Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τωρα γιατι εχω την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα στο θρεντ εδω και καιρο?αν εχει και αλλος υπονοιες ας στειλει πμ για επιβεβαιωση.

Γιατι εχω και γω ακριβως την ιδια αισθηση? :cool2:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Δηλαδή τι δεν πάει καλά;

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω αν αναφερομαι σε οτι και ο Κοσατς γι αυτο επιφυλλασομαι!!
Παντως κατι μου "βρωμαει" τελευταια!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
[youtube=425,350]y4zNxCXQBR8&feature=related[/youtube]

εκει βρισκεται ο φιλος μας ο kostasf16 αυτη τι στιγμη !!!!!!!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Βρε τι πάθαμε...  :headbang:  :headbang:  :headbang:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η μεγαλη μερα πλησιαζει και για μενα (5/12) και ακομη δεν εχω συλλεξει τις πληροφοριες που θα θελα!παραθετω λοιπον μια σειρα απο θεματα που με απασχολουν και ελπιζω σε ανταποκριση απο τους
εμπειρους συναγωνιστες.
1.Το βασικοτερο,δεν εχω κανει τιποτα ακομη οσον αφορα την εκδοση VISAS καθως απο οτι καταλαβα εκδιδεται κατα την αφιξη μου στο αεροδρομιο της Μπανγκοκ!Ορθο ή κατάλαβα κατι λάθος?
2.Πρεπει να προσεχω κατι οσον αφορα τη διατροφή μου?Να τρωω thai ή west φαγητά?Απο τις περιεργες λιχουδιες που πουλάνε στους πάγκους των δρομων να δοκιμασω ή θα περάσω το υπολοιπο 
των διακοπων μου στην τουαλετα :o?Να σημειωσω πως εχω ευαισθητο σχετικα στομάχι και τα καυτερα
με ενοχλουν ιδιαιτερα!
3.Συναλλαγμα να κανω στο αεροδρόμιο?Αν ναι ολα μου τα χρηματα, ή να κρατήσω και μερικα σε ευρώ?Θα χω μαζι μου καπου
στα 2000 ευρώ!
4.Επειδη οπως εχω ξαναπει δεν θέλω να περάσω ολες μου τις διακοπες στην Πατονγκ αλλα τα γυρναω στο νησι κατα τη διαρκεια της ημερας(Να δω και πεντε πραγματα ρε αδερφέ,τα  :boobies: για το βραδυ!) σε περιπτωση που δεν νοικιασω μηχανη ή αυτοκίνητο(Φοβαμαι λιγο τον "αγγλικο" τρόπο οδηγησης), ποιος ειναι ο καλυτερος τρόπος?Τα ταξί ή τα τουκ-τουκ συμφέρουν για μακρινές αποστασεις!
5.Στο θέμα  :boobies: τωρα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να "φορτώσεις"!Απο beer bar,a go go ή απο το δρόμο ή τις ντισκο για να γλυτώσω και το bar fine?Mήπως οι ελευθέρας βοσκής ειναι πιο επικινδυνες οσον αφορα ασθενειες?
Φανταζομαι στα μαγαζια θα τις περνανε και απο υγειονομικό έλεγχο καπου-καπου!
Σε φάση gfe τωρα,ανταλλασουμε γλωσσοφιλα,δινουμε ακαποτα τσι..κια κτλ?Επικινδυνο δεν ειναι?
(στο θεμα 5 βεβαια πανω-κατω μου εξηγησε ο Μιμικος παλιοτερα τι παιζεται,αλλα οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα)

Αυτα λοιπον ειναι τα ζητηματα που με "καινε" ιδιαιτερα γιατι οι μερες περνανε και δεν θα ηθελα με τιποτα να παω κατω αγχωμενος(ειμαι και αγχωδεις τυπος γμσετα >:( .)!
Θερμη παρακλιση προς ολους, :helpplea: me!!!!!!!Ολοι εξάλλου βρεθηκατε στη θέση μου καποτε οποτε με καταλαβαινετε!
Σορρυ αν σας κουρασα και ξερω πως σχεδον ολα αυτα εχουν συζητηθει και παλιοτερα αλλα βλεπετε η αγωνια του "πρωταρη"!!!!!!!!! :think:

Α!και κατι που ξεχασα,παιζει κατι με τη χρονολογια της Thai?Κατι τετοιο καταλαβα σε παλαιοτερα ποστ!
Οχι τιποτα αλλο μην παμε με κανενα ανηλικο και μας κλεισουν φυλακη!!

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
1 Στο αερδρομιο παιρνεις την αδεια εισοδου για 30 ημερες για παραπανω η προστιμο η στο τοπικο immigration office. 2.Απο παγκους αστο καλου κακου για τα καυτερα ρωτα τους σερβιτορους για καθε φαγητο που θες να παραγγειλεις αν καιει η οχι. 3. Συναλλαγμα δε χρειαζεται να το κανεις ολο αεροδρομιο εχει τραπεζες που παιρνουν πολυ μικρη προμηθεια κ exchange offices που ειναι μεχρι σχετικα αργα ανοιχτα. Μακρια απο τα ξενοδοχεια δε δινουν καλο rate κ κρατανε μεγαλουτσικη προμηθεια!! 4. να μαθεις τα baht-bus ειναι παμφθηνα ρωτα την ρεσεψιον σου για info. Για πιο μακρια διαδρομη εγω παλι την ρεσεψιον ρωτουσα τους αφηνα κ ενα tip 5.Ο φτηνος τροπος ειναι απο ντισκο, ταυτοτητα ζητανε κ στις ντισκο αν δεν τις ξερουν κ δειχνουν πολυ μικρες κ στανταρ στη ρεσεψιον τουλαχιστον στα περισσοτερα ξενοδοχεια. Την αφηνουν κ την παιρνουν οταν φυγουν αφου τσεκαρει η ρεσεψιον με τηλ στο δωματιο σου αν ολα ειναι οκ. Αυτα σε γενικες γραμμες τα πιο πολλα τα εχουν γραψει τα παιδια εδω κ πολυ καιρο αν κατι ξεχασα η εχω καποιο λαθος ας με συμπληρωσουν οι παλιοι ειδημονες!! Α τα λεφτα παντα στο τελος!!!!!!!!!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
bajas
δεν πας για εγχειρηση καρδιας

ταξιδι αναψυχης κανεις οποτε μην περιμενεις παντα να υπαρχει καποιος κανονας και καποια αναποδια που θα σου τυχει πρεπει να εισαι ετοιμος να κανεις αναλογα
υπαρχουν καποιες γραμμες που ακολουθεις αλλες τηρεις αλλες οχι ειναι και θεμα γουστου και δεν το λεω μονο για σενα απλα επειδη εσυ ρωτησες  κατι που ολοι ρωτανε κυριως αυτοι που πανε για πρωτη φορα
καλα να περασεις

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ακη
θα κανω μια αναφορα αλλα επειδη το ταξιδι μου δεν αφορα Ταυλανδη γιαυτο και δεν εχω γραψει τιποτα
εκανα μια μικρη παρακαμψη απο σιγκαπουρη και εφτασα hong kong sanghai macau.

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Bajas,
Καλή σου μέρα! Πολύ άγχος διακρίνω για να περάσεις καλά πας και σίγουρα θα περάσεις τέλεια γιατί αν ακολουθήσεις την κοινή λογική δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Λοιπόν για την visa θα συπληρώσεις το χαρτάκι που θα σου δώσουν μέσα στο αεροπλάνο και απο τις δυό μεριές και θα το δώσεις στον έλεγχο διαβατηρίων που θα περάσεις στο σουβαλναμπούμ πριν αλλάξεις πτήση για πουκέτ. Εκεί ακριβώς που θα περιμένεις στην ουρά στοα αριστερό σου χέρι έχει ανταλλακτήριο όπου μπορεί να αλλάξεις μερικά ευρώ. Τώρα για τις δυό μέρες παραπάνω δεν πιστεύω να σε σταματήσει αστυνομία οπότε στο αεροδρόμιο θα πληρώσεισ το μικρό πρόστιμο.
Συνάλλαγμα στο πουκέτ κάνεις παντού εκτός από το ξενοδοχείο λόγω προμήθειας. Απλά αν θυμάμαι καλά όταν πήγα τον Οκτώβριο τα ανταλλακτήρια κλείναν στις δέκα το βράδυ. Τα ευρώ σου μπορεί να τα  αλλάζεις λίγα λίγα απλά για να κάνεισ πιο εύκολα κουμάντο στο τι χαλάς.
Για την οδήγηση για να νοικιάσουμε αμάξι το αποκλείσαμε εξαρχής. Για μηχανάκι το σκεφτόμασταν αλλά ίσως το κάνουμε την άλλη φορά. Το καλό ήταν ότι το δικό μου teerak είχε παπί και γυρνούσαμε μαζί τουλάχιστον στισ κοντινές διαδρομές. Τώρα δυο φορές νοικιάσαμε αμάξι με οδηγό μαζί και κάναμε ημερήσιες εκδρομές π.χ. πήγαμε για μπάνιο στην sourin beach  μετά στους καταράκτες του tonesai το συστήνω ανεπιφύλακτα όπως και το πάρκο με τους γίββονες, στην πόλη του πουκέτ για ψώνια κλπ. Το κόστος ήταν 1200 μπατ την ημέρα καλά μας φάνηκε αν υπολογίσεις ότι τα τουκ-τουκ θέλαν 200 μπατ για μια απόσταση 5 λεπτών από μπανγλά μέχρι το ξενοδοχείο. Αμάξι με οδηγό μπορεί να νοικιάσεις και αν θες διασκέδαση νυκτερινή στην πόλη του πουκέτ σε μαγαζιά όπως το fantasia όχι το  fantasea αυτό έχει σοου με ελέφαντες το fantasia όπως και το pinklady  είναι κυριλλέ με ζωντανή μουσική όπου και τα μωρά στοίχιζαν απο 3500-4500 μπατ. Κλοπή...αλλά για μια φορά δεν βαριέσαι.
Λοιπόν προχωράμε στα πιο σημαντικά θέματα. Διατροφή: σε πληροφορώ ότι επειδή έχω αρκετά σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι φοβόμουνα για την κουζίνα τους. Τα καφτερά τα τσάκισα όπως τσάκισα και κάτι φρουτένιεσ λιχουδιές κάτι ψητές μπανάνες κλπ από τα κόσκια. Το στομάχι όχι μόνο δεν με πόνεσε αλλά μπορώ να σου πώ ότι έγιανε κιόλας. Αλλάαα την πάτησα με την διάροια καθότι άρπαξα κάποιο βακτηρίδιο μάλλον από papayasalad που έφαγα στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου jungceylon  και χρειάστηκα αντιβίωση και σιροπάκι γιατί τα ελληνικά φάρμακα δεν κάναν τίποτα. Τέλος πάντων δεν άφησα να μου χαλάσει την όλη φάση, εξάλλου να πας εκεί και να τρέφεσαι με πίτσες και μπέργκερ χάνεις ένα μεγάλο μέρος της ευχαρίστησης σα να λέμε πας στο άργος και παίρνεις μαζί σου το δικό σου πεπόνι.
Τώρα για το θέμα παρέας ο φίλος μου είχε gfe με μια που βρήκε στο δρόμο έξω από το soy tiger και butterfly με άλλες από τις ντίσκο taipan και tiger. Στην tiger έχει πολλά και καλά μωρά και το πιο σημαντικό δεν τα αφήνουν να μπούν μέσα αν δεν έχουν ταυτότητα ο΄πως επίσης πολύ σημαντικό στην tiger δεν μπαίνουν ladyboys θέλει πολύ προσοχή με δαύτα μπορεί να μπερδευτείς. Το δικό μου το gfe το οποίο ανέβηκε κατηγορία και έγινε teerak καθότι τα βρήκαμε και το κράτησα όλεs τις μέρες το βρήκα στην taipan. Δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε να με κλέψει ούτε  τίποτα άλλο. Πέρασα υπέροχα μιλάμε μέσω μαίηλ μέχρι τώρα δεν έχει ζητήσει λεφτά και όταν ξαναπάω του χρόνου θα περάσουμε καλύτερα.
Αυτά.. πιστεύω να βοήθησα να περάσεις καλά και όταν γυρίσεις με το καλό θα καταλάβεις ότι το "μικρόβιο" της "ταυλανδίτιδας" που το κολλάς όταν πας εκει κάτω θα σε ακολουθεί για πολύ.     

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οσον αφορα το φαγητο,ακομα και τα φρουτα τους που ΔΕΝ εχουμε στην Ελλαδα και συνεπως δεν εχουμε δοκιμασει,χρειαζεται μεγαλη προσοχη...
Δεν ειπα να τρωμε πιτσες και χαμπουργκερ,αλλα καλο ειναι να μη πεσουμε με τα μουτρα στα "καθαρα" Ταυλανδεζικα φαγητα..Αρχιζουμε σιγα-σιγα και "εκπαιδευουμε" το στομαχι μας τρωγοντας κανενα ρυζακι με γαριδες κανενα νουντλς με χοιρινο η θαλασσινα..Και καλυτερα σε εστιατορια που τρωνε μονο Τουριστες...Γιατι εκει οι μαγειρες μαγειρευουν τα φαγητα με μια πιο "ευρωπαικη" προσεγγιση...
Μετα απο μερικες μερες αρχιζουμε δειλα-δειλα να δοκιμαζουμε και τα την παραδοσιακη τους κουζινα με πιο εξειδικευμενες σπεσιαλιτε...
Δεν τρωμε βεβαια ΠΟΤΕ απο παγκους...Το στομαχι μας ΔΕΝ ειναι συνηθισμενο σε αυτα τα πραματα και θα "κλωτσησει"...
Εγω ας πουμε που απο μικρο παιδι δουλευω νυχτα,εχω τσακισει τα απανταχου βρωμικα της Αθηνας και το στομαχι μου τα δεχεται..Παρ'ολα αυτα ειχα παει μια γκομενα να δοκιμασει ενα βραδυ για πρωτη φορα ενα βρωμικο με σουβλακι και ενω εγω το καταευχαριστηθηκα,αυτη ξερναγε δυο μερες...
Παιζει επισης ρολο και η "φυση" της διατροφης που εχουμε υιοθετησει απο μικρα παιδια...
Για να καταλαβετε τι εννοω,αν παρετε μια Ταυλανδεζα,που τρωει καθε μερα απο τους παγκους,βολβους και κατσαριδες τηγανητες και της μαγειρεψτε μουσακα η φασολαδα,ειναι πολυ πιθανο να ξερναει δυο μερες..Γιατι το στομαχι της ΔΕΝ εχει συνηθισει αυτο το ειδος τροφης...

kalabok71

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απολύτως και θέλει πολύ προσοχή ειδικά όσοι πάνε για πρώτη φορά.  Εδώ στο ξενοδοχείο που μέναμε είχε μια ταμπέλλα στη είσοδο που απαγορευόταν να φέρεις durian (φρούτο) ολόκληρο μέσα στα δωμάτια και να το κόψεις να το φας!!. Όταν ρώτησα το γιατί μου είπαν επειδή το συγκεκριμένο φρούτο έχει όχι μόνο ιδιάζουσα οσμή πόσο μάλλον γεύση που κάνει μερικούς να αηδιάζουν αλλά και η μυρωδιά μένει στο δωμάτιο για μέρες οπότε απαγορευόταν να φέρεις τέτοια φρούτα. Πάντως όταν το δοκίμασα μπορώ να πω πως ούτε με ενθουσίασε ούτε με απογοήτευσε. 

