Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
για παραπανω απο ενα 6μηνο πλακα πλακα εχω διαβασει κ εχω δει τοσο υλικο που τοσο πολυ αν ειχα δωσει βαση στις πανελληνιες θα ειχα βγει γιατρος  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
H τιμή των ξενοδοχείων την low season λόγω της τεράστιας προσφοράς πέφτουν τόσο χαμηλά που σιγουρα δεν βγαίνουν. Σκαρφίζονται λοιπόν διάφορες μαλακίες για να τσιμπίσουν κάτι παραπάνω από τους πελάτες. Το πιό ευκολο είναι το guest friendly που μπορεί να διαφέρει από high σε low season ακόμα και από πελάτη σε πελάτη την ίδια μέρα. Ότι αρπάξουν....
Αν μπεις στο tripadvisor για το ξενοδοχείο που διάλεξες στο Questions and Answers θα δεις αναφορά πελάτη ότι τον χρεώσαν 1000 μπατ για κάθε γκόμενα που έφερνε.
Το ότι σου απάντησαν θετικά είναι καλό για αυτό κράτα και τα mail να τους τα δείξεις. Αλλά και πάλι σίγουρος δεν μπορείς να είσαι γιατί μπορεί να σου πουνε ότι από τον Νοέμβριο έχει περάσει καιρός και έχουν αλλάξει hotel policy .......

του ειχα πει του μανατζερ οτι ειναι για τον ιουνιο. εχω στοιχεια το μειλ...αν μ κανει μαλακιες θα του κανω μια καταγγελια στο booking και απο ξενοδοχεια εχει αρκετα.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
λες αν τον κανω τωρα ερωτηση για quest friendly να μου κανει γυρισμα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
12 χρόνια τώρα που κατεβαίνω Ταυλανδη, κλείνω δωμάτιο για 2 άτομα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με γκεστ φρεντλι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Και εχω μείνει σε 28 διαφορετικά ξενοδοχεία.

• Like
Αντιδράσεις: flynow

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Γέρο άλλα τα έθιμα στην πόλη και άλλα στο χωριό.
Μα, άμα νοικιάσεις δίκλινο, και στην περιπτωσή ακόμη που σου ζητήσουν και το όνομα του δεύτερου επισκέπτη στο μπουκινγκ, βάζεις κύριος και κύρια κωλο-γερου και είσαι εντάξει. Νομίζω.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
12 χρόνια τώρα που κατεβαίνω Ταυλανδη, κλείνω δωμάτιο για 2 άτομα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με γκεστ φρεντλι.

και εγω στην επιλογη για τα ατομα εβαλα 2 αγαπητε κωλογερε κ ελπιζω ολα να ειναι καλα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
και εγω στην επιλογη για τα ατομα εβαλα 2 αγαπητε κωλογερε κ ελπιζω ολα να ειναι καλα
Γκουγκλαρισε το όνομα του ξενοδοχείου και δίπλα γκεστ φρεντλι, η, γκιρλ φρεντλι. Κατά 99% θα σου βγάλει πληροφορίες.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Γκουγκλαρισε το όνομα του ξενοδοχείου και δίπλα γκεστ φρεντλι, η, γκιρλ φρεντλι. Κατά 99% θα σου βγάλει πληροφορίες.

του ξαναεστειλα του μανατζερ μειλ υπενθυμιζοντας του τι μου ειχε στειλει σε μειλ οταν μιλησαμε τον χειμωνα. θα παρω απαντηση

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στα ακριβά πεντάστερα ξενοδοχεία δεν παίζει το guest friendly.

Δηλώνεις αριθμό διαβατηρίου η ταυτότητας ( για τη κοπέλα ) στο check in και τέρμα.

Αν πας να βάλεις άλλη κοπέλα αργότερα η reception μπορεί να το καταλάβει μπορεί και όχι.

Αν το καταλάβει σε χρεώνει extra περίπου το 60% του ημερήσιου τιμήματος για την αλλαγή.

Το εύκολο είναι να ελέγξεις απο πριν αν το ξενοδοχείο είναι guest friendly η joiners free όπως λέγεται η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Προσωπικά επειδή με εξίταρε η ιδέα να λουφάρω γκομενάκια σε ακριβά ξενοδοχεία στο τζάμπα εχω αναπτύξει "τεχνικές".  :grin:

Κάποτε τις είχα ποστάρει. Αν βρώ το ποστ θα το ξαναποστάρω.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
βρηκα και site με σχολια για το ξενοδοχειο που εχει κ αυτο την διαβεβαιωση του manager οτι ειναι guest friendly
Dear Sir, Greeting from Addplus Hotel & Spa! No extra charge (bring a guest no extra charge). Best Regards, Mr........., Front Office Manager.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μα, άμα νοικιάσεις δίκλινο, και στην περιπτωσή ακόμη που σου ζητήσουν και το όνομα του δεύτερου επισκέπτη στο μπουκινγκ, βάζεις κύριος και κύρια κωλο-γερου και είσαι εντάξει. Νομίζω.

Να μην νομίζεις Γέρο. Στην πρωτεύουσα το 70% των ξενοδοχείων και σχεδόν όλα στην περιοχή της Sukhumvit ειναι guest friendly. Στο Πουκετ τα ποσοστά είναι ανάποδα. Στην Patong σχεδόν όλα τα πεντάστερα και τα περσσότερα τετράστερα χρεώνουν από 1000 έως 2000 μπατ. Κάποια μάλιστα απαγορεύουν κιόλας να φέρεις γκόμενα το βράδυ.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Να μην νομίζεις Γέρο. Στην πρωτεύουσα το 70% των ξενοδοχείων και σχεδόν όλα στην περιοχή της Sukhumvit ειναι guest friendly. Στο Πουκετ τα ποσοστά είναι ανάποδα. Στην Patong σχεδόν όλα τα πεντάστερα και τα περσσότερα τετράστερα χρεώνουν από 1000 έως 2000 μπατ. Κάποια μάλιστα απαγορεύουν κιόλας να φέρεις γκόμενα το βράδυ.

ναι ετσι ειναι ! για αυτο καλυτερα κλειστε ενα ξενοδοχειο δυο με τρεις μερες και μετα βρειτε εκει κατι !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
συν οτι δεν υπαρχει λογος καποιος να κλεισει σε 4αστερο και 5αστερο
τα απλα ξενοδοχεια ειναι μια χαρα ! μονο αν καποιος θελει και καμια πισινα να δωσει κατι παραπανω ! διαφορετικα με 500μπατ την μερα εχεις πολυ καλες επιλογες την χαμηλη σεζον!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
παντως τετοιες συζητησεις ειναι back to the basics !

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.219
Πόντοι
3.656
τότε για ποιο λόγο να πας αν απαγορεύεται οι γκεστς???

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
τότε για ποιο λόγο να πας αν απαγορεύεται οι γκεστς???

τα εχουν για ζευγαρια που πανε ειτε για μηνα μελιτος ή μαζι διακοπες ! σε αυτους τους πελατες αποσκοπουν!
συν μηπως πιασουν κανα λαγο που κανει κρατηση χωρις να ξερει για αρκετες μερες και τους δινει εξτρα 1000μπατ για την καθε κοπελα που φερνει χαχχαχα!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
για παραπανω απο ενα 6μηνο πλακα πλακα εχω διαβασει κ εχω δει τοσο υλικο που τοσο πολυ αν ειχα δωσει βαση στις πανελληνιες θα ειχα βγει γιατρος  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Καλύτερα που δεν βγήκες γιατρός,γιατί στην Ελλάδα του Τσίπρα θα πεινούσες και δεν θα έκανες αυτό το ταξίδι ζωής  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom