παντρευτηκα πριν εξι μηνες μια κοπελα απο ταιλανδη.
τα προβληματα ηταν πολλα και ακομα συνεχιζουν σε ποιο ηπια μορφη.το προβλημα της προσαρμογης ειναι τεραστιο.πρεπει να εχεις τερατια υπομονη και πολλες φορες η κατασταση ξεφευγει.ευτυχως μετα απο πολλες περιπετειες εχουμε περιοριστει στα προβληματα του σχολειου.ευχαριστω και τον φαντομα για την εποικοινωνια ολο αυτο τον καιρο γιατι με βοηθησε ουσιαστικα (δεν ειναι λιγες οι φορες που τσαντιζοταν και ηθελε να γυρισει στην πατριδα της)σημερα πηγε εκδρομη με το σχολειο στην αραχωβα και θα τα δει ολα με το κρυο και ισως δει και χιονι για πρωτη φορα
φαντομα σε ευχαριστω και παλι
Αγαπητε φιλε SPAWN καλωσορισες στην παρεα μας. Με μεγαλη χαρα ειδα το ποστ που εκανες και δε σου κρυβω οτι ξαφνιαστηκα (ευχαριστα εννοειται). Ευχομαι ειλικρινα να μεινεις στο φορουμ μιας και αποφασισες να κανεις το πρωτο βημα και να μη μας εγκαταλειψεις! Οπως σου εχω πει και παλαιοτερα, η πολυτιμη εμπειρια σου εχει πολλα να προσφερει εδω μεσα.
Να πω εδω οτι η παρουσια του φιλου SPAWN ειναι πολυ σημαντικη κατα τη γνωμη μου, γιατι ειναι ο πρωτος ανθρωπος παντρεμενος με Ταυλανδεζα που γραφει σε αυτο θρεντ. Εγω ειμαι επισης παντρεμενος με Ταυλανδεζα οπως ξερουν οι περισσοτεροι εδω μεσα αλλα η διαφορα μας με τον φιλο SPAWN εγκειται στο γεγονος οτι εν αντιθεσει με εμενα, αυτος ζει στην Ελλαδα. Κατα συνεπεια ξερει απο πρωτο χερι οχι μονο του τι σημαινει να ζει κανεις με Ταυλανδεζα αλλα το σημαντικοτερο, ζει καθημερινα τις δυσκολιες προσαρμογης της γυναικας του στην ελληνικη πραγματικοτητα. Επετρεψε μου να σου πω δημοσιως και χωρις ιχνος κολακειας αυτο που σου εχω πει και προσωπικα, δηλαδη οτι τα εχεις παει περιφημα μεχρι τωρα και οτι κατα τη γνωμη μου τα δυσκολοτερα τα εχεις ηδη περασει.
Ωωωχ μη μιλας για Αραχωβα, με επιασε νοσταλγια. Οταν ημουν με τη γυναικα μου στην Ελλαδα, την πηγα και εγω μια βολτα μεχρι τον Παρνασσο και για πρωτη φορα στη ζωη της ειδε χιονι. Περιττο να πω οτι εκανε σα μικρο παιδι και προς μεγαλη μου εκπληξη το κρυο δεν την πειραξε καθολου. Περιμενουμε εντυπωσεις μολις γυρισει!