Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αγαπητε Μαιντριντερ,
Ο τροπος αλιευσης της Φριλανσερ ποιος ειναι? Η μαλλον καλητερα ο Τοπος αλιευσης?
Εννοω οτι στην συγκεκριμενη χωρα, προτιμας καποιους κλειστους χωρους πχ μπαρ η ξενοδοχεια Η απο το δρομο η γνωστες πιατσες?
Γενικα, δωσε μας ενα τεχνικο στιγμα!

Λίγο πολύ πρόλαβαν και σου απάντησαν οι ''πρoλαλήσαντες'' !!

Με λίγα λόγια ''Sky is the limit'' !!

Απο συγκεκριμένους δρόμους, απο συγκεκριμένα sites πχ tinder plus, απο bars η discos όπου βρίσκονται ως πελάτισες και όχι ως εργαζόμενες.

Οπως σου γράφει ο φίλος κωλόγερος, ''Αν δεν τις βρεις εσύ θα σε βρούν αυτές''.

Οσο και αν σου φαίνεται παράξενο το αν σε γουστάρουν παίζει μεγάλο ρόλο στις ημιεπαγελματίες που έγραψε και ο κωλόγερος πριν. Ακόμα και η τιμή που θα σου πει έχει να κάνει με το αν σε γουστάρει η όχι, και αυτό δείχνει ότι δεν είναι όλες ''στυγνές επαγγελματίες''.

Οι πιο μυημένοι στη χώρα δεν πάνε καν με επαγγελματίες !!
Τις τελευταίες 4 φορές που πήγα δεν χρησιμοποίησα επαγγελματίες.

Διάβασε λίγο εδώ

όπου περιγράφω μια φάση που κυνήγησα και μου κάθησε στο άσχετο !!

Εννοώ χωρίς προετοιμασία απο  internet sites.

αν έχεις υπομονή να διαβάσεις ένα μέρος του παραπάνω thread περιγράφω αναλυτικά αυτό που ρωτάς.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
δεχομαι το συνολικο πακετο που δινει η ταυλανδη σε τουριστα αλλα ρε παιδια καμια συγκριση ερωτισμου με λατιικη αμερικη

στην  :grin: απλως θα περασεις καλα ενω σε αντιθεση με τις λατινες θα εχεις παθος αλλα και καλυτερη αμεσοτερη επικοινωνια  αν ξερεις ισπανικα

Οταν στα πρωτοέλεγα όμως είχες αμφιβολίες !!! :grin: :grin:

Εντελώς άλλη φάση εκεί φίλε !! Η οποία τώρα τελευταία αλλάζει προς το χειρότερο.

Η Καρταχένα, το Μαρακαίμπο, το Ρεσίφε,  τη δεκαετία του 90 ήταν απλά παράδεισοι !! Δεν υπάρχει σήμερα ανάλογό τους !!

Και δεν αναφέρομαι μόνο στις γυναίκες οι οποίες αν δεν σε έβγαζαν ΠΕ τους έπεφτε η αυτοπεποίθηση !! :grin: :grin:

Ηταν οι τιμές, το γενικότερο τουριστικό κλίμα, το κέφι, οι άλλες δραστηριότητες, τα πάντα όλα !!

Μην συγκρίνεις όμως διαφορετικά πράγματα.

Οι λατίνες εστιάζουν στο παθιασμένο σεξ και μόνο. αντε και στην επιφανειακή χαρά της ζωής.

Οι ποιοτικές ασιάτισες ως πιο φιλοσοφημένες κατανοούν ότι το 70% της θηλυκότητάς τους έγκειται στην τόνωση και ενίσχυση της αρενωπότητας και της αυτοπεποίθησης του άντρα που έχουν δίπλα τους.

Οι γκέισες είναι ασιατική ''εφευρεση'', με μόνο ευθύ ανάλογο τις αρχαίες δικές μας εταίρες. Και όταν δυο τόσο διαφοροποιημένοι χρονικά και γεωγραφικοί πολιτισμοί χρησιμοποιούν το ίδιο περίπου μοτίβο όσον αφορά τον ορισμό της ιδανικής γυναίκας τότε σίγουρα υπάρχει κάποια βαθύτερη διαχρονική ψυχολογική βάση.

Κάποιοι είχαν τη περιέργεια, και τελικά τη χαρά να τη δοκιμάσουν !!!  :grin: :grin: :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.109
Πόντοι
22.266

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
καμακια παιζουν σωστα μιλατε !

μπορεις ανετα να βρεις μια κοπελα πατε για κανα ποτακι και να βρισκεστε μετα την δουλεια της καθημερινα!

αλλα απο την αλλη αν πας για λιγες μερες δεν υπαρχει λογος ... καλυτερα να βρισκεις αυτες που ειναι απευθειας του ψητου με το αντιστοιχο αντιτιμο !

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Αρχικά καλησπέρα σας.

Θα ήθελα (αν δεν σας κουράζω) μερικές πληροφορίες σχετικά με την Ταϊλάνδη την οποία φαίνεται να γνωρίζετε πολύ καλά και αν συνεχίσω να διαβάζω τα ποστ στο σχετικό τόπικ θα μου γίνει εμμονή ...

Αν κάποιος σας έλεγε θα πάρω για μια εβδομάδα μια κοπέλα από το παρακάτω γραφείο

π.χ.
και θα τη χρησιμοποιήσω και σαν οδηγό για το ταξίδι (αξιοθέατα, νύχτα τσάρκα κ.τ.λ.) τι θα του λέγατε;

Το ζήτημα είναι το εξής:Οδηγός και γκόμενα σε ένα.

Είναι τα γραφεία αυτά αξιόπιστα για μεγάλα ραντεβού ;
Τα κορίτσια έχουν ανάλογες ικανότητες ;
Έχετε κάποια πρόταση γραφείου εσείς ;

Καλησπερα και από μένα.
Αγαπητέ φίλε Littlejohn για να μπορέσουμε να σε σε βοηθήσουμε καλύτερα θα μπορούσες να μας πληροφορήσεις ποιό είναι το ημερήσιο μπάτζετ σου;

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Καλησπερα και από μένα.
Αγαπητέ φίλε Littlejohn για να μπορέσουμε να σε σε βοηθήσουμε καλύτερα θα μπορούσες να μας πληροφορήσεις ποιό είναι το ημερήσιο μπάτζετ σου;

ναι σωστα πως δεν το σκεφτηκα να ρωτησω !

για πες λιτλτζον τι μπατζετ υπολογιζεις καθε μερα ?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Τον αλλο μήνα εχω κανονισει 10ημερο πουκετ. Τα χρήματα που θα παρω μαζι πορτοφολι ολα ή υπαρχει καποια αλλη λυση; καποιος γνώστης αν εχει την καλοσύνη να απαντήσει

Αυτό που δουλεύει καλύτερα για μένα είναι τα 2/3 των χρηματων μετρητα κλειδωμένα στο safety box του δωματιου και το 1/3 σε κάρτα μετρητών.Την κάρτα την χρησιμοποιείς μετά την μέση του ταξιδιού. Τσεπούλα μόνο τα λεφτά της ημέρας πλέον μερικά επιπλέον για περίπτωση που πετύχεις κάτι εξαιρετικό. Εννοείται πότε αλλαγή χρημάτων στο αεροδρόμιο εκτός των αναγκαίων.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
γνωριζει καποιος αν υπαρχουν στην πατονγκ μαγαζια που τα εχουν ελληνες εκει?κ αν ναι μηπως γνωριζουμε που βρισκονται?

Κατα καιρούς υπάρχουν μαγαζία που ανοίγουν και κλείνουν. Τους μόνιμους Έλληνες εκεί δυστυχώς δεν θα τους έλεγες και τον ανθό της Ελληνικής κοινωνίας. Κατά την γνώμη μου μακριά....

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Κατα καιρούς υπάρχουν μαγαζία που ανοίγουν και κλείνουν. Τους μόνιμους Έλληνες εκεί δυστυχώς δεν θα τους έλεγες και τον ανθό της Ελληνικής κοινωνίας. Κατά την γνώμη μου μακριά....
θελουμε ΙΣΤΟΡΙΑ...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Αυτό που δουλεύει καλύτερα για μένα είναι τα 2/3 των χρηματων μετρητα κλειδωμένα στο safety box του δωματιου και το 1/3 σε κάρτα μετρητών.Την κάρτα την χρησιμοποιείς μετά την μέση του ταξιδιού. Τσεπούλα μόνο τα λεφτά της ημέρας πλέον μερικά επιπλέον για περίπτωση που πετύχεις κάτι εξαιρετικό. Εννοείται πότε αλλαγή χρημάτων στο αεροδρόμιο εκτός των αναγκαίων.

ευχαριστω πολυ ρε μαν. καρτα μετρητων εννοεις την εκαστοτε καρτα που εχουμε εδω Ελλαδα 'η ανοιγεις λογαριασμο εκει? ρωταω γιατι λογω προμηθειας δεν συμφερει αναληψεις

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.785
Πόντοι
19.795
ευχαριστω πολυ ρε μαν. καρτα μετρητων εννοεις την εκαστοτε καρτα που εχουμε εδω Ελλαδα 'η ανοιγεις λογαριασμο εκει? ρωταω γιατι λογω προμηθειας δεν συμφερει αναληψεις
Λογαριασμό, για να ανοίξεις εκεί είναι αρκετά περίπλοκο. Εγώ θα έλεγα, τώρα που δεν υπάρχουν Κάπιταλ κοντρόλ, μετρητά μαζί σου και τα αφήνεις στο σειφ του ξενοδοχείου, και μια χρεωστικη-πιστω τικη κάρτα καβατζα, αχρειαστή ναναι, για κάθε στραβή που θα σου τύχει.
Και οι άνω των 50 ετών, καλό είναι να κανουν ταξιδιωτική ασφάλιση.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Λογαριασμό, για να ανοίξεις εκεί είναι αρκετά περίπλοκο. Εγώ θα έλεγα, τώρα που δεν υπάρχουν Κάπιταλ κοντρόλ, μετρητά μαζί σου και τα αφήνεις στο σειφ του ξενοδοχείου, και μια χρεωστικη-πιστω τικη κάρτα καβατζα, αχρειαστή ναναι, για κάθε στραβή που θα σου τύχει.
Και οι άνω των 50 ετών, 
Και οι άνω των 50 ετών, καλό είναι να κανουν ταξιδιωτική ασφάλιση.

Αυτό ακριβώς έχω στο μυαλό μου να κανω. Ταξιδιωτικη ασφάλεια που ρώτησα κοστίζει 50 ευρώ για 10μέρες σύμφωνα με το μπάτζετ του ταξιδιού

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.754
Πόντοι
3.656

Μας χρωστάς τη συνέχεια του Αχιλλέα. Γιατί μας αφήνεις να περιμένουμε τόσο πολύ;

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Στο Πουκετ Ελληνες θα βρεις στο πολυκαταστημα στον εξωτερικο χωρο κατω απο το μεγαλο σκεπαστρο.Μην νομιζεις οτι θα τρεξουν να σε αγκαλιασουν οταν σε δουν, παροτι θα σε καταλαβουν οτι εισαι Ελλην.Τους εισαι αδιαφορος.Τωρα αν εσυ θα νιωσεις μοναξια και θες να πιασεις κουβεντα μαζι τους για να περασει λιγο η ωρα σου οκ, μπορει να βρεις και κανα καλο παρεακι.Εγω παντα Πουκετ μονος γυρναγα με τις "φιλες" μου τις Ταυλανδες και περναγα τελεια.Αν νοικιασεις μηχανακι σου συνιστω απεριοριστη προσοχη μιας και σε καθε βολτα σου θα συναντας τροχαια ατυχηματα!Οσο εχεις στο μυαλο σου οτι θα εισαι προσεκτικος, σου συνιστω αλλο και αλλο τοσο!

Υ.Γ. Προς τον αξιοτιμο φιλο και φοβερο στην παρεα Κωλογερο, που μονο στο φορουμ εδω θα μπορουσα να τον πω  ετσι, ηθελα να τα λεγαμε φετος αλλα δεν τα καταφεραμε.Δεν πηγα καθολου Μπαγκοκ.Ελπιζω να εισαι καλα και στειλε κανα μυνημα να τα πουμε!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Στο Πουκετ Ελληνες θα βρεις στο πολυκαταστημα στον εξωτερικο χωρο κατω απο το μεγαλο σκεπαστρο.Μην νομιζεις οτι θα τρεξουν να σε αγκαλιασουν οταν σε δουν, παροτι θα σε καταλαβουν οτι εισαι Ελλην.Τους εισαι αδιαφορος.Τωρα αν εσυ θα νιωσεις μοναξια και θες να πιασεις κουβεντα μαζι τους για να περασει λιγο η ωρα σου οκ, μπορει να βρεις και κανα καλο παρεακι.Εγω παντα Πουκετ μονος γυρναγα με τις "φιλες" μου τις Ταυλανδες και περναγα τελεια.Αν νοικιασεις μηχανακι σου συνιστω απεριοριστη προσοχη μιας και σε καθε βολτα σου θα συναντας τροχαια ατυχηματα!Οσο εχεις στο μυαλο σου οτι θα εισαι προσεκτικος, σου συνιστω αλλο και αλλο τοσο!

Υ.Γ. Προς τον αξιοτιμο φιλο και φοβερο στην παρεα Κωλογερο, που μονο στο φορουμ εδω θα μπορουσα να τον πω  ετσι, ηθελα να τα λεγαμε φετος αλλα δεν τα καταφεραμε.Δεν πηγα καθολου Μπαγκοκ.Ελπιζω να εισαι καλα και στειλε κανα μυνημα να τα πουμε!

γενικοτερα να τους αποφευγετε τους ελληνες εκει κατω σε οποια πολη και να ειστε !

να ακουτε ελληνικα και καντε τον κινεζο και δεν θα χασετε ! χαχαχαχα

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μονο σε καμια μεγαλη παρεα και αυτο περιορισμενα κανα καφε και μεχρι εκει !
περαιτερω αναλυση ... δεν χρειαζετε!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
αμα δεν με πιστευετε απλα δοκιμαστε να κανετε καμια παρεα εκει και μετα ελατε και πειτε μου εντυπωσεις ! χαχαχαχα!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
γενικοτερα να μην αναζητατε το ελληνικο στοιχειο σε εναν ξενο τοπο ! ποσο μαλλον οταν πατε για περιορισμενο χρονικο διαστημα κανωντας τις διακοπες σας !

απολαυστε την τοπικη κουζινα , καντε βολτες στη φυση , πηγαινετε στα σπα (μασαζ, περιποιησεις και σχετικα) , παραλιες (αν πατε καλη εποχη χωρις τις βροχες) και επιλεξτε μια κοπελα εκει να την εχετε μαζι ή την μιση μερα ή ολοκληρη που θα σας γεμισει στο ολο υπολοιπο κομματι !

με λιγα λογια ζηστε την εμπειρια !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μπορειτε για παραδειγμα κανονισετε με ελληνες που και εκεινοι ειναι διακοπες για παραδειγμα βγειτε μαζι στη ντισκο ή να ξεκινησετε καποια περιηγηση παρεα ή απλα ενα καφεδακι το πρωι.

αυτοι που ειναι μονιμοι ή μενουν πολλους μηνες κατα κυριο λογο ειναι κοσμος που δεν θα ταιριαξουν οι ρυθμοι τους με τους δικους σας !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom