Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (6 μέλη και 19 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οκ παιδιά ειρθε η ώρα να μάθετε γιατί οι Ταϊλανδέζες θελουν τόσο πολύ να μας ικανοποιούν. Δεν είναι επειδή της πλυρώνουμε ούτε επηδοι θέλουν να μας τιληξουν για να της πάρουμε μαζί μας. Αλλά στο βουδισμό η γυναικά δεν υπολογίζετε γι αυτό όταν πας αν είσαι μαλακας να την παντρευτείς η μάνα της σου ζητάει ένα ποσό. Που αυτό το ποσό πηκηλη. Το λοιπόν όπως σας είπα στον βουδισμό δεν υπολογίζονται  οι γυναίκες και σκοπός της ζωή τους να υπηρετούν τον άντρα  γιατί πιστεύουν όταν πεθάνουν και ξανά γεννηθούν  να γεννηθούν άντρες πιστεύουν στην μετασαρκωσι γι αυτό είναι τόσο υπηρετικές και όχι γιατί τσουτσουνιζουμε ορεα γι αυτό δεν της απασχολεί να ολοκληρώσουν ερωτικά της απασχολεί να μας υπηρέτη σουν καταλάβατε φίλοι μου αλλά μην στεναχωριέστε έχουμε και συνέχεια.. :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
doctortilac και στην μοιρα πιστευουν και σε δυσεμονιες και σε πολλα αλλα τα οποια ειναι διαφορετικα απο τον δικο μας κοσμο (τον δυτικο) οσο αυτο για το γαμο ποιο πολυ για επιδειξη ειναι τα λεφτα κατα την διαρκεια του γαμου παρα για να τα κρατησουν, σιγουρα καλο θα ηταν να δωσεις κατι στην οικογενεια βαση του εθιμου, αλλα και να μην δωσεις η γυναικα θα πρεπει να συνεχισει να στελνει καποιο μικρο ποσο στην οικογενεια. διοτι κατα τον βουδισμο ο νεοτερος ειναι σοφοτερος του γηραιοτερου, και συν οτι πρακτικα ο ταυλανδος ή η ταυλανδεζα οταν γερασουν και ειναι αγροτες για παραδειγμα δεν παιρνουν συνταξη και ετσι προσμενουν απο τις κορες τους να τους στηριξουν. εχει και συνεχεια...

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
16 μερούλες μεινανε..........
Ο kyklades τι απεγινε ρε παιδια?ξερει κανεις?
θα βρισκεται Πουκετ 6/12 ή θα χει παρει τα βουνα και τις ζουγκλες? :cheesy:
Μιμικο οποτε εχεις διαθεση και χρονο στειλε κανα πμ με συμβουλες και προτασεις! :boobies:

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Κριτικές
3
Like
148
Πόντοι
1
22 και σήμερα 11 δεκεμβρη πετάω για τον παράδεισο

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εχω τωρα τρεις μερες που γυρισα :jerking: :jerking:γαμησετα
Και που γύρισες άχρηστος είσαι πρώτων εμπειρίες τις κρατάς μυστικές εγώ σε είδα soi 6 και soi 8 σε πήρε το μάτι μου στο μπαρ -20 c να πίνεις σφηνακια δεν λέω για το tonis δίσκο που πήγαινες στο μπάνιο. Αλλά και εδώ άχρηστος ούτε πορτοκαλιά δεν μπορείς να μαζέψεις εσύ νάνε καλά ο κομάντος αν και τσιγκούνης γιατί στέλνει στην tilac μόνο 1000 μπατ τα πορτοκάλια τα έστειλε και ααα ποιότητα κατάλαβες φίλε FLETSI καλυτέρα πήγαινε παταγια γιατί εδώ παπαρια. :blowup:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ακομα πατταγια ειμαι, μην τρομαξετε, ειμαι στο νετ καφε με τον συναγωνηστη προ και μου εδειξε πως να γραφω ελληνικα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγώ σε είδα soi 6 και soi 8
ειναι μαπα αυτα τα σοι, μην πατε, εχει μπαροβιες που θυμιζουν τις δικες μας στην δεκαετια του 70, χαλι μαυρο.
κριμα ο φιλος ζαιτσικ δεν θα ερθει τελικα, μεγαλη καντεμια, ζαιτσικ, τον γεναρη παρεα εδω, μην μασας

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κατι τελευταιο, εχει κατι κορμακια εδω και κατι κωλαρακια απιστευτα. εγω ομως δεν θα παρω αλλο γιατι τα παιξα εντελως, τζι φι ε , και τελος για αυτη τη φορα.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
κατι τελευταιο, εχει κατι κορμακια εδω και κατι κωλαρακια απιστευτα. εγω ομως δεν θα παρω αλλο γιατι τα παιξα εντελως, τζι φι ε , και τελος για αυτη τη φορα.

Άντε και καλά κουφέτα στο Buriram τον Ιανουάριο!!!

Είμαι πραγματικά περίεργος να ακούσω την ιστορία με την Νόι αυτή την φορά, μιας και σίγουρα τώρα την έζησες πολύ περισσότερο. Πιστεύω ότι έχεις να μας πεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα...

Κώστα απόλαυσέ το όσο διαρκεί ... 

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά και η δικιά μου από το buriram  είναι προσέχετε  είναι πολύ τσουλες από το buriram :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
O φαντομας τι λεει περι αυτης της θεωριας?
Κωστα περι προικας, θεμα σημαντικοτατο, θα γραψω αλλη φορα γιατι δεν καλυπτεται με μερικες γραμμες και βαριεμαι να γραφω κυριακατικα. Επειδη ακουω τον mgreek να μιλαει για κουφετα θα πεις τιποτα περι ταμπακερας η θα συνεχισεις να μας πιπιλιζεις το μυαλο με το Λουσιφερ?  :cheesy:

Παιδιά και η δικιά μου από το buriram  είναι προσέχετε  είναι πολύ τσουλες από το buriram :think:
Μιμικο καταλαβες τωρα γιατι σου ειπα την αλλη φορα οτι το Βuriram εχει γινει ανεκδοτο εδω στους τοπικους κυκλους των expats? Μονο που ακουω τη λεξη Βuriram και εχοντας γνωση του τι παιζει εκει, με πιανουν τα γελια!

Λυπαμαι παρα παρα πολυ για το φιλο Zaichic. Ευχομαι να πραγματοποιησει το ταξιδι το συντομοτερο.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφοι το γνωρίζετε ότι απλά αστειεύομαι...

Σίγουρα αρκετοί έχουμε μικρή ή μεγάλη εμπειρία με κοπέλες που προέρχονται από την συγκεκριμένη περιοχή και θα θέλαμε να μάθουμε ακόμη περισσότερα από ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα από εμάς.

Αλλά σίγουρα δεν πρέπει να βάζουμε και όλες τις κοπέλες στο ίδιο τσουβάλι μόνο και μόνο από την καταγωγή τους...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Συνάδελφοι το γνωρίζετε ότι απλά αστειεύομαι...

Σίγουρα αρκετοί έχουμε μικρή ή μεγάλη εμπειρία με κοπέλες που προέρχονται από την συγκεκριμένη περιοχή και θα θέλαμε να μάθουμε ακόμη περισσότερα από ανθρώπους που γνωρίζουν περισσότερα από εμάς.

Αλλά σίγουρα δεν πρέπει να βάζουμε και όλες τις κοπέλες στο ίδιο τσουβάλι μόνο και μόνο από την καταγωγή τους...
Φιλε mgreek, δεν ξερω αν το σχολιο σου πηγαινε σε μενα η στο δοκτορα η και στους δυο. Ο λογος που εκανα την παραπομπη στο σχολιο του δοκτορα ηταν επειδη ειναι το τριτο ατομο μετα απο τον Κωστα και εσενα που αναφερει τη συγκεκριμενη περιοχη και οχι επειδη τις ονομαζει με ενα συγκεκριμενο επιθετο για το οποιο και εγω δε συμφωνω.
Ο λογος που το Βuriram εχει γινει ανεκδοτο στους τοπικους κυκλους ειναι ο εξης. Το Ισααν αποτελει την πρωταρχικη δεξαμενη κοριτσιων στα μπαρς. Απο ολο το Ισααν, το Βuriram ειναι μια απο τις σημαντικοτερες πολεις-τροφοδοτες κοριτσιων ισως και η σημαντικοτερη αναλογικα με τον πληθυσμο της καθε πολης. Δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλη πολη, με την εννοια οτι το Ισααν εχει αρκετες αλλες πολεις μεγαλυτερες. Κατα ενα περιεργο τροπο ομως, πολλες μπαροβιες ερχονται απο το Βuriram. Παρα πολλοι γαμοι ξενων ειναι με κοπελλες απο εκει. Ειναι σιγουρο οτι η μια τραβαει την αλλη.
Εχω μεχρι και γνωστους, παντρεμενους με Ταυλανδες που εχουν εγκατασταθει μονιμα εκει!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Οι κοπέλες από το Buriram είναι καλές για το κρεβάτι αλλά έχουν ένα ελάττωμα κάνουν ότι πει η μαμά τους και η μαμάδες κάνουν ότι πουν αυτές. Η μέση τιμή για να ξεκινήσεις από το Buriram για γάμο είναι 100.000. μπατ  και αναλόγως τη δουλειά κάνεις και πόσο σου αρέσουν αυτά που σου κάνη στο κρεβάτι. Α ξέχασα να σας πω ώσπου να της παντρευτείς σου φέρνουν το γάλα στο κρεβάτι μέχρι της κάλτσες σου βγάζουν σου διπλώνουν τα ρούχα και αν έχεις στήλη λεφτά έρχονται και στο αεροδρόμιο. Και σηνεχηζουμαι. :fart-in-bed:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μαθήματα για Ταϊλανδέζα αν θέλεις να ρωτήσεις μια κοπέλα από πιο χωριό είσαι πώς της το λες. You are from from Buriram.  :rockon:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
rokos θα ειμαι παταγια 22-12 εως 7-1 2008 πεςμου

μπα, παταγια δεν γουσταρω να παω, δεν ξερω γιατι αλλα μου εχει κατσει στραβα. (οπως και το πουκετ επισης, εκει τουλαχιστο ειδα). 
θα προτιμουσα να μεινω μπανγκοκ παραπανω μερες ή να παω σε κανα νησακι που θα μου προτεινε ο vonmakoulis (εχω εμπιστοσυνη στη γνωμη του και την εμπειρια του), παντα με την αναλογη παρεα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom