mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
τσουλες εχει μονο στα βορεια προαστια της αθηνας, τσεκαρισμενο
Μου αρεσεις γιατι εισαι σταθερος και ακλονητος. Ευγε σκληρε...
τσουλες εχει μονο στα βορεια προαστια της αθηνας, τσεκαρισμενο
Φίλε πρόσεχε της 32 μέρες γιατί μετά της 30 έχεις πρόστιμο 500 μπατ την ημέρα που είναι 10 ευρώ. Γι αυτό κανόνισε την βίζα σου. Παιδιά η βίζα παίζει ρόλο αρκετό γιατί αν σε πιάσουν στον δρόμο σε πάνε μέσα. Αν πρωλαυης και πας αεροδρόμιο την γλίτωσες με πρόστιμο. Σας το λέω με πήρα γιατί αρκετούς έχω βγάλει από την ψειρή. Όταν τους τολεγα με γράφανε όπως τώρα εσείς αλλά αν βρείτε προβλήματα οτιδήποτε ειδοποιείστε υπάρχουν αρκετές γνωριμίες εκτός από ναρκωτικά εκεί δεν σας ξέρω καθόλου.Αντε να περάσουνε οι 20 μερες να παω εκει κάτω, γιατι πέρα απο τον ενθουσιασμό του ταξιδιού,με τρώει και η περιέργεια.Δηλαδή με τόσες αντικρουομενες απόψεις στο forum δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.Ελπίζω οι 32 μέρες διαμονής μου να φανουν αρκετές ώστε να γράψω εδω πέρα και την δική μου γνώμη για την χώρα του χαμογελου.
Φίλε μου αναλυτικά έχει ως εξής χωρίς μαλακιες. Εκτός εισιτήριο ξεκινάμε. Εγώ πληρώνω ξενοδοχείο 15 ευρώ την ημέρα και δεν με χρεώνουν για την κοπέλα τώρα υπάρχουν και πιο φθηνά και πιο ακριβά. Χιάζεσαι 5 έως 10 ευρώ για φαΐ. Μετά η μπίρα δεν ξέρω πόσο πίνεις αλλά εγώ κερνάω αρκετές και μου φεύγουν άλλα 20 ευρώ. Και πάμε στις γκόμενες. Αν πας σε δίσκο που δεν σεινηστω θα της δόσης 1000 μπατ που είναι 20 ευρώ αν πάρεις από μπαρ θα πλήρωσης συν 6 ευρώ το μπαρ φι αν πας σε go-go εκεί το μπαρ είναι από 10 εως15 ευρώ συν την γκόμενα που αρχίζουν από 2000 μπατ και ανεβαίνουν αυτά τα έξοδα την ημεραΚαποιος 8α μπορουσε να γραψει ενα συντομο υπολογισμο εξοδων που μπορει να χαλασεις για 2 weeks στην Ταυλανδη?
κωστα, πολυ κουραση, βαλε και κανα δυωρο χορο στο λουσιφερ, και πηδημα μετα, αστα να πανε,σφεντονα τον εχεις κανει ειπαμε αγαλι αγαλι
Στο αεροπλάνο το χαρτί που γεμίζεις δεν γράφει της μέρες διαμονής σου συμπληρώνεις ποιος είσαι και που θα μήνης και τον αριθμό διαβατηρίου σου. Αν μήνης μόνο 2 μέρες πληρώσετες στο αεροδρόμιο αν μήνης παραπάνω πήγαινε στο τοπικό ιμηκρεσιο και ανανέωσε την διαμονή σου με 1500 μπατ για 30 μέρες. Πάντοτε πριν λήξη η βίζα σου.Ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα ειναι πως τηλεφωνώντας στην πρεσβεία τους στην Αθήνα μου είπαν πως το μονο που έχω να κανω ειναι να πληρώσω αυτο το πρόστιμο στο αεροδρόμιο φεύγοντας.Είναι αδύνατο για μένα να πάω Αθήνα για έκδοση viza.
Μπορώ να το κανω αυτο οταν φτασω στο αεροδρόμιό τους?
Επίσης κατι εχει αναφερθει για συμπληρωση εγγραφων στο αεροπλανο(πεταω με thai).
Eκει θα γράψω κανονικά οτι η παραμονή μου θα ναι 32 μέρες?
Συμφέρει να πληρώσω 2 μερες προστιμο ή να εκδώσω viza?
Στο εγγραφο (το εχω επισυναψει παρακατω, ριξτου μια ματια) που συμπληρωνεις στο αεροπλανο δε σου ζητανε να συμπληρωσεις το ποσες μερες θα μεινεις. Visa δεν μπορεις να βγαλλεις στο αεροδρομιο, εκει παιρνεις μονο τις 30 μερες οι οποιες δεν ειναι Visa αλλα entry permit. Visa μονο απο το Ταυλανδικο προξενειο στην Αθηνα αλλα εκει λες δεν μπορεις να πας. Οικονομικα συμφερει περισσοτερο να πληρωσεις 2 μερες προστιμο (1000Β) απο το να βγαλλεις Visa (1500Β). Παιρνεις μονο ενα μικρο ρισκο να σε τσιμπησει η αστυνομια αυτες τις 2 μερες σε κατασταση "ημι"-παρανομιας. Μπορεις οπως ειπε ο δοκτορ να τις ανανεωσεις αντι 1900B σε οποιοδηποτε immigration office αλλα οχι για 30 μερες οπως αναφερθηκε αλλα μονο 7 μερες η το πολυ 15 αν σε συμπαθησουν! 30 μερες ανανεωση δινεται μονο σε αυτους που εχουν Visa. Παντως εστω και οι 7 μερες θα σε καλυψουν. Αν βαριεσαι να κανεις αυτο, πληρωσε το προστιμο στο αεροδρομιο φευγοντας, απλα αυτες τις 2 μερες να εισαι λιγο πιο προσεκτικος. Δε νομιζω να υπαρξει προβλημα, 2 μερες δεν ειναι τιποτα, εχω δει πολυ χειροτερα.Ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα ειναι πως τηλεφωνώντας στην πρεσβεία τους στην Αθήνα μου είπαν πως το μονο που έχω να κανω ειναι να πληρώσω αυτο το πρόστιμο στο αεροδρόμιο φεύγοντας.Είναι αδύνατο για μένα να πάω Αθήνα για έκδοση viza.
Μπορώ να το κανω αυτο οταν φτασω στο αεροδρόμιό τους?
Επίσης κατι εχει αναφερθει για συμπληρωση εγγραφων στο αεροπλανο(πεταω με thai).
Eκει θα γράψω κανονικά οτι η παραμονή μου θα ναι 32 μέρες?
Συμφέρει να πληρώσω 2 μερες προστιμο ή να εκδώσω viza?
Φίλε μου αναλυτικά έχει ως εξής χωρίς μαλακιες. Εκτός εισιτήριο ξεκινάμε. Εγώ πληρώνω ξενοδοχείο 15 ευρώ την ημέρα και δεν με χρεώνουν για την κοπέλα τώρα υπάρχουν και πιο φθηνά και πιο ακριβά. Χιάζεσαι 5 έως 10 ευρώ για φαΐ. Μετά η μπίρα δεν ξέρω πόσο πίνεις αλλά εγώ κερνάω αρκετές και μου φεύγουν άλλα 20 ευρώ. Και πάμε στις γκόμενες. Αν πας σε δίσκο που δεν σεινηστω θα της δόσης 1000 μπατ που είναι 20 ευρώ αν πάρεις από μπαρ θα πλήρωσης συν 6 ευρώ το μπαρ φι αν πας σε go-go εκεί το μπαρ είναι από 10 εως15 ευρώ συν την γκόμενα που αρχίζουν από 2000 μπατ και ανεβαίνουν αυτά τα έξοδα την ημερα
και στις σελιδες 301 302 εχει σημαντικες πληροφοριες