KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
εχει ετοιμαστει φιλε,μηνες πριν.Δεν ξεκιναμε σιγα σιγα να ετοιμαζουμε το γκρουπακι του Ιανουαριου?στα ποσα ατομα σου κλεινουν φθηνοτερο αεροπορικο εισιτηριο?
εχει ετοιμαστει φιλε,μηνες πριν.Δεν ξεκιναμε σιγα σιγα να ετοιμαζουμε το γκρουπακι του Ιανουαριου?στα ποσα ατομα σου κλεινουν φθηνοτερο αεροπορικο εισιτηριο?
η παραλια της πατονγκ, αρκετα χαλια, την περιμενα καλυτερη, τραβηγμενα νερα ρηχη, χρωμα νερου αμφιβολο, σαν την πατταγια, λιγοι κανανε μπανιο, δεν μπηκα καν, ειναι χωρις συγκριση πολυ κατωτερες των ελληνικων
μην κανεις προγραμματα, ειδικα στην ταιλανδη.Το προγραμμα λέει 3 μέρες μπανγκοκ-3 μέρες pattaya και μετά άγνωστο
βαλτε με μεσααααααα!εχει ετοιμαστει φιλε,μηνες πριν.
Αν θες καθε μερα γκομενα,ξενοδοχειο κοντα στη νυχτερινη ζωη,ψαρακια και θαλασσινα για να φας να πιεις τα μπιρονια σου και να κανεις και κανενα μασαζ...Μαλλον δεν θα σε φτασουν τα 1500 ευρω...εχουμε υπολογισει γυρω στα 1500 ευρω εκαστος θα χρειαστουμε εκει για 24 μερες ξενοδοχεια γκομενες φαγητα μηπως ειναι λιγα?
πολλες χλιδες δε θελουμε.
Αν θες καθε μερα γκομενα,ξενοδοχειο κοντα στη νυχτερινη ζωη,ψαρακια και θαλασσινα για να φας να πιεις τα μπιρονια σου και να κανεις και κανενα μασαζ...Μαλλον δεν θα σε φτασουν τα 1500 ευρω...
Για να τα κανεις ολα αυτα πρεπει να υπολογιζεις γυρω στο 100ευρο την ημερα...
Και για να τα παρουμε αναλυτικα..
1200 μπατ την ημερα ξενοδοχειο + 2500 μπατ η γκομενα μαζι με τα ποτα τα δικα σου και τα δικα της-χωρια που μπορει να πληρωσεις και κανενα μπαρ φαιν που και που + 500 μπατ τσιγαρα καφεδες και μικροεξοδα + 500 μπατ την ημερα για φαγητο = 4700 μπατ = 95 ευρω...
Και ένας εναλλακτικός υπολογισμός : guesthouse 150bat/ημ., φαι,ποτό 250μπατ/ημ., 200 μπατ/ημ. για καφέδες τσιγάρα κλπ, 3000 μπατ/ημ. για 2 κοπέλες (όχι και να έχεις όλη μέρα στα πόδια σου μια) = 3.600 μπατ = 76 €/ημέρα.1200 μπατ την ημερα ξενοδοχειο + 2500 μπατ η γκομενα μαζι με τα ποτα τα δικα σου και τα δικα της-χωρια που μπορει να πληρωσεις και κανενα μπαρ φαιν που και που + 500 μπατ τσιγαρα καφεδες και μικροεξοδα + 500 μπατ την ημερα για φαγητο = 4700 μπατ = 95 ευρω...
ο μακης παντα δυο δυο,για 2 κοπέλες = 3.600 μπατ .
φωτος αυτη την φορα δεν θα ανεβουν απο μενα, ειπαμε, το φορουμ ειναι ανωριμο για τετοια πραγματα.Κώτστα Φ16 , καλά που είναι οι photos;
Ελα ομως που θα ειμαι κουμπαρος εγω και θα κανονισω bachelor ΚΑΤΩ!!!δεν ειμαι τοσο πλουσιος για να εχω γκομενα ελληνιδα, αστην για τον ΛΑΤΣΗ..
αυτο το "τζαμπα" ειναι μεγαλη παγιδα και θελει προσοχη.
η φαση τις στελνω λεφτα ειναι μεγαλη χαζομαρα, εκτος και αν καποιος ειναι φραγκατος οποτε ψυχικο κανει, γιατι αυτες δεν τα χαλανε σε ρουχα και αυτονικητα ουτε πηδιουνται για καριερα, τους γονεις φροντιζουν και τα μικρα τους αδελφια για να πανε σχολειο, αλλη διασταση στην πουτανια λοιπον.
Γι' αυτό κόβουμε από τα ξενοδοχεία σύντροφε.ο μακης παντα δυο δυο,
αν τις παιρναμε δυο μαζι θα ειχαμε χρεοκωπησει.