You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
5000 ευρώ;;;;; Von πόσους μήνες περνάς εσυ με αυτά τα λεφτά εκεί;;;;
με 5 χιλιαρικα ο von? μαλλον εγκαθισταται εκει κατω..
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σας έχω τονίσει επανειλημμένα ότι είμαι υπερβολικά ανοιχτοχέρης με τις κοπέλλες. Ούτε είμαι κατά της χλιδής (αν και προτιμώ πιο πριμιτιβ πράγματα). Εξάρτάται από τη διάθεση. Και σε μια βδομάδα τα τρώω μα και σε 2,5 μήνες.με 5 χιλιαρικα ο von? μαλλον εγκαθισταται εκει κατω..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
som tam λοιπον, και ξεκιναω με αυτο, ειναι ενα απιστευτο ταιλανδεζικο φαγητο, με τρελλη μυρωδια, εγω το ηξερα απο την ταιλανδεζα που μου ελεγε οτι το ετρωγε και μετα πονουσε το στομαχι της,Ναι το "som tam" . Η δευτερη παραλλαγη (som tam Isaan) ερχεται τιγκα στα τσιλις και κολυμπαει σε μια μαυρη σαλτσα απο σαπιο ψαρι!! Περιττο να πω οτι η δευτερη βρωμοκοπαει και ειναι οτι πιο βρωμερο εχω συναντησει στη ζωη μου απο φαγητα. . Ολες οι μπαροβιες τα τρωνε και αργα η γρηγορα θα ερθετε αντιμετωποι.
πρεπει να ειναι απιστευτα καυτερο και νοστιμο γι αυτους.
ξημερωματα λοιπον μετα απο το λουσιφερ ανηφοριζουμε για το δωματιο της να παρει κατι ρουχα, καταθλιπτικο δωματιο,το εχω περιγραψει στο παρελθον. στην διαδρομη μπαρακια αθλια με boys. γυρνωντας για το ξενοδοχειο περναμε απο μια αγορα με πολλα καροτσακια εστιατορια και παγκους με φρουτα, 3 τα ξημερωματα και πολυς κοσμος, πολλες ταιλανδεζες γυρνανε απο τη "δουλεια" στα μπαρς , διαφορες ηλικιες, πολλες τρωνε στους παγκους τα παραξενα φαγητα, η δικια μου εχει βαλει στο ματι ενα συγκεκριμενο που εχει ενα ζευγαρι ταιλανδων και ενα μεταλικο γουδι και πετανε μεσα πιπεριες τσιλι και διαφορα αλλα , με μια κουταλα ανακατευουν και με το γουδοχερι τα πατανε. μαζι με το μαυρο ζουμι ανακατευουν παπαγια βαζουν ρυζι σε σακουλακι και ετοιμο, πανακριβο, 35 μπατ, πληρωνει ο farang..
δρομο για το δωματιο μαζι με μπανανες μικρες και την καθιερωμενη σταση στο 7/11.
για την μυρωδια με ειχε προειδοποιησει, για τα υπολοιπα οχι.
στο δωματιο λοιπον η μυρωδια ειναι σοκαριστικη,μαρεσει το περιεργο, καθομαι διπλα της και την παρακολουθω να τρωει,με πολυ ορεξη και βαθιες ανασες ,πρεπει να εκαιγε φοβερα, "ψαρευει" την παπαγια απο το μαυρο ζουμι, οι πιπεριτσες κολυμπανε, της φερνω νερο χωρις να ζητησει, πινει λιγο και συνεχιζει, εχουν μεινει μονο οι πιπεριτσες πλεον, σταματαει λιγο και με βλεπει, βαζει το χερι στο στομα να μην βγει η μυρωδια, μυριζει ομως απο μακρια, δεν με πειραζει, απολαμβανω καθε τι διαφορετικο πλεον, πλησιαζω να τη φιλησω, με ρωταει, "are you sure?". χαμογελαω και τη φιλαω, το καψιμο-μουδιασμα παραλυει το πανω χειλος ως βαθια στον ουρανισκο, η μυρωδια δεν με χαλασε, το βρισκω ερεθιστικο, συνεχιζω..
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ωχ, φαντάζομαι τη συνέχεια..
Σας έχω τονίσει επανειλημμένα ότι είμαι υπερβολικά ανοιχτοχέρης με τις κοπέλλες. Ούτε είμαι κατά της χλιδής (αν και προτιμώ πιο πριμιτιβ πράγματα). Εξάρτάται από τη διάθεση. Και σε μια βδομάδα τα τρώω μα και σε 2,5 μήνες.
δεν υπηρχε προθεση να σε προσβαλλω μακη, νομιζω πως το καταλαβες.. ;) ;)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
συνεχεια som tam λοιπον,
συνεχιζει να ψαρευει τις πιπεριτσες και που και που βγαζει αερα απο το φαρυγγα που εχει παρει φωτια, ντρεπεται λιγο που μυριζει το δωματιο, φευγω για μπανιο και εχει καταλαβει τι εχω στο μυαλο μου, πριν ανοιγω τον κλιματισμο και την μπαλκονοπορτα, 15ος οροφος, η πατταγια στο νυχτερινο της μεγαλειο, η walking street διακρινεται μαζι με την επιγραφη "pattaya city". παω για ντους και μολις γυρναω ξανακαθομαι διπλα της, ακομα "ψαρευει" πιπεριτσες απο το ζουμι. νομιζα πιο πριν οτι ετρωγε πικαντικα, δεν ειχα φανταστει αυτο ποτε.
καποια στιγμη τελειωνει το ψαρεμα, και σηκωνεται να παει στο μπανιο, την κραταω απο το μπρατσο, σιγα μην αφηνα τετοια ευκαιρια να παει χαμενη, μου λεει "just listerine", "nooo" της λεω, και πεφτω ανασκελα στο κρεβατι τραβωντας την πανω μου , γυμνος εγω, με ρουχα και σωθικα να καινε, αυτη,
καταλαβε τι ηθελα, "burn" μου ειπε, "no problem" της λεω,
με ξαναφιλαει στα χειλη, με στομα κλειστο, μουδιασμα τρελλο και καψιμο, κατεβαινει πιο κατω στις ρωγες, σοκ και παλι, καυτο σιδερο η γλωσσα της, η μυρωδια βγαινει ακομα και απο τη μυτουλα της , αυτες τις υπεροχες μυτουλες που οι ιδιες τις μισουν επειδη στην αρχη τους εχουν μεγαλη εσοχη,
συνεχιζω..
συνεχιζει να ψαρευει τις πιπεριτσες και που και που βγαζει αερα απο το φαρυγγα που εχει παρει φωτια, ντρεπεται λιγο που μυριζει το δωματιο, φευγω για μπανιο και εχει καταλαβει τι εχω στο μυαλο μου, πριν ανοιγω τον κλιματισμο και την μπαλκονοπορτα, 15ος οροφος, η πατταγια στο νυχτερινο της μεγαλειο, η walking street διακρινεται μαζι με την επιγραφη "pattaya city". παω για ντους και μολις γυρναω ξανακαθομαι διπλα της, ακομα "ψαρευει" πιπεριτσες απο το ζουμι. νομιζα πιο πριν οτι ετρωγε πικαντικα, δεν ειχα φανταστει αυτο ποτε.
καποια στιγμη τελειωνει το ψαρεμα, και σηκωνεται να παει στο μπανιο, την κραταω απο το μπρατσο, σιγα μην αφηνα τετοια ευκαιρια να παει χαμενη, μου λεει "just listerine", "nooo" της λεω, και πεφτω ανασκελα στο κρεβατι τραβωντας την πανω μου , γυμνος εγω, με ρουχα και σωθικα να καινε, αυτη,
καταλαβε τι ηθελα, "burn" μου ειπε, "no problem" της λεω,
με ξαναφιλαει στα χειλη, με στομα κλειστο, μουδιασμα τρελλο και καψιμο, κατεβαινει πιο κατω στις ρωγες, σοκ και παλι, καυτο σιδερο η γλωσσα της, η μυρωδια βγαινει ακομα και απο τη μυτουλα της , αυτες τις υπεροχες μυτουλες που οι ιδιες τις μισουν επειδη στην αρχη τους εχουν μεγαλη εσοχη,
συνεχιζω..
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
κατεβαινει πιο κατω, εχει καταλαβει απο ωρα τι θελω, ισως το εχει ξανακανει, μαλλον ναι, δεν με πειραζει, ακομα καλυτερα σκεφτομαι, η πρωτη επαφη της γλωσσας ειναι συνηθισμενη, καμια διαφορα, σκεφτηκα οτι ισως οι πιπεριτσες να ηταν "μαιμου", δεν ηταν ομως, μετα απο ενα λεπτο "επιμονης δουλειας" το αποτελεσμα ηρθε, το απιθανο καψιμο, και η απογειωση μαζι, κοντρα στη βαρυτητα.. χαμογελο εκπληξης στη φατσα μου, τον βλεπω με τροπο μηπως βγαζει φλογες, οχι, μονο λιγο πιο κοκκινο.
το καψιμο επιμενει και η γλωσσα κανει θαυματα, με "ηθικο" στο μαξιμουμ και γουρλωμενα ματια της δινω το durex, νομιζα πως θα ελιωνε κι αυτο, δεν ελιωσε, κανει να ξεντυθει, σιγα μην την αφηνα, ξαπλωνει ανασκελα και εισχωρω, φωτια ξανα, χωσιμο σε καμινι.. νομιζα πως θα ηταν πιο δροσερα, λαθος, καυτο οπως το στομα, γιατι? και αυτο επηρεστηκε απο τις πιπεριτσες, τετοια θαυματα κανουν?
σφυροκοπημα στην καυτη γυναικα για λιγη ωρα, μοναδικη εμπειρια, φιλια στο στομα, μυρωδια χαλια ,αλλα μου φαινοταν σαν αρωμα ετσι οπως εξελιχθηκε η ολη φαση.
μετα χαλαρη πηγε στην τουαλετα, κλειδωσε την πορτα και την ακουσα να κανει εμετο, με εκπληξη θυμηθηκα πριν μηνες σε ενα τσατ που μου ειχε πει οτι εφαγε κατι πολυ καυτερο και μετα εκανε εμετο. προσπαθησα να μπω στο μπανιο να δω αν ειναι καλα, δεν ανοιξε αλλα μου ειπε οτι ηταν καλα.
την ρωτησα αν επρεπε να κανει εμετο αλλα δεν απαντησε, την εμπειρια με το φλεγομενο πεος την επαναλαβαμε και τις δυο επομενες μερες, παλι με εμετο, ηθελε και αλλες φορες αλλα δεν την αφησα, το ξερασμα ειναι βασανστικο και μονο να το ακους.
πως ειναι δυνατον να τους αρεσουν τετοιες γευσεις? και πως ειναι δυνατον να μην κανουν εμετο μετα, ειδικα μετα απο μεγαλη ποσοτητα που τρωνε οπως η δικια μου,
αυτο ειναι το som tam, ετσι το δοκιμασα εγω.
το καψιμο επιμενει και η γλωσσα κανει θαυματα, με "ηθικο" στο μαξιμουμ και γουρλωμενα ματια της δινω το durex, νομιζα πως θα ελιωνε κι αυτο, δεν ελιωσε, κανει να ξεντυθει, σιγα μην την αφηνα, ξαπλωνει ανασκελα και εισχωρω, φωτια ξανα, χωσιμο σε καμινι.. νομιζα πως θα ηταν πιο δροσερα, λαθος, καυτο οπως το στομα, γιατι? και αυτο επηρεστηκε απο τις πιπεριτσες, τετοια θαυματα κανουν?
σφυροκοπημα στην καυτη γυναικα για λιγη ωρα, μοναδικη εμπειρια, φιλια στο στομα, μυρωδια χαλια ,αλλα μου φαινοταν σαν αρωμα ετσι οπως εξελιχθηκε η ολη φαση.
μετα χαλαρη πηγε στην τουαλετα, κλειδωσε την πορτα και την ακουσα να κανει εμετο, με εκπληξη θυμηθηκα πριν μηνες σε ενα τσατ που μου ειχε πει οτι εφαγε κατι πολυ καυτερο και μετα εκανε εμετο. προσπαθησα να μπω στο μπανιο να δω αν ειναι καλα, δεν ανοιξε αλλα μου ειπε οτι ηταν καλα.
την ρωτησα αν επρεπε να κανει εμετο αλλα δεν απαντησε, την εμπειρια με το φλεγομενο πεος την επαναλαβαμε και τις δυο επομενες μερες, παλι με εμετο, ηθελε και αλλες φορες αλλα δεν την αφησα, το ξερασμα ειναι βασανστικο και μονο να το ακους.
πως ειναι δυνατον να τους αρεσουν τετοιες γευσεις? και πως ειναι δυνατον να μην κανουν εμετο μετα, ειδικα μετα απο μεγαλη ποσοτητα που τρωνε οπως η δικια μου,
αυτο ειναι το som tam, ετσι το δοκιμασα εγω.
SKORPIONTOUCH
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
κωστα αναλυτικο review gia to hell club
να μαθαινουμε και νεοι τα κολπα
ειδικα περιγραφη των γυναικων και τιμων
να μαθαινουμε και νεοι τα κολπα
ειδικα περιγραφη των γυναικων και τιμων
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
σιγα μην αφηνα τετοια ευκαιρια να παει χαμενη, μου λεει "just listerine",
εεε γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε, περι ορεξεως κολοκυθοπιττα!!
εγω παλι δεν την αφηνω να με πλησιασει για μερικες ωρες τις σπανιες φορες που το τρωει πια...στο σπιτι φυσικα απαγορευεται αυστηρα!
οπως προειπα τις πρωτες φορες που ερχομουνα Ταυλανδη μου αρεσε και εμενα γιατι το εβλεπα οπως και ο Κωστας τωρα, σαν κατι διαφορετικο και εξωτικο! και οχι απλως μου αρεσε αλλα το ετρωγα μαζι με τη βρωμερη σαλτσα του.
Κανεις μεγαλο λαθος Κωστα, δε με απασχολει πια το τι γραφεις απο τη στιγμη που δε μειωνεις αυτα που γραφω εγω αν και παραδεχομαι οτι τα γραφομενα σου με ενοχλουσαν παλαιοτερα. Τοσον καιρο στο φορουμ το εχω φιλοσοφησει, ο καθενας εδω μεσα οτι σπερνει θεριζει...ο νοων νοειτο .φανταζομαι αυριο ο φαντομας θα με κατηγορει οτι μετετρεψα το τοπικ σε πορνοταινια, μην βιαστεις φαντομα, αυριο θα περιγραψω και τι εγινε στο hell club. υπομονη λοιπον.
Περιμενω με αγωνια να ακουσω για το Hell
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κώστα ντροπή σου !!! Μας πρόδωσες. Από έγγυρες πληγές πληροφορήθηκα ότι το gfe σου ήταν ΨΗΛΟ (πάνω από 1,48). Απαιτούμε εξηγήσεις.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
και για το ενα, το μοναδικο, το "original isaan experience" προτεινεται ενα ξεγυρισμενο και βρωμερο som tam καλλυμμενο με τσιλις συνοδεια με τι αλλο, μπυρα isaan...το τελευταιο κατασκευασμα της Singha! Για αυτους που δεν εχουν λεφτα να αγορασουν αλλη μπυρα!
Συνημμένα
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα σε όλους και ιδιαιτέρα στους φίλους .....
τι να σας πω απο νεα....κάθε μέρα και καλύτερα (πολύ καλύτερα)
δηλαδή τι να πούμε ώστε να εξηγησουμε πως περναμε
παραδείγματος χάριν περνάω 10 φορς καλύτερα απο όταν ήταν εδώ ο atas (και σκεφτείτε οτι περάσαμε μαζί πάρα πολύ καλά)
δε θέλω να γράψω και πολλά γιατί θα προκαλέσω το μίσος σας.
με ρωτάτε πότε θα γυρίσω...ξεχάστε το ;)
τι να σας πω απο νεα....κάθε μέρα και καλύτερα (πολύ καλύτερα)
δηλαδή τι να πούμε ώστε να εξηγησουμε πως περναμε
παραδείγματος χάριν περνάω 10 φορς καλύτερα απο όταν ήταν εδώ ο atas (και σκεφτείτε οτι περάσαμε μαζί πάρα πολύ καλά)
δε θέλω να γράψω και πολλά γιατί θα προκαλέσω το μίσος σας.
με ρωτάτε πότε θα γυρίσω...ξεχάστε το ;)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
οσο το θυμαμαι αυτο το σομ ταμ ακομα απορω πως το τρωνε,ειναι τρελλο να τρωνε κατι τετοιο,ειναι απιστευτα βρωμερο.
μαζι με τη βρωμερη σαλτσα του.
αλλα και οτι πουλανε στα αυτοσχεδια εστιατορια ειναι πολυ παραξενα και πρωτοτυπα,η δικια μου αν και ετρωγε του σκασμου οτι ετρωγα και γω δεν εχανε ευκαιρια να τσιμπολογαει και απο τα υπαιθρια εστιατορια, και γω δεν εχανα ευκαιρια να καθομαι διπλα της και να παρατηρω αυτη και ολους οσους τρωγανε τριγυρω να τρωνε τα κοτοποδαρα τους γρυλους τα χοσταρικα και ολα τα παραξενα,αυτοσχεδια τραπεζια πλαστικα σκαμπω,περιεργες σκονες νουντλς πλαστικα πιατα που πλενοντουσαν πιο διπλα,μυρωδιες, ο χειρισμος κουταλιου πηρουνιου, στο δεξι το κουταλι να κανει οτι κανει σε μας το μαχαιρι, με κουταλι κοβουν τρωνε ανακατευουν,αλλα αυτες οι μυρωδιες ειναι το κατι αλλο.
εγω οπως σε καθε ταξιδι υπεφερα σε θεματα διατροφης γιατι δεν τρωω τιποτα απο αυτα,μονο καμια σουπα "οχι τομ γιαμ" με θαλασινα ρυζι γαριδες καβουρια ψαρια, πιτσα συχνα και κανα φιλετο οπου το εβρισκα.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ποιος μπορει να εξηγησει τι σημαινουν αυτες οι συντομογραφιες οπως gfe,cg,κτλ?