doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
pipin είμαι καλλιμάρμαρο ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα από της σαμπατιχα κάπου κρυφτήκαν. Μένω Πακρατη και θα ξανακατεβώ πάλι για να δω.
Φίλε τα γκομενακια είναι για φόρτωμα και το μπαρ φι είναι 600 έως 800 μπατ και για της γκόμενες από 2000 μπατ και άνω πολύ ακριβές αλλά ωραία μουνακια. Και όσο για βιδεο δεν πρόκειται να τραβήξεις γιατί απαγορεύεταιρε παιδες εχω μια απορια ειδα κατι φοβερα κοριτσια σε βιντεακια απο το youtube.com
απο το gogo bar coyote στην ταυλανδη ξερεις κανεις αν αυτα τα γκομενακια ειναι για φορτωμα και τι τιμες παιδες οι παλαιοι να δωσουν τα φωτα τους παρακαλω ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
θα σας ανταμείψω με εκτενή review photos και ισως και video αν ολα πανε καλα.
Για αγορα χρυσου δεν σε συμφερει. Μονο για πολυτιμους ημιπολυτιμους λιθους, αδετους και μονο απο αξιοπιστο καταστημα.Κύριοι συγνώμη αν σας ξενερώσω.
Έχει κάποιος υπόψη πληροφορίες για την αγορά χρυσού στην Ταϊλάνδη ;
Είναι καλής ποιότητας ο χρυσός εκεί; Προσπαθούν να σε κλέψουν; Πόσα THB πάει περίπου; Έχει αγοράσει κάποιος από εσάς χρυσό στη Ταϊλάνδη;
Όποιος ξέρει κάτι ας πει.
Ευχαριστώ
Τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμυδια...της στελνει επιδομα επειδη του υποσχεθηκε οτι σταματησε να ψωνιζεται και του ειπε οτι πηγε στο χωραφι της μαμας για να κοιμαται αυτος ησυχος τα βραδυα? Οι πιθανοτητες να συμβαινει κατι τετοιο ειναι οσες και εγω να κοιμηθω σημερα με ladyboy . Ακουει και μουσικη/οχλαγωγια ειπες?Έχω πρόβλημα δεν ξέρω τη να απαντήσω σένα φίλο μου όνομα δεν λέω ούτε από πού είναι γιατί δεν θέλω να γκρινιάζουν η Ζακυνθινοί. Ο φίλος στέλνει λεφτά στο TILAC του και αυτό του λέει ότι δουλεύει στα ρύζια του μπαμπά τις και οπότε την παίρνει τηλέφωνο ακούει μουσική και οχλαγωγία τη να πω στον φίλο μου τον Γεράσιμο βοηθιστεμαι.
[size=12pt]Για να γραφεις ελληνικα..Αύριο αναχωρώ για παραδησω αν βρω τον Κώστα 16 και μου πει πώς να γράφω ελληνικά θα σας γράψω η δε αλιος όταν γυρίσω αλλά μέχρι αύριο θα τα λεμε.
φιλε παρε τηλεφωνο, εγω φευγω την παρασκευη το βραδυ. νομιζω στο εδωσα το τηλεφωνο μου.Αύριο αναχωρώ για παραδησω αν βρω τον Κώστα 16 και μου πει πώς να γράφω ελληνικά θα σας γράψω η δε αλιος όταν γυρίσω αλλά μέχρι αύριο θα τα λεμε.
Τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμυδια...της στελνει επιδομα επειδη του υποσχεθηκε οτι σταματησε να ψωνιζεται και του ειπε οτι πηγε στο χωραφι της μαμας για να κοιμαται αυτος ησυχος τα βραδυα? Οι πιθανοτητες να συμβαινει κατι τετοιο ειναι οσες και εγω να κοιμηθω σημερα με ladyboy . Ακουει και μουσικη/οχλαγωγια ειπες?
Συμβουλη περα απο την κλασσικη (να σταματησει να στελνει λεφτα ΤΩΡΑ): να παρει τηλεφωνο εκει κατα της 11 με 2 τα μεσανυχτα η πολυ νωρις το πρωι και αν επανειλλημενα δεν το απανταει τοτε ηρθε ο καιρος να στελνει τα λεφτα καπου αλλου που θα πιανουν περισσοτερο τοπο (καμια φιλανθρωπικη οργανωση πχ).
Φοβαμαι βεβαια οτι οτιδηποτε και να του πεις αυτος το δικο του θα κανει...
Μου αρεσει που λες "ονομα και περιοχη" δε λεω και σε 2 γραμμες τα ειπες και τα δυο! Εκτος κι αν καταλαβα εγω κατι λαθος...
Ναι, καλά τώρα. ΟΛΑ γίνονται άμα έχεις φράγκα και διάθεση.Και όσο για βιδεο δεν πρόκειται να τραβήξεις γιατί απαγορεύεται
Φαντομά μάλλον κατάλαβες μάλλον θα δείξειΤι κανει νιαου-νιαου στα κεραμυδια...της στελνει επιδομα επειδη του υποσχεθηκε οτι σταματησε να ψωνιζεται και του ειπε οτι πηγε στο χωραφι της μαμας για να κοιμαται αυτος ησυχος τα βραδυα? Οι πιθανοτητες να συμβαινει κατι τετοιο ειναι οσες και εγω να κοιμηθω σημερα με ladyboy . Ακουει και μουσικη/οχλαγωγια ειπες?
Συμβουλη περα απο την κλασσικη (να σταματησει να στελνει λεφτα ΤΩΡΑ): να παρει τηλεφωνο εκει κατα της 11 με 2 τα μεσανυχτα η πολυ νωρις το πρωι και αν επανειλλημενα δεν το απανταει τοτε ηρθε ο καιρος να στελνει τα λεφτα καπου αλλου που θα πιανουν περισσοτερο τοπο (καμια φιλανθρωπικη οργανωση πχ).
Φοβαμαι βεβαια οτι οτιδηποτε και να του πεις αυτος το δικο του θα κανει...
Μου αρεσει που λες "ονομα και περιοχη" δε λεω και σε 2 γραμμες τα ειπες και τα δυο! Εκτος κι αν καταλαβα εγω κατι λαθος...
Φίλε FLETSI ένας φιλος από Κρήτη αλλά για να μην παρεξηγηθεί δεν λέω όνομα θέλει να παντρευτεί και να γίνω κουμπάρος τη να κάνω τη να πω στον φίλο μου τον Κώστα για πες μου.