kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
Ειναι αυτό που λένε:
"Μ' αγαπάς η τσάμπα πίνω ??"
Ειναι αυτό που λένε:
"Μ' αγαπάς η τσάμπα πίνω ??"
Κοίτα για μίνι μπας, πολύ πιο οικονομικό και σε πάει και στο ξενοδοχειο.Παιδιά μια ερώτηση ακόμα, απο το ξενοδοχείο που έκλεισα ρώτησα αν εχει μεταφορά απο το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο στην πατονγκ κ μ απαντησαν οτι το χρεώνουν 1000bht και για τους 2. Ειναι λογική η τιμη;
Συμφωνώ και επαυξάνω.καλα κανουν και κοβουν κωλους.
κανονικα θελει ισοβια σε οποιον οδηγει πιωμενος :S :S :S
Μη κλείσεις, διότι άμα καθυστερήσει η πτήση δεν θα σε περιμένουν (λογικά πάνω από μισάωρο) και υποθέτω ότι θα έχεις ήδη χρεωθεί.Παιδιά μια ερώτηση ακόμα, απο το ξενοδοχείο που έκλεισα ρώτησα αν εχει μεταφορά απο το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο στην πατονγκ κ μ απαντησαν οτι το χρεώνουν 1000bht και για τους 2. Ειναι λογική η τιμη;
Μη κλείσεις, διότι άμα καθυστερήσει η πτήση δεν θα σε περιμένουν (λογικά πάνω από μισάωρο) και υποθέτω ότι θα έχεις ήδη χρεωθεί.
Αν προτίθεσαι να δώσεις τόσα χρήματα, σαφώς καλύτερα είναι να πάρεις ταξί με 800 μπατ (φιξ τιμή για Πατονγκ). Τα μίνι μπας που αναφέρει ο συναγωνιστής Κωλόγερος είναι μεν τα οικονομικότερα (κάπου 180-200 μπατ, αλλά Χ2 αφού είστε 2), αλλά δεν τα συνιστώ, καθώς ξοδεύεις περίπου 2-2,5 ώρες (αναμονή μέσα στο μίνι μπας μέχρι να γεμίσει και εάν η επόενη πτήση είναι σε κανά μισάωρο καλά κρασιά, μετά σε πάνε σε τουριστικό γραφείο όπου σε αφήνουν και ρωτούν τα ξενοδοχεία σας και μετά ξεκινά το τουρ στα ξενοδοχεία, ενώ είσαι σαν σαρδέλα καθόλη την διαδρομή).
Για 2 άτομα, με 400 μπατ παραπάνω, φθάνεις άνετα, γρήγορα και απρόσκοπτα με ταξί.
Παιδιά μια ερώτηση ακόμα, απο το ξενοδοχείο που έκλεισα ρώτησα αν εχει μεταφορά απο το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο στην πατονγκ κ μ απαντησαν οτι το χρεώνουν 1000bht και για τους 2. Ειναι λογική η τιμη;
Μόλις βγεις από την αίθουσα με τις βαλίτσες υπάρχουν ακριβώς απέναντι δύο παγκοι για ταξί και βανάκι, με τιμες Φλεβάρη 800 το ταξί και 150 το βανάκι. Διαλέγεις και παιρνεις.
Μπορείς να μας πεις ποιο hotel εκλεισες και πόσο?
Love you sort time...εχεις pm. 800 baht τιμη κατ ατομο ειναι 'η συνολο το ταξι 800???
Αγαπητέ φίλε το ταξί 800 μπατ είναι για όσα άτομα χωράει.
Για το ξενοδοχείο που έστειλες είσαι σίγουρος ότι είναι guest friendly?
Γιατί νομίζω ότι την πάτησες.
παρμενιων πρωτο ταξιδακι ολο και καπου θα πιαστεις "θυμα" , αλλα μην κολλας σε αυτο ολοι το εχουμε περασει !
εχω μιλησει με τον manager του ξενοδοχειου απο τον νοεμβριο ακομα αδερφε και μ ειπε οτι ειναι guest friendly. Αν μου κανει γυρισμα εχω τα mail αποθηκευμενα
Dear Sir, Greeting from Addplus Hotel & Spa! Guest friendly no extra charge