Παιδιά μία διευκρίνιση θα ήθελα. Στην Ταϊλάνδη πηγαίνετε μόνοι σας ή με παρέα ; Επειδή βλέπω ότι τα ταξίδια σας κρατάνε πολλές μέρες, δεν είναι «σαββατοκύριακο στη Πράγα», θα ήθελα να μάθω εσείς πως πάτε. Αν πάω 15 μέρες μόνος μου Bangkok και τριγύρω θα περάσω καλά ή θα βαρεθώ τη ζωή μου ;
Τελικά εσείς πως πάτε συνήθως ; Μόνοι σας ή με παρέα ;
εγω προσωπικα βαζω ενα σακιδιο στην πλατη και παω !
μου θυμησες την πρωτη μου φορα που δεν ηξερα τιποτα νεος οπως και τωρα, που μια μερα με ενα πλατυ χαμογελο μπαινω σε ενα τουριστικο γραφειο και λεω θελω να παω πουκετ, και με ρωτανε στην ταυλανδη θελετε μονο πουκετ ή και μπανγκοκ να μεινετε? και τους απαντω γεματος απορια τι ειναι η μπανγκοκ και τι ειναι η ταυλανδη? εγω πουκετ θελω να παω!!!
ουτε στον χαρτη δεν ηξερα που επεφτε. θυμαμαι το γελιο που εριξε διακριτικα η υπαλληλος του τουριστου γραφειου. εν τω μεταξυ ηταν ημερα τριτη και εγω τους λεω αν ειναι να φυγω αυριο, εκεινοι με καταλαβαν οτι δεν ειχα καμια σχεση με τα αεροπλανα με την γεωγραφια και γενικοτερα με το να ταξιδευω. υστερα απο 4 μερες ξεκινησα το ταξιδι ημερα σαββατο, βγηκα εξω απο το αεροδρομιο του πουκετ και καθομουν και παρατηρουσα την διαφορετικοτητα του μερους, και υστερα με ενα χαμογελο σκεφτηκα ωραια τωρα που παμε?
μοναδικες στιγμες στην ζωη μου αυτες!!!
την καταληξη την ξερετε μεσα απο τα γραφομενα μου, αγαπησα και αγαπηθηκα , ερωτευτηκα, λατρεψα την χωρα, εμαθα την κουζινα τους, ενα κομματι της κουλτουρας τους, σαγηνευτικα απο την ομορφια, παρατηρησα και πανω απο ολα ενιωσα την ζωη!!!
και υστερα απο μερικα ταξιδια νιωθω πολυ ποιο ζωντανος και με μεγαλυτερη ορεξη για την ζωη !!!
αρα νεαρχε κανε την επιλογη σου για τους σωστους λογους και προχωρα!!!