Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Αchilleas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Νεος στο σαιτ, σχετικα παλιος στα ταξιδια στην Ταυλανδη διαβασα πολλα ενδιαφεροντα
εχω να προτεινω σαν εναλλακτικη λυση στην Παταγια την Jomtien 10 λεπτα απο κεντρο Παταγια
με καλυτερη παραλια και χαμηλωτερες τιμες σε ξενοδοχεια εστιατορεια.
Εχει πολλα μπαρ αλλα ψιλομετρια ποιοτητα.
Για Πουκε προτεινω παραλιες Κατα Καρον και Λαγκουνα
Ξερει κανεις αν υπαρχουν ακομα στο Πουκε οι Βασιλης και Αργυρης ? Μεγαλες μορφες πανω απο 15
χρονια εκει

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η παραλια της Πατογκ ενδυκνειται για κολυμπι?
Μηπως γινεται χαμος απο κόσμο,σκαφη κτλ?Τα νερα ειναι οκ?
Το ρωταω για να ξερω αν ψαξω για ξενοδοχειο με πισινα ή χωρίς?
Χωρις πισινα ειναι αρκετα φθηνοτερα αλλα τι να το κανω αν πρεπει να διανυω μεγαλες αποστασεις    με ταξι κ λεωφορεια για να απολαυσω ενα μπανακι?
Α,τωρα που το θυμηθηκα,Μιμικο ειχα στειλει email πριν αρκετο καιρο στο south Mansion και δεν ελαβα καμια απαντηση..Γιατι?

Επισης οσον αφορα το safe box  ασφαλεστερο ειναι να βρισκεται εντος του δωματιου ή στη ρεσεψιον?

:think: :think: :think: :helpplea: :think: :think: :think:    7 και σημερα..........

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
:think: :think: :think: :helpplea: :think: :think: :think:    7 και σημερα..........
Εγω εκανα μια χαρα κολυμπι στη παραλια της Πατονγκ,αλλα σε καμμια περιπτωση δε συγκρινεται με τις διπλανες παραλιες της Καρον,Κατα και Κατα Νοι..Στην αναγκη βεβαια βουτας κι εκει..
Χαμος δεν γινεται..Τα νερα δε μπορω να πω οτι με εντυπωσιασαν (Οπως ας πουμε στα Πι-Πι η στη Κατα Νοι που ηταν κρυσταλλινα),αλλα δεν επαθα και τιποτα..Ουτε πισσες κολλησα,ουτε κουραδες επεπλεαν..
Οσον αφορα τις πισινες...Εγω προσωπικα τις αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι...
Εχω εναν γνωστο που η δουλεια του ειναι να συντηρει πισινες...Ειναι τοσο μεγαλο το κοστος και τοσο μεγαλη η εξειδικευση στη χρησιμοποιηση των καταλληλων χημικων σε συγκεκριμενες ποσοτητες για να διατηρειται το νερο της πισινας σε καταλληλοτητα για να κολυμπησεις,που αμφιβαλω αν οι Ταυλανδοι,εχουν προσλαβει ειδικευμενο προσωπικο για τη συντηριση τους..Και για να μην αδικω τους Ταυλανδους,εγω ουτε στην Ελλαδα μπαινω σε πισινα..
Το safe-box και βεβαια ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ προτερημα να βρισκεται μεσα στο δωματιο...Εγω τωρα ας πουμε που κατεβηκα,ημουνα αναμεσα στο να διαλεξω ενα απο τα 2 ξενοδοχεια που μου αρεσαν και προτιμησα να πληρωνω 300 μπατ παραπανω την ημερα,για να παω σε αυτο που ειχε το safe-box μεσα στο δωματιο..
Εστειλες e-mail στο South Mansion?...Μπαμπη-ηηηη...Πελατες-ςςςς!!!!
Και τωρα που ειπαμε για το South Mansion..Εξαιρετικα δωματια..Αλλα μακρυα απο το κεντρο της νυχτερινης ζωης...Αν ειναι να φορτωνεις το μωρο απο το μπαρ και να το βαζεις να περπαταει 20 λεπτα μεχρι το δωματιο σου(με γρηγορο βημα και οχι αγκαλιες και χαμουρεματα μεσα στο δρομο)..Δε λεει.. :jerking:
Αν βεβαια εχεις διπλωμα και ξερεις να οδηγας μηχανακι..Νοικιαζεις ενα με 150 μπατ τη μερα και εισαι αρχοντας...Το καβαλας και σε 3 λεπτα τσουπ στη Μπανγκ Λα..και κυλιεσαι στο βουρκο της αμαρτιας :rockon:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια χ8ες σας εγραψα οτι θα ανεβασω στο σαιτ φωτο του doktor tilac με τα τρια του μωρα αλλα δεν μπωρο γιατι η φωτο ειναι μεγαλη σε k.b. και δεν καταχωρητε
Κριμα γιατι εχω πολλυ ωραιες φωτο με ωραια τοποια και ωραια μουνακια.
φωτος αυτη την φορα δεν θα ανεβουν απο μενα, ειπαμε, το φορουμ ειναι ανωριμο για τετοια πραγματα.
Γιαυτο συντροφοι τις ζιπαρουμε ολες μαζι σε ενα φακελο και τις κανουμε upload στο στη συνεχεια μας δινει ενα λινκ το οποιο εχει τις φωτο και το παραθετουμε εδω! :dancing: το ιδιο ισχυει και για τα βιντεο.Αντε να δουμε ποιος θα κανει την αρχη.

