Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οι κοπέλες από το Buriram είναι καλές για το κρεβάτι αλλά έχουν ένα ελάττωμα κάνουν ότι πει η μαμά τους και η μαμάδες κάνουν ότι πουν αυτές. Η μέση τιμή για να ξεκινήσεις από το Buriram για γάμο είναι 100.000. μπατ  και αναλόγως τη δουλειά κάνεις και πόσο σου αρέσουν αυτά που σου κάνη στο κρεβάτι. Α ξέχασα να σας πω ώσπου να της παντρευτείς σου φέρνουν το γάλα στο κρεβάτι μέχρι της κάλτσες σου βγάζουν σου διπλώνουν τα ρούχα και αν έχεις στήλη λεφτά έρχονται και στο αεροδρόμιο. Και σηνεχηζουμαι. :fart-in-bed:

Εχεις δικιο γιατι ξερεις απο μαμαδες ταυλανδεζες.ετσι δεν ειναι???

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
μπα, παταγια δεν γουσταρω να παω, δεν ξερω γιατι αλλα μου εχει κατσει στραβα. (οπως και το πουκετ επισης, εκει τουλαχιστο ειδα). 
θα προτιμουσα να μεινω μπανγκοκ παραπανω μερες ή να παω σε κανα νησακι που θα μου προτεινε ο vonmakoulis (εχω εμπιστοσυνη στη γνωμη του και την εμπειρια του), παντα με την αναλογη παρεα..

Η πατταγια ειναι η πιο τρελη πολη που εχω δει
δεν ξερω γιατι σου εχει κατσει στραβα.Ειναι
απιστευτη πολη.Για Πουκετ δεν το συζηταω δεν προκειται
να με ξαναδουν εκει.Πατταγια για τρελα γουστα για ζωη
για οτι μπορεις να φανταστεις και για παρεεα μονο doctortilac.....
doctortilac και τα μυαλα στο μπλεντερ!!!!!!!

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παντως η αληθεια ειναι οτι αυτο το σαιτ σε βοηθαει πολυ
οταν γυρισεις πισω απο τον παραδεισο.Διηγεισαι ιστοριες
εδω σε καποιους φιλους και σε κοιτουν λες και μολις γυρισες
απο τον Αρη.Ενω στο σαιτ σε καταλαβαινουν απολυτα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο kyklades τι απεγινε ρε παιδια?ξερει κανεις?
πριν  λιγο τον πηρα τηλεφωνο, περναει καλα στο πουκετ. θα τον βρει ο καινουριοσ χρονοσ εκει. θα τον βρω και γω τον γεναρη μαλλον.

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια γεια.κατα πρωτον χαιρετω τον καλο μου φιλο doctor/tilac εχουμε να μιλισουμε
2ημερες στο τηλ κ ανησυχω Μηπως αγαπησε στο ελλαδα?
φιλαρακια οποιος ειναι παταγια κ θελει να παει σε νησι, μπορει να παει ko chang
ειναι πανεμορφο εχει λιγες αλλα πανεμορφες παραλιες για μπανακι Πανεμορφα μπαρ
που μπορεις κ να φας καλο φαγητο σε ειδυλιακο περιβαλον ξαπλωμενος στην εωρα με την tilac κνα βλεπεις την δυση του ηλιου.εχει ωραια μπαγκαλοου με 600 βατ Ο δρομος εχει
μεγαλες ανηφορες κ κατηφορες με μηχανακι θελη λιγο προσοχη στην ανηφ.το παπι δυσκολευετε
να ανευη αλλαα εχη πολυ πλακα.ΤΟ Κ G.ειναι 3.5 ωρ απο παταγια κ κοστιζει 600β με το
μινι μπας κ το φερυμποτ.Εχει κ μπαρ με κοντες στις ιδιες τιμες με παταγια
το κο chang το συνιστω ανεπιφυλακτα,
κανουμε τοσο μεγαλο ταξιδι, πρεπει να δουμε κ κατι ομορφο κ οχι μονο να γαμ τις κοντες της παταγιας κ της τηαι γενικοτερα.
ελπιζω να βοηθησω καποιον που θα παει τηαι........... :-*

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
παντοσ αυτη την εποχη εχει πολη ελκησικεσ τιμεσ στα εισητηρια μου στηλανε μαιλ με προσφορα για μπανκονκ με 430 ευρο απο το αιρτικετσ

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια χ8ες σας εγραψα οτι θα ανεβασω στο σαιτ φωτο του doktor tilac με τα τρια του μωρα αλλα δεν μπωρο γιατι η φωτο ειναι μεγαλη σε k.b. και δεν καταχωρητε
Κριμα γιατι εχω πολλυ ωραιες φωτο με ωραια τοποια και ωραια μουνακια.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παντοσ αυτη την εποχη εχει πολη ελκησικεσ τιμεσ στα εισητηρια μου στηλανε μαιλ με προσφορα για μπανκονκ με 430 ευρο απο το αιρτικετσ
μονο και μονο για να τσιμπησουμε.δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.

Παιδια χ8ες σας εγραψα οτι θα ανεβασω στο σαιτ φωτο του doktor tilac με τα τρια του μωρα αλλα δεν μπωρο γιατι η φωτο ειναι μεγαλη σε k.b. και δεν καταχωρητε
Κριμα γιατι εχω πολλυ ωραιες φωτο με ωραια τοποια και ωραια μουνακια.
ε τοτε ζιπαρε τα και ανεβασε τα στο rapidshare.θα τα κατεβασουμε εμεις.

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αντε να περάσουνε οι 20 μερες να παω εκει κάτω, γιατι πέρα απο τον ενθουσιασμό του ταξιδιού,με τρώει και η περιέργεια.Δηλαδή με τόσες αντικρουομενες απόψεις στο forum δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.Ελπίζω οι 32 μέρες διαμονής μου να φανουν αρκετές ώστε να γράψω εδω πέρα και την δική μου γνώμη για την χώρα του χαμογελου.

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αντε να περάσουνε οι 20 μερες να παω εκει κάτω, γιατι πέρα απο τον ενθουσιασμό του ταξιδιού,με τρώει και η περιέργεια.Δηλαδή με τόσες αντικρουομενες απόψεις στο forum δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.Ελπίζω οι 32 μέρες διαμονής μου να φανουν αρκετές ώστε να γράψω εδω πέρα και την δική μου γνώμη για την χώρα του χαμογελου.

32 μερες???Τυχερε γλεντησε το με την ψυχη σου.Μη κοιμασαι πολυ να
μη χασεις τιποτα.Παντως να ξερεις οι μικροδιαφωνιες που υπαρχουν
στο σαιτ δεν αλλαζουν την ομορφη πραγματικοτητα που θα συναντησεις εκει
οι αποψεις διυστανται αλλα η ουσια ειναι οτι ειναι γαματα εκει που θα πας.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ετσι να πηγαινουν ολοικατω να διαμορφωνουν προσωπικη αποψη

μην ακουτε κανεναν απλα πατε και μολις γυρισετε τα λεμε

μη κολλατε σε διαφορα που ακουτε

ο καθενας εχει τη δικια του αποψη  αυτα που βλεπω εγω στραβα αλλοι τα βλεπουν ισα

προσοχη μονο στις απερισκεπτες ενεργειες (ολα με το γαντι και το προφυλακτικο μας) :2funny:

απο αυριο να συγκεντρωθω λιγο να ακουσω τα ξενιτεμενα νιατα πως περασαν και πως περνανε

πως περνανε οι μερες οι πουτανες παρα λιγο να ξεχασω να γυρισω  :jerking:

Επισκέπτης
Καποιος 8α μπορουσε να γραψει ενα συντομο υπολογισμο εξοδων που μπορει να χαλασεις για 2 weeks στην Ταυλανδη?

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
φιλαρακια οποιος ειναι παταγια κ θελει να παει σε νησι, μπορει να παει ko chang
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !
τι νησια και μαλακιες, νησια εχουμε και μεις με καλυτερες θαλασσες.
σορυ κιολας που στη λεω αλλα το τι μουνια ειδαν τα ματακια μου σημερα δεν λεγεται, πως να τα περιγραψω, ΠΩΣ?
σε λιγο παω να πηδηξω το τζι φι ε, δεν ηρθε λουσιφερ σημερα γιατι ηταν λιγο αδιαθετη, μου εταξε ομως πολλα μολις γυρισω... μολις πηρε τηλεφωνο να της παω καρπουζι. καλο ε?
ποσες φορες να τη γαμησω? την εχω ξεζουμισει εντελως, και γω ψιλοσερνομαι. ποσες ακομα? ασε που σε λιγες μερες η γιορτη τελειωνει και γυρναω πισω, και ποσο να μεινεις? ευτυχως που εχουμε το σαιτ και θα τα λεμε. οποιος δεν ερθει ταιλανδη δεν ξερει τι χανει.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μην ακουτε κανεναν απλα πατε και μολις γυρισετε τα λεμε
πες τα κωστα, δεν ξερουν τι χανουν
που χαθηκες ρε θηριο? σε ρουφηξαν τα κιτρινια μουνακια, κανονισε κυριακη βραδυ για καφε με μιμικο και λοιποι να τα πουμε, ετοιμαστε τα ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σφεντονα τον εχεις κανει    ειπαμε αγαλι αγαλι

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

κυριακη βραδυ θα τα πουμε

Stories