Ταυλανδη πανω απο 30 ημερες χρειαζεσαι βιζα. Αν ομως πας ενδιαμεσα σε αλλο μερος, Λαος η, Καμποτζη, τοτε ανανεωνεται η απλη βιζα μεχρι 30 ημερων. Για να παρεις βιζα ανω των 30 ημερων θελει και κρατησεις απο ξενοδοχεια. Και καποια πληρωμη καποιου ποσου. Εγω συνηθως παω για 35-40 ημερες, αλλα ενδιαμεσα παω και Κινα και ετσι δεν χρειαζομαι βιζα απο εδω.
Ξανά πήρα την πρεσβεία στην Αθήνα άλλα δύστυχως καθόλου εξυπηρετικοί και ούτε με έδωσαν να καταλάβω.
Το πόσο τις βίζας είναι 40 ευρώ.
Έψαξα μια ταξιδιωτική εταιρία Αθήνα να με εξυπηρετησουν οκ ζητάνε 70 ευρώ και πήραν αυτοί την πρεσβεία για να ρωτήσουν για τις κρατήσεις των ξενοδοχείων διότι τους είχα πει μα πως θα σας δώσω σε 5 ξενοδοχεία που θα μείνω και δεν τα έκανα κράτηση ακόμη και θέλω να πάω και σε άλλες χώρες.
Τελικά μπορώ να δώσω την κράτηση μόνο στις αρχικές 15 ήμερες που θα μείνω στην bangkok και τις άλλες και καλά θα δηλώσουμε φιλοξενουμενος κάπου εκεί. Απλα θέλουν οπωσδήποτε τις πρώτες μέρες.
Ζητάνε διαβατήριο,μια αίτηση βίζας που θα συμπληρώσω και θα στείλω,μια φωτογραφία,την κράτηση του ξενοδοχείου και το ηλεκτρονικό εισιτήριο + 70 ευρώ. Μου σφραγίζουν το διαβατήριο και μου τα ξανά στέλνουν πίσω. Από εκεί και πέρα μπορώ να μπω σε άλλες χώρες από εκεί πχ. Λάος-Καμπότζη άλλα σε αυτές τις χώρες αν θέλω να πάω βγάλω και από εκεί βίζα. Μέτα φυσικά ακυρώνετε τις Ταϊλάνδης και ξεκινάς από την αρχή.
Θα μου πεις τώρα γιατί δεν μπαίνω στις άλλες χώρες χωρίς να κάνω αυτές τις διαδικασίες?
Διότι δεν πάω με προγγραμα και έχω και κάτι δουλειές να τακτοποιήσω όποτε δεν μπορώ να δεσμευτώ αν πάω και σε άλλες χώρες.