παντως αυτο που μας πιανει "μην μας την πηδηξει αλλος" ειναι ακρως εγωιστικο, εμεις φυσικα να πηδηξουμε οποια βρουμε,αν και παντρεμενοι παμε στην αλλη ακρη του κοσμου να γαμησουμε κατι διαφορετικο, αλλα την ταιλανδεζα μας μην μας την πηδηξει κανεις...
και καλα με αυτη που παντρευτηκαμε, οκ, μην μας την πειραξει κανεις, αλλα με την ταιλανδεζα ελευθερας και μη βοσκης που κολλαει αυτο?
αφου ετσι την γνωρισαμε και μεις,με λεφτα.
και μενα μου εχουν ζητησει χρηματα με διαφορες αστεις δικαιολογιες που δειχνει την αθωοτητα τους ακομα και στον τομεα αυτο
"ποναει το δοντι και δεν εχω να παω στο γιατρο, εχασα το κινητο και δεν θα μπορω να στελνω sms" κτλ. συγκινιτικα αθωα ψεματα που θα τα λεγανε ανηλικα παιδια.
ετσι λοιπον εχω να προτεινω, οτι δινουμε χρηματα εκει για να ξερουμε που βαδιζουμε,χωρις τσιγκουνιες οπως ειπε και ο mcgreek,συμφωνω, δεν μου παει να κανω παζαρια,ειδικα σε αυτες τις κοπελες.
το "τζαμπα" να μην το επιδιωκουμε,και μιλαω για τις κοπελες που γνωριζουμε ως τουριστες, δηλαδη τις μπαροβιες που κατακεραυνωνει συχνα ο φαντομας.
αυτο το "τζαμπα" ειναι μεγαλη παγιδα και θελει προσοχη.
και φυσικα αν παιξει ερωτας τοτε την φερνουμε εδω την παντρευομαστε η παμε και ζουμε εκει, για το δευτερο θελει μεγαλυτερα @@@απο τα κανονικα.
η φαση τις στελνω λεφτα ειναι μεγαλη χαζομαρα, εκτος και αν καποιος ειναι φραγκατος οποτε ψυχικο κανει, γιατι αυτες δεν τα χαλανε σε ρουχα και αυτονικητα ουτε πηδιουνται για καριερα, τους γονεις φροντιζουν και τα μικρα τους αδελφια για να πανε σχολειο, αλλη διασταση στην πουτανια λοιπον.
sorry αν κουρασα.