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν υπαρχουν ακομα στο Πουκε οι Βασιλης και Αργυρης ? Μεγαλες μορφες πανω απο 15
χρονια εκει
Είχαμε πάει για μπάνιο με τον kykladesgr και γνωρίσαμε στην παραλία τον Βασίλη!!Ο τύπος είναι χρόνια εκεί και νομίζω τώρα γράφει βιβλία!! Το θέμα;; ε τι άλλο.. πως τα αξιολάτρευτα αυτά πλασματάκια μας τρώνε χρήματα και διάφορες ιστορίες από farags που την πάτησαν!

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια υπαρχει περιπτωση οταν με το καλο θα παω και γω τον ιανουαριο εκει να μη βρω ξενοδοχειο ευκολα επειδη θα ειναι high season τοτε?
το λεω αυτο επειδη δεν εχω κλεισει τπτ εκτος απτα εισιτηρια.
μηπως να ψαχτω απο δω και για ξενοδοχεια μεσο νετ?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε  Atαs με γεια το καινούργιο σου avatar που απεικονίζει τον θυρεό της χώρας.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ευτυχως που υπαρχει και ο βονμακουλης και υποστηριζαει την ομαδικη εργασια γιατι δεν τολμω να πω κατι για ομαδικοτητα και ο φ16 γκρινιαζει

πολλη ταλιπωρια μου λεει και δεν ξερω πως να χειριστω το θεμα και συναφη

οποιος μπορει για μενα να φροντισει να εχει την εμπειρια αλλωστε για αυτο πατε οι περισσοτεροι κατω

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
παιδια υπαρχει περιπτωση οταν με το καλο θα παω και γω τον ιανουαριο εκει να μη βρω ξενοδοχειο ευκολα επειδη θα ειναι high season τοτε?
το λεω αυτο επειδη δεν εχω κλεισει τπτ εκτος απτα εισιτηρια.
μηπως να ψαχτω απο δω και για ξενοδοχεια μεσο νετ?
Εχει τοσα πολλα ξενοδοχεια,που δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεις...
Το πιο σωστο ειναι να κανεις την ερευνα σου μεσω νετ,να σταμπαρεις μερικα ξενοδοχεια που σε ενδιαφερουν απο αποψεως τιμης,τοποθεσιας και περιβαλλοντος,και να πας εκει επι τοπου να τα δεις και να διαλεξεις...(Κατεβασε και εναν χαρτη της περιοχης για να ξερεις που βρισκεται το καθενα)
Συνηθως επισης,οι τιμες που πετυχαινεις επι τοπου οταν πας εκει να το κλεισεις,ειναι χαμηλοτερες απο αυτες στο νετ...
Ασε που συνηθως οι φωτο στο ιντερνετ εχουν υποστει πολυ photoshop...
Το μονο προβλημα της high season ειναι οτι δε χωρανε παζαρια στη τιμη...Οτι σου πουνε εκεινη τη στιγμη που θα πας...Και νταβατζιλικι,πληρωνεις σε ολα τα ξενοδοχεια το πρωινο,ειτε το φας ειτε οχι...Αντιθετα στη Low season μπορεις να διαπραγματευτεις τη τιμη και χωρις πρωινο...

xaniant

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
κατι αλλο που με ενδιαφερει και δε νομιζω να εχει ξανασυζητηθει.
εχει ασχοληθει κανεις γενικα στη ταυλανδη με το ψαρεμα? κανονικο ψαρεμα εννοω οχι τα γκομενακια  :2funny:
ρωταω γιατι με ενδιαφερει πολυ το θεμα και βλεπω πως εκει μπορεις να ασχοληθεις με διαφορα ειδη ψαρεματος και συγκεκριμενα με βαθεια καθετη-συρτη που μπορει να δωσει και μεγαλα ψαρια.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
κατι αλλο που με ενδιαφερει και δε νομιζω να εχει ξανασυζητηθει.
εχει ασχοληθει κανεις γενικα στη ταυλανδη με το ψαρεμα? κανονικο ψαρεμα εννοω οχι τα γκομενακια  :2funny:
ρωταω γιατι με ενδιαφερει πολυ το θεμα και βλεπω πως εκει μπορεις να ασχοληθεις με διαφορα ειδη ψαρεματος και συγκεκριμενα με βαθεια καθετη-συρτη που μπορει να δωσει και μεγαλα ψαρια.
Ειναι αυτο που λενε..
"Δε γαμας που δε γαμας..ΔΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ?" :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.κατι αλλο που με ενδιαφερει και δε νομιζω να εχει ξανασυζητηθει.εχει ασχοληθει κανεις γενικα στη ταυλανδη με το ψαρεμα? κανονικο ψαρεμα εννοω οχι τα γκομενακια .
Να και μια πρωτότυπη ερώτηση.
Φυσικά μπορείς να ασχοληθείς ΚΑΙ με το χόμπυ σου εκεί, βασικά στο Νότο. Εξοπλισμό δεν αξίζεις να κουβαλήσεις, αγοράζεις από εκεί. Το θέμα είναι να πας με ντόπιο να σου δείχνει τα ψάρια και τις μεθόδους. Στις μεγάλες παραθαλάσσιες πόλεις υπάρχουν οδηγοί για τα είδη ψαριών που υπάρχουν στα Ταύλανδέζικα ύδατα με επισήμανση των δηλητηριωδών και των επικινδύνων.
Το καλύτερο για μένα είναι να βρεις κανένα νησάκι και να ζητήσεις από τους ντόπιους να σε πάρουν μαζί τους. Θα χαρούν πάρα πολύ και μπορεί να μην  σου ζητήσουν και λεφτά (στην περίπτωση αυτή ένα δωράκι επιβάλλεται)..
Επίσης  από Κράμπι σίγουρα (αλλά πιστεύω και από Πουκέτ) οργανώνονται αλιευτικές εκδρομές για τόνους και ξιφίες. Αλλά είναι πολύ αμερικανιά και δεν έχω δοκιμάσει.   .

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
φιλε μου ψαρεμα γινετε και με πολυ μεγαλα ψαρια αλλα πρεπει να βρεις παρεα να νοικιασεις το ψαροκαικο και τα συνεργα
κατα καιρους εχουν διαγωνισμους ψαρεματος μεγαλων ψαριων

σε ολα τα ξενοδοχεια μικρα μεγαλα υπαρχει ενα περιοδικο THIS WEEK ΙΝ ...... σε οποια πολη εισαι.δεν βλαπτει να ριξετε μια ματια γιατι καλυπτει τα χαπενινγκ της εβδομαδας και εχει ενδιαφεροντα πραγματα που μπορει να επισκεφτειτε και να κανετε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ξερετε σε ποιο μερος της Ταυλανδης μπορω να παω για να μαζεψω πεταλουδες με αποχη?(Οχι "της νυχτας"...τις κανονικες εννοω..) :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα ρε...μη παρεξηγειστε..Πλακα κανουμε!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξέρω που μπορείς να μαζέψεις, ξέρω που μπορείς να χαζέψεις πεταλούδες.
Στο Chiang Mai ειδικότερα στο Βοτανολογικό Πάρκο "Queen Shirkit". :tooth:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν ξέρω που μπορείς να μαζέψεις, ξέρω που μπορείς να χαζέψεις πεταλούδες.
Στο Chiang Mai ειδικότερα στο Βοτανολογικό Πάρκο "Queen Shirkit". :tooth:
Πολυ ωραια!
Και "ως γνησιος Ελλην" βεβαια...θα παρω και αποχη μαζι μου!!! :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
λοιπον, και οπως ειπα απο την πατταγια μεγαλη πατατα ως προς την εμφανιση των γυναικων,βασικο, και ως προς τον χωρο,
"αδελφακι" του διασημου "eden club" στην μπανγκοκ ανοιξε εδω και λιγα χρονια και στην πατταγια,
μεσημερακι γυρω στις 11 , το gfe ξυπναγε παντα μετα απο μενα,βγαινω ξεκουραστος και μην εχοντας τι να κανω στο δρομο, το hell club το ειχα ταξει να παμε με το ζαιτσικ οταν ερχοτανε, με ετρωγε ομως η περιεργεια και λεω ας δοκιμασω πρωτος, ακολουθω τη ροη του 2 road και μετα απο 5 λεπτα στριβω στην diana in, δεν θυμομουν ακριβως το στενακι πως λεγοταν και η συνενοησεις εκει ειναι δραμα, ετσι μπαινω σε ενα νετ καφε στην soi buhkao και ξανατσεκαρω, ηταν στη soi i k metro in,ενα στενακι καθετο στην diana in  και παραλληλο αναμεσα απο 2 road και buhkao..στο bourdela.com ειδα και ενα πμ απο τον mgreek με το τηλεφωνο του, ηταν στην μπανγκοκ, του τηλεφωνησα και μιλησαμε λιγο, μου ειπε ελαφρως τον πονο του και κανονισαμε συναντηση στην αθηνα, οπου και εγινε χθες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
hell club συνεχεια,
φτανοντας απεξω κατα τις 12.30 νομιζα πως ηταν κλειστο, ανοιγω την πορτα, μεσα ηταν ενας αγγλος ο ιδιοκτητης και μια ταιλανδεζα που εφτιαχνε το μπαρ, χωρος στενος μακροστενος αριστερα μπαρα με ποτα, δεξια καθρεπτες, περιμενα να δω τσουρμο τα μουνια, ξεραιλα, ο αγγλος μου ειπε να κατσω να πιω κατι γιατι ειχα παει νωρις και ανοιγανε στη μια, καθομαι λοιπον παιρνω νερο, και περιμενω, καποια στιγμη ερχεται ο αγγλος και μου λεει το προγραμμα, ειναι τρεις καθετες γραμμες απεναντι μου, η μια δε θυμαμαι τι χρωμα εχει, οι αλλες ειναι κοκκινη και κιτρινη, στην κοκκινη οι κοπελες κανουν νορμαλ σεξ στην κιτρινη συν anal.
μετα απο 10 λεπτα χτυπαει παλαμακια ο αγγλος και ξεχυνονται καμια δεκαρια κεφατες ταιλανδεζες και στηνονται αναμεσα απο τις χρωματιστες γραμμες, με μια πρωτη ματια καταλαβα οτι ηταν μετριες εμφανισιακα, αλλα λεω,πολλες ειναι καποια θα μου αρεσει, εστω ,ας ειναι πολυ κοντη,
ματαια ομως, μετριες κατα πολυ οι κοπελες, ειχα ως στοχο την κιτρινη γραμμη, ηταν 4 κοπελες μετριοτατες, σκεφτηκα να φυγω, ντραπηκα λιγο τον αγγλο, λεω απο μεσα μου ας μπω να δω τι ειναι το φαινομενο hell club..
διαλεγω μια χοντρουλα ελαφρως με ωραιο προσωπο και λευκο δερμα, αυτη γελωντας μου δειχνει μια φιλη της , εγω νομιζα οτι μπορεις να παρεις μια κοπελα,αλλα ειναι υποχρεωτικο να παρεις δυο, ετσι την αφησα να παρει τη φιλη της αφου μου ειχαν ερθει στο μυαλο οι συμβουλες του vonmakoulis περι δυο γυναικων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom