kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
1200 συν ξενοδοχειο,μηχανακι ή μεσα και αυτο ?
σαν να μου λες οτι με 1200 ευρω για 10 μερες να μην παω καθολου
1200 συν ξενοδοχειο,μηχανακι ή μεσα και αυτο ?
Αυτή ήταν η δικιά μου κοστολόγηση
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σαν επιστέγασμα, θα αναλύσω το κόστος διαβίωσης / διασκέδασης στη law season, όπως το έζησα. Επαναλαμβάνω ότι η ανάλυση αφορά άτομα τα οποία έχουν προτιμήσεις κοντινές με τις δικές μου και δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα. Ας πούμε σε μέρος με τη θάλασσα κοντά, προτιμώ να τρώω βλέποντας τα κύμματα από το να είμαι κλεισμένος μέσα σε κάποιο εστιατόριο, για άλλους είναι αδιάφορο. Έτρωγα λοιπόν στο ‘Chez Bernard’. Επίσης αν εγώ φάω πρωινό ξενοδοχείου, μεσημέρι βράδυ και πιω και τέσσερις μπύρες θα πάρω 5 κιλά σε ένα μήνα. Άλλοι έχουν καλύτερες καύσεις ή δεν τους νοιάζει. Όσον αφορά το πρωινό λοιπόν και με δεδομένο ότι το δωμάτιο είχε βραστήρα κατέβαινα στο mini market 7eleven 20 μέτρα από το ξενοδοχείο και έπαιρνα καφέ ARABUS που κόστιζε 35 μπατ το πακέτο με 5 κομμάτια μέσα, 7 μπατ το καθένα. Σαν συνοδευτικό υπήρχαν συσκευασίες με 2 μικρά κρουασάν γεμιστά με τυρί και ζαμπόν (25 μπατ) ή 2 κάπως μεγαλύτερα κρουασάν σκέτα (13 μπατ το ένα) ή δύο δανέζικα ψωμάκια (15 μπατ το ένα) ή ψωμάκια με βούτυρο στα οποία μπορείς να ζητήσεις να σου βάλουν κρέμα. Εννοείται ότι στα ζεσταίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων που έχουν. Άλλοι όμως θέλουν να τρώνε πρωινό ξενοδοχείου. Μία μέση τιμή που θα υπολογίσω είναι τα 220 μπατ, υπάρχει πρωινό με 180 μπατ και με 250 μπατ. Έδωσα για πλύσιμο τέσσερα μπλουζάκια, τρία παντελόνια και τέσσερα σλιπάκια και μου στοίχισε 80 μπατ, υπολογίζουν 50 μπατ το κιλό τα ρούχα. Για λόγους ασφαλείας τα είχα φωτογραφήσει, μήπως μου δώσουν άλλα αντι άλλων. Επίσης τη μία μπύρα την έπινα στο Hard Rock Cafe όπου είχε και ζωντανή μουσική με δύο πολύ καλά συγκροτήματα. Άλλοι προτιμούν να πίνουν το ποτό τους κοιτώντας τις κοπέλλες που χορεύουν στις μπάρες, περί ορέξεως λόγος ουδείς. Δεν θέλω να κοιμάμαι δίπλα σε κορίτσι της δουλειάς για λόγους ασφαλείας και διάθεσης, άλλος το γουστάρει και προτιμάει να πληρώσει για όλη τη νύχτα (και καλά κάνει), οπότε πρέπει να υπολογίσει άλλα 500 μπατ. Θα υπολογίσω το μπατ με ισοτιμία 1 € αντί 38 μπατ.
1η ΛΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπως ανάλυσα πιο πάνω (σχεδόν 50 μπατ), Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, μια μικρή μπύρα 210 μπατ, Βραδυνό το παραπάνω χωρίς τη μπύρα 150 μπατ, Διασκέδαση τρεις μπύρες στο Sea Dragon ή σε παρόμοιο μπαρ 3 * 80 μπατ = 240 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 50 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.650 μπατ λιγότερο από 44 €. Αν κάποιος θέλει να τρώωει πρωινό ξενοδοχείου, το κόστος ανεβαίνει 220 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.820 μπατ λιγότερο από 48 €.
2η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί 250 μπατ, Βραδυνό διπλή μπριζόλα με πατάτες και Caesar's Salad στο Jeffer steak 260 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse που έχει καλύτερο show ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 250 + 260 + 225 + 200 + 1.000 = 2.155 μπατ λιγότερο από 57 €.
3η ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο Jeffer steak διπλή μπριζόλα με πατάτες, Caesar's Salad και μεγάλη μπύρα Chang 360 μπατ, Βραδυνό σπαγγέτι με γαρίδες και Κοτοσαλάτα στο Jeffer steak 250 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 360 + 250 + 225 + 200 + 1.000 = 2.255 μπατ λιγότερο από 60 €.
Υπάρχουν πίτσες γύρω στα 300 μπατ και ψητά από 350 μπατ μέχρι και 700 μπατ, όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσθαφαιρέσεις από τις προτάσεις μου ανάλογα με το δικό του γούστο. Τα παγωτά στο Haagen Duzs κοστίζουν γύρω στα 260 μπατ. Στο εμπορικό κέντρο υπάρχει και κατάστημα της πίτσα Χατ, για όποιον δεν μπορεί να τη στερηθεί.
Αν κάποιος θέλει διευκρινίσεις, ας μην στείλει προσωπικό μήνυμα, γιατί η ερώτησή του μπορεί να αφορά και άλλους συναδέλφους.
1200 μονο για φαγωμα ρε συ....ξενοδοχειο πληρωμενο
μποκολε μιλας για 50 με 60 ευρω περιλαμβανοντας μονο διατροφη και περιορισμενα ποτα (μπυρες) και ενα σορταδακι χωρις μπαρφαιν ! ααα και με 38 ισοτιμια αντι για 36 που ειναι τωρα !
μποκολε μιλας για 50 με 60 ευρω περιλαμβανοντας μονο διατροφη και περιορισμενα ποτα (μπυρες) και ενα σορταδακι χωρις μπαρφαιν ! ααα και με 38 ισοτιμια αντι για 36 που ειναι τωρα !
Υπέθετα ότι η ανάλυση ήταν σαφέστατη, σε ποιους απευθύνεται. Ακόμα, ξεκινώντας από την ανάλυση αυτή, όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσθαφαιρέσεις. Εξήγησα γιατί δεν θέλω να πάρω Long Time, όποιος θέλει μπορεί να κάνει την πρόσθεση. Και ναι, θεωρώ ΒΛΑΚΕΙΑ να πληρώσεις το μπαρ φάιν. Επισυνάπτω εργασία για τα μουνολείβαδα, για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται
ουτε κερασματα, ουτε μπαρφαιν , ουτε δευτερο πηδημα εστω σορτ , ουτε μασαζ , ουτε ξενοδοχειο , ουτε μεταφορικα κλπ κλπ κλπ κλπ!
να σου πω το εξης να καταλαβεις:
1.υπαρχει κοσμος που με 600 με 700 ευρω το μηνα ζει εκει ολο το μηνα ! με ολα τα εξοδα μεσα συμπεριλαμβανομενα (απλη διαβιωση συν καποιες διασκεδασεις , περιλαμβανομενων καποιων πηδηματων)!
2. υπαρχει μια αλλη κατηγορια κοσμου που με 1500 ευρω την βγαζει μηνα ! με ολα τα εξοδα μεσα συμπεριλαμβανομενα με ποιο γεματη τη μερα και σαφως παραπανω διασκεδασεις (περιπου στο αποδεκτο οριο)!
3. υπαρχει η κατηγορια των ποιο ανετων που με 3000 με 4000 ή και παραπανω ευρω για ενα μηνα ! με ολα εξοδα και μπλα μπλα μπλα!
ομως υπαρχει και η κατηγορια των αρχαριων που πανε πρωτη φορα μεσα στη καβλα , εεε εκει ειναι εξοδα ! ποσο μαλλον οταν εχεις μονο 10 μερες μπροστα σου που θα περασουν λες μπαμ μπαμ ! δεν ξερω αν μπορεις το καταλαβεις τι προσπαθω να σου πω!
Low season παει ρε τυπε το παιδι.Τι 200 ευρώ του λες ότι θα χρειαστεί την μέρα?Λες και θα τρωει κάθε μέρα θα τρώει στο Sam's.Υπολογισε κανένα κατοστάρικο τυπε περίπου.
ναι φυσικα εκει βγαινει τα αθροισμα που κανω ! μιλωντας παντα για εναν αρχαριο που κατεβαινει πρωτη φορα και ειναι μεσα στη καβλα του !Μεγάλε αν θέλεις να κεράσεις, πρόσθεσε το κέρασμα στο κόστος. Γιατί να κεράσω τις πόρνες; Έγραψα μόνο για κόστος διαβίωσης, όχι για ξενοδοχείο. Ακολούθησα τη συμβουλή των μελών να μην μείνω μακρυά από την Μπάνγκλα. Έτσι πήγαινα με τα πόδια και γλίτωσα μεταφορικά, την απάτη των ταξί και την απάτη των ενοικιαζόμενων μέσων, υπάρχουν εκτενείς αναφορές στο διαδίκτυο. Όποιος θέλει δεύτερο πήδημα και μασάζ την ίδια μέρα, ας το προσθέσει στο βασικό τιμολόγιο
τωρα καποιος να πηγαινει πρωτη φορα , κανει τη βολτα του σαν λαγος και βλεπει μια που του κανει κλικ ! τι θα κανει ? θα πει ααα εγω ουτε κερασμα , ουτε μπαρφαιν ?