Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
bajas
δεν πας για εγχειρηση καρδιας

ταξιδι αναψυχης κανεις οποτε μην περιμενεις παντα να υπαρχει καποιος κανονας και καποια αναποδια που θα σου τυχει πρεπει να εισαι ετοιμος να κανεις αναλογα
υπαρχουν καποιες γραμμες που ακολουθεις αλλες τηρεις αλλες οχι ειναι και θεμα γουστου και δεν το λεω μονο για σενα απλα επειδη εσυ ρωτησες  κατι που ολοι ρωτανε κυριως αυτοι που πανε για πρωτη φορα
καλα να περασεις

Ειπαμε Κώστα αγχώνομαι αλλα οχι και τόσο... :grin: thanks παντως!

Ευχαριστω για τις συμβουλες, ιδιαιτερα τους Kalabok71 & Mind για τα αναλυτικα τους ποστακια!

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εαν εχεις αρκετη αδεια πας και με καραβι σε 25 μερουλες θα εισαι εκει!! :2funny: :2funny:

25?Τοσο πολυ ε? :2funny:
Δοκιμασε κ οδικώς αν θες,αφου διασχισεις ολοκληρη την Τουρκια,το Ιραν,το Πακισταν,την Ινδια κανε μια σταση για καφε στο βαρανασι και συνεχισε για Μπαγκλαντες,Μυανμαρ και τσουπ..... εφτασες Ταυλάνδη!Εκει ρωτα και θα σου πουνε πως πας για Πατταγια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παντρευτηκα πριν εξι μηνες μια κοπελα απο ταιλανδη.
τα προβληματα ηταν πολλα και ακομα συνεχιζουν σε ποιο ηπια μορφη.το προβλημα της προσαρμογης ειναι τεραστιο.πρεπει να εχεις τερατια υπομονη και πολλες φορες η κατασταση ξεφευγει.ευτυχως μετα απο πολλες περιπετειες εχουμε περιοριστει στα προβληματα του σχολειου.ευχαριστω και τον φαντομα για την εποικοινωνια ολο αυτο τον καιρο γιατι με βοηθησε ουσιαστικα (δεν ειναι λιγες οι φορες που τσαντιζοταν και ηθελε να γυρισει στην πατριδα της)σημερα πηγε εκδρομη με το σχολειο στην αραχωβα και θα τα δει ολα με το κρυο και ισως δει και χιονι για πρωτη φορα
φαντομα σε ευχαριστω και παλι

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
παντρευτηκα πριν εξι μηνες μια κοπελα απο ταιλανδη.
τα προβληματα ηταν πολλα και ακομα συνεχιζουν σε ποιο ηπια μορφη.το προβλημα της προσαρμογης ειναι τεραστιο.πρεπει να εχεις τερατια υπομονη και πολλες φορες η κατασταση ξεφευγει.ευτυχως μετα απο πολλες περιπετειες εχουμε περιοριστει στα προβληματα του σχολειου.ευχαριστω και τον φαντομα για την εποικοινωνια ολο αυτο τον καιρο γιατι με βοηθησε ουσιαστικα (δεν ειναι λιγες οι φορες που τσαντιζοταν και ηθελε να γυρισει στην πατριδα της)σημερα πηγε εκδρομη με το σχολειο στην αραχωβα και θα τα δει ολα με το κρυο και ισως δει και χιονι για πρωτη φορα
φαντομα σε ευχαριστω και παλι
Αγαπητε φιλε SPAWN καλωσορισες στην παρεα μας. Με μεγαλη χαρα ειδα το ποστ που εκανες και δε σου κρυβω οτι ξαφνιαστηκα (ευχαριστα εννοειται). Ευχομαι ειλικρινα να μεινεις στο φορουμ μιας και αποφασισες να κανεις το πρωτο βημα και να μη μας εγκαταλειψεις! Οπως σου εχω πει και παλαιοτερα, η πολυτιμη εμπειρια σου εχει πολλα να προσφερει εδω μεσα.

Να πω εδω οτι η παρουσια του φιλου SPAWN ειναι πολυ σημαντικη κατα τη γνωμη μου, γιατι ειναι ο πρωτος ανθρωπος  παντρεμενος με Ταυλανδεζα που γραφει σε αυτο θρεντ. Εγω ειμαι επισης παντρεμενος με Ταυλανδεζα οπως ξερουν οι περισσοτεροι εδω μεσα αλλα η διαφορα μας με τον φιλο SPAWN εγκειται στο γεγονος οτι εν αντιθεσει με εμενα, αυτος ζει στην Ελλαδα. Κατα συνεπεια ξερει απο πρωτο χερι οχι μονο του τι σημαινει να ζει κανεις με Ταυλανδεζα αλλα το σημαντικοτερο, ζει καθημερινα τις δυσκολιες προσαρμογης της γυναικας του στην ελληνικη πραγματικοτητα. Επετρεψε μου να σου πω δημοσιως και χωρις ιχνος κολακειας αυτο που σου εχω πει και προσωπικα, δηλαδη οτι τα εχεις παει περιφημα μεχρι τωρα και οτι κατα τη γνωμη μου τα δυσκολοτερα τα εχεις ηδη περασει.

Ωωωχ μη μιλας για Αραχωβα, με επιασε νοσταλγια. Οταν ημουν με τη γυναικα μου στην Ελλαδα, την πηγα και εγω μια βολτα μεχρι τον Παρνασσο και για πρωτη φορα στη ζωη της ειδε χιονι. Περιττο να πω οτι εκανε σα μικρο παιδι και προς μεγαλη μου εκπληξη το κρυο δεν την πειραξε καθολου. Περιμενουμε εντυπωσεις μολις γυρισει!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλως όρισες και από εμένα φίλε Spawn.

Πραγματικά η εμπειρία σου, θα δώσει πληροφορίες και απαντήσεις σε πάρα πολλούς συναδέλφους που τους έχει περάσει η ιδέα να συνάψουν μακροχρόνια σχέση με Ταϋλανδή...

Μακάρι να πάνε όλα καλά με τον γάμο σου και να ευτυχήσεις.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
Spawn καλως ορισες
ποσο καιρο εισαι παντρεμενος ?
στην ταυλανδη γνωριστηκατε?
οσον αφορα τα προβληματα αθτο ειναι λογικο!
φαντασου πως νιωθει μακρια απο την χωρα απλα κατανοηση παραπανω δειξε
απο την αλλη και με Ελληνιδα να εισουν παντρεμενος σαμπως νομιζεις δεν θα ειχες προβληματα?
επομενως καταλαβαινεις.....

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ένα είναι σίγουρο φίλε SPAWN.. έχεις να απαντήσεις σε πααααααρα πολλές ερωτήσεις.. :)  καλώς μας ήρθες 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Φίλε SPAWN να τα λες εδώ όλα και χωρίς ντροπή. Οχι τίποτ' άλλο , θα σώσεις και κάποιους που τα βλέπουν όλα ρόδινα ή μπερδεύουν τον σεξοτουρισμό με άλλα πράγματα. Πες τα να ξελαφρώσεις και να προειδοποιήσεις και κόσμο.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αγαπητε spawn καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπαίνετε στο chat να τα πούμε?

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδες καλημερα!!!!
Η παραλια της Πατογκ ενδυκνειται για κολυμπι?
Μηπως γινεται χαμος απο κόσμο,σκαφη κτλ?Τα νερα ειναι οκ?
Το ρωταω για να ξερω αν ψαξω για ξενοδοχειο με πισινα ή χωρίς?
Χωρις πισινα ειναι αρκετα φθηνοτερα αλλα τι να το κανω αν πρεπει να διανυω μεγαλες αποστασεις    με ταξι κ λεωφορεια για να απολαυσω ενα μπανακι?
Α,τωρα που το θυμηθηκα,Μιμικο ειχα στειλει email πριν αρκετο καιρο στο south Mansion και δεν ελαβα καμια απαντηση..Γιατι?

Επισης οσον αφορα το safe box  ασφαλεστερο ειναι να βρισκεται εντος του δωματιου ή στη ρεσεψιον?

Αχ...  11 μερουλες ακομα!  :booty: :boobies: :booty:

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0
Αγαπητοι συναγωνιστες καλημερα
Θελω να παω σεξοταξιδι στην ταυλανδη, ομως περα απο το οτι ειμαι ασχετος κδεν ξερω και αγγλικα και ψιλοκολονω σε ξενη χωρα μονος. Μπορειτε να με βοηθησετε με απλες ουσιαστικες κ συγκεκριμενες οδηγιες? Απο πρακτορειο ταξιδειων μεχρι ξενοδοχεια κ οτιδηποτε γενικα εχει σχεση. Διαβασα το σχετικο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη και χαθηκα
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
φιλε guestwho το θρεντ σου συγχωνευτηκε.

εδω θα βρεις πολυ περισοτερες πληροφοριες απο ο,τι φανταζεσαι. αφιερωσε επισης λιγο χρονο για να διαβασεις τους www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=250&topic=2]κανονες λειτουργιας του φορουμ[/url]

ευχαριστω

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοι συναγωνιστες καλημερα
Θελω να παω σεξοταξιδι στην ταυλανδη, ομως περα απο το οτι ειμαι ασχετος κδεν ξερω και αγγλικα και ψιλοκολονω σε ξενη χωρα μονος. Μπορειτε να με βοηθησετε με απλες ουσιαστικες κ συγκεκριμενες οδηγιες? Απο πρακτορειο ταξιδειων μεχρι ξενοδοχεια κ οτιδηποτε γενικα εχει σχεση. Διαβασα το σχετικο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη και χαθηκα
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Δεν βλέπω κανένα άλλο πρόβλημα, πέρα από το γεγονός ότι δεν μιλάς αγγλικά...

Μου φαίνεται δύσκολο να πας ταϋλάνδη και να κυκλοφορήσεις μόνος σου (χωρίς οργανωμένο γκρουπ) και μάλιστα για σεξοτουρισμό...

Για όλα τα υπόλοιπα, αεροπορικά, ξενοδοχεία και όλα τα καλά μέρη μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς, αλλά χωρίς αγγλικά δύσκολο ...

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0
δηλαδη να επιλεξω οργανομενο γκρουπ με ξεναγησεις κλπ?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν βλέπω κανένα άλλο πρόβλημα, πέρα από το γεγονός ότι δεν μιλάς αγγλικά...
Για όλα τα υπόλοιπα, αεροπορικά, ξενοδοχεία και όλα τα καλά μέρη μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς, αλλά χωρίς αγγλικά δύσκολο ...
Μην κολλάς. Ούτε και γω ξέρω αγγλικά. Έτσι και αλλοιώς ούτε οι Ταϋλάνδοί ξέρουν αγγλικά. Προχώρα και φυσικά χωρίς γκρούπ.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
σίγουρα η ταϋλάνδη είναι εξαιρετικός προορισμός με φοβερή ομορφιά και καλό είναι να την δεις μια φορά στην ζωή σου...

Τώρα εάν πας με οργανωμένο γκρούπ, δεν ξέρω πόσες ελεύθερες ώρες θα έχεις για να ευχαριστηθείς αρκετά τα κορίτσια ... και πίστεψέ με εάν πας ταϋλανδη θέλεις πολλές ώρες για να ευχαριστηθείς την γυναικεία παρέα, αλλίως μένεις με την γλύκα...  

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0
μαλλον καταληγω να παω μεσω καποιου πρακτοριου σε ατομικο ταξιδι και οχι σε οργανωμενο, ξερετε αυτα που σου κλεινουν εισητηρια και ξενοδοχειο. Το θεμα ειναι μετα τι γινετε σε μια ξενη και μη ευρωπαικη χωρα, οταν εισαι μονος και δεν ξερεις αγγλικα ¨(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom