεις περιοχή Koh Landa, Phi Phi, Crabi, αλλιώς βόρεια επίσκεψη: Chiang Mai, Chiang Rai. Έχει εκπληκτικά πράγματα σε κάθε περιοχή.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Ρε παιδια πρ0σπαθω να βγαλω βιζα για ταιλανδη δι0τι θα μεινω 45 ημερες και μ0υ ζητανε τις κρατησεις ξεν0δ0χειων...εγω ακ0μη δεν εκλεισα τα χ0τελ και επισης καπ0ιες μερες θα παω λα0ς και καμπ0τζη.. τι σκατα να κανω? τ0υς τ0 πα αυτ0 στην πρεσβεια στην αθηνα με γραψαν στα τετ0ια τ0υς.
Πηρα σε μια ταξιδιωτικη εταιρια μ0υ ζητησαν τις κρατησεις και 0ταν τ0υς ειπα θα παω λα0ς και καμπ0τζη μ0υ λεν τ0 κανεις περιπλ0κ0 τωρα.
Τι να κανω καμια ιδεα ?

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.134
Πόντοι
5.646
Ρε παιδια πρ0σπαθω να βγαλω βιζα για ταιλανδη δι0τι θα μεινω 45 ημερες και μ0υ ζητανε τις κρατησεις ξεν0δ0χειων...εγω ακ0μη δεν εκλεισα τα χ0τελ και επισης καπ0ιες μερες θα παω λα0ς και καμπ0τζη.. τι σκατα να κανω? τ0υς τ0 πα αυτ0 στην πρεσβεια στην αθηνα με γραψαν στα τετ0ια τ0υς.
Πηρα σε μια ταξιδιωτικη εταιρια μ0υ ζητησαν τις κρατησεις και 0ταν τ0υς ειπα θα παω λα0ς και καμπ0τζη μ0υ λεν τ0 κανεις περιπλ0κ0 τωρα.
Τι να κανω καμια ιδεα ?
Μείνε 30.

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Το ότι θα το "σπασεις" και κάποιες μέρες θα βγεις από τα σύνορα, με το που γυρίζεις πάλι Ταϊλάνδη δεν μετράει πάλι από την αρχή οι 30 μέρες που δικαιουσε;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Τι να κανω καμια ιδεα ?
Ταυλανδη πανω απο 30 ημερες χρειαζεσαι βιζα. Αν ομως πας ενδιαμεσα σε αλλο μερος, Λαος η, Καμποτζη, τοτε ανανεωνεται η απλη βιζα μεχρι 30 ημερων. Για να παρεις βιζα ανω των 30 ημερων θελει και κρατησεις απο ξενοδοχεια. Και καποια πληρωμη καποιου ποσου. Εγω συνηθως παω για 35-40 ημερες, αλλα ενδιαμεσα παω και Κινα και ετσι δεν χρειαζομαι βιζα απο εδω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
Αλλα και παλι αν δεν πας ενδιαμεσα σε αλλο προορισμο, μπορεις και εκει να παρεις βιζα για περισσοτερες ημερες των 30, πληρωνοντας καποιο ποσο και ακολουθωντας καποιες διαδικασιες.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
ΕΠΕΙΓΟΝ! Σ-Ο-Σ! Κορονο-Ιος!

Μυστες και τιμημενοι Βετερανοι της Ταυλανδης! Ενα δικο μου ατομο ετοιμαζεται για την χωρα του χαμογελου, αμεσα σε λιγες μερες για BKK Puket ect. και δεδομενου οτι εχουμε αυτες τις μερες την επιδημια στην Κινα, θελω να ρωτησω την αποψη σας.
Να παει η  να το ακυρωσει? Η εμπειρια σας τι λεει?

Autokinitas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2019
Κριτικές
7
Like
715
Πόντοι
301
Koble κι εγώ το έχω στο πρόγραμμα για αρχές Μαρτίου τώρα το σκέφτομαι ευτυχώς μπορώ να αλλάξω ημερομηνία , θα περιμένω να δω αν έχει μεγάλη έξαρση και πόσο θα εξαπλωθεί . Αν δω μέχρι 10 Φλεβάρη ότι δεν έχει σταματήσει και εξαπλώνεται θα κάνω αλλαγή για καλοκαίρι και βλέπουμε.Η γνώμη μου είναι και για το δικό σου άτομο να περιμένει αν μπορεί 10 - 15 μέρες αν μπορεί να δούμε πως θα πάει πόσο θα εξαπλωθεί και αν βρούνε θεραπεία και εμβόλιο.Τωρα αν δεν μπορεί να αλλάξει ημερομηνία και θέλει να πάει οπωσδήποτε να είναι όσο μπορεί πιο προσεκτικός σε πολυσύχναστα σημεία αεροδρόμιο και άλλα μάσκα προσώπου καλού κακού και όποιον δει και δεν του φαίνεται καλά να μην πλησιάσει.

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Το κακο ειναι οτι το ατομο πρεπει να ειναι εκει σε λιγες μερες, γιατι εχουν κλειστει αεροπορικα και ξενοδοχεια.
Για αυτο ρωταω, μηπως ειναι κανας μυστης επι του πεδιου και εχουμε ενημερωση.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Ταυλανδη πανω απο 30 ημερες χρειαζεσαι βιζα. Αν ομως πας ενδιαμεσα σε αλλο μερος, Λαος η, Καμποτζη, τοτε ανανεωνεται η απλη βιζα μεχρι 30 ημερων. Για να παρεις βιζα ανω των 30 ημερων θελει και κρατησεις απο ξενοδοχεια. Και καποια πληρωμη καποιου ποσου. Εγω συνηθως παω για 35-40 ημερες, αλλα ενδιαμεσα παω και Κινα και ετσι δεν χρειαζομαι βιζα απο εδω.

Ξανά πήρα την πρεσβεία στην Αθήνα άλλα δύστυχως καθόλου εξυπηρετικοί και ούτε με έδωσαν να καταλάβω.
Το πόσο τις βίζας είναι 40 ευρώ.

Έψαξα μια ταξιδιωτική εταιρία Αθήνα να με εξυπηρετησουν οκ ζητάνε 70 ευρώ και πήραν αυτοί την πρεσβεία για να ρωτήσουν για τις κρατήσεις των ξενοδοχείων διότι τους είχα πει μα πως θα σας δώσω σε 5 ξενοδοχεία που θα μείνω και δεν τα έκανα κράτηση ακόμη και θέλω να πάω και σε άλλες χώρες.
Τελικά μπορώ να δώσω την κράτηση μόνο στις αρχικές 15 ήμερες που θα μείνω στην bangkok και τις άλλες και καλά θα δηλώσουμε φιλοξενουμενος κάπου εκεί. Απλα θέλουν οπωσδήποτε τις πρώτες μέρες.

Ζητάνε διαβατήριο,μια αίτηση βίζας που θα συμπληρώσω και θα στείλω,μια φωτογραφία,την κράτηση του ξενοδοχείου και το ηλεκτρονικό εισιτήριο + 70 ευρώ. Μου σφραγίζουν το διαβατήριο και μου τα ξανά στέλνουν πίσω. Από εκεί και πέρα μπορώ να μπω σε άλλες χώρες από εκεί πχ. Λάος-Καμπότζη άλλα σε αυτές τις χώρες αν θέλω να πάω βγάλω και από εκεί βίζα. Μέτα φυσικά ακυρώνετε τις Ταϊλάνδης και ξεκινάς από την αρχή.

Θα μου πεις τώρα γιατί δεν μπαίνω στις άλλες χώρες χωρίς να κάνω αυτές τις διαδικασίες?
Διότι δεν πάω με προγγραμα και έχω και κάτι δουλειές να τακτοποιήσω όποτε δεν μπορώ να δεσμευτώ αν πάω και σε άλλες χώρες.

georgepre10

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
Σήμερα εφυγα απο Μπανγκόκ και ειδα απλα παρα πολλες μασκες στο αεροδρόμιο. Έτυχε να είμαι στην Chinatown για την Πρωτοχρονιά τους και ηταν υπερβολικά παρα πολλοι άνθρωποι χωρίς να καταλάβω οτι υπάρχει φόβος! Τώρα είμαι στο λεωφορείο για koh Samui και υπάρχουν τουρίστες με παιδάκια χωρίς μάσκες και ολοι χαλαροί.

Ούτε με οσους ταυλανδους εχω μιλήσει κανείς δεν εχει αναφερει τον ιο.

Τώρα τι να σου πω κανείς δεν ξέρει, απλά μεταφέρω το κλίμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom