Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
3800 μπατ λοιπον στο hell και με παλαμακια του αγγλου χαθηκαν παλι οι κοπελες, να τονισω οτι ουτε στις αλλες γραμμες υπηρχε κατι αξιολογο, αλλιως θα ειχε επιλεγει,
στο δωματιο τωρα, πολυ μικρο χαμηλοταβανο βρωμικοι καθρεπτες πανω πισω πλαγια και αριστερα, διπλο κρεβατι, τηλεοραση μεγαλη με dvd για τσοντα, μου δωσανε να διαλεξω και φυσικα επελεξα με γιαπωνεζες, οταν αρχισαν να αναστεναζουν οι γιαπωνεζες εμεις πηγαμε στο μπανιο, χωρις μπανιερα με επλυναν, νομιζα οτι δεν θα ερεθιστω αλλα ειχε γινει η αρχη..
αφου με επλυναν αλληλοκεραστικαμε σφηνακια listerine, πισω στο κρεβατι παλι.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αμάν αυτή η μανία τους με το listerin. Πολύ μου τι σπάει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στο κρεβατι αρχισαν να βαζουν δονητες οι γιαπωνεζες στην τηλεοραση,εβγαλαν και οι δικες μου κατι δονητες με προφυλακτικα, τους εκανα νοημα να απομακρυνουν τους δονητες,και ετσι ανασκελα γυμνος καμαρωνομουν στους βρωμικους καθρεπτες οι οποιοι σκεφτηκα θα ειναι επικυνδινοι σε κατι εξτριμ να σπασουν, σε λιγο με πλησιαζει η μπαμπου,ετσι ελεγαν την χοντρουλα και με επιασαν τα γελια γιατι ηταν η πρωτη μου φορα με δυο, α ρε von, πως τα καταφερνεις?
η μπαμπου λοιπον με χαμογελο μου βαζει ενα μαξιλαρακι κατω απο τη μεση για το γνωστο service...ass lick.
απεριψα την ιδεα της αμεσως και ετσι η μπαμπου αρχισε την πιπα, πολυ καλη η μπαμπου δε λεω, την αλλη δεν θυμαμαι πως την λεγανε,για την ωρα οποτε εκανε να μπει στο παιχνιδι την σταματουσα, η μπαμπου αξαιρετικη σε οτι εκανε, μαστορισα, νομιζω ηταν απο το μπουλι λαμ..
καποια στιγμη σηκωνομαι για διεισδυση πισω απο την μπαμπου, η μπαμπου βαζει κοκκινο προφυλακτικο με σφυροδρεπανο και με τοποθετει πισω της, σε πιο σφιχτη περιοχη δεν ειχα ξαναμπει ποτε στη ζωη μου,και η εκπληξη ακομα δεν ειχε ερθει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στη σφιχτη περιοχη της μπαμπου λοιπον, μεσα εξω με μεγαλη ηδονη..
καποια στιγμη και ενω ημουν σιγουρος για το που ειχα βαλει το πουλι μου, ποτε δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για κατι τελικα, δεν μπορουσα να δω καθαρα λογω του οτι η μπαμπου ηταν λιγο χοντρουλα,διεκρινα με εκπληξη οτι δεν ημουν εκει που νομιζα, βγαινω λοιπον και η μπαμπου με τοποθετει στο σωστο σημειο, πριν μπω σκεφτηκα οτι θα ειναι σαν την τρυπα της βελονας, αλλα ηταν πιο ανετα απο πριν, καινουρια εκπληξη αλλα τωρα ημουν σιγουρος που βρισκομουν, ετσι ηρθε το τελος πισω απο την μπαμπου που κεφατη με πηγε παλι για μπανιο και παλι για listerine.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ξανα στο κρεβατι με την μπαμπου να βγαζει ολη τη μαστορια της, αυτη τη φορα βαζω απο τον παγκο και την αλλη η οποια ηταν ομορφουλα οπως καταλαβα μετα αλλα αρκετα ψηλη γαμωτο, ετσι ανασκελα εγω και δυο γλωσσες και δυο στοματα με αψογο συγχρονισμο πεζων τμηματων ελληνικης παρελασης να με περιποιουνται..
καποια στιγμη κρατησα μονο το στομα της μπαμπου παλι και η αλλη με διαβεβαιωσε οτι μπορουσα να τελειωσω οσες φορες ηθελα, ποσες φορες ομως να τελειωσεις σε μιαμιση ωρα, και ποσο να αποδωσεις μετα απο "εντονη" εβδομαδα στο πουκετ και χθεσινοβραδυνο διπλο μαραθωνιο με το gfe?
αντε να καταλαβει η μπαμπου, στα αρχιδια της αυτη, βαζει παλι κοκκινο προφυλακτικο και κανω νοημα στην αλλη να στηθει, αυτη τη φορα δεν ειχαμε καθυστερησεις, κατευθειαν στο στοχο και πενταλεπτο τουρ χωρις χαπι εντ..   το τελος ηρθε στο στομα της μπαμπου, ειναι το μπουλι λαμ που με τραβαει φαινεται.
τοτε χτυπησε και η πορτα για το τελος χρονου, παλι μπανιο παλι λιστεριν.
με ποδια να τρεμουν προσαγωγους  να πονανε και με σεισμο 5 ριχτερ κατω απο τα ποδια λεω ευχαριστω πληρωνω αφηνω μπουρμπουαρ αδειαζει το πορτοφολι και βγαινω στο δρομο.
παιρνω νερο απο 7/11 και ανοιγω το κινητο, 3 κλησεις και 2 sms  απο το gfe που ειχε ξυπνησει, ποιος την ακουει παλι, ποτε δεν θα μπορουσα να φανταστω οτι με gfe στην ταιλανδη θα εψαχνα για δικαιολογια για το που ημουν και τι εκανα.και γιατι ειχα κλειστο το κινητο ενω η πατταγια εκει παντου καλο σημα.
δινουμε ραντεβου στο nam sig για φαγητο, αρχισε να με λεει butterfly και διαφορα αλλα, τεσπα, αυτο ηταν το hell club, καλυτερα να πηγαινα για ενα μποντυ το μποντυ. καλη εμπειρια δε λεω αλλα οι κοπελες μετριες.
με την ευκαιρια επαναλαμβανω οτι η καλυτερη φαση στην ταιλανδη ειναι τα freelancers στις ντισκο, απο δω και περα εγω μονο τετοια θα χτυπαω,
παρακαλω το φορουμ να με προστατεψει απο το μενος του φαντομα που του μετετρεψα το τοπικ σε πορνοταινια, τι αλλο να πω? αφου αυτα τα ταξιδια ειναι μια πορνοταινια, εκτος και αν πηγαινεις για ψαρεμα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αμάν αυτή η μανία τους με το listerin. Πολύ μου τι σπάει.
το gfe μου καταναλωσε 3 μεγαλα μπουκαλια απο το μπλε στο 20ημερο. συχνα της ελεγα τι το θες το λιστεριν αφου τρως σομ ταμ? το σομ ταμ σκοτωνει ακομα και κροκοδειλο.

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να και μια πρωτότυπη ερώτηση.
Φυσικά μπορείς να ασχοληθείς ΚΑΙ με το χόμπυ σου εκεί, βασικά στο Νότο. Εξοπλισμό δεν αξίζεις να κουβαλήσεις, αγοράζεις από εκεί. Το θέμα είναι να πας με ντόπιο να σου δείχνει τα ψάρια και τις μεθόδους. Στις μεγάλες παραθαλάσσιες πόλεις υπάρχουν οδηγοί για τα είδη ψαριών που υπάρχουν στα Ταύλανδέζικα ύδατα με επισήμανση των δηλητηριωδών και των επικινδύνων.
Το καλύτερο για μένα είναι να βρεις κανένα νησάκι και να ζητήσεις από τους ντόπιους να σε πάρουν μαζί τους. Θα χαρούν πάρα πολύ και μπορεί να μην  σου ζητήσουν και λεφτά (στην περίπτωση αυτή ένα δωράκι επιβάλλεται)..
Επίσης  από Κράμπι σίγουρα (αλλά πιστεύω και από Πουκέτ) οργανώνονται αλιευτικές εκδρομές για τόνους και ξιφίες. Αλλά είναι πολύ αμερικανιά και δεν έχω δοκιμάσει.  .

θελει ψαξιμο παντως αποοτι ειδα και γω στο νετ διωργανωνονται ψαρευτικες εκδρομες για ξιφιες μαρλιν και αλλα πολυ αξιολογα ψαρια που δεν υπαρχουν βεβαιως εδω.
δε λεω ρε παιδια καλα ολα αυτα που λετε για τις γκομενες αλλα καλο ειναι να κανεις και κατι διαφορετικο εκει που δε μπορεις να το κανεις εδω.
μη φαμε και ολες τις διακοπες μας χωρις να δουμε και τπτ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δε λεω ρε παιδια καλα ολα αυτα που λετε για τις γκομενες αλλα καλο ειναι να κανεις και κατι διαφορετικο εκει που δε μπορεις να το κανεις εδω.
μα αυτα που κανουμε εκει με τις γκομενες δεν μπορουμε να τα κανουμε εδω,
φαυλος κυκλος..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
θελει ψαξιμο παντως αποοτι ειδα και γω στο νετ διωργανωνονται ψαρευτικες εκδρομες για ξιφιες μαρλιν και αλλα πολυ αξιολογα ψαρια που δεν υπαρχουν βεβαιως εδω.
μη φαμε και ολες τις διακοπες μας χωρις να δουμε και τπτ.
φιλε μου σε χαιρομαι...απορω με το κουραγιο σου να συνεχισεις να μιλας για ψαρεματα μετα το παραληρημα του αρσενικου Τερα Πατρικ!

Κωστα ελεγα να δω τσοντα με γιαπωνεζες σημερα, μπορω να πω οτι με καλυψες  :2funny:.

Σοβαρα τωρα φιλε xaniant για ψαρεμματα δεν μπορω να βοηθησω, δεν ασχολουμαι, αν θελεις κατι αλλο, ειμαι στη διαθεση σου.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το θρυλικο som tam. το πετυχα σε μια φωτο.

Συνημμένα

• 100_1812.jpg
    100_1812.jpg
    219,6 KB · Εμφανίσεις: 41

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν της ζητας να μας στειλει την συνταγη? βρηκα 2-3 συνταγες ονλαιν αλλα δεν δειχνει ετσι, μοιαζει με σαλατα! σοβαρα μιλαω, εχω περιεργεια να δω τι γευση εχει! εχουμε και ασιαν σουπερμαρκετ εδω, θα βρω τα υλικα 100%

με το καλο ελπιζω να φαω το οριτζιναλ φαγητο το μαη

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα την τροποποιησω. εδω εχουμε φτιαξει φαλαφελ με παρμεζανο...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
phi phi

Συνημμένα

• 100_1599.jpg
    100_1599.jpg
    176,5 KB · Εμφανίσεις: 58

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
δεν της ζητας να μας στειλει την συνταγη? βρηκα 2-3 συνταγες ονλαιν αλλα δεν δειχνει ετσι, μοιαζει με σαλατα! εχω περιεργεια να δω τι γευση εχει! εχουμε και ασιαν σουπερμαρκετ εδω, θα βρω τα υλικα 100%
Είναι απόλυτα λογικό να βρεις πολλές και διαφορετικές συνταγές, αφού έχει πάρα πολλές παραλλαγές. Τα σασικά είναι παπαγια, nam-pla sauce και τσίλι. Από εκεί και πέρα μπορείς να βάλεις ότι θες. Αποξηραμένες γαρίδες, κύμινο, σκόρδο,φύτρα, και άλλο τσίλι, και άλλο τσίλι και πιο πολύ τσίλι κλπ . Καλά τα λέω μιμίμκο ?

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κωστα θελω να ρωτησω για phi phi αν θελης στηλε πμ το κηνιτο σου
και πως ανεβαζης φωτο?

Οι αφηγισεις σου Υπεροχες  :-*

Stories