Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Χερετω  τους  φιλους της ταιλανδης. :)
Διαβαζω αρκετο καιρο το thread σας και απο οτι καλαλαβενεται με βαλατε και μενα στη μπριζα να το κανω το ταξιδακι.εχω κλεισει  ειδη τα εισιτιρια και μονο αυτα.
Πεταω με Qatar στις 9 ιανουαριου και μεχρι και 5 φεβρουαριου θα ειμαι εκει.
Αρκετες μερες μαλλον για πρωτη φορα αλλα γιατι οχι ε.
Το ταξιδι θα το κανω εγω με αλλον ενα καλο μου φιλο.απλα δεν εχουμε αποφασισει ακομα πως θα μοιρασουμε τις μερες,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μεινουμε τουλαχιστον 4 μερες Bangkok και θα επισκεφτουμε και pattaya σιγουρα για 1-2 μερες.
Να πω επισης οτι εχουμε σκεφτει να νοικιασουμε αυτοκινητο εκει και να εξευρενισουμε μονοι μας τα υπολοιπα.δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα η οχι εσεις θα μου πειτε.
Να πω επισης οτι μας ενδιαφερει να δουμε και μερικα πραγματα οχι μονο να τρεχουμε πισω απτα μουνακια ολη την ωρα χεχεεχε :2funny:.ακουω απτους πιο ψαγμενους.
Εχουμε σκεφτει επισης και το πουκετ αλλα δε ξερω μου φενεται καπως πολυ τουριστικο να το πω οπως επισης και η παταγια.με αυτοκινητο αξιζει να το κανεις Bangkok-phuket?οχι με τη μια εννοειτε σε ενα 2ημερο ας πουμε να δεις και κατι?
Θα θελαμε να παμε και σε καποιο νησακι αν εχεται κατι καλο να προτεινεται.
Τελος επειδη το μονο σιγουρο για αρχη ειναι Bangkok θα ηθελα να μου προτεινατε καποιο καλο και οικονομικο ξενοδοχειο μεσα στα κολπα εκει και ενα για τη παταγια.

και η καμποτζη ισως μπει στο προγραμα :idiot: θα μου πειτε τι να πρωτοδεις πρωτη φορα ε...

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Χερετω  τους  φιλους της ταιλανδης. :)
Διαβαζω αρκετο καιρο το thread σας και απο οτι καλαλαβενεται με βαλατε και μενα στη μπριζα να το κανω το ταξιδακι.εχω κλεισει  ειδη τα εισιτιρια και μονο αυτα.
Πεταω με Qatar στις 9 ιανουαριου και μεχρι και 5 φεβρουαριου θα ειμαι εκει.
Αρκετες μερες μαλλον για πρωτη φορα αλλα γιατι οχι ε.
Το ταξιδι θα το κανω εγω με αλλον ενα καλο μου φιλο.απλα δεν εχουμε αποφασισει ακομα πως θα μοιρασουμε τις μερες,το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μεινουμε τουλαχιστον 4 μερες Bangkok και θα επισκεφτουμε και pattaya σιγουρα για 1-2 μερες.
Να πω επισης οτι εχουμε σκεφτει να νοικιασουμε αυτοκινητο εκει και να εξευρενισουμε μονοι μας τα υπολοιπα.δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα η οχι εσεις θα μου πειτε.
Να πω επισης οτι μας ενδιαφερει να δουμε και μερικα πραγματα οχι μονο να τρεχουμε πισω απτα μουνακια ολη την ωρα χεχεεχε :2funny:.ακουω απτους πιο ψαγμενους.
Εχουμε σκεφτει επισης και το πουκετ αλλα δε ξερω μου φενεται καπως πολυ τουριστικο να το πω οπως επισης και η παταγια.με αυτοκινητο αξιζει να το κανεις Bangkok-phuket?οχι με τη μια εννοειτε σε ενα 2ημερο ας πουμε να δεις και κατι?
Θα θελαμε να παμε και σε καποιο νησακι αν εχεται κατι καλο να προτεινεται.
Τελος επειδη το μονο σιγουρο για αρχη ειναι Bangkok θα ηθελα να μου προτεινατε καποιο καλο και οικονομικο ξενοδοχειο μεσα στα κολπα εκει και ενα για τη παταγια.

και η καμποτζη ισως μπει στο προγραμα :idiot: θα μου πειτε τι να πρωτοδεις πρωτη φορα ε...
Φιλε εγω εμεινα πριν λιγες μερες στο world inn ειναι μετα τη σοι νανα στην
7-9 ειχε 1100 μπατ η βραδια και δεν χρεωνει για το γκομενακι βασικο αυτο,μολις βγαινεις δεξια στα 100 μετρα οπου ειναι
το νανα το ξενοδοχειο γινεται της πουτανας στην κυριολεξια.Επισης ακριβως μπροστα απο
το ξενοδοχειο ειναι το sky train που θα σε βολεψει πολυ πιστευω.Απο φιλους
ξερω οτι πολυ καλο ειναι το νανα λιγο πιο ακριβο.Τωρα Πατταγια εγω εμενα στο Welcome plaza ο doctortilac εκανε τα κονε σαν παλιος πελατης και μας εκανε καλυτερη τιμη.
Δεν ειναι και σουπερ αλλα βολευει στο μερος που ειναι,ειναι 5 λεπτα με τα ποδια
απο walking street γυρω στα 900 με 1000 μπατ η βραδια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γεροζαιτσικ προσεχε τα γαμησια. μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, αυτες αντεχουν, μην τις κλαις, εμενα με εχει ξεζουμισει, χθες εβγαλα κατι φωτογραφιουλες μουρλια, και βιντεακια.
ασε που μετα απο καθε μαμησι νομιζω πως γινεται σεισμος κατω απο τα ποδια μου 5 ριχτερ, αληθεια, εχει σεισμους στην ταιλανδη?

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θυμαμαι ποιος πρωτοειδε το κιτρινιαρικο γκρουπ στο καλιμαρμαρο μαλλον ο μαθημα σολφεζ
ηταν.Πριν λιγο πληροφορηθηκα οτι ο doctortilac πεταει αυτη τη στιγμη με ολο το γκρουπ
για Μπανγκοκ τι ατυχια????Πικρα!!!Τοσα νινια στο αεροπλανο για 10 ωρες γαμησετα.
Τυχερε!!!!!!
Πως θα τη βγαλουμε εδω ρε παιδια?????

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
σιγα σιγα ολοι μην τις ξεχειλωσετε και παμε μεις τελευταιοι και πεσουμε στο πηγαδι
κωσταφ16 προσεχουμε πανω απο ολα το πουλακι μας  ενα το εχουμε  λολ
Οπως λεει και ενα παλιο ρητο :Το πηγαδι δεν παθαινει τιποτα ο κουβας χαλαει

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δεν θυμαμαι ποιος πρωτοειδε το κιτρινιαρικο γκρουπ στο καλιμαρμαρο μαλλον ο μαθημα σολφεζ
ηταν.Πριν λιγο πληροφορηθηκα οτι ο doctortilac πεταει αυτη τη στιγμη με ολο το γκρουπ
για Μπανγκοκ τι ατυχια????Πικρα!!!Τοσα νινια στο αεροπλανο για 10 ωρες γαμησετα.
Τυχερε!!!!!!
Πως θα τη βγαλουμε εδω ρε παιδια?????

fletsi πως γινεται να πεταει μαζι τους ενω ειναι ακομη εδω το γκρουπ?????

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σας πεταξε σταχτη στα ματια για να σας παραπλανησει και να τις εχει ολες δικες του  ;) Πονηροοοοοοοοοοοος ο Φλετσης!

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
mimikos the doctor ! ελπιζω να εισαι ψυχιατρος...μπορει να χρειαστεις!

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μιμικο δεν ξερω.Αλλα γυρω στις 1 με πηρε ο doctortilac απο αεροδρομιο
και μου ειπε οτι ειναι γυρω στις 100 ταυλ στην αιθουσα μαζι του.
Εγω ειμαι απο Ηγουμ/τσα δεν μπορω να το διασταυρωσω.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σας πεταξε σταχτη στα ματια για να σας παραπλανησει και να τις εχει ολες δικες του  ;) Πονηροοοοοοοοοοοος ο Φλετσης!

Ασε με βρε φαντομα.Δεν βλεπεις οτι γυρισαμε και προσπαθουμε να ξεχαστουμε και
αυτες μας κυνηγανε απο πισω δεν μας αφηνουν να ησυχασουμε λολ.
Ελεος

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ασε με βρε φαντομα.Δεν βλεπεις οτι γυρισαμε και προσπαθουμε να ξεχαστουμε και
αυτες μας κυνηγανε απο πισω δεν μας αφηνουν να ησυχασουμε λολ.
Ελεος

Και να θέλεις να ξεχάσεις, όταν μπαίνεις στο συγκεκριμένο τόπικ δεν μπορείς με τίποτα...

Γι' αυτό άλλωστε μπαίνουμε για να μιλάμε με ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν...

Πιστεύεις ότι αν τα πεις στους φίλους σου στην Ηγουμενίτσα θα σε καταλάβουν?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
καταλαβα!  ξερογλειφεστε στην πατριδα, οτι θα κανω και γω μολις ερθω, ευτυχως εχω τον μιμικο οποτε παθαινω καταθλιψη να πηγαινουμε για καφε και να τα λεμε.
οσο για τις 100 ταιλανδεζες τι να κλασουν, εδω να δειτε τι γινεται.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Άντε βρε Κώστα να έρθεις με το καλό, να πάμε στο ταϋλανδέζικο στον Πειραιά, να τα πούμε ...

Πήγαμε με τον Μιμίκο και τον ΚώσταBmw εχθές και περάσαμε μια χαρά...

Ο Μιμίκος είναι όντως δύναμη στα καυτερά! Βρήκα επιτέλους συνάδελφο...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
στα καυτερα καλος ειναι ο μιμικος

στα γλυκα δεν ξερω τι κανει

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα
για Χριστουγεννα τι δωρακι θελεις να κανονισω απο τωρα να μαζευω χρημα

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
γενικα ρε παιδες ο δεκεμβριος  θεωρηται καλη εποχη για την παταγια  απο αποψη γυναικων?
απο οτι ακουσα απο τον ΚΩΣΤΑΦ16 που κανονικα πρεπει να του κανουμε αγαλμα που μας ανοιξε τα ματια με τις πληροφοριες που μα εδωσε γινεται πανικος δηλαδη του μουνιου
αρα ο δεκεμβριος ειναι καλητερος μηνας σε σχεση με τον αυγουστο το καλοκαιρι?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
φλετση 100 δεν ειναι τιποτα μπροστα στους 1600 απο οτι καταλαβαινεις, και αμφιβαλω κιολας αν ηταν απο το γκρουπ. το οτι μπορει να ειδε καμια κατοσταρια σχιστοματισες σεβαστο οι οποιες λογικα θα ηταν απο ανταποκριση πτησης, αν και η THAI σημερα δεν εχει πτηση και οι ταυλανδοι ταξιδευουν με THAI επειδη ειναι πολυ ποιο φτηνη για αυτους.
οταν εχεις origin country την ταυλανδη το εισητηριο ειναι μισα λεφτα.
αυτο δεν ισχυει για μας ομως.

χθες συναντηση με mgreek και kostasbmw, ενα υπεροχο απογευμα με δυο εμπειρους ανθρωπους στην γενικοτερη θεματολογια των ταξιδιων και με εξειδικευση στην ασια !!! (μικρος ειμαι ακομη αλλα καποια στιγμη ευχομαι να τους φτασω) !!!
θα ηθελα να ομολογησω οτι ο mgreek ειναι αξιος συναγωνιστης στα καυτερα !!!

ο kostasf16 φτανει στο τελος του ταξιδιου του σιγα σιγα, σιγουρα μολις γυρισει θα κανει τις τρομερες περιγραφες του που θα παρασυρει πολυ κοσμο να ταξιδεψει προς τα κατω!!! και πιστευω οτι σιγουρα απο εδω και περα θα φροντισει να πει και κεινος την αποψη του για την αλλη οψη του νομισματος !!! με το περιγραφικο ταλεντο που διαθετει!!!

Υ.Γ. φιλε kosats τι να τον κανεις τον ψυχιατρο!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Επιβεβαιώνω κι εγώ για Μιμίκο , δεν καταλαβαίνει τίποτα στα καυτερά. Η Ταϊλανδέζα που μας σέρβιρε έτριβε τα μάτια της βλέποντας τον πως κατέβασε 2 κούπες με κάτι (δε θυμάμαι τι) καυτερό.

BMW , εσύ δε θα μας διηγηθείς τις περιπέτειές σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom