Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
1200 συν ξενοδοχειο,μηχανακι ή μεσα και αυτο ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656
σαν να μου λες οτι με 1200 ευρω για 10 μερες να μην παω καθολου

Αυτή ήταν η δικιά μου κοστολόγηση
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σαν επιστέγασμα, θα αναλύσω το κόστος διαβίωσης / διασκέδασης στη law season, όπως το έζησα. Επαναλαμβάνω ότι η ανάλυση αφορά άτομα τα οποία έχουν προτιμήσεις κοντινές με τις δικές μου και δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα. Ας πούμε σε μέρος με τη θάλασσα κοντά, προτιμώ να τρώω βλέποντας τα κύμματα από το να είμαι κλεισμένος μέσα σε κάποιο εστιατόριο, για άλλους είναι αδιάφορο. Έτρωγα λοιπόν στο ‘Chez Bernard’. Επίσης αν εγώ φάω πρωινό ξενοδοχείου, μεσημέρι βράδυ και πιω και τέσσερις μπύρες θα πάρω 5 κιλά σε ένα μήνα. Άλλοι έχουν καλύτερες καύσεις ή δεν τους νοιάζει. Όσον αφορά το πρωινό λοιπόν και με δεδομένο ότι το δωμάτιο είχε βραστήρα κατέβαινα στο mini market 7eleven 20 μέτρα από το ξενοδοχείο και έπαιρνα καφέ ARABUS που κόστιζε 35 μπατ το πακέτο με 5 κομμάτια μέσα, 7 μπατ το καθένα. Σαν συνοδευτικό υπήρχαν συσκευασίες με 2 μικρά κρουασάν γεμιστά με τυρί και ζαμπόν (25 μπατ) ή 2 κάπως μεγαλύτερα κρουασάν σκέτα (13 μπατ το ένα) ή δύο δανέζικα ψωμάκια (15 μπατ το ένα) ή ψωμάκια με βούτυρο στα οποία μπορείς να ζητήσεις να σου βάλουν κρέμα. Εννοείται ότι στα ζεσταίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων που έχουν. Άλλοι όμως θέλουν να τρώνε πρωινό ξενοδοχείου. Μία μέση τιμή που θα υπολογίσω είναι τα 220 μπατ, υπάρχει πρωινό με 180 μπατ και με 250 μπατ. Έδωσα για πλύσιμο τέσσερα μπλουζάκια, τρία παντελόνια και τέσσερα σλιπάκια και μου στοίχισε 80 μπατ, υπολογίζουν 50 μπατ το κιλό τα ρούχα. Για λόγους ασφαλείας τα είχα φωτογραφήσει, μήπως μου δώσουν άλλα αντι άλλων. Επίσης τη μία μπύρα την έπινα στο Hard Rock Cafe όπου είχε και ζωντανή μουσική με δύο πολύ καλά συγκροτήματα. Άλλοι προτιμούν να πίνουν το ποτό τους κοιτώντας τις κοπέλλες που χορεύουν στις μπάρες, περί ορέξεως λόγος ουδείς. Δεν θέλω να κοιμάμαι δίπλα σε κορίτσι της δουλειάς για λόγους ασφαλείας και διάθεσης, άλλος το γουστάρει και προτιμάει να πληρώσει για όλη τη νύχτα (και καλά κάνει), οπότε πρέπει να υπολογίσει άλλα 500 μπατ. Θα υπολογίσω το μπατ με ισοτιμία 1 € αντί 38 μπατ.
1η ΛΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπως ανάλυσα πιο πάνω (σχεδόν 50 μπατ), Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, μια μικρή μπύρα 210 μπατ, Βραδυνό το παραπάνω χωρίς τη μπύρα 150 μπατ, Διασκέδαση τρεις μπύρες στο Sea Dragon ή σε παρόμοιο μπαρ 3 * 80 μπατ = 240 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 50 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.650 μπατ λιγότερο από 44 €. Αν κάποιος θέλει να τρώωει πρωινό ξενοδοχείου, το κόστος ανεβαίνει 220 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.820 μπατ λιγότερο από 48 €.
2η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί 250 μπατ, Βραδυνό διπλή μπριζόλα με πατάτες και Caesar's Salad στο Jeffer steak 260 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse που έχει καλύτερο show ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 250 + 260 + 225 + 200 + 1.000 = 2.155 μπατ λιγότερο από 57 €.
3η ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο Jeffer steak διπλή μπριζόλα με πατάτες,  Caesar's Salad και μεγάλη μπύρα Chang 360 μπατ, Βραδυνό σπαγγέτι με γαρίδες και Κοτοσαλάτα στο Jeffer steak 250 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 360 + 250 + 225 + 200 + 1.000 = 2.255 μπατ λιγότερο από 60 €.
Υπάρχουν πίτσες γύρω στα 300 μπατ και ψητά από 350 μπατ μέχρι και 700 μπατ, όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσθαφαιρέσεις από τις προτάσεις μου ανάλογα με το δικό του γούστο. Τα παγωτά στο Haagen Duzs κοστίζουν γύρω στα 260 μπατ. Στο εμπορικό κέντρο υπάρχει και κατάστημα της πίτσα Χατ, για όποιον δεν μπορεί να τη στερηθεί.
Αν κάποιος θέλει διευκρινίσεις, ας μην στείλει προσωπικό μήνυμα, γιατί η ερώτησή του μπορεί να αφορά και άλλους συναδέλφους. 

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μποκολε μιλας για 50 με 60 ευρω περιλαμβανοντας μονο διατροφη και περιορισμενα ποτα (μπυρες) και ενα σορταδακι χωρις μπαρφαιν ! ααα και με 38 ισοτιμια αντι για 36 που ειναι τωρα !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
ουτε κερασματα, ουτε μπαρφαιν , ουτε δευτερο πηδημα εστω σορτ , ουτε μασαζ , ουτε ξενοδοχειο , ουτε μεταφορικα κλπ κλπ κλπ κλπ!

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Αυτή ήταν η δικιά μου κοστολόγηση
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σαν επιστέγασμα, θα αναλύσω το κόστος διαβίωσης / διασκέδασης στη law season, όπως το έζησα. Επαναλαμβάνω ότι η ανάλυση αφορά άτομα τα οποία έχουν προτιμήσεις κοντινές με τις δικές μου και δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα. Ας πούμε σε μέρος με τη θάλασσα κοντά, προτιμώ να τρώω βλέποντας τα κύμματα από το να είμαι κλεισμένος μέσα σε κάποιο εστιατόριο, για άλλους είναι αδιάφορο. Έτρωγα λοιπόν στο ‘Chez Bernard’. Επίσης αν εγώ φάω πρωινό ξενοδοχείου, μεσημέρι βράδυ και πιω και τέσσερις μπύρες θα πάρω 5 κιλά σε ένα μήνα. Άλλοι έχουν καλύτερες καύσεις ή δεν τους νοιάζει. Όσον αφορά το πρωινό λοιπόν και με δεδομένο ότι το δωμάτιο είχε βραστήρα κατέβαινα στο mini market 7eleven 20 μέτρα από το ξενοδοχείο και έπαιρνα καφέ ARABUS που κόστιζε 35 μπατ το πακέτο με 5 κομμάτια μέσα, 7 μπατ το καθένα. Σαν συνοδευτικό υπήρχαν συσκευασίες με 2 μικρά κρουασάν γεμιστά με τυρί και ζαμπόν (25 μπατ) ή 2 κάπως μεγαλύτερα κρουασάν σκέτα (13 μπατ το ένα) ή δύο δανέζικα ψωμάκια (15 μπατ το ένα) ή ψωμάκια με βούτυρο στα οποία μπορείς να ζητήσεις να σου βάλουν κρέμα. Εννοείται ότι στα ζεσταίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων που έχουν. Άλλοι όμως θέλουν να τρώνε πρωινό ξενοδοχείου. Μία μέση τιμή που θα υπολογίσω είναι τα 220 μπατ, υπάρχει πρωινό με 180 μπατ και με 250 μπατ. Έδωσα για πλύσιμο τέσσερα μπλουζάκια, τρία παντελόνια και τέσσερα σλιπάκια και μου στοίχισε 80 μπατ, υπολογίζουν 50 μπατ το κιλό τα ρούχα. Για λόγους ασφαλείας τα είχα φωτογραφήσει, μήπως μου δώσουν άλλα αντι άλλων. Επίσης τη μία μπύρα την έπινα στο Hard Rock Cafe όπου είχε και ζωντανή μουσική με δύο πολύ καλά συγκροτήματα. Άλλοι προτιμούν να πίνουν το ποτό τους κοιτώντας τις κοπέλλες που χορεύουν στις μπάρες, περί ορέξεως λόγος ουδείς. Δεν θέλω να κοιμάμαι δίπλα σε κορίτσι της δουλειάς για λόγους ασφαλείας και διάθεσης, άλλος το γουστάρει και προτιμάει να πληρώσει για όλη τη νύχτα (και καλά κάνει), οπότε πρέπει να υπολογίσει άλλα 500 μπατ. Θα υπολογίσω το μπατ με ισοτιμία 1 € αντί 38 μπατ.
1η ΛΙΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπως ανάλυσα πιο πάνω (σχεδόν 50 μπατ), Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, μια μικρή μπύρα 210 μπατ, Βραδυνό το παραπάνω χωρίς τη μπύρα 150 μπατ, Διασκέδαση τρεις μπύρες στο Sea Dragon ή σε παρόμοιο μπαρ 3 * 80 μπατ = 240 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 50 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.650 μπατ λιγότερο από 44 €. Αν κάποιος θέλει να τρώωει πρωινό ξενοδοχείου, το κόστος ανεβαίνει 220 + 210 +150 + 240 + 1.000 = 1.820 μπατ λιγότερο από 48 €.
2η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο ‘Chez Bernard’ χοιρινό ή κοτόπουλο ή μοσχάρι με λαχανικά, ρύζι ατμού, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί 250 μπατ, Βραδυνό διπλή μπριζόλα με πατάτες και Caesar's Salad στο Jeffer steak 260 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse που έχει καλύτερο show ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 250 + 260 + 225 + 200 + 1.000 = 2.155 μπατ λιγότερο από 57 €.
3η ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ:
Πρωινό ξενοδοχείου 220 μπατ, Μεσημεριανό στο Jeffer steak διπλή μπριζόλα με πατάτες,  Caesar's Salad και μεγάλη μπύρα Chang 360 μπατ, Βραδυνό σπαγγέτι με γαρίδες και Κοτοσαλάτα στο Jeffer steak 250 μπατ, Διασκέδαση μια μπύρα στο Hard Rock Cafe 225 μπατ, 2 μπύρες στο Crazy Horse ή σε άλλο παρόμοιο μπαρ 2 * 100 μπατ = 200 μπατ, Σεξ για Short time (1 ώρα) 1.000 μπατ.
ΣΥΝΟΛΟ: 220 + 360 + 250 + 225 + 200 + 1.000 = 2.255 μπατ λιγότερο από 60 €.
Υπάρχουν πίτσες γύρω στα 300 μπατ και ψητά από 350 μπατ μέχρι και 700 μπατ, όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσθαφαιρέσεις από τις προτάσεις μου ανάλογα με το δικό του γούστο. Τα παγωτά στο Haagen Duzs κοστίζουν γύρω στα 260 μπατ. Στο εμπορικό κέντρο υπάρχει και κατάστημα της πίτσα Χατ, για όποιον δεν μπορεί να τη στερηθεί.
Αν κάποιος θέλει διευκρινίσεις, ας μην στείλει προσωπικό μήνυμα, γιατί η ερώτησή του μπορεί να αφορά και άλλους συναδέλφους.  

Σαφης και κατανοητος. εδω κ κανα μηνα η ισοτιμια ειναι 1 προς 35

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
αν κανεις κρατει κανα δυο μερες στο ενδιαμεσο , αν δεν εισαι ολη μερα στο φουλ της καβλας ναι θα εχεις και ρεστα !

αλλα γνωμη μου ειναι οτι πρωτη φορα θα γουσταρεις και δεν γινετε να παιζεις με περιορισμους!

gio pepe

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Να πω και γω δυο λογια μετα ποα προσφατο ταξιδι στην Χωρα του Χαμογελου :)

Δεν εχω διαβασει τι εχουν γραψει τα παιδια μιας και ανακαλυψα τωρα το νημα .

Το ταξιδι εγινε Γεναρη σε peak season,και ολα ηταν διπλασιες τιμες σε 2-3 ποστ που διαβασα.Εκτος του φαγητου.

Εχουν εκπληκτικο street food!!!!Αν φας εκει,την βγαζεις φτηνα. ΜcDonalds kai Burger King ειναι ακριβα...

Για σεξ πηγαινα σε μαζατζιδικα κυριως και με 1000 μπατ μασαζακι και σεξακι.

Μιλαμε για το καλυτερο μασαζ που εχω κανει στη ζωη μου...250/ωρα για ται μασαζ!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!

Στο δωματιο παιζει sort time και long time. Στο 1ο ζητουσαν 2000-3000 μπατ το 2ωρο στο Πατονγκ/Πουκετ.Στο 2ο δεν με ενδιεφερε ,δεν ρωτησα.

Νανα πλαζα, Σοι Καουμποι ο χαμος της πρωτευουσης!

Ειναι ενα μαγευτικο ταξιδι που πρεπει να κανετε ολοι!! Ακομα μουτζωνω τον εαυτο μου που δεν εκανα πιο νωρις!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656
μποκολε μιλας για 50 με 60 ευρω περιλαμβανοντας μονο διατροφη και περιορισμενα ποτα (μπυρες) και ενα σορταδακι χωρις μπαρφαιν ! ααα και με 38 ισοτιμια αντι για 36 που ειναι τωρα !

Υπέθετα ότι η ανάλυση ήταν σαφέστατη, σε ποιους απευθύνεται. Ακόμα, ξεκινώντας από την ανάλυση αυτή, όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσθαφαιρέσεις. Εξήγησα γιατί δεν θέλω να πάρω Long Time, όποιος θέλει μπορεί να κάνει την πρόσθεση. Και ναι, θεωρώ ΒΛΑΚΕΙΑ να πληρώσεις το μπαρ φάιν. Επισυνάπτω εργασία για τα μουνολείβαδα, για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
να σου πω το εξης να καταλαβεις:

1.υπαρχει κοσμος που με 600 με 700 ευρω το μηνα ζει εκει ολο το μηνα ! με ολα τα εξοδα μεσα συμπεριλαμβανομενα (απλη διαβιωση συν καποιες διασκεδασεις , περιλαμβανομενων καποιων πηδηματων)!

2. υπαρχει μια αλλη κατηγορια κοσμου που με 1500 ευρω την βγαζει μηνα ! με ολα τα εξοδα μεσα συμπεριλαμβανομενα με ποιο γεματη τη μερα και σαφως παραπανω διασκεδασεις (περιπου στο αποδεκτο οριο)!

3. υπαρχει η κατηγορια των ποιο ανετων που με 3000 με 4000 ή και παραπανω ευρω για ενα μηνα ! με ολα εξοδα και μπλα μπλα μπλα!

ομως υπαρχει και η κατηγορια των αρχαριων που πανε πρωτη φορα μεσα στη καβλα , εεε εκει ειναι εξοδα ! ποσο μαλλον οταν εχεις μονο 10 μερες μπροστα σου που θα περασουν λες μπαμ μπαμ ! δεν ξερω αν μπορεις το καταλαβεις τι προσπαθω να σου πω!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656

ΜΟΥΝΟΛΕΙΒΑΔΑ

Ξεκαθαρίζω και πάλι, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ότι απευθύνομαι σε πρωτάρηδες οι οποίοι δεν έχουν μεγάλο πακέτο να διαθέσουν. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα από το διαδίκτυο, σεξ προσφέρουν οι εξής κατηγορίες: 1. τα κορίτσια των Agogo τα οποία είναι ο αφρός κι έχουν και ανάλογη υψηλή τιμή. 2. τα κορίτσια των μπαρ. Το μειονέκτημα που έχουν (για μένα προσωπικά) είναι ότι μέχρι να ζεστάνει το κλίμα θα κεράσεις τουλάχιστον ένα Lady Drink (200 μπατ) και αν τις πάρεις θα πληρώσεις bar fine άλλα 500 μπατ. Εν τω μεταξύ λόγω του ότι παίζουν στο δικό τους γήπεδο μπορεί να σε φορτώσουν με πολύ περισσότερα ποτά. Όσες με πλησίασαν στο Crazy Horse δεν μου είπαν κάτι, η μια ήταν και πολύ πιεστική να την κεράσω μου την έσπασε. 3. οι freelancers. Χωρίζονται σε κατηγορίες. Α) Κορίτσια που ξέρουν ότι αξίζουν και διαπραγματεύονται μόνα τους τον εαυτό τους χωρίς μεσάζοντες. Β) Κορίτσια που έχουν δουλειά, αλλά κάνουν που και που αρπαχτές για έξτρα εισόδημα. Γ) Κορίτσια που έχουν εκδιωχθεί από τα μπαρ είτε γιατί ήταν κακότροπες, είτε γιατί ήταν εξαρτημένες από αλκοόλ ή άλλες ουσίες, είτε γιατί κατηγορήθηκαν για κλοπή. Από την αρχή σε αυτή την κατηγορία είχα αποφασίσει να στραφώ, αφού και στην Αθήνα από το τρίγωνο φορτώνω. Για αυτές δεν πληρώνεις Lady Drink ή bar fine. 4)  Κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ. Διαλέγεις όποια θέλεις και κανονίζεις να την πάρεις όταν σχολάσει. Τελικά αυτές έχουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα και τα λιγότερα μειονεκτήματα από όλες. Ξαναλέω ότι αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις και άλλοι συνάδελφοι ΣΙΓΟΥΡΑ κρίνουν διαφορετικά. Πρώτα από όλα τις διαλέγεις την ημέρα με το φως του ήλιου. Το βράδυ, αν έχεις πιει και λίγο, ξεγελιέσαι. Ξέρεις που δουλεύουν και θα διστάσουν να κάνουν κάτι χοντρό, αφού μπορείς να τις βρεις εύκολα. Για να δουλεύουν εκεί σίγουρα είναι ενήλικες (υπάρχει μια φοβερή απάτη με συνεργασία διεφθαρμένου αστυνομικού που σου πασάρουν ανήλικη και αν δεν δώσεις πάρα πολλά μπαίνεις μέσα) και σίγουρα δεν είναι κακότροπες, αφού μπορούν και συνυπάρχουν όλες μαζί μέσα σε τόσο μικρό χώρο. Γνωρίζουν το αντρικό σώμα καλύτερα από την παλάμη τους και είναι φροντισμένες στον απόλυτο βαθμό. Ο συναγωνισμός είναι τρομακτικός και είναι αναγκασμένες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, γι αυτό όση ώρα δεν έχουν δουλειά περιποιείται η μια την άλλη (φρύδια, νύχια κλπ). Όλες έχουν κάνει λεύκανση δοντιών και πολλές έχουν κάνει κάποιες πλαστικές αύξηση στήθους, εμφυτεύματα σιλικόνης κλπ. Αν και ξεκίναγα για τις freelancers σε αυτές κατέληγα τις περισσότερες φορές. Πήρα μια μινιόν freelancer με εξαιρετικές αναλογίες που μου υποσχέθηκε ότι θα μου κάνει και μασάζ. Αφού είχε περπατήσει δύο λεπτά άρχισε να μου παραπονιέται ότι το ξενοδοχείο ήταν μακρυά. Κατάλαβα ότι προετοίμαζε το έδαφος για να ζητήσει περισσότερα λεφτά για ταξί αλλά δεν μάσησα. Δε μου έκανε μασάζ, ήταν αξιοπρεπής στο κρεββάτι και πριν φύγει μου το έριξε για λεφτά για το ταξί, πήρε τα @ρχίδι@ μου. Προλαβαίνω όσους θα ρωτήσουν με δίκαιη απορία, καλά πήρες μόνο μια και έβγαλες συμπέρασμα για όλες; Αλίμονο να ισχυριζόμουν κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι η απόλυτη θεά ή η απόλυτη φόλα. Απλά, σύμφωνα με τη δικιά μου λογική, τα κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα από τις άλλες κατηγορίες των επαγγελματιών, ανάλυσα πιο πάνω την άποψή μου.       

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Υπέθετα ότι η ανάλυση ήταν σαφέστατη, σε ποιους απευθύνεται. Ακόμα, ξεκινώντας από την ανάλυση αυτή, όποιος θέλει μπορεί να κάνει προσθαφαιρέσεις. Εξήγησα γιατί δεν θέλω να πάρω Long Time, όποιος θέλει μπορεί να κάνει την πρόσθεση. Και ναι, θεωρώ ΒΛΑΚΕΙΑ να πληρώσεις το μπαρ φάιν. Επισυνάπτω εργασία για τα μουνολείβαδα, για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται

τωρα καποιος να πηγαινει πρωτη φορα , κανει τη βολτα του σαν λαγος και βλεπει μια που του κανει κλικ ! τι θα κανει ? θα πει ααα εγω ουτε κερασμα , ουτε μπαρφαιν ?

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.212
Πόντοι
2.646
Low season παει ρε τυπε το παιδι.Τι 200 ευρώ του λες ότι θα χρειαστεί την μέρα?Λες και θα τρωει κάθε μέρα θα τρώει στο Sam's.Υπολογισε κανένα κατοστάρικο τυπε περίπου.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
οχι φυσικα , θα τα δωσει χωρις παζαρια , κανει και επιπλεον κερασματα, την κανει κεφι την παρει μαζι και εκει που θα φαει την επομενη μερα (αρα διπλα εξοδα) κλπ κλπ κλπ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656
ουτε κερασματα, ουτε μπαρφαιν , ουτε δευτερο πηδημα εστω σορτ , ουτε μασαζ , ουτε ξενοδοχειο , ουτε μεταφορικα κλπ κλπ κλπ κλπ!

Μεγάλε αν θέλεις να κεράσεις, πρόσθεσε το κέρασμα στο κόστος. Γιατί να κεράσω τις πόρνες; Έγραψα μόνο για κόστος διαβίωσης, όχι για ξενοδοχείο. Ακολούθησα τη συμβουλή των μελών να μην μείνω μακρυά από την Μπάνγκλα. Έτσι πήγαινα με τα πόδια και γλίτωσα μεταφορικά, την απάτη των ταξί και την απάτη των ενοικιαζόμενων μέσων, υπάρχουν εκτενείς αναφορές στο διαδίκτυο. Όποιος θέλει δεύτερο πήδημα και μασάζ την ίδια μέρα, ας το προσθέσει στο βασικό τιμολόγιο

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
να σου πω το εξης να καταλαβεις:

1.υπαρχει κοσμος που με 600 με 700 ευρω το μηνα ζει εκει ολο το μηνα ! με ολα τα εξοδα μεσα συμπεριλαμβανομενα (απλη διαβιωση συν καποιες διασκεδασεις , περιλαμβανομενων καποιων πηδηματων)!

2. υπαρχει μια αλλη κατηγορια κοσμου που με 1500 ευρω την βγαζει μηνα ! με ολα τα εξοδα μεσα συμπεριλαμβανομενα με ποιο γεματη τη μερα και σαφως παραπανω διασκεδασεις (περιπου στο αποδεκτο οριο)!

3. υπαρχει η κατηγορια των ποιο ανετων που με 3000 με 4000 ή και παραπανω ευρω για ενα μηνα ! με ολα εξοδα και μπλα μπλα μπλα!

ομως υπαρχει και η κατηγορια των αρχαριων που πανε πρωτη φορα μεσα στη καβλα , εεε εκει ειναι εξοδα ! ποσο μαλλον οταν εχεις μονο 10 μερες μπροστα σου που θα περασουν λες μπαμ μπαμ ! δεν ξερω αν μπορεις το καταλαβεις τι προσπαθω να σου πω!

μια χαρα καταλαβαινω. Δυστυχως αυτο ειναι το μπατζετ κ αναλογως θα πορευτω

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Low season παει ρε τυπε το παιδι.Τι 200 ευρώ του λες ότι θα χρειαστεί την μέρα?Λες και θα τρωει κάθε μέρα θα τρώει στο Sam's.Υπολογισε κανένα κατοστάρικο τυπε περίπου.

ωραια ας τρωει δυο φορες τη μερα μπουφε που ειναι 400 μπατ ! παρακατω ομως ? δεν εχει 7/11 μικροψωνια ? εχει κανα 600μπατ!
αρα 1000 μπατ , αφαιρω απο το 200αρι που λεω τα 1000 του ξενοδοχειου ! μετα δεν θελει ενα σορταδακι και ενα λονγκ καθε μερα συν κανα μασαζακι ? θελει ! εκει ειναι 3000 μπατ για πλακα! μετα δεν θα υπολογισουμε πιωματα , κερασματα κανα μπαρφαιν, μετακινισεις και σχετικα ? θελει τουλαχιστον αλλα 2000μπατ!

αρα 6000μπατ με 36 ισοτιμια ισουται 165 ευρω !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Μεγάλε αν θέλεις να κεράσεις, πρόσθεσε το κέρασμα στο κόστος. Γιατί να κεράσω τις πόρνες; Έγραψα μόνο για κόστος διαβίωσης, όχι για ξενοδοχείο. Ακολούθησα τη συμβουλή των μελών να μην μείνω μακρυά από την Μπάνγκλα. Έτσι πήγαινα με τα πόδια και γλίτωσα μεταφορικά, την απάτη των ταξί και την απάτη των ενοικιαζόμενων μέσων, υπάρχουν εκτενείς αναφορές στο διαδίκτυο. Όποιος θέλει δεύτερο πήδημα και μασάζ την ίδια μέρα, ας το προσθέσει στο βασικό τιμολόγιο
ναι φυσικα εκει βγαινει τα αθροισμα που κανω ! μιλωντας παντα για εναν αρχαριο που κατεβαινει πρωτη φορα και ειναι μεσα στη καβλα του !

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656
τωρα καποιος να πηγαινει πρωτη φορα , κανει τη βολτα του σαν λαγος και βλεπει μια που του κανει κλικ ! τι θα κανει ? θα πει ααα εγω ουτε κερασμα , ουτε μπαρφαιν ?

Θα κάνει ότι θέλει. Ανάλυσα πιο πάνω τους λόγους για τους οποίος θεωρώ ότι τα κορίτσια που δουλεύουν στα μασάζ είναι η καλύτερη επιλογή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom