τωρα γιατι εχω την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα στο θρεντ εδω και καιρο?αν εχει και αλλος υπονοιες ας στειλει πμ για επιβεβαιωση.
Γιατι εχω και γω ακριβως την ιδια αισθηση?
τωρα γιατι εχω την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα στο θρεντ εδω και καιρο?αν εχει και αλλος υπονοιες ας στειλει πμ για επιβεβαιωση.
Για μιλατε ρε παιδια γιατι ή βλακας ειμαι ή αναισθητος.Γιατι εχω και γω ακριβως την ιδια αισθηση?
Εγώ δοκίμασα δυο φορές και έφαγα στον δρόμο και δεν έπαθα τίποτα.Δεν τρωμε βεβαια ΠΟΤΕ απο παγκους..
Φιλε εγω εμεινα πριν λιγες μερες στο world inn ειναι μετα τη σοι νανα στην
7-9 ειχε 1100 μπατ η βραδια και δεν χρεωνει για το γκομενακι βασικο αυτο,μολις βγαινεις δεξια στα 100 μετρα οπου ειναι
το νανα το ξενοδοχειο γινεται της πουτανας στην κυριολεξια.Επισης ακριβως μπροστα απο
το ξενοδοχειο ειναι το sky train που θα σε βολεψει πολυ πιστευω.Απο φιλους
ξερω οτι πολυ καλο ειναι το νανα λιγο πιο ακριβο.Τωρα Πατταγια εγω εμενα στο Welcome plaza ο doctortilac εκανε τα κονε σαν παλιος πελατης και μας εκανε καλυτερη τιμη.
Δεν ειναι και σουπερ αλλα βολευει στο μερος που ειναι,ειναι 5 λεπτα με τα ποδια
απο walking street γυρω στα 900 με 1000 μπατ η βραδια.
ναι φιλε μου, εδω ειμαι, τελευταιο βραδυ γι αυτο το ταξιδι, ευτυχως ολα πηγαν καλα, και ειχε απολα. πριν λιγο ειχαμε κλαματα με το τζι φι ε, ποτε δεν φανταζομουν οτι με τα τζι φι ε θα επαιζε φαση με μαλωματα ζηλιες και κλαματα, το ειδα και αυτο. πριν λιγο φαγαμε παρεα με τον ντοκτορτιλακ, ειναι γαμω τα ατομα και αυτος.[youtube=425,350]y4zNxCXQBR8&feature=related[/youtube]
εκει βρισκεται ο φιλος μας ο kostasf16 αυτη τι στιγμη !!!!!!!!!
η μεγαλη μερα πλησιαζει και για μενα (5/12) και ακομη δεν εχω συλλεξει τις πληροφοριες που θα θελα!παραθετω λοιπον μια σειρα απο θεματα που με απασχολουν και ελπιζω σε ανταποκριση απο τους
εμπειρους συναγωνιστες.
Εαν εχεις αρκετη αδεια πας και με καραβι σε 25 μερουλες θα εισαι εκει!!ρε παιδια που είναι αυτο το μέρος,ακρηβώς ???? με ψήνουν κάτι φίλοι να κατέβω !!!! φοβαμαι όμως τα αεροπλάνα.... (έχω μείνει μ@λάκας με το βίντεο !!!!! )