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν τρωμε βεβαια ΠΟΤΕ απο παγκους..
Εγώ δοκίμασα δυο φορές και έφαγα στον δρόμο και δεν έπαθα τίποτα.
Φυσικά έφαγα παρέα με τον κykladesgr και το λαμόγιο ξέρει που να τρώει αλλά και τι να τρώει..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε kalabok71 πολύ καλό και κατατοπιστικό το ποστ σου. Επισημαίνω και πάλι μακρυα από τουκ-τουκ. Ζητάνε υπερβολικά χρήματα σε σχέση μ΄αυτά που σου ποροσφέρουν και σε πάνε όπου θέλουν αυτοί. Καλύτερα, ασφαλέστερα και οικονομικότερα είναι τα ταξί.
Τώρα στα περί φαγητού θα διαφωνήσω με τον σ. πιπιν σ΄αυτό που έγραψε ότι είναι καλύτερα να τρώμε σε μαγαζιά που πάνε οι τουρίστες. Αποψή μου είναι ότι αυτά τα μαγαζιά πρέπει να τα αποφευγουμε. Δεν μαγειρεύουν καθόλου καλά ούτε τα ευρωπαϊκα , ούτε τα ταϋλανδέζικα και είναι και ακριβότερα.
Αποψή μου (κατανοώντας βεβαίως ότι δεν έχουμε όλοι το ίδιο στομάχι) να πηγαίνεται σε μαγαζιά που έχουν μόνο ή κατά πλειοψηφία πολλούς ταϋλανδούς πελάτες. 
Sa wat dee-khrap  :sunglasses:

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε εγω εμεινα πριν λιγες μερες στο world inn ειναι μετα τη σοι νανα στην
7-9 ειχε 1100 μπατ η βραδια και δεν χρεωνει για το γκομενακι βασικο αυτο,μολις βγαινεις δεξια στα 100 μετρα οπου ειναι
το νανα το ξενοδοχειο γινεται της πουτανας στην κυριολεξια.Επισης ακριβως μπροστα απο
το ξενοδοχειο ειναι το sky train που θα σε βολεψει πολυ πιστευω.Απο φιλους
ξερω οτι πολυ καλο ειναι το νανα λιγο πιο ακριβο.Τωρα Πατταγια εγω εμενα στο Welcome plaza ο doctortilac εκανε τα κονε σαν παλιος πελατης και μας εκανε καλυτερη τιμη.
Δεν ειναι και σουπερ αλλα βολευει στο μερος που ειναι,ειναι 5 λεπτα με τα ποδια
απο walking street γυρω στα 900 με 1000 μπατ η βραδια.

ευχαριστω για της πληροφοριες κατι αλλο που θελω να ρωτησω ειναι καλυτερα να κλεισω το ξενοδοχειο απτο internet η μολις φτασω εκει κατευθειαν?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
[youtube=425,350]y4zNxCXQBR8&feature=related[/youtube]

εκει βρισκεται ο φιλος μας ο kostasf16 αυτη τι στιγμη !!!!!!!!!
ναι φιλε μου, εδω ειμαι, τελευταιο βραδυ γι αυτο το ταξιδι, ευτυχως ολα πηγαν καλα, και ειχε απολα. πριν λιγο ειχαμε κλαματα με το τζι φι ε, ποτε δεν φανταζομουν οτι με τα τζι φι ε θα επαιζε φαση με μαλωματα ζηλιες και κλαματα, το ειδα και αυτο. πριν λιγο φαγαμε παρεα με τον ντοκτορτιλακ, ειναι γαμω τα ατομα και αυτος.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
η μεγαλη μερα πλησιαζει και για μενα (5/12) και ακομη δεν εχω συλλεξει τις πληροφοριες που θα θελα!παραθετω λοιπον μια σειρα απο θεματα που με απασχολουν και ελπιζω σε ανταποκριση απο τους
εμπειρους συναγωνιστες.

Αν και απάντησαν αλλοι να συμπληρώσω κι εγώ:

1. Αν δε μείνεις πάνω από 30 μέρες η τουριστική visa που παίρνεις σε καλύπτει οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς. Από το αεροδρόμιο να πάρεις ταξί από τα «επίσημα» που υπάρχουν με το που βγαίνεις. Έχει ένα γραφείο και το κόστος για το ταξί προς bkk είναι 400- 450 baht.
2. Να προτιμήσεις τα ταυλανδεζικα φαγητά γιατί είναι υπέροχα!! Ακόμα και από πλανόδιους μπορείς να τρως αν δεις ότι εκεί τρώνε και οι ντόπιοι. Τα κοφτερά θα τα αποφύγεις αν τους λες ‘mai pet’. Ούτε εγώ προτιμώ τα καυτερά αλλά ευχαριστήθηκα φαγητό και ειδικά τις σούπες τους!!! Απέφυγε τα εστιατόρια, αυτά που σερβίρουν τα βρίσκεις κι εδώ
3. Συνάλλαγμα κάνε στο αεροδρόμιο 200-300 ευρώ. Θα σε φτάσουν άνετα για τις πρώτες 2 μέρες και να μη κουβαλάς πολλά χρήματα πάνω σου. Exchange office υπάρχουν παντού. Αν και γενικά δεν υπάρχει κίνδυνος καλύτερα κλείδωνε τα στο safe box του δωματίου
4. Για μετακινήσεις να παίρνεις ταξί. Είναι πιο άνετο και πιο οικονομικό από τουκ-τουκ. Να το χρησιμοποίησης για χαβαλέ να δεις πως είναι και αυτό. Επίσης υπάρχουν και τα μηχανάκια ταξί που για μετακινήσεις μέσα στην pattong μη δώσεις παραπάνω από 50 baht.Για μακρινές αποστάσεις καλό είναι και το λεωφορείο (άνετο και γρήγορο) ειδικά τα vip bus αλλά να έχεις μαζί σου και καμιά ζακέτα γιατί το air-condition  ξυρίζει κυριολεκτικά. Το τραίνο είναι μια καλή επιλογή γιατί θα δεις ένα άλλο πρόσωπο αυτής της χωράς. Το χρησιμοποιούν αρκετά οι ντόπιοι. Για να δεις και κάτι άλλο εκτός pattong μπορείς να μείνεις κάποιες μέρες στην ΒΚΚ αλλά και το phuket έχει πράγματα να δεις και να κάνεις. Περισσότερα με pm αν θες.
5. Ο καλύτερος τρόπος είναι από εκεί που αισθάνεσαι εσύ καλύτερα. Γιατί παντού είναι πιθανά. Ακόμα και σε κομμωτήριο δίπλα σε τουριστικό γραφείο!! Γύρνα σε όλα τα μέρη -beer bar,a go go στο δρόμο ή τις ντίσκο, και θα καταλάβεις αμέσως τι παίζει. Θα δεις τι γυναίκες υπάρχουν και τη συμπεριφορά βγάζουν στο καθένα. Το νου σου πάντως γιατί δεν είναι πάντα όλα ρόδινα.

Αυτά…όποιος θέλει ας διορθώσει η να συμπληρώσει κάτι…

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
ρε παιδια που είναι αυτο το μέρος,ακρηβώς ???? με ψήνουν κάτι φίλοι να κατέβω !!!! φοβαμαι όμως τα αεροπλάνα.... (έχω μείνει μ@λάκας με το βίντεο !!!!! )

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ρε παιδια που είναι αυτο το μέρος,ακρηβώς ???? με ψήνουν κάτι φίλοι να κατέβω !!!! φοβαμαι όμως τα αεροπλάνα.... (έχω μείνει μ@λάκας με το βίντεο !!!!! )
Εαν εχεις αρκετη αδεια πας και με καραβι σε 25 μερουλες θα εισαι εκει!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom