parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 340
- Πόντοι
- 21
για παραπανω απο ενα 6μηνο πλακα πλακα εχω διαβασει κ εχω δει τοσο υλικο που τοσο πολυ αν ειχα δωσει βαση στις πανελληνιες θα ειχα βγει γιατρος
H τιμή των ξενοδοχείων την low season λόγω της τεράστιας προσφοράς πέφτουν τόσο χαμηλά που σιγουρα δεν βγαίνουν. Σκαρφίζονται λοιπόν διάφορες μαλακίες για να τσιμπίσουν κάτι παραπάνω από τους πελάτες. Το πιό ευκολο είναι το guest friendly που μπορεί να διαφέρει από high σε low season ακόμα και από πελάτη σε πελάτη την ίδια μέρα. Ότι αρπάξουν....
Αν μπεις στο tripadvisor για το ξενοδοχείο που διάλεξες στο Questions and Answers θα δεις αναφορά πελάτη ότι τον χρεώσαν 1000 μπατ για κάθε γκόμενα που έφερνε.
Το ότι σου απάντησαν θετικά είναι καλό για αυτό κράτα και τα mail να τους τα δείξεις. Αλλά και πάλι σίγουρος δεν μπορείς να είσαι γιατί μπορεί να σου πουνε ότι από τον Νοέμβριο έχει περάσει καιρός και έχουν αλλάξει hotel policy .......
12 χρόνια τώρα που κατεβαίνω Ταυλανδη, κλείνω δωμάτιο για 2 άτομα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με γκεστ φρεντλι.
Μα, άμα νοικιάσεις δίκλινο, και στην περιπτωσή ακόμη που σου ζητήσουν και το όνομα του δεύτερου επισκέπτη στο μπουκινγκ, βάζεις κύριος και κύρια κωλο-γερου και είσαι εντάξει. Νομίζω.Γέρο άλλα τα έθιμα στην πόλη και άλλα στο χωριό.
12 χρόνια τώρα που κατεβαίνω Ταυλανδη, κλείνω δωμάτιο για 2 άτομα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με γκεστ φρεντλι.
Γκουγκλαρισε το όνομα του ξενοδοχείου και δίπλα γκεστ φρεντλι, η, γκιρλ φρεντλι. Κατά 99% θα σου βγάλει πληροφορίες.και εγω στην επιλογη για τα ατομα εβαλα 2 αγαπητε κωλογερε κ ελπιζω ολα να ειναι καλα
Γκουγκλαρισε το όνομα του ξενοδοχείου και δίπλα γκεστ φρεντλι, η, γκιρλ φρεντλι. Κατά 99% θα σου βγάλει πληροφορίες.
Μα, άμα νοικιάσεις δίκλινο, και στην περιπτωσή ακόμη που σου ζητήσουν και το όνομα του δεύτερου επισκέπτη στο μπουκινγκ, βάζεις κύριος και κύρια κωλο-γερου και είσαι εντάξει. Νομίζω.
Να μην νομίζεις Γέρο. Στην πρωτεύουσα το 70% των ξενοδοχείων και σχεδόν όλα στην περιοχή της Sukhumvit ειναι guest friendly. Στο Πουκετ τα ποσοστά είναι ανάποδα. Στην Patong σχεδόν όλα τα πεντάστερα και τα περσσότερα τετράστερα χρεώνουν από 1000 έως 2000 μπατ. Κάποια μάλιστα απαγορεύουν κιόλας να φέρεις γκόμενα το βράδυ.
τότε για ποιο λόγο να πας αν απαγορεύεται οι γκεστς???Να μην νομίζεις Γέρο. Στην πρωτεύουσα το 70% των ξενοδοχείων και σχεδόν όλα στην περιοχή της Sukhumvit ειναι guest friendly. Στο Πουκετ τα ποσοστά είναι ανάποδα. Στην Patong σχεδόν όλα τα πεντάστερα και τα περσσότερα τετράστερα χρεώνουν από 1000 έως 2000 μπατ. Κάποια μάλιστα απαγορεύουν κιόλας να φέρεις γκόμενα το βράδυ.
τότε για ποιο λόγο να πας αν απαγορεύεται οι γκεστς???
για παραπανω απο ενα 6μηνο πλακα πλακα εχω διαβασει κ εχω δει τοσο υλικο που τοσο πολυ αν ειχα δωσει βαση στις πανελληνιες θα ειχα βγει γιατρος