Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
το πουκετ παντως γενικοτερα δεν ειναι μερος που βολευει ετσι κι αλλιως ! καλη φαση ειναι καποιος αρχαριος με καποια ανεση στο μπατζετ ξεκινησει απο εκει ! αλλα υπαρχουν αλλα μερη τα οποια ειναι σουπερ ! συν οτι το πουκετ εχει παντα και την επιβαρυνση ενος επιπλεον αεροπορικου εισητηριου ! και χρειαζεσε σχεδον διπλασιο μπατζετ για να κινηθεις εκει !

επισης οταν επισκεφτεσε μια τετοια χωρα (αναλογως και τα γουστα του καθενος) καλο θα ηταν να βρισκεις παντα στανταρακια και απο εκει και περα κανονιζεις πηγαινεις σε ποιο ησυχο μερος και να αραζεις και να κανεις τις διακοπες σου!

το να εχεις στοχο να βγεις καθε βραδυ στα μπαρ και στη ντισκο να βρεις την επομενη εχει την φαση του αλλα χανεις σε αλλες δραστηριοτητες που θα μπορουσες να κανεις !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
θυμαμαι αρκετες παρεες ελληνων που πηγαιναν και καθε βραδυ χαλαγαν ενα καρο λεφτα στις ντισκο , γινοντουσαν ψιλο λιαρδα περναν και μια γυναικα καναν κανα πηδημα , συνηθως τις διωχναν μετα για να κοιμηθουν με την ησυχια τους και να μην τους ξυπναει το πρωι, ξυπναγαν αργα το μεσημερι καφεδακι φαγακι κανα μασαζακι που και που και μετα παλι το βραδυ ξεκιναγαν για τα μπαρ και τις ντισκο !

χαλαγαν τα τριπλα λογω οτι χαλαγαν πολλα λεφτα σε ποτα ! χωρις να υπαρχει λογος ! βεβαια ετσι την βρισκαν και εμας μας περισσευει αλλα κατι τετοιο στην τελικη το κανεις και εδω . δεν χρειαζετε πας μεχρι εκει για να περασεις ετσι !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
θα μου πειτε δεν ειναι το ιδιο να το κανεις εδω αυτο με εκει , ναι αλλα αν θελεις κινηθεις ετσι δεν εχει και μεγαλες διαφορες!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μονο τα ευρωπαικα γευματα που καναν που ειναι 5πλασια σε κοστος απο τοπικη κουζινα , τα λεφτα που χαλουσαν σε ποτα και σε κερασματα συν ολα τα υπολοιπα εξοδα ειναι σχεδον ιδια λεφτα με αυτα που θα χαλουσαν εδω για να περασουν ετσι !

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Παιδιά μια ερώτηση ακόμα, απο το ξενοδοχείο που έκλεισα ρώτησα αν εχει μεταφορά απο το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο στην πατονγκ κ μ απαντησαν οτι το χρεώνουν 1000bht και για τους 2. Ειναι λογική η τιμη;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Παιδιά μια ερώτηση ακόμα, απο το ξενοδοχείο που έκλεισα ρώτησα αν εχει μεταφορά απο το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο στην πατονγκ κ μ απαντησαν οτι το χρεώνουν 1000bht και για τους 2. Ειναι λογική η τιμη;
Κοίτα για μίνι μπας, πολύ πιο οικονομικό και σε πάει και στο ξενοδοχειο.

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
καλα κανουν και κοβουν κωλους.
κανονικα θελει ισοβια σε οποιον οδηγει πιωμενος :takethis: :S :S :S
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Μόνο μαλάκας (ευγενικά μιλώντας) μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος που κάνει 5,000 μίλια, ξοδεύει τόσα χρήματα και ρισκάρει σε ξένη χώρα με αγνώστους δρόμους (και με ανάποδη κατεύθυνση δρόμων) οδηγώντας πιωμένος ή/και δίχως κράνος. Το να  βρεθεί σε κελί είναι το ευχάριστο σενάριο κατ' εμέ.

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Μη κλείσεις, διότι άμα καθυστερήσει η πτήση δεν θα σε περιμένουν (λογικά πάνω από μισάωρο) και υποθέτω ότι θα έχεις ήδη χρεωθεί.
Αν προτίθεσαι να δώσεις τόσα χρήματα, σαφώς καλύτερα είναι να πάρεις ταξί με 800 μπατ (φιξ τιμή για Πατονγκ). Τα μίνι μπας που αναφέρει ο συναγωνιστής Κωλόγερος είναι μεν τα οικονομικότερα (κάπου 180-200 μπατ, αλλά Χ2 αφού είστε 2), αλλά δεν τα συνιστώ, καθώς ξοδεύεις περίπου 2-2,5 ώρες (αναμονή μέσα στο μίνι μπας μέχρι να γεμίσει και εάν η επόενη πτήση είναι σε κανά μισάωρο καλά κρασιά, μετά σε πάνε σε τουριστικό γραφείο όπου σε αφήνουν και ρωτούν τα ξενοδοχεία σας και μετά ξεκινά το τουρ στα ξενοδοχεία, ενώ είσαι σαν σαρδέλα καθόλη την διαδρομή).
Για 2 άτομα, με 400 μπατ παραπάνω, φθάνεις άνετα, γρήγορα και απρόσκοπτα με ταξί.

• Like
Αντιδράσεις: rokos

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Μη κλείσεις, διότι άμα καθυστερήσει η πτήση δεν θα σε περιμένουν (λογικά πάνω από μισάωρο) και υποθέτω ότι θα έχεις ήδη χρεωθεί.
Αν προτίθεσαι να δώσεις τόσα χρήματα, σαφώς καλύτερα είναι να πάρεις ταξί με 800 μπατ (φιξ τιμή για Πατονγκ). Τα μίνι μπας που αναφέρει ο συναγωνιστής Κωλόγερος είναι μεν τα οικονομικότερα (κάπου 180-200 μπατ, αλλά Χ2 αφού είστε 2), αλλά δεν τα συνιστώ, καθώς ξοδεύεις περίπου 2-2,5 ώρες (αναμονή μέσα στο μίνι μπας μέχρι να γεμίσει και εάν η επόενη πτήση είναι σε κανά μισάωρο καλά κρασιά, μετά σε πάνε σε τουριστικό γραφείο όπου σε αφήνουν και ρωτούν τα ξενοδοχεία σας και μετά ξεκινά το τουρ στα ξενοδοχεία, ενώ είσαι σαν σαρδέλα καθόλη την διαδρομή).
Για 2 άτομα, με 400 μπατ παραπάνω, φθάνεις άνετα, γρήγορα και απρόσκοπτα με ταξί.

ναι σωστα ταξακι ! αλλωστε ειναι κανα 40λεπτο οδηγηση μεχρι την πατονγκ!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Μόλις βγεις από την αίθουσα με τις βαλίτσες υπάρχουν ακριβώς απέναντι δύο παγκοι για ταξί και βανάκι, με τιμες Φλεβάρη 800 το ταξί και 150 το βανάκι. Διαλέγεις και παιρνεις.
Μπορείς να μας πεις ποιο hotel εκλεισες και πόσο?

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Μόλις βγεις από την αίθουσα με τις βαλίτσες υπάρχουν ακριβώς απέναντι δύο παγκοι για ταξί και βανάκι, με τιμες Φλεβάρη 800 το ταξί και 150 το βανάκι. Διαλέγεις και παιρνεις.
Μπορείς να μας πεις ποιο hotel εκλεισες και πόσο?

Love you sort time...εχεις pm. 800 baht τιμη κατ ατομο ειναι 'η συνολο το ταξι 800???

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Love you sort time...εχεις pm. 800 baht τιμη κατ ατομο ειναι 'η συνολο το ταξι 800???

Αγαπητέ φίλε το ταξί 800 μπατ είναι για όσα άτομα χωράει.
Για το ξενοδοχείο που έστειλες είσαι σίγουρος ότι είναι guest friendly?
Γιατί νομίζω ότι την πάτησες.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Αγαπητέ φίλε το ταξί 800 μπατ είναι για όσα άτομα χωράει.
Για το ξενοδοχείο που έστειλες είσαι σίγουρος ότι είναι guest friendly?
Γιατί νομίζω ότι την πάτησες.

εχω μιλησει με τον manager του ξενοδοχειου απο τον νοεμβριο ακομα αδερφε και μ ειπε οτι ειναι guest friendly. Αν μου κανει γυρισμα εχω τα mail αποθηκευμενα
Dear Sir, Greeting from Addplus Hotel & Spa! Guest friendly no extra charge

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
και για να το κανω πιο σαφες τον ξαναρωτησα λεγοντας του οτι τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα
we are looking for hotels with no extra charges for girl company so your hotel if I understood has no extra charges for girl company. Is that right? I ask you again because my english is not too good. Thank you again
και η απαντηση του ηταν...yes, that is correct

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
παρμενιων πρωτο ταξιδακι ολο και καπου θα πιαστεις "θυμα" , αλλα μην κολλας σε αυτο ολοι το εχουμε περασει !

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.212
Πόντοι
2.646
Το χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια.Ηταν 600 μέχρι και φέτος,απ ότι είδα πήγε 650.Αξιόπιστο,ακόμα και φέτος που έπεσα στην μαλάκια των ινδοπακιστων  και έφτασα μια μέρα μετά,είχα άψογη επικοινωνία μαζί τους με what's app.Καθε φορά στο πήγαινε με βάζουν 2 άτομα σε μίνι βαν,μόνα μας, στην επιστροφή με ταξι κανονικό που πάντα έρχεται κανένα 20 λεπτό νωρίτερα στο ξενοδοχείο.Αν είστε 2 , πάρε χωρίς δεύτερη σκέψη ταξι, με το μίνι βαν βάλε το λιγότερο  μιάμιση ώρα για να φτάσεις .

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
παρμενιων πρωτο ταξιδακι ολο και καπου θα πιαστεις "θυμα" , αλλα μην κολλας σε αυτο ολοι το εχουμε περασει !

σιγουρα ολο κ καπου θα την πατησουμε....αλλα ειμαι διαβασμενος αρκετα και πιστευω σε οσο το δυνατον λιγοτερες παγιδες :P

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
εσυ υπολογισε ενα μπατζετ τουλαχιστον στο 100αρικο την μερα για να την βγαλεις επι ποσες μερες εχεις κανονισει και τα υπολοιπα σιγα σιγα θα τα βρεις !

μην περιμενεις να την βγαλεις οικονομικα απο το πρωτο ταξιδι ... βεβαια αν σου φαινετε κατι παραξενο απλα μπες στο φορουμ και ρωτας, ολο και καποιος θα σε κατατοπισει !

εγω οταν εκανα το πρωτο μου ταξιδι δεν υπηρχαν ουτε φορουμ , ουτε αρθρα να ενημερωθω !

ειχα ξεκινησει το πρωτο μου ταξιδι μια ιστορια απλα που μου ειχαν διηγηθει και με ελπιδα το αγνωστο !
και σε αυτο υπηρχε πολυ μεγαλη μαγεια για το καθε τι που ανακαλυπτα !

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
εχω μιλησει με τον manager του ξενοδοχειου απο τον νοεμβριο ακομα αδερφε και μ ειπε οτι ειναι guest friendly. Αν μου κανει γυρισμα εχω τα mail αποθηκευμενα
Dear Sir, Greeting from Addplus Hotel & Spa! Guest friendly no extra charge

H τιμή των ξενοδοχείων την low season λόγω της τεράστιας προσφοράς πέφτουν τόσο χαμηλά που σιγουρα δεν βγαίνουν. Σκαρφίζονται λοιπόν διάφορες μαλακίες για να τσιμπίσουν κάτι παραπάνω από τους πελάτες. Το πιό ευκολο είναι το guest friendly που μπορεί να διαφέρει από high σε low season ακόμα και από πελάτη σε πελάτη την ίδια μέρα. Ότι αρπάξουν....
Αν μπεις στο tripadvisor για το ξενοδοχείο που διάλεξες στο Questions and Answers θα δεις αναφορά πελάτη ότι τον χρεώσαν 1000 μπατ για κάθε γκόμενα που έφερνε.
Το ότι σου απάντησαν θετικά είναι καλό για αυτό κράτα και τα mail να τους τα δείξεις. Αλλά και πάλι σίγουρος δεν μπορείς να είσαι γιατί μπορεί να σου πουνε ότι από τον Νοέμβριο έχει περάσει καιρός και έχουν αλλάξει hotel policy .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom