Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αζα ηδη ετοιμαζεσαι για ταξίδι;Καλύτερα που δεν βγήκες γιατρός,γιατί στην Ελλάδα του Τσίπρα θα πεινούσες και δεν θα έκανες αυτό το ταξίδι ζωής ;)
Αζα ηδη ετοιμαζεσαι για ταξίδι;Καλύτερα που δεν βγήκες γιατρός,γιατί στην Ελλάδα του Τσίπρα θα πεινούσες και δεν θα έκανες αυτό το ταξίδι ζωής ;)
Καλύτερα που δεν βγήκες γιατρός,γιατί στην Ελλάδα του Τσίπρα θα πεινούσες και δεν θα έκανες αυτό το ταξίδι ζωής ;)
Αζα ηδη ετοιμαζεσαι για ταξίδι;
Πάω πάσο. Δυστυχώς ξέρω μονο από ΣουκχουμβιτΝα μην νομίζεις Γέρο. Στην πρωτεύουσα το 70% των ξενοδοχείων και σχεδόν όλα στην περιοχή της Sukhumvit ειναι guest friendly. Στο Πουκετ τα ποσοστά είναι ανάποδα. Στην Patong σχεδόν όλα τα πεντάστερα και τα περσσότερα τετράστερα χρεώνουν από 1000 έως 2000 μπατ. Κάποια μάλιστα απαγορεύουν κιόλας να φέρεις γκόμενα το βράδυ.
Σχετικα με τα χρηματα που παιρνουμε μαζι στα ταξειδια. Το ειχα γραψει και ποιο παλια. Με εχει βολεψει παρα πολυ η ζωνη μεταφορας χρηματων (money belt). Εχω μια δερματινη με φερμουαρ στην εσωτερικη πλευρα η οποια παιρνει παρα πολλα χαρτονομισματα πχ 5000 Ευρω σε χαρτονομισματα των 50. Την φορας παντα και δειχνει σαν μια κανονικη ζωνη. Οσοι ταξειδευετε αξιζει τα λεφτα της.
quiz για δυνατους λυτες:Εχεις πιει 2 3 ποτακια, εισαι στο go go bar και σε ανεβαζουν 5 πιπινια κολαση πανω στη μπαρα, αρχιζουν να σε γδυνουν κ πανω στο χαμο σου βγαζουν τη συγκεκριμενη ζωνη....λυσε το προβλημα
quiz για δυνατους λυτες:Εχεις πιει 2 3 ποτακια, εισαι στο go go bar και σε ανεβαζουν 5 πιπινια κολαση πανω στη μπαρα, αρχιζουν να σε γδυνουν κ πανω στο χαμο σου βγαζουν τη συγκεκριμενη ζωνη....λυσε το προβλημα
Καλησπέρα, τι ηλικίες παίζουν συνήθως στην Ταϊλάνδη, και ως αρχάριος ποιο μέρος θα έπρεπε να επισκεφτώ πρώτα;
Υπαρχει και σε τιραντες!
Μα ρε φίλε, θες να ´καταντήσεις ´ σαν κι αυτούς?Εσείς οι παλιοι lyst κωλογερος και σια κανονίστε ενα σεμινάριο για μας τα νεουδια
Ο καφες κερασμενος
Αεροπλάνο πήγαινε έλα,ξενοδοχείο από τρία αστέρια μέχρι τέσσερα ,φαί,ποτό,γυναίκες όχι freelances, ταξιδιωτικές βόλτες σε μια καλοκαιρινή εποχή της Ταϋλάνδης για 10 μέρες γνωρίζει κάποιος πόσο θα στοιχίσει?
Μα ρε φίλε, θες να ´καταντήσεις ´ σαν κι αυτούς?
Το ξέρω την κάνω και γω αυτή τη ζωάρα, το κατάντια ειναι σε εισαγωγικά , δεν ειναι προσβλητικό.Ζωαρα κανουν...δεν το θεωρω κατάντια να κάνουν αυτο που γουστάρουν.
Το καλυτερο σεμιναριο, και ολη η ομορφια, ειναι να πας στα τυφλα, φιλε μου, και να ανακαλυψεις σιγα-σιγα ολες τις ομορφιες που προσφερει αυτο το ταξιδι. Η μονη συμβουλη που μπορω να δωσω, ειναι να συγκρατηθεις, οικονομικα και συναισθηματικα τις πρωτες 2-3 ημερες μεχρι να βρεις τα πατηματα σου.Εσείς οι παλιοι lyst κωλογερος και σια κανονίστε ενα σεμινάριο για μας τα νεουδια
Ο καφες κερασμενος