Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εγω δεν ειμαι συνταξιουχος και δεν μ αρεσουν οι παρτουζες, αρα δεν διατρεχω κανενα κινδυνο
τελικα τιποτα δε σου ξεφευγει απο τα λινκς που παραθετω και ας κανεις παραπονακια οτι χαλαω τον "παραδεισο"

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κώστα, αφού σε δύο μήνες θα την κάνεις και πάλι, δεν βρίσκεις κανένα διαμερισματάκι επιπλωμένο να νοικιάσεις. Και φτηνότερα θα σου έρχεται και θα μπορείς να εξυπηρετήσεις και κανένα συναγωνιστή.
δεν ειναι ασχημη ιδεα, οι της πατταγια θα μπορουσαμε να το κανουμε, για να το σκεφτουμε λιγο.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
η αποψη μου ειναι οτι ακομη δεν αξιζει να νοικιασουμε διαμερισμα στην πατταγια, λογω του οτι δεν προσφερει τις ιδιες ανεσεις με το ξενοδοχειο, δηλαδη δεν εχει καθε μερα εξυπηρετηση δωματιου που στα κανουν ολα φρεσκα, δεν εχεις την ασφαλεια του να τσεκαρει η ρεσεψιον την ταυτοτητα της κοπελας που θα σε συνοδευσει, security σε περιπτωση κλοπης και τα σχετικα.
εκτος αν θελουμε ψιλο αθλια δωματια με 5000baht το μηνα τα οποια δεν προσφερουν ολες τις ανεσεις.

μετα απο μερικα χρονια ισως να ειναι καλη ιδεα, αλλα ακομη δεν ειναι η καταλληλη ωρα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εμενα με στεναχωρησε κ δεν θα κοιμηθω μου ειπε οτι το μωρο μου
τωρα το μαμαει αλλος κ εγω νομισα οτι με περιμενει,,,αγαμιτο.
μαλλον το λες για πλακα τακη, αν συνεβαινε αυτο τοτε ολοι θα ημασταν φαντασματα απο την αυπνια.. φυσικα και την πηδανε αλλοι,ολες, ταιλανδεζες και μη πριν απο μας και μετα απο μας αλλοι τις πηδανε.
τουλαχιστον οι ταιλανδεζες δεν κρυβουν αυτο που κανουν, θα παραπεμψω παλι σε ενα παλιο ποστ του φαντομα που εν συντομια αναλυει το gfe στην ταιλανδη, οσο πιο πολυ γνωριζω την ταιλανδη και τις γυναικες που γνωριζουμε εμεις εκει ως τουριστες ,τεινει να γινει αυτο το ποστ ο "χρυσος κανονας".
για οσους πανε στην ταιλανδη, και ειναι πρωταρηδες στα εκει δρωμενα πρεπει να τα ξερουν ολα αυτα.
ετσι λοιπον αυτες κανουν τη δουλεια τους και μεις τη δικη μας, η δικια τους ειναι να μας τα παιρνουν, λιγα η πολλα, και η δικια μας δουλεια ειναι να "αρμεγουμε" την ομορφια τους , το υπεροχο δερμα τα μαυρα μαλλια το σφιχτο κορμι και ακομα και το gfe.
τωρα οι περιπτωσεις καποιων που μαλλον ειναι πολλοι να στελνουν χρηματα απο δω για να μην κανει αυτη τη "δουλεια" αυτη ειναι μεγαλη χαζομαρα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παντως αυτο που μας πιανει "μην μας την πηδηξει αλλος" ειναι ακρως εγωιστικο, εμεις φυσικα να πηδηξουμε οποια βρουμε,αν και παντρεμενοι παμε στην αλλη ακρη του κοσμου να γαμησουμε κατι διαφορετικο, αλλα την ταιλανδεζα μας μην μας την πηδηξει κανεις...
και καλα με αυτη που παντρευτηκαμε, οκ, μην μας την πειραξει κανεις, αλλα με την ταιλανδεζα ελευθερας και μη βοσκης που κολλαει αυτο?
αφου ετσι την γνωρισαμε και μεις,με λεφτα.
και μενα μου εχουν ζητησει χρηματα με διαφορες αστεις δικαιολογιες που δειχνει την αθωοτητα τους ακομα και στον τομεα αυτο
"ποναει το δοντι και δεν εχω να παω στο γιατρο, εχασα το κινητο και δεν θα μπορω να στελνω sms" κτλ.  συγκινιτικα αθωα ψεματα που θα τα λεγανε ανηλικα παιδια.
ετσι λοιπον εχω να προτεινω, οτι δινουμε χρηματα εκει για να ξερουμε που βαδιζουμε,χωρις τσιγκουνιες οπως ειπε και ο mcgreek,συμφωνω, δεν μου παει να κανω παζαρια,ειδικα σε αυτες τις κοπελες.
το "τζαμπα" να μην το επιδιωκουμε,και μιλαω για τις κοπελες που γνωριζουμε ως τουριστες, δηλαδη τις μπαροβιες που κατακεραυνωνει συχνα ο φαντομας.
αυτο το "τζαμπα" ειναι μεγαλη παγιδα και θελει προσοχη.
και φυσικα αν παιξει ερωτας τοτε την φερνουμε εδω την παντρευομαστε η παμε και ζουμε εκει, για το δευτερο θελει μεγαλυτερα @@@απο τα κανονικα.
η φαση τις στελνω λεφτα ειναι μεγαλη χαζομαρα, εκτος και αν καποιος ειναι φραγκατος οποτε ψυχικο κανει, γιατι αυτες δεν τα χαλανε σε ρουχα και αυτονικητα ουτε πηδιουνται για καριερα, τους γονεις φροντιζουν και τα μικρα τους αδελφια για να πανε σχολειο, αλλη διασταση στην πουτανια λοιπον.
sorry αν κουρασα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
]
Νομιζω πιο φτηνα θα σου ερθει να παντρευτεις εδω, ασε που θα γλυτωσεις και τα δρομολογια :grin:
τα σεβη μου λορδε.
πιστευεις οτι ειναι το θεμα "φθηνα η ακριβα"?
οχι, εγω αυτο τον διαφορετικο κοσμο που ζω οταν πηγαινω κατω δεν τον αλλαζω με τιποτα. υπολογισε και το γεγονος οτι ολες ειναι κοντες εκει :rockon: :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Κωστη
Νομιζω πιο φτηνα θα σου ερθει να παντρευτεις εδω, ασε που θα γλυτωσεις και τα δρομολογια :grin:
:cheesy:
Μπρος γκρεμος (Ταυλανδεζες) και πισω ρεμμα (παντρεια στην Ελλαδα) μου φαινεται αυτο. Να θυμαστε κατι, οι Ταυλανδεζες και η Ταυλανδη εχουν ενα ωραιο, γλυκο τροπο να κανουν τους (σεξο)τουριστες να αδειαζουν το πορτοφολι...εν ολιγοις δεν το παιρνεις χαμπαρι πως σου φευγουν.
3100 ειναι πολλα για 20 μερες μονο για κοπελλες ποσο μαλλον οταν κουβαλαει και gfe. Φαντασου να μην το ειχε δηλαδη, υποτιθεται οτι με το gfe τη βγαζουμε πιο οικονομικα.
Απο την αλλη βεβαια δεν μας κρυβει την αληθεια  :rockon:  και αυτο ειναι σημαντικο.

η φαση τις στελνω λεφτα ειναι μεγαλη χαζομαρα, εκτος και αν καποιος ειναι φραγκατος οποτε ψυχικο κανει, γιατι αυτες δεν τα χαλανε σε ρουχα και αυτονικητα ουτε πηδιουνται για καριερα, τους γονεις φροντιζουν και τα μικρα τους αδελφια για να πανε σχολειο, αλλη διασταση στην πουτανια λοιπον.
Κωστα εδω κανεις λαθος. Αν ολα τα επιδοματα που παιρνουν πηγαιναν στους γονεις και χρησιμοποιουνταν με σωστο τροπο τοτε το Ισααν θα ηταν...Ελβετια! Η σπαταλη παει συννεφο και αν ζησεις λιγο στην Ταυλανδη θα δεις οτι οι Ταυλανδοι δε δινουν γενικα δεκαρα για αποταμιευση. Να μη μιλησω και για τις μπαροβιες που μενουν σε κατι τρυπες (τις ειδες και εσυ ο ιδιος) αλλα θελουν κινητο τελευταιο μοντελο, με καμερα, GPS και λιγα λεω.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Απο την αλλη βεβαια δεν μας κρυβει την αληθεια   :rockon:  και αυτο ειναι σημαντικο.
φαντομα μπερδευτηκες και συ? μιλησα για gfe, φυσικα και πληρωνοταν το gfe. οσο για το αδειασμα του πορτοφολιου που λες ηταν συγκινιτικα φθηνο αδειασμα, χωρις να ζητησει ποτε τιποτα λοιπον η ιδια της πηρα δυο ζευγαρια ψηλοτακουνα οπως μου αρεσαν εμενα για να την πηδαω με αυτα μια ζωνη αλυσιδα για την γυμνη μεσουλα της που με καβλωνε απεριοριστα..
1500 μπατ.
ενα φουστανακι 130 μπατ, μονη της το διαλεξε, ενα μπλουζακι κοντο μαυρο που δεν μου αρεσε πολυ αλλα αποδειχτηκε στην πορεια ακρως καβλωτικο 150 μπατ, γοβες ασημι που επεμενε πολυ γιατι δεν μου αρεσαν πανακριβες 290 μπατ. και τελος ενα σετ μακιγιαζ 370 μπατ. συχνα δεν ετρωγε οτι ετρωγα εγω και ηθελε τα γνωστα som tam, 30 μπατ και τετοια.
τα ψηλοτακουνα θα τα ποσταρω με φωτο,με τουμπαρατε ρε ατιμοι

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αφιερωμενα στον συναγωνηστη heellover αν μας διαβαζει.
την πρωτη μερα παραπονιοταν οτι την πληγωσανε τα λουρακια, δεν την πιστεψα,νομιζα οτι λεει ψεματα επειδη δεν της αρεσαν,αργοτερα ειδα την μικρη πληγη που της ειχαν κανει στο ποδι, και αλλα "ψεματα" της δεν πιστευα και μετα ολα αποδεικνυαν οτι ελεγε αληθεια, και εμενα μαλακας με την δυσπιστια μου.
φαντομα μην χαμογελας ετσι :grin:

Συνημμένα

• 100_1586.jpg
    100_1586.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 54

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
τα σεβη μου λορδε.
πιστευεις οτι ειναι το θεμα "φθηνα η ακριβα"?
οχι, εγω αυτο τον διαφορετικο κοσμο που ζω οταν πηγαινω κατω δεν τον αλλαζω με τιποτα. υπολογισε και το γεγονος οτι ολες ειναι κοντες εκει :rockon: :rockon:
Για αυτο σε παω, γιατι εισαι αληθινος, παρεπιπτωντως ειδα σε μια υπηρεσια μια κοντη οπως τις θες, Ελληνιδα και μαλλον ελευθερη, τι λες κανω κονε;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
να θυμισουμε στα παληκαρια που ταξιδευουν στην ταιλανδη τον τροπο που ανεφερε καποιο παληκαρι για να γραφουν ελληνικα..

[size=14pt]Για να γραφεις ελληνικα..
Δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο της γλωσσας που βρισκεται στη κατω μπαρα εργαλιων δεξια (Οταν ειναι το πληκτρολογιο ρυθμισμενο να γραφει Αγγλικα ας πουμε,το εικονιδιο ειναι μικρο τετραγωνο μπλε και γραφει με ασπρα γραμματα ΕΝ)..
Παμε στα settings,παταμε add και προσθετουμε την ελληνικη γλωσσα (greek)..
[/size]

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η παραλια της πατονγκ, αρκετα χαλια, την περιμενα καλυτερη, τραβηγμενα νερα ρηχη, χρωμα νερου αμφιβολο, σαν την πατταγια, λιγοι κανανε μπανιο, δεν μπηκα καν, ειναι χωρις συγκριση πολυ κατωτερες των ελληνικων

Συνημμένα

• 100_1565.jpg
    100_1565.jpg
    178 KB · Εμφανίσεις: 26

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μια που το'φερε η κουβέντα την "αμαρτία" μου θα την εξομολογηθώ. Τις πρώτες μέρες μετά την επιστροφή από το Πουκέτ, όπου τα στερητικά σύνδρομα ήταν πολύ έντονα πέρασα πολλές ώρες ξεσκονίζοντας όλα τα real estate του νησιού. Τώρα κοντά δυό μήνες μετά, που σιγά σιγά προσγειώνομαι και η κάθε σκέψη φιλτράρεται ξανά και ξανά, μπορώ να πώ ότι την επόμενη φορά που θα ξαναπάω σίγουρα θα ρωτήσω αυτούς τους μετρημένους Έλληνες που έχουν επιχειρήσεις εκεί κάτω τι ήταν αυτό που τους έκανε να πάρουν τόσο μεγάλη απόφαση. Σε μια κουβέντα με τον γάλλο ιδιοκτήτη ενός beerbar στο soi tiger πληροφορήθηκα ότι το κόστος αγοράς, με δεδομένο το περίεργο καθεστώς αγοράς ακινήτων που επικρατεί σχετικά με τους farang, για ένα beer bar πάντα στο soi tiger που θεωρείται ακριβό μπορεί να φτάσει και τα 60.000 ευρώ. Τώρα αλήθεια έλεγε ψέματα έλεγε ποιός ξέρει :-
Α και να μην ξεχάσω αυτό που έφεγα και με έστειλε ήταν "som tum pbooh" μια παραλλαγή που εκτός από την σάλτσα "ζυμωμένου ιχθύος" περιείχε και ψιλοκομένο καβούρι. Προσοχή λοιπόν στη συγκεκριμένη παραλλαγή.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πατονγκ

Συνημμένα

• 100_1566.jpg
    100_1566.jpg
    191,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
KOSTAF16 καλωσηρθες πισω. βρηκα ολα τα ποστ σου πολυ τρυφερα, ναι, ακομα και αυτο με το σομ ταμ...

εγω παντως επιμενω, παντρεψου μια Ταιλανδεζα αν θελησεις ποτε να παντρευτεις, αφου τα βρισκετε και σ'αρεσουν κτλ.. (του αδερφου μου του αρεσαν οι ρωσιδες, βρηκε μια στην μοσχα και τωρα συζουν και ειναι μια χαρα, ευτυχισμενος...) ποναει η καρδια μου να σε ακουω να μιλας για τις ταιλανδεζες τοσο τρυφερα, εισαι σαν τον οδυσσεα και την Ιθακη οταν γραφεις  για τις κοντουλες :)

με εκτιμηση και ειλικρινεια...οσα σου ειπα

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξεκιναμε σιγα σιγα να ετοιμαζουμε το γκρουπακι του Ιανουαριου?στα ποσα ατομα σου κλεινουν φθηνοτερο αεροπορικο εισιτηριο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom