κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.785
- Πόντοι
- 19.795
Γεια σου ρε Κριτηκαρε. Ελπίζω να μην σε τύλιξε καμμιά Ταυλανδεζα στο Πουκετ και δεν σε άφησε να ανέβεις στην πρωτεύουσα.Στο Πουκετ Ελληνες θα βρεις στο πολυκαταστημα στον εξωτερικο χωρο κατω απο το μεγαλο σκεπαστρο.Μην νομιζεις οτι θα τρεξουν να σε αγκαλιασουν οταν σε δουν, παροτι θα σε καταλαβουν οτι εισαι Ελλην.Τους εισαι αδιαφορος.Τωρα αν εσυ θα νιωσεις μοναξια και θες να πιασεις κουβεντα μαζι τους για να περασει λιγο η ωρα σου οκ, μπορει να βρεις και κανα καλο παρεακι.Εγω παντα Πουκετ μονος γυρναγα με τις "φιλες" μου τις Ταυλανδες και περναγα τελεια.Αν νοικιασεις μηχανακι σου συνιστω απεριοριστη προσοχη μιας και σε καθε βολτα σου θα συναντας τροχαια ατυχηματα!Οσο εχεις στο μυαλο σου οτι θα εισαι προσεκτικος, σου συνιστω αλλο και αλλο τοσο!
Υ.Γ. Προς τον αξιοτιμο φιλο και φοβερο στην παρεα Κωλογερο, που μονο στο φορουμ εδω θα μπορουσα να τον πω ετσι, ηθελα να τα λεγαμε φετος αλλα δεν τα καταφεραμε.Δεν πηγα καθολου Μπαγκοκ.Ελπιζω να εισαι καλα και στειλε κανα μυνημα να τα πουμε!
Δεν έχω ακούσει και εγώ τα καλύτερα για τους μόνιμους της Ταϊλάνδης, αλλά τρια-τεσσερα παιδιά που γνώρισα, στην Μπανγκόκ, τον Φαντομα και τον Δημητράκη που έγραφαν παλιότερα στο φορουμ, καθώς και τον Μανο τον Χαρντ, που τον πήραμε στον λαιμό μας και τον κάναμε Ταυλανδο και ένα άλλο παιδί που έχει Ελληνική ταβέρνα από τις καλύτερες, βάσει των κριτικών του tripdvaisor, στο Κο-τσανγκ, ήταν όλοι καλοπροαιρετα παιδιά. Για κάποιους άλλους, στην Πατάγια και στο Πουκετ, δεν είχαν ακουστεί και τα καλύτερα.
Θα έλεγα του φίλου να πάει πρώτα εκεί και άμα μετά από 2-3 ημέρες, αισθανθεί την ανάγκη, ας επικοινωνήσει μέσω αυτού του θρεντ, με άλλα παιδιά.