Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βρε Μάκη εσύ τι πρόβλημα να έχεις... εδώ έχεις μάθει Ταϋλανδέζικα...
Μπα τα ελάχιστα που ξέρω τα ξεχνάω και τα ξεσκονίζω επί τόπου, Αναφέρομαι στα αγγλικά γιατί είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω διαρκώς και εγώ. Δεν έμαθα ποτέ αγγλικά (από καθαρό σνομπισμό - γιατί μάθαιναν όλοι) και σίγουρα μου δημιουργεί πρόβλημα στα ταξίδια μου. Αλλά δεν έχω αφήσει ποτέ τη γλώσσα να σταθεί εμπόδιο σ΄αυτά.  :sunglasses:

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι μετα τι γινετε σε μια ξενη και μη ευρωπαικη χωρα, οταν εισαι μονος και δεν ξερεις αγγλικα ¨(

κυνηγάς και εκτελείς ότι σου αρέσει με την νοηματική.. αν ο σκοπός σου είναι ο σεξοτουρισμός. καλό θα ήταν όμως να δεις και πέντε πράγματα παραπάνω..

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0
επι της ουσιας φιλοι μου, τελικα ειναι προβλημα η γλωσσα η οχι? και τελικα τι γινετε? απο που ξεκιναω και που τελειωνω?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
επι της ουσιας φιλοι μου, τελικα ειναι προβλημα η γλωσσα η οχι? και τελικα τι γινετε? απο που ξεκιναω και που τελειωνω?
Φιλε μου
Πηγαινε μη κολας, εδω παει 3 χρονια καπακι φιλος για τον ιδιο λογο μενει 40 μερες και τα Αγγλικα του ειναι ανυπαρκτα, και δεν εχει αντιμετωπισει προβλημα.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σορυ αλλα διαφωνω θα φτασει στο αεροδρομιο κ θα χασει τα αυγα κ τα πασχαλια!!! Ειδικα στο νεο της μπανκογκ που ειναι κ τεραστιο!! Ειδικα αφου δε ξερει γρι κ δεν μπορει κ να τα διαβασει. Φυσικα αν πεσει και σε τιποτα πτησεις με ενδιαμεσες στασεις πως θα βγαλει ακρη? Εχετε προσπαθησει να δωσετε οδηγιες σε καποιον που δε μιλαει την γλωσσα μας κ δε ξερει αγγλικα? Επειδη εγω το κανω πολυ συχνα αν δε βγαλω χαρτη να τους δειξω κ που ειναι κ προς τα που να πανε αστα θα ψαχνουν ολη μερα κ αναθεμα την ακρη που θα βγαλουν, να μη πω δε αν πεσουν σε κανα ταριφα που θα τους παει μεσω Λαμιας!! 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σορυ αλλα διαφωνω θα φτασει στο αεροδρομιο κ θα χασει τα αυγα κ τα πασχαλια!!! Ειδικα στο νεο της μπανκογκ που ειναι κ τεραστιο!! Ειδικα αφου δε ξερει γρι κ δεν μπορει κ να τα διαβασει. Φυσικα αν πεσει και σε τιποτα πτησεις με ενδιαμεσες στασεις πως θα βγαλει ακρη? Εχετε προσπαθησει να δωσετε οδηγιες σε καποιον που δε μιλαει την γλωσσα μας κ δε ξερει αγγλικα? Επειδη εγω το κανω πολυ συχνα αν δε βγαλω χαρτη να τους δειξω κ που ειναι κ προς τα που να πανε αστα θα ψαχνουν ολη μερα κ αναθεμα την ακρη που θα βγαλουν, να μη πω δε αν πεσουν σε κανα ταριφα που θα τους παει μεσω Λαμιας!! 
Τεινω να συμφωνησω περισσοτερο με αυτους που λενε οτι χρειαζονται τα αγγλικα. Φοβαμαι βεβαια οτι θα μας βρισει ο φιλος γιατι αλλα του λεει ο ενας αλλα ο αλλος και θα μπερδευτει! Αν παει χωρις καθολου αγγλικα θα βγαλλει ακρη αλλα θα ταλαιπωρηθει περισσοτερο, αυτο ειναι σιγουρο. Εκτος αυτου δεν θα περασει τοσο καλα κατα τη γνωμη μου. Οι Ταυλανδοι μπορει να μιλανε χαλια αγγλικα αλλα αυτοι που δουλευουν με τουριστες συνεννοουνται ανετα στα αγγλικα.
Επι της ουσιας...φιλε μου εχεις ενα βασικο λεξιλογιο 150-200 λεξεων? Ξερεις να μετρας, να ζητησεις νερο, να καταλαβεις το δεξια και το αριστερα σε βασικες οδηγιες? Αν ναι πηγαινε ανετα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το προβλημα της προσαρμογης ειναι τεραστιο.
συμφωνω και γω φιλοι μου, οταν επιστρεφω νομιζω πως εζησα εκει χρονια.
γι αυτο σας παρακαλω να με ανεχτειτε για αλλη μια φορα,εως το επομενο ταξιδι που αυτη τη φορα δεν θα αργησει
να γινει :rockon: :rockon: :rockon:
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε κωστα f16 καλως ηρθες.οταν κατεβης κανονισε να σε κερασω καφε στην κορινθο τηλ.πιστευω οτι το εχεις.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πολυ λιγες μερες μεινανε.
να μην ξεχασω 10 βασικα στην ταιλανδη
  1) να απολαυσω το μοναδικο gfe
  2) να παω στο christine στο πουκετ
  3) να αντισταθω στους πειρασμους της bangla
  4) να κολυμπησω στον παραδεισο των phi phi
  5) να βιωσω ξανα την εμπειρια butterfly στην πατταγια
  6) να δοκιμασω τα bbbj στα beer bars της soi 6
  7) να ειμαι καθε βραδυ στο lucifer
  8) να δω τι παιζει το hell club
  9) να ψαξω την σουπερ κοντη στο garden plaza
10) να μην ξεχασω να χαμογελαω
1) το απολαυσα και παλι,σε καθε του μορφη
2) στο christine πηγα ενα πρωι που κοιμοταν το gfe,ανοιγε στη μια, πηγα στις εντεκαμιση,εκτοτε δεν ξανατυχε,καντεμια..
3) αντισταθηκα χωρις προβλημα
4) τα phi phi ειναι μοναδικα, κολυμπησα.
5) δεν με "πηγε" καθολου καλα το butterfly αυτη τη φορα.με μουντζωσανε.
6) δεν δοκιμασα, ηταν ολες χαλι μαυρο.
7) ημουν καθε βραδυ lucifer και η τραγουδιστρια μου εκλεινε το ματι χαμογελωντας.
8) το hell club χαλια, ακομα τα κλαιω..
9) αφαντη
10)μερικες φορες ξεχναγα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Στην παταγια έχω ερωτευθεί και πηγαίνω κάθε 2 εβδομάδες
μια μερα πριν φυγω γνωρισα και φαγαμε παρεα με τον doctortilac.
φοβερο ατομο οπως και ολοι οσοι γνωρισα απο το φορουμ.
δικαιολογημενα να εχει ερωτευτει,μαζι του ειχε μια πανεμορφη ταιλανδεζα, πολυ ψηλη ομως..
επισης τον συμπαθησα γιατι ειναι φανατικος της πατταγια σαν εμενα.
καλα να περνας doctortilac

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
sabaideekap kostasf16 !!!

καλως ηρθες στα πατρια εδαφη !!!
ειμαι σιγουρος οτι εχεις πολλα να μας πεις !!!
να σου φυγει πρωτα το τζετ λακ και αναμενουμε !!!

και παλι καλως ηρθες!!!

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλοσορισεσ κωστα!!!ελπιζω να περασεσ τελια!!!οσο τελια περασα και εγω!!! :2funny:ειμαι τορα σε αδια απο το κεεμ της σπαρτης οπου υπιρετο φανταρος!!και απο τωρα σχεδιαζω το επομενομου ταξιδι του χρονου τετιο καιρο θα ειμαι ξανα στον παραδισο!!!κωστα ανεβασε καμια φοτο θιμιθουμε και εμισ τα δικαμας!!! :boobies: :headbang: :rockon:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Παιδιά μία διευκρίνιση θα ήθελα. Στην Ταϊλάνδη πηγαίνετε μόνοι σας ή με παρέα ; Επειδή βλέπω ότι τα ταξίδια σας κρατάνε πολλές μέρες, δεν είναι «σαββατοκύριακο στη Πράγα», θα ήθελα να μάθω εσείς πως πάτε. Αν πάω 15 μέρες μόνος μου Bangkok και τριγύρω θα περάσω καλά ή θα βαρεθώ τη ζωή μου ;
Τελικά εσείς πως πάτε συνήθως ; Μόνοι σας ή με παρέα ;

Kipraios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα σε ολους, καλησπερα στην πατριδα ελλαδα, και χαιρετισμους απο την ωραια Κυπρο, πραγματικα διαβαζω τα post σας καιθυμαμαι τα δικα μου πριν δεκα χρονια οταν ημουν στην στην ταυλανδη για περιπου ενα χρονο και βλεπω οτι περιπου ολα εναι τα ιδια, δηλαδη δεν αλλαξε κατι στο θεμα τις διασκεδασης. Ευχομαι να περνατε ολοι καλα και ομως να προσεχετε γιατι παντα υπαρχουν κινδυνοι. Να φορατε παντα `καπελλακι` και να πλενεστε μετα το σεξ. Εαν καμια φορα κατεβητε κατω στην Κυπρο στειλτε ενα μυνημα να σας κερασω ενα καφε και να τα πουμε απο κοντα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Παιδιά μία διευκρίνιση θα ήθελα. Στην Ταϊλάνδη πηγαίνετε μόνοι σας ή με παρέα ; Επειδή βλέπω ότι τα ταξίδια σας κρατάνε πολλές μέρες, δεν είναι «σαββατοκύριακο στη Πράγα», θα ήθελα να μάθω εσείς πως πάτε. Αν πάω 15 μέρες μόνος μου Bangkok και τριγύρω θα περάσω καλά ή θα βαρεθώ τη ζωή μου ;
Τελικά εσείς πως πάτε συνήθως ; Μόνοι σας ή με παρέα ;

εγω προσωπικα βαζω ενα σακιδιο στην πλατη και παω !

μου θυμησες την πρωτη μου φορα που δεν ηξερα τιποτα νεος οπως και τωρα, που μια μερα με ενα πλατυ χαμογελο μπαινω σε ενα τουριστικο γραφειο και λεω θελω να παω πουκετ, και με ρωτανε στην ταυλανδη θελετε μονο πουκετ ή και μπανγκοκ να μεινετε? και τους απαντω γεματος απορια τι ειναι η μπανγκοκ και τι ειναι η ταυλανδη? εγω πουκετ θελω να παω!!!
ουτε στον χαρτη δεν ηξερα που επεφτε. θυμαμαι το γελιο που εριξε διακριτικα η υπαλληλος του τουριστου γραφειου. εν τω μεταξυ ηταν ημερα τριτη και εγω τους λεω αν ειναι να φυγω αυριο, εκεινοι με καταλαβαν οτι δεν ειχα καμια σχεση με τα αεροπλανα με την γεωγραφια και γενικοτερα με το να ταξιδευω. υστερα απο 4 μερες ξεκινησα το ταξιδι ημερα σαββατο, βγηκα εξω απο το αεροδρομιο του πουκετ και καθομουν και παρατηρουσα την διαφορετικοτητα του μερους, και υστερα με ενα χαμογελο σκεφτηκα ωραια τωρα που παμε?
μοναδικες στιγμες στην ζωη μου αυτες!!!

την καταληξη την ξερετε μεσα απο τα γραφομενα μου, αγαπησα και αγαπηθηκα , ερωτευτηκα, λατρεψα την χωρα, εμαθα την κουζινα τους, ενα κομματι της κουλτουρας τους, σαγηνευτικα απο την ομορφια, παρατηρησα και πανω απο ολα ενιωσα την ζωη!!!

και υστερα απο μερικα ταξιδια νιωθω πολυ ποιο ζωντανος και με μεγαλυτερη ορεξη για την ζωη !!!

αρα νεαρχε κανε την επιλογη σου για τους σωστους λογους και προχωρα!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Επειδή βλέπω ότι τα ταξίδια σας κρατάνε πολλές μέρες, δεν είναι «σαββατοκύριακο στη Πράγα», θα ήθελα να μάθω εσείς πως πάτε. Αν πάω 15 μέρες μόνος μου Bangkok και τριγύρω θα περάσω καλά ή θα βαρεθώ τη ζωή μου ;Τελικά εσείς πως πάτε συνήθως ; Μόνοι σας ή με παρέα ;
Μην το συζητάς καν. Πάρε το εισητήριο και φύγε. Δεν θα βαρεθείς ούτε λεπτο.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Λίγο εσείς και οι θετικές κριτικές που κάνετε στη Ταϊλάνδη, λίγο ο Stephen Leather με το Private Dancer το οποίο τελειώνω σε 2-3 μέρες, ε , τελικά έχω πειστεί. Όταν βρω χρόνο θα πάω Ταϊλάνδη. Μόνο που θα μου κοστίσει λίγο. Έχω κόλλημα με τα 5άστερα ξενοδοχεία όταν είμαι στο εξωτερικό, οπότε 2000 ευρώ για 12-15 μέρες ξενοδοχείο, 1000 τα εισιτήρια, άλλα 2000 στα κορίτσια και γενικά τη διασκέδαση, γύρω στα 5000 υπολογίζω να μου κοστίσει το ταξίδι. Από ότι φαίνεται όμως αξίζει το κόπο …. 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
και τους απαντω γεματος απορια τι ειναι η μπανγκοκ και τι ειναι η ταυλανδη? εγω πουκετ θελω να παω!!!
ουτε στον χαρτη δεν ηξερα που επεφτε.

γεια σου ρε μιμικο αγεωγραφητε!!!   :2funny: :2funny: :2funny:

σε απαντηση του φιλου νεαρχου, εγω θα ηθελα να ξαναπαω μονος μου και να καθησω οσο το δυνατο περισσοτερες ημερες. το μονο δυσκολο θα ειναι το πηγαιν’ ελα με τ’ αεροπλανα, εκει κατω θα φροντισουν οι κυριες να μην αισθανθεις ουτε sec μονος..

καλως ηλθες κωστα, δεν ξερω, αν κανονιζατε καμμια εκτακτη συναντηση γι’ αποψε, κατεβαινα πολυ ευχαριστως αθηνα.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
γύρω στα 5000 υπολογίζω να μου κοστίσει το ταξίδι. Από ότι φαίνεται όμως αξίζει το κόπο …. 

και να θες νς χαλασεις 5000€ σε 15 ημερες εκει κατω, δεν προκειται να τα καταφερεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom