Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τακη λουτρακι τι νεα??Κριμα που δεν ειχαμε περασει περισσοτερο χρονο
στην Πατταγια.Δεν πειραζει αλλη φορα θα το κανονισουμε να παμε εγω εσυ κι
ο doctortilac παρεεα στο νησι να γυρισουμε τσοντα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά μόλις έμαθα συναγωνιστής γιατί καβαλαγε καλά της γκόμενες στην παταγια. Όνομα δεν λέω αλλά από κολιτο του πριν κομάντο λοχία Δημήτριο έμαθα ότι έχει 5 άλογα και καβαλαει εκεί που μένει λύθηκε το μυστήριο του καλού καβαλητου γι αυτό θα πω και εγώ στον φίλο μου τον Χρίστο να μου στήλη ένα στης Αθήνας να μάθω να καβαλαω και εγώ καλά. :rockon:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα εχεις ενα λογο παραπανω να ερθεις να μας επισκεφθεις ολους εδω.
Δωρεαν υπνος,φαγητο,καφεδες,ποτα,λεμονια,και οπως σου ειπε και ο κομαντο
Δωρεαν ιππασια με τα αλογα μου.Θα γινεις νουμερο ενα.

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μόλις τώρα έκλεισα το τηλ με kykladesgr.. α ρε τυχερέ.. γιατί με άφησες να φύγω ρε;;;;;
καλά περνάει αυτός!! εμείς τι κάνουμε;;;

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε FLETSIS αν παμε παρεα η τριαδα συγουρα θα γυρισουμε ταινια
σου στελνω π.μ διαβασετο :o

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδες εχω μια απορια ειδα κατι φοβερα κοριτσια σε βιντεακια απο το youtube.com
απο το gogo bar coyote στην ταυλανδη ξερεις κανεις αν αυτα τα γκομενακια ειναι για φορτωμα και τι τιμες παιδες οι παλαιοι να δωσουν τα φωτα τους παρακαλω ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

θα σας ανταμείψω με εκτενή review photos και ισως και video αν ολα πανε καλα.
  Λοιπον η μπυρα ποτηρι 90μπατ το ιδιο τα αναψυκτικα μετα τις 1 εχει happy hour κ πεφτει στα 60. Το ποτο  γενικα εχει 150 μπατ κ για τα κοριτσια απο 110-160 αναλογα τι θα παρουνε. Το μπαρφανιασμα για dancer 600. Για showgirl 1000 για να την παρεις πριν τις 12. Για ποιο αργα δε θυμαμαι να χω μεινει κ να ξερω ποσο πεφτει. Τα καλα μωρα ειναι τα showgirls κ ζητανε για τα εκει δεδομενα την αρτα κ τα γιαννενα 3000 με 4000 για longtime κ συνηθως το πανε για shortime στα 2000μπατ που κατ εμε δεν αξιζει με τιποτα!!Εχουν κ σαιτ το Μη ξεχασω οσο περναει η ωρα η διαπραγματευση σε ευνοει αλλα τα καλα φευγουν νωρις, οπως στα πιο πολλα gogo.

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες σιγουρα θα κανω μια επισκεψη στο coyote club
  εχει υπεροχες γυναικες οπως και η ταυλανδη ολη.
θα ειναι το πρωτο μου ταξιδι ευτυχως βρηκα εισητηρια σε καλη τιμη με qatar airways
με μενο 1 ωρα σταση με 750 εβρω με επιστροφη για 11 -21 δεκεμβριου.
ξενοδοχειο θα κλεισω εκει θελω να δω την τοποθεσια πρωτα και τον χωρο γυρο γυρο.

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για gogo μπαρ εγω παντως προτεινω τα εξης: 1. Club boesche  2.Happy 3.Peppermint 4.Angelwitch 5.What's up 6.Super babe οχι το super girl. Αν κ ειναι αδελφακια κ συνηθως πανε  πολλοι γιαπωνεζοι κ οπου πανε αυτα τα οργια γαμανε τις τιμες οι μικροτσουτσουνοι!!!

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Club boesche  :dancing: :dancing: με χιλια... Τρελα μωρακια οπως και τρελο μωρο η σερβιτορα η Pare αξιζε το barfine  :)Αχ πως θα φυγω αυριο!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πως σταματαει ο χρονος? μπορειτε να μου πειτε?
αν μπορειτε ευχαριστως να μαθω. μακαρι να μην περασουν οι μερες, αλλες δυομισι μεινανε, και μετα θα με παρηγορειτε και μενα, και ραντεβου τον γεναρη.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κλαμπ μποεσε                  το καλυτερο μακραν...
αν και η ποιοτητα αυτη τη φορα ειναι πεσμενη γενικως, δεν ξερω τι εγινε, ισως και γω πια να ψαχνω το πολυ  τοπ μουνι και δεν με ικανοποιει τιποτα, γιαυτο ξεπεσα σε τγι φι ε φαση, δεν κακοπερναω ομως. για ποιοτητα παντως πατογκ και μονο πατονγκ, εδω τα γυρισα ολα και ξερω τι παιζει.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
κλαμπ μποεσε                  το καλυτερο μακραν...
αν και η ποιοτητα αυτη τη φορα ειναι πεσμενη γενικως, δεν ξερω τι εγινε, ισως και γω πια να ψαχνω το πολυ  τοπ μουνι και δεν με ικανοποιει τιποτα, γιαυτο ξεπεσα σε τγι φι ε φαση, δεν κακοπερναω ομως. για ποιοτητα παντως πατογκ και μονο πατονγκ, εδω τα γυρισα ολα και ξερω τι παιζει.

για ποιοτητα φιλε κωστα μπανγκοκ, ακριβα μεν αλλα βρισκεις οτι θες στην κυριολεξια.
εχω και μια περιεργεια για τις γυναικες του βορρα, εχει αναφερθει πως ειναι πιο ασπρες (κιτρινες) και πιο ομορφες, θα μου λυθει η απορια στο επομενο ταξιδι..
βεβαια θελω να παω και παραπερα (λαος, καμποτζη, βιετναμ..), υγεια να’ χω και ολα θα γινουν στην ωρα τους.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ουφ μόλις τελείωσα τη συζήτηση με τον φίλο μου τον Τάκης Λουτράκι τα λέγαμε και του είπα τη έκανε το TILAC μου εχτές το βράδυ ε τη να κάνω πρέπει να το κρατώ ενεργώ. Σήμερα φεύγω τέταρτη και πάω να δω το TILAC μου και να δω τη έμαθε από αυτά που του δίδαξα. :thumbsup:

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
DOCTOR/TILAC αν δεν ησουν φιλος μου δεν θα πιστευα αυτο που εκανε το μωρο σου,
για σενα.

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για ποιοτητα παντως πατογκ και μονο πατονγκ

Tελικα καλώς επελεξα Πουκετ...
Μεχρι και ο Παταγιανος φ16 αναγνωρισε πως τα νινια ειναι καλυτερα!!
Φ16,δεν το περιμενα απο σενα,όλο εκπληξεις εισαι!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

14 ειναι πολλες....? :dancing: :boobies: :dancing:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τωρα γιατι εχω την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα στο θρεντ εδω και καιρο?αν εχει και αλλος υπονοιες ας στειλει πμ για επιβεβαιωση.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχει κανονισει κανεις πρωτοχρονια στην πατονγκ?αρχισε να μου καλοαρεσει η ιδεα να αλλαξω τον χρονο εκει!για πεταξτε καμμια ιδεα κυριοι!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κωστα ερχωμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σιγα σιγα ολοι μην τις ξεχειλωσετε και παμε μεις τελευταιοι και πεσουμε στο πηγαδι
κωσταφ16 προσεχουμε πανω απο ολα το πουλακι μας  ενα το εχουμε  λολ

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε δοκτωρ καλο ταξιδι.
Παντως το οτι εχει καλυτερα νινια η Πατονγκ δεν ισχυει κατα
την αποψη μου.Απλως ειναι πιο μαζεμενα τα πραγματα εκει και