Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Prho

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και οχι μονο στο Garden Plazza παιζουν και πολυ καλες τιμες σε ρουχα σημερα 2 jean Lee απο το original Lee Shop 985 Baht το ενα οριακα 20 ευρωπουλα....
Κοιτα να δεις πλακα τωρα που εδειξα στον ΚωσταΦ16 πως μπορει να επιλεγει ελληνικο πληκτρολογιο ολα τα pc στο internet cafe εχουν 3 επιλογες γλωσσας (Αγγλικα, Ταϊ και Ελληνικα)  :2funny: :2funny: :2funny:
Σημερα δεν εχει live το Lucifer οποτε σε λιγο θα την κανω για LA Boeche ενα καλο Agogo ισως κλεισει την βραδια

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
"Στου φεγγαριου την αγκαλια,αποψε θα κοιμασαι,
με καποιου αλλου τα φιλια,ευτυχισμενη θα'σαι,
ποιος ξερει παλι αν γελας,η μεσα σου λυπασαι,
κι οταν τον αλλονε φιλας,ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ..."

Αφιερωμενο στους απανταχου καψουρηδες με τα σχιστοματικα μπιμπελο...

ρε τι παθαμεεεε!!!...
τι να κανουμε ομως, που οι ασιατισσες ειναι αρρωστεια.. περαστικα (μας)

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κώστα BMW καλώς όρισες!!!

Nihao και στα δικά μας τα κινέζικα!!!!

Ελπίζω να πέρασες καλά και με το καλό να βρεθούμε να μας τα περιγράψεις...

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και οχι μονο στο Garden Plazza παιζουν και πολυ καλες τιμες σε ρουχα σημερα 2 jean Lee απο το original Lee Shop 985 Baht το ενα οριακα 20 ευρωπουλα....
Κοιτα να δεις πλακα τωρα που εδειξα στον ΚωσταΦ16 πως μπορει να επιλεγει ελληνικο πληκτρολογιο ολα τα pc στο internet cafe εχουν 3 επιλογες γλωσσας (Αγγλικα, Ταϊ και Ελληνικα)  :2funny: :2funny: :2funny:
Σημερα δεν εχει live το Lucifer οποτε σε λιγο θα την κανω για LA Boeche ενα καλο Agogo ισως κλεισει την βραδια

Παιζεις με τον πονο μας βλεπω

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Συγνώμη που δεν γράφω αλλά ετοιμάζω βαλίτσες και όχι μόνο δικά μου αλλά και παραγγελίες που έχω να παραδώσω στην παταγια. Για μένα μια μέρα έμεινε η αυριανή φεύγω Τετάρτη και θα δω μπας και συναντηθώ με Κώστα 16 να μου πει πώς να γράφω ελληνικά. Όταν  Το έγραφα αυτό έπεσε από Κρήτη τηλέφωνο και τη μου είπε παιδιά μαγγακη να πούμε ο τύπος γιατί όνομα δεν λέω μην παρεξηγηθεί ο φίλος μου Γιώργος να δώσω  στο ταξί του 500 ευρώ μάλιστα. Ταξί εννοώ της Ταϊλανδέζες γιατί μόλις αφήσουν εσένα και αν έχεις ακουμπήσει καλά θα σε αφήσουν με κλάμα, αν λήγω πιο πολλά και με μια λιποθυμία αν τάξης και από Ελλάδα έρχονται αεροδρόμιο και κει να δεις κλάμα συνοδευμένο από λιποθυμίες. Μόλις  πεις ANTIOS νηκηαζωνται στον άλλον κοινός ταξί. Φιλιά συνεχίζομαι. :think:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε FLETSI ένας φιλος από Κρήτη αλλά για να μην παρεξηγηθεί δεν λέω όνομα θέλει να παντρευτεί  και να γίνω κουμπάρος τη να κάνω τη να πω στον φίλο μου τον Κώστα για πες μου. :hammer:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
και ο κουμπαρος τη κουμπαρα 3 φορες την εβδομαδα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παιδια σημερα ειναι 1600 ταυλανδοι και ταυλανδεζες στην ελλαδα !!!
εχουν ερθει γκρουπ για να γνωρισουν την ομορφη χωρα μας!!!
τις ειδα στις στηλες του ολυμπιου διος και πηγα να δημιουργησω καραμπολα απο το φρεναρισμα.
πλησιασα με χαμογελο, υποκλιθηκα αλλα ταυλανδεζικο στυλ και επιασα κουβεντα !!!

ΖΗΤΩ Η ΑΘΗΝΑ !!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ !!!

Επισκέπτης
παιδια σημερα ειναι 1600 ταυλανδοι και ταυλανδεζες στην ελλαδα !!!
εχουν ερθει γκρουπ για να γνωρισουν την ομορφη χωρα μας!!!
τις ειδα στις στηλες του ολυμπιου διος και πηγα να δημιουργησω καραμπολα απο το φρεναρισμα.
πλησιασα με χαμογελο, υποκλιθηκα αλλα ταυλανδεζικο στυλ και επιασα κουβεντα !!!

ΖΗΤΩ Η ΑΘΗΝΑ !!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ !!!

Μονο κουβεντα ρε?Προχωρα παρακατωω!!!!

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
είχε σαστίσει και δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα...

έμαθε όμως λεπτομέριες για το πρόγραμμα της εκδρομής τους στην Ελλάδα και έχει στήσει καρτέρι ...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Λογικα,το βραδυ θα πανε για κανα ποτακι σε κανενα κλαμπ...
Συντροφοι τα ματια σας ανοιχτα,μηπως και τις πετυχουμε...!!!
Ρε μπας και πανε κανενα Lava Bore στο Συνταγμα???!!!
Να ξεκινησουν οι περιπολιες παρακαλω!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πλακα θα εχει,να μαθουμε το προγραμμα και να σκασουμε μυτη καμμια 50αρια ατομα,με μπλουζακια απο Πατταγια και Πατονγκ...!!
Εγω εχω κανει και συλλογη μπλουζακια απο τα κωλομπαρα και τις ντισκο της Πατονγκ!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Κύριοι συγνώμη αν σας ξενερώσω.

Έχει κάποιος υπόψη πληροφορίες για την αγορά χρυσού στην Ταϊλάνδη ;
Είναι καλής ποιότητας ο χρυσός εκεί; Προσπαθούν να σε κλέψουν; Πόσα THB πάει περίπου; Έχει αγοράσει κάποιος από εσάς χρυσό στη Ταϊλάνδη;

Όποιος ξέρει κάτι ας πει.
Ευχαριστώ

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κύριοι συγνώμη αν σας ξενερώσω.

Έχει κάποιος υπόψη πληροφορίες για την αγορά χρυσού στην Ταϊλάνδη ;
Είναι καλής ποιότητας ο χρυσός εκεί; Προσπαθούν να σε κλέψουν; Πόσα THB πάει περίπου; Έχει αγοράσει κάποιος από εσάς χρυσό στη Ταϊλάνδη;

Όποιος ξέρει κάτι ας πει.
Ευχαριστώ
Φίλε μου ο χρυσός στην Ταϊλανδή είναι καλός για εκεί είναι πιο σκούρος κίτρινος και στην Ευρώπη τον θεωρούν πιο δεύτερο. Αν αγοράσεις χρυσό με το γραμμάριο παντού στον κόσμο είναι το ίδιο αν αγοράσεις κοσμήματα στην Ταϊλάνδη είναι πιο φθηνά λόγω τα εργατικά χέρια. Αλλά αν πας να τα πουλήσεις Ευρώπη θα σου πουν λιγότερα καράτια.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom