Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για να δούμε πόσα θα ξοδέψω για τις 32 μερούλες μου.803 ευρώ ήδη φύγανε για την Thai airlines(Το εισιτήριο κλεισμένο απο τον Σεπτέμβρη).Θα πάρω 2700 ευρώ μαζί μου.Το προγραμμα λέει 3 μέρες μπανγκοκ-3 μέρες pattaya και μετά άγνωστο το που,πάντως νοτιότερα.Λέτε να δουλέψει και η Visa μου?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η παραλια της πατονγκ, αρκετα χαλια, την περιμενα καλυτερη, τραβηγμενα νερα ρηχη, χρωμα νερου αμφιβολο, σαν την πατταγια, λιγοι κανανε μπανιο, δεν μπηκα καν, ειναι χωρις συγκριση πολυ κατωτερες των ελληνικων

Κώστα σε καμιά άλλη παραλία πηγες στο πουκέτ?

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Φιλαρακια καλησπερα
Εχω γραψει λιγες φορες εχω ταξιδεψει μαζι σας απειρες. και σας ευχαριστω πολυ. Αυριο κλεινω και εγω ταξιδι για κατω . Αλλα αργοτερα απο τωρα το Πασχα με ΚΑΤΑΡ 650 ευρουλα. Σας γραφω σημερα γιατι με πηραν απο το γραφειο και μου ειπαν να παω να το παραλαβω ΤΩΡΑ γιατι τα εισητηρια ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ  :tickedoff: απο τετατρη η ται το ανεβαζει και ακολουθουν οι υπολοιπες . Η ολυμπιακη ηδη το εκανε και ολα αυτα λογο του πετρελαιου . Αυτα προς το παρων ταξιδευω ακομη μαζι σας μεσα απο εδω μεχρι 19 Απριλιου που πεταω κατω.  :rockon:

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας, διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ και ειδikα το συγκεκριμενο thread.
ειμαι 27 και φευγω μαζι με αλλο ενα φιλο μου ιδιας ηλικιας τον ιανουαριο για 24 μερες.(τα χανια και οι χανιοτισες το χειμωνα δε παλευονται οπως λεει και ο φιλος παραπανω) ;)
εχουμαι σκεφτει 4-5 μερες μπανγκοκ αλλες τοσες η και λιγοτερες πατταγια και μετα ισως πουκετ και καποιο καλο νησακι..θα δειξει..

qatar aiways που κλεισαμε πριν κανα μηνα πληρωσαμε 670 ευρω και τωρα αποτι εμαθα εχει παει στα 740 ευρω.
για τη thai δε μιλαω γιατι παει κοντα στο 1000ρικο.

εχουμε υπολογισει γυρω στα 1500 ευρω εκαστος θα χρειαστουμε εκει για 24 μερες ξενοδοχεια γκομενες φαγητα μηπως ειναι λιγα? :huh:
πολλες χλιδες δε θελουμε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εχουμε υπολογισει γυρω στα 1500 ευρω εκαστος θα χρειαστουμε εκει για 24 μερες ξενοδοχεια γκομενες φαγητα μηπως ειναι λιγα? :huh:
πολλες χλιδες δε θελουμε.
Αν θες καθε μερα γκομενα,ξενοδοχειο κοντα στη νυχτερινη ζωη,ψαρακια και θαλασσινα για να φας να πιεις τα μπιρονια σου και να κανεις και κανενα μασαζ...Μαλλον δεν θα σε φτασουν τα 1500 ευρω...
Για να τα κανεις ολα αυτα πρεπει να υπολογιζεις γυρω στο 100ευρο την ημερα...
Και για να τα παρουμε αναλυτικα..
1200 μπατ την ημερα ξενοδοχειο + 2500 μπατ η γκομενα μαζι με τα ποτα τα δικα σου και τα δικα της-χωρια που μπορει να πληρωσεις και κανενα μπαρ φαιν που και που + 500 μπατ τσιγαρα καφεδες και μικροεξοδα + 500 μπατ την ημερα για φαγητο = 4700 μπατ = 95 ευρω...

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αν θες καθε μερα γκομενα,ξενοδοχειο κοντα στη νυχτερινη ζωη,ψαρακια και θαλασσινα για να φας να πιεις τα μπιρονια σου και να κανεις και κανενα μασαζ...Μαλλον δεν θα σε φτασουν τα 1500 ευρω...
Για να τα κανεις ολα αυτα πρεπει να υπολογιζεις γυρω στο 100ευρο την ημερα...
Και για να τα παρουμε αναλυτικα..
1200 μπατ την ημερα ξενοδοχειο + 2500 μπατ η γκομενα μαζι με τα ποτα τα δικα σου και τα δικα της-χωρια που μπορει να πληρωσεις και κανενα μπαρ φαιν που και που + 500 μπατ τσιγαρα καφεδες και μικροεξοδα + 500 μπατ την ημερα για φαγητο = 4700 μπατ = 95 ευρω...

ωχ καταλαβα 2000 ευρω και βλεπουμαι δηλαδη για 24 μερες. :'(
ξεκιναει η super οικονομια απο αυριο  :cheesy:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και ένας εναλλακτικός υπολογισμός : guesthouse 150bat/ημ., φαι,ποτό 250μπατ/ημ., 200 μπατ/ημ. για καφέδες τσιγάρα κλπ, 3000 μπατ/ημ. για 2 κοπέλες (όχι και να έχεις όλη μέρα στα πόδια σου μια) = 3.600 μπατ = 76 €/ημέρα. 
Αν τώρα κόψεις μια κοπέλα γλυτώνεις περ. 1500 μπατ. Αν "ψωνίσεις" από  after μετα τις 01.00 μπορείς να γλυτώσεις μέχρι και 1.000 μπατ.
Και βέβαια αν κάτσεις σπίτι σου γλυτώνεις και τα αεροπορικά.  :dancing:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πολύ θλίβομαι όταν ακούω συναγωνιστές να μιλάνε για γάμους.Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις,αλλά είναι.. εξαιρέσεις. Που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Να μη λέμε πάλι τα ίδια. Προσοχή παιδιά!

Κώτστα Φ16 , καλά που είναι οι photos; Τόσες μέρες κάτω, περιμένουμε πολύ περισσότερα  :)

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
xaniant δες τα προσωπικά μηνύματα σου !!! :rockon:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Το απαγόρευσε mod ή συναίβει κάτι άλλο;

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το "τζαμπα" ειναι μεγαλη παγιδα και θελει προσοχη.

η φαση τις στελνω λεφτα ειναι μεγαλη χαζομαρα, εκτος και αν καποιος ειναι φραγκατος οποτε ψυχικο κανει, γιατι αυτες δεν τα χαλανε σε ρουχα και αυτονικητα ουτε πηδιουνται για καριερα, τους γονεις φροντιζουν και τα μικρα τους αδελφια για να πανε σχολειο, αλλη διασταση στην πουτανια λοιπον.

Τσάμπα δεν υπάρχει πουθενά... και σίγουρα πολύ περισσότερο στα αγαπημένα μας κορίτσια κάτω...

Να προσθέσω κάτι που όλοι όσοι έχουν ταξιδέψει αρκετά Ασία το γνωρίζουν, τα κορίτσια κάτω (όπως και οι περισσότεροι ασιάτες) έχουν πάθος με τον τζόγο.

Ειδικά τα bar girls που βγάζουν πιο εύκολα χρήματα. Έτσι για τις κοπέλες αυτές όταν μπορούν μέσα σε λίγες ώρες να βγάλουν εύκολα χρήματα και να τα ξοδέψουν ακόμη πιο εύκολα, το να στείλει κάποιος χρήματα κάτω, κατά 99% δεν θα πάνε στους γονείς και στα παιδιά τους...

Θα κάνουν λίγο πιο εύκολη την ζωή τους, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν την δουλεία τους.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλως ηρθες Κωστα Φ16.

Ειχα μερες να μπω και τα διαβασα ολα τωρα.

Οπως βλεπω γνωρισες και τον doctordilac περασα κι
εγω ωραια μαζι του πριν λιγες μερες που ημασταν μαζι κατω.
Στις περιγραφες δεν παιζεσαι.
Αγαπαει ο δοκτωρ ειναι κο τσανγκ και με πηρε τηλ σημερα
θα κατσει 4 μερες εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom