Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αχ βρε ΚώσταΦ16 κάθε φορά που περιγράφεις κάτι, το κάνεις με τέτοιο τρόπο που περνάνε από το μυαλό μας εικόνες, μυρωδιές ακόμη και γεύσεις...

Καλως όρισες λοιπόν και από εμένα (παρόλο που τα είπαμε και στο τηλέφωνο...) και είπαμε ο Ιανουάριος είναι κοντά!!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Λίγο εσείς και οι θετικές κριτικές που κάνετε στη Ταϊλάνδη, λίγο ο Stephen Leather με το Private Dancer το οποίο τελειώνω σε 2-3 μέρες, ε , τελικά έχω πειστεί. Όταν βρω χρόνο θα πάω Ταϊλάνδη. Μόνο που θα μου κοστίσει λίγο. Έχω κόλλημα με τα 5άστερα ξενοδοχεία όταν είμαι στο εξωτερικό, οπότε 2000 ευρώ για 12-15 μέρες ξενοδοχείο, 1000 τα εισιτήρια, άλλα 2000 στα κορίτσια και γενικά τη διασκέδαση, γύρω στα 5000 υπολογίζω να μου κοστίσει το ταξίδι. Από ότι φαίνεται όμως αξίζει το κόπο …. 

Και εγώ το έχω αυτό με τα 5 άστερα και είμαι και λίγο ανοιχτοχέρης στα κορίτσια... οπότε το 5000 να το έχεις σίγουρο...

Και να είσαι σίγουρος ότι αξίζει και με το παραπάνω...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Και εγώ το έχω αυτό με τα 5 άστερα , οπότε το 5000 να το έχεις σίγουρο...
20 μερες σε 3 αστερο με εισητιρια και τα παντα, αλλα λεμε τα παντα χωρις τσιγκουνιες με τα κοριτσια ειδικα, χαλασα 3100 μπατ.
οσο για 5αστερο που λετε, πηγα απο περιεργεια να δω ενα απλο δωματιο στο MARRIOTT στην πατταγια, οκ στο λομπυ χλιδη, τα σπα κτλ. αλλα το δωματιο ηταν αρκετα πιο μικρο απο το δικο μου και τα κρεβατια και αυτα πιο μικρα, μπαλκονακι μικρο που εβλεπε στο πουθενα, το μπανιο και αυτο πιο μικρο με απλη μπανιερα, 6800 μπατ παρακαλω.
σιγουρα θα εχει και καλυτερα δωματια αλλα ποσο?
εγω εμενα στον 15ο οροφο, μεγαλο δωματιο και εβλεπα την w/s και τη θαλασσα. 1200 μπατ. φυσικα περι ορεξεως...  δε λεμε οχι στην καλοπεραση, αλλα στην πατταγια η "καλοπεραση" ειναι αλλου.
επομενη φορα δοκιμαζω το welcome plaza, ο doctortilac θα με προσεξει και θα με συστησει εκει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κώστα ντροπή σου !!! Μας πρόδωσες. ότι το gfe  σου ήταν ΨΗΛΟ (πάνω από 1,48). Απαιτούμε εξηγήσεις.
ναι μακη, ηταν ακριβως 1.55 και 49.1 κιλα.
εξω απο τα 7/11 εχει ζυγαριες και με 1 μπατ τις ζυγιζω συχνα, οσο για το υψος φαινεται στο id.
κατρακυλησα λοιπον με μια ψηλη χοντρη..
ενα βραδυ ομως μετα απο ενα μαλωμα με το gfe και σε ενα 3ωρο κενο πηρα τηλεφωνο μια πολυ κοντη απο τα παλια, ευτυχως αυτη δεν ειχε ψηλωσει ουτε ειχε παχυνει, πολυ κοντη και αδυνατη, 1.49 και ελαφρια φυσικα.
ετσι πηρα μια πολυ καλη δοση απο κοντη και στανιαρα.
αλλη μια κοντη που ηξερα ειχε φυγει απο την πατταγια.
γενικα παντως δεν πετυχα πολυ κοντες αυτη τη φορα, ισως το βιοτικο επιπεδο της ταιλανδης ανεβαινει και τρωνε καλυτερα και ψηλωνουν? τι να πω δεν ξερω.
αλλα επαναλαμβανω απο ομορφες γυναικες η πατονγκ ειναι μακραν μπροστα απο την πατταγια, μπορει να μην δοκιμασα στο πουκετ αλλα τσεκαρα αρκετα και ειδα τι παιζει.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
F16 καλώς ήρθες.Περιμένουμε κι άλλες περιγραφές.Κάποιοι που δεν πήγαν ακόμα  :headbang: κρέμονται από τα χείλη σου.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Fantoma αυτό μπορεί να γίνει παντού (και ίσως πολύ περισσότερο στις δυτικές μεγαλουπόλεις) δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι όλοι οι ταϋλανδοι και οι ταϋλανδές είναι αθώοι...

Σίγουρα όμως πολύ καλά κάνεις και ποστάρεις κάτι τέτοιο, ώστε να έχουν γνώση οι φύλακες...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
KΚαλά λένε ότι στους γέρους αρέσουν οι παρτούζες  :cheesy:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλωστονε

βρε συ κωστα εγω θα προσεχα οταν ετρωγε καυτερα μη μου κανει κανενα εγκαυμα με τη γλωσσα της  λοοοοοοοοοοοοοοοοολ

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
20 μερες σε 3 αστερο με εισητιρια και τα παντα, αλλα λεμε τα παντα χωρις τσιγκουνιες με τα κοριτσια ειδικα, χαλασα 3100 μπατ.
Κώστα βάλε κανένα μηδενικό ρε.. είπαμε δεν είναι ακριβά αλλά όχι και την έβγαλες με 63€

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε f16 ειδαμε μια ωραια φωτο απο πι πι δωσε καποια πληροφορια απο αυτα τα νησακια
γιατι ειναι πανεμορφα ευχαριστω κ σε πεπιμενω κορ. να ποιουμε καφε κ να τα πουμε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καλωστονε

βρε συ κωστα εγω θα προσεχα οταν ετρωγε καυτερα μη μου κανει κανενα εγκαυμα με τη γλωσσα της  λοοοοοοοοοοοοοοοοολ
το φοβηθηκα κι εγω, αλλα αφεθηκα στην καυτερη ταιλανδεζικη κουζινα...
αυριο κανονιστε συναντηση

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Fantoma αυτό μπορεί να γίνει παντού (και ίσως πολύ περισσότερο στις δυτικές μεγαλουπόλεις) δεν νομίζω ότι είπε κανείς ότι όλοι οι ταϋλανδοι και οι ταϋλανδές είναι αθώοι...

Σίγουρα όμως πολύ καλά κάνεις και ποστάρεις κάτι τέτοιο, ώστε να έχουν γνώση οι φύλακες...
Φιλε μου γιαυτο εγραψα χωρις λογια. Εγω δεν ειπα οτι αυτα δεν γινονται στη δυση, μην επαναλαμβανουμε τα ιδια παλι. Εγω τα βαζω απο απλη ενημερωση, κακο δεν κανουν  ;).

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια πριν λιγο με πηρε τηλ ο doctor/tilac παει στο ko chang με το μωρο του εχετε πολλα χερετησματα, εμενα με στεναχωρησε κ δεν θα κοιμηθω μου ειπε οτι το μωρο μου
τωρα το μαμαει αλλος κ εγω νομισα οτι με περιμενει,,,αγαμιτο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κώστα, αφού σε δύο μήνες θα την κάνεις και πάλι, δεν βρίσκεις κανένα διαμερισματάκι επιπλωμένο να νοικιάσεις. Και φτηνότερα θα σου έρχεται και θα μπορείς να εξυπηρετήσεις και κανένα συναγωνιστή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom