Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Τι έγινε BMW; Φοβηθήλαμε μήπως έπαθες τίποτα  :) Αντε , ρίξε κανένα και για μένα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αντε να περάσουνε οι 20 μερες να παω εκει κάτω, γιατι πέρα απο τον ενθουσιασμό του ταξιδιού,με τρώει και η περιέργεια.Δηλαδή με τόσες αντικρουομενες απόψεις στο forum δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.Ελπίζω οι 32 μέρες διαμονής μου να φανουν αρκετές ώστε να γράψω εδω πέρα και την δική μου γνώμη για την χώρα του χαμογελου.
Φίλε πρόσεχε της 32 μέρες γιατί μετά της 30 έχεις πρόστιμο 500 μπατ την ημέρα  που είναι 10 ευρώ. Γι αυτό κανόνισε την βίζα σου. Παιδιά η βίζα παίζει ρόλο αρκετό γιατί αν σε πιάσουν στον δρόμο σε πάνε μέσα. Αν πρωλαυης και πας αεροδρόμιο την γλίτωσες με πρόστιμο. Σας το λέω με πήρα γιατί αρκετούς έχω βγάλει από την ψειρή. Όταν τους τολεγα με γράφανε όπως τώρα εσείς αλλά αν βρείτε προβλήματα οτιδήποτε ειδοποιείστε υπάρχουν αρκετές γνωριμίες εκτός από ναρκωτικά εκεί δεν σας ξέρω καθόλου.  :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Καποιος 8α μπορουσε να γραψει ενα συντομο υπολογισμο εξοδων που μπορει να χαλασεις για 2 weeks στην Ταυλανδη?
Φίλε μου αναλυτικά έχει ως εξής χωρίς μαλακιες. Εκτός εισιτήριο ξεκινάμε. Εγώ πληρώνω ξενοδοχείο 15 ευρώ την ημέρα και δεν με χρεώνουν για την κοπέλα τώρα υπάρχουν και πιο φθηνά και πιο ακριβά. Χιάζεσαι 5 έως 10 ευρώ για φαΐ. Μετά η μπίρα δεν ξέρω πόσο  πίνεις αλλά εγώ κερνάω αρκετές και μου φεύγουν άλλα 20 ευρώ. Και πάμε στις γκόμενες. Αν πας σε δίσκο που δεν σεινηστω θα της δόσης 1000 μπατ που είναι 20 ευρώ αν πάρεις από μπαρ θα πλήρωσης συν 6 ευρώ το μπαρ φι αν πας σε go-go εκεί το μπαρ είναι από 10 εως15 ευρώ συν την γκόμενα που αρχίζουν από 2000 μπατ και ανεβαίνουν αυτά τα έξοδα την ημερα :rockon:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
χαιρετίσματα σε ολους σας....και την ευχή σας για να γυρίσω....γιατί το βλεπω λίγο δύσκολο  :2funny: :2funny:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κατσε μεχρι τον γεναρη που θα κατεβω να μου μαθεις τα κολπα kykladesgr

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα ειναι πως τηλεφωνώντας στην πρεσβεία τους στην Αθήνα μου είπαν πως το μονο που έχω να κανω ειναι να πληρώσω αυτο το πρόστιμο στο αεροδρόμιο φεύγοντας.Είναι αδύνατο για μένα να πάω Αθήνα για έκδοση viza.
Μπορώ να το κανω αυτο οταν φτασω στο αεροδρόμιό τους?
Επίσης κατι εχει αναφερθει για συμπληρωση εγγραφων στο αεροπλανο(πεταω με thai).
Eκει θα γράψω κανονικά οτι η παραμονή μου θα ναι 32 μέρες?
Συμφέρει να πληρώσω 2 μερες προστιμο ή να εκδώσω viza?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
σφεντονα τον εχεις κανει    ειπαμε αγαλι αγαλι
κωστα, πολυ κουραση, βαλε και κανα δυωρο χορο στο λουσιφερ, και πηδημα μετα, αστα να πανε,
εχω μεγαλη περιεργεια να μαθω για την κινα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ο συντροφος ζαιτσικ με ειχε κερασει καφε στο κολωνακι και μπυρα στο θησειο. του ειχα ταξει κερασμα στην πατταγια, και ξερετε το κερασμα στην πατταγια τι σημαινει.. δεν πειραζει, ισχυει για την αλλη φορα.
ζαιτσικ κουραγιο. τα λεμε

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για την απάντηση.Το θέμα ειναι πως τηλεφωνώντας στην πρεσβεία τους στην Αθήνα μου είπαν πως το μονο που έχω να κανω ειναι να πληρώσω αυτο το πρόστιμο στο αεροδρόμιο φεύγοντας.Είναι αδύνατο για μένα να πάω Αθήνα για έκδοση viza.
Επίσης κατι εχει αναφερθει για συμπληρωση εγγραφων στο αεροπλανο(πεταω με thai).
Στο αεροπλάνο το χαρτί που γεμίζεις δεν γράφει της μέρες διαμονής σου συμπληρώνεις ποιος είσαι και που θα μήνης και τον αριθμό διαβατηρίου σου. Αν μήνης μόνο 2 μέρες πληρώσετες στο αεροδρόμιο αν μήνης παραπάνω πήγαινε στο τοπικό ιμηκρεσιο και ανανέωσε την διαμονή σου με 1500 μπατ για 30 μέρες. Πάντοτε πριν λήξη η βίζα σου. :rockon:

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παντως ειναι ακριβως οπως ειπωθηκε, αν δεν πας να το δεις με τα ματια σου, οτι και να λεμε απο αποψεις στο φορουμ δεν λεει τιποτα. Το θεμα ειναι να απολαμβανεις καθε στιγμη και τα κοστος δεν ειναι προβλημα, μονο η επιστροφη στην Ελλαδα ειναι προβλημα :headbang: Αχ το τριο που επαιξε χθες το βραδι θα με κανει να κανω αιτηση για Ταυλανδικη υπηκοοτητα στο τελος...και εχω να παω και Κινα γμτ...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Στο εγγραφο (το εχω επισυναψει παρακατω, ριξτου μια ματια) που συμπληρωνεις στο αεροπλανο δε σου ζητανε να συμπληρωσεις το ποσες μερες θα μεινεις. Visa δεν μπορεις να βγαλλεις στο αεροδρομιο, εκει παιρνεις μονο τις 30 μερες οι οποιες δεν ειναι Visa αλλα entry permit. Visa μονο απο το Ταυλανδικο προξενειο στην Αθηνα αλλα εκει λες δεν μπορεις να πας. Οικονομικα συμφερει περισσοτερο να πληρωσεις 2 μερες προστιμο (1000Β) απο το να βγαλλεις Visa (1500Β). Παιρνεις μονο ενα μικρο ρισκο να σε τσιμπησει η αστυνομια αυτες τις 2 μερες σε κατασταση "ημι"-παρανομιας. Μπορεις οπως ειπε ο δοκτορ να τις ανανεωσεις αντι 1900B σε οποιοδηποτε immigration office αλλα οχι για 30 μερες οπως αναφερθηκε αλλα μονο 7 μερες η το πολυ 15 αν σε συμπαθησουν! 30 μερες ανανεωση δινεται μονο σε αυτους που εχουν Visa. Παντως εστω και οι 7 μερες θα σε καλυψουν. Αν βαριεσαι να κανεις αυτο, πληρωσε το προστιμο στο αεροδρομιο φευγοντας, απλα αυτες τις 2 μερες να εισαι λιγο πιο προσεκτικος. Δε νομιζω να υπαρξει προβλημα, 2 μερες δεν ειναι τιποτα, εχω δει πολυ χειροτερα.
Καλο ταξιδι...

Συνημμένα

• arrfront1.jpg
    arrfront1.jpg
    91 KB · Εμφανίσεις: 57

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ε ρε fantoma τι μας θυμισες τωρα...
Τι το εβαλες το εντυπο?..
Μας ξυπνας αναμνησεις!!!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
DoctorTilac και Fantomas ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές πληροφορίες σας.

Επισκέπτης
Φίλε μου αναλυτικά έχει ως εξής χωρίς μαλακιες. Εκτός εισιτήριο ξεκινάμε. Εγώ πληρώνω ξενοδοχείο 15 ευρώ την ημέρα και δεν με χρεώνουν για την κοπέλα τώρα υπάρχουν και πιο φθηνά και πιο ακριβά. Χιάζεσαι 5 έως 10 ευρώ για φαΐ. Μετά η μπίρα δεν ξέρω πόσο  πίνεις αλλά εγώ κερνάω αρκετές και μου φεύγουν άλλα 20 ευρώ. Και πάμε στις γκόμενες. Αν πας σε δίσκο που δεν σεινηστω θα της δόσης 1000 μπατ που είναι 20 ευρώ αν πάρεις από μπαρ θα πλήρωσης συν 6 ευρώ το μπαρ φι αν πας σε go-go εκεί το μπαρ είναι από 10 εως15 ευρώ συν την γκόμενα που αρχίζουν από 2000 μπατ και ανεβαίνουν αυτά τα έξοδα την ημερα :rockon:

Ευχαριστω μαν για την απαντηση.Απο οτι βλεπω εκτος τα εισητιρια ολα τα αλλα ειναι αρκετα φτηνα...σε συγκριση ειδικα με τις διακοπες Ελλαδα μεσα.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και στις σελιδες 301 302 εχει σημαντικες πληροφοριες

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Λοιπον παιδια, ακουστε τι μου συνεβη σημερα. Πηγαινοντας με τα ποδια απο Παγκρατι για Ζαππειο (καθοτι μου εκλαπη το αυτοκινητο, εχω αναφερει στο θρεντ της γενικης συζητησης με θεμα "μου κλεψανε το ραλλακι μου") βλεπω απο μακρια στο Καλλιμαρμαρο να κιτρινιζει ο τοπος. Ητανε κοσμος και κοσμακις με κιτρινα μπλουζακια. Ισως να ειναι Ταυλανδοι σκεφτηκα. Προχωρωντας βλεπω οτι πραγματι ητανε σχιστοματες με ηπια χαρακτηριστικα (οχι οπως π.χ. οι Ιαπωνες). Οταν εφτασα βλεπω απο τα γραφομενα στη μπλουζα οτι ητανε απο Ταυλανδη, και βγαινανε ολοι τους φωτογραφιες με φοντο το Παναθηναικο Σταδιο, οπως αλλωστε συνηθιζουν ολοι οι Ασιατες τουριστες. Πρεπει να ητανε περιπου 500 Ταυλανδες, αν οχι τοτε σιγουρα ηταν πανω απο 490 ταυλανδεζικα μουνακια, σχεδον ολα ταμαμ για σφαξιμο. Αρχισα να τρελλαινομαι αφου πηρα το μπανιο μου μεσα στην μουνοθαλασσα, και επι τελους καταλαβα πως αισθανεται ενα πεινασμενο λιονταρι μεσα σε ενα κοπαδι απο αντιλλοπες. Η ολη φαση ομως αφησε μονο ανοιχτες επιθυμιες, γιατι επρεπε να βιαστω και να παω για δουλεια. Ηρθε το βουνο στον Μωαμεθ, και αυτος επρεπε να παει για δουλεια. Αυτα εχει η ζωη.javascript:void(0);
Banging Head Against a WallΚαι αυτα javascript:void(0);
Jerking OffΠαλι στο χερι θα τα πλυνουμε τα σωβρακα και σημερα...

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν παλευεται η Ελλαδα τωρα που γυρισα.Θα τα βροντηξω ολα κατω και θα φυγω που λεει
και το τραγουδι.doctortilac ξερεις εσυ ετσι???Παντως μια συμβουλη Μην κοιτατε φωτο-
γραφιες ειναι γαμησετα δεν σε φερνουν στο παρον σε κρατουν εκει στην
κιτρινη Μουνοπλημυρα.Ασχετο στο royal garden plaza,εμπορικο κεντρο ειναι,εχει ενα πολυ καλο εστιατοριο το sizzler πολυ φθηνο,χορταστικο και πεντακαθαρο.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
"Στου φεγγαριου την αγκαλια,αποψε θα κοιμασαι,
με καποιου αλλου τα φιλια,ευτυχισμενη θα'σαι,
ποιος ξερει παλι αν γελας,η μεσα σου λυπασαι,
κι οταν τον αλλονε φιλας,ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ..."

Αφιερωμενο στους απανταχου καψουρηδες με τα σχιστοματικα μπιμπελο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom