Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
για παραδειγμα δεν θα θελει να παει για ενα body2body μασαζ σε αυτα τα πολυτελες μεσα με τη βιτρινα ? εστω και μια φορα ή δυο ? θα θελει ! εκει ειναι λεφτα ολα αυτα με νουμερα αυτο στοιχιζει τουλαχιστον 3000μπατ! (αρα βγαινει και παραπανω απο αυτα που εγραφα)  :dancing:

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
ωραια ας τρωει δυο φορες τη μερα μπουφε που ειναι 400 μπατ ! παρακατω ομως ? δεν εχει 7/11 μικροψωνια ? εχει κανα 600μπατ!
αρα 1000 μπατ , αφαιρω απο το 200αρι που λεω τα 1000 του ξενοδοχειου ! μετα δεν θελει ενα σορταδακι και ενα λονγκ καθε μερα συν κανα μασαζακι ? θελει ! εκει ειναι 3000 μπατ για πλακα! μετα δεν θα υπολογισουμε πιωματα , κερασματα κανα μπαρφαιν, μετακινισεις και σχετικα ? θελει τουλαχιστον αλλα 2000μπατ!

αρα 6000μπατ με 36 ισοτιμια ισουται 165 ευρω !

το καλο στην υποθεση με μενα ειναι οτι δεν πινω. Οποτε πιωματα δεν παιζουν εκτος απο 1 2 μπυρες το βραδυ κ αυτες πολλες ειναι

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
το καλο στην υποθεση με μενα ειναι οτι δεν πινω. Οποτε πιωματα δεν παιζουν εκτος απο 1 2 μπυρες το βραδυ κ αυτες πολλες ειναι

χωρις πιωματα και αποφευγωντας τα κερασματα οσο γινετε, μαθεις και λιγο το παζαρι σου βγαινουν τα λεφτα χωρις να σου λειψει κατι !

κανεις και ενδιαμεσα ενα διαλειμα της μιας μερας τουλαχιστον!

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
για παραδειγμα δεν θα θελει να παει για ενα body2body μασαζ σε αυτα τα πολυτελες μεσα με τη βιτρινα ? εστω και μια φορα ή δυο ? θα θελει ! εκει ειναι λεφτα ολα αυτα με νουμερα αυτο στοιχιζει τουλαχιστον 3000μπατ! (αρα βγαινει και παραπανω απο αυτα που εγραφα)  :dancing:

στο cristin πας μια φορα για την εμπειρια νομιζω και αρκει. Αλλιως πιστευω με 2000 ευρω για μια βδοιμαδα ακομα κ στην μυκονο παιζοντας τον λεφτα μπορεις να γαμησεις κ να μην τρεχεισ στην μαγικη ασια

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
υπαρχουν στο φορουμ επι μακρον αναλυσεις πως να τη βγαλεις με λιγα ! αλλα δεν συστηνετε για αρχαριο !

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
χωρις πιωματα και αποφευγωντας τα κερασματα οσο γινετε, μαθεις και λιγο το παζαρι σου βγαινουν τα λεφτα χωρις να σου λειψει κατι !

κανεις και ενδιαμεσα ενα διαλειμα της μιας μερας τουλαχιστον!

συμφωνουμε τωρα :)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
στο cristin πας μια φορα για την εμπειρια νομιζω και αρκει. Αλλιως πιστευω με 2000 ευρω για μια βδοιμαδα ακομα κ στην μυκονο παιζοντας τον λεφτα μπορεις να γαμησεις κ να μην τρεχεισ στην μαγικη ασια

στο κριστιν ναι μια δυο φορες οπωσδηποτε θα παει καποιος ! μιλας για πατονγκ που εκει νομιζω δεν εχει και πολλα αλλα (νομιζω κανα δυο ακομη τετοια φαση) ενω στα αλλα μερη εχει αρκετα τετοια και με χαμηλοτερες τιμες (παραδειγμα μπανγκοκ βρισκεις και με 1500 μπατ).

μυκονο δεν ξερω να σου απαντησω αλλα με 2000 ευρω να πας οπως και να εχεις , περιμενωντας να σου τυχει η φαση ... εεε δεν ειναι και οτι το καλυτερο ! και τι θα κανεις θα ψαχνεις ολη τη μερα μηπως καμακωσεις ? αυτο το κανεις και στη πρωτευουσα!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
και πες οτι σου καθετε καμακι που σε δυο μερες φευγει ! σου καθετε πηδας δυο μερες μετα τι γινετε ? ξαναψαχνεις μπορει μια δυο μερες να μην βρισκεις και μετα να βρεις και να πρεπει εσυ να φυγεις γιατι τελειωσαν οι μερες ! χαχαχαχα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Ναι, όταν πήγα πρώτη φορά στην Μπανγκόκ, πλήρωσα 3000 Μπατ το απτογιου της μασσατζου (με 1 προς 50 αντιστοιχία ευρώ με Μπατ), και άλλα 500 μπατ στο Ιταλικό, 2000 την επόμενη βραδιά την φριλεινσερ και 350 Μπατ για ψαρι, αλλά από την Τρίτη βραδιά και μετά, ήξερα, υποτίθεται, τα κόλπα.
Γι'αυτό το μόνο που μπορώ να συμβουλεψω, είναι η εγκράτεια, κυρίως η συναισθηματική, για 2-3 μέρες στην αρχή.
Τουλάχιστον μετά από 2-3 μέρες ήξερα που να φάω καλά, και να ψωνισω αυτό που ήθελα σε  καλή τιμή. Συχαινομαι βέβαια τα παζάρια, λόγω του ότι έχω μεγαλώσει επαγγελματικά στο Μοναστηράκι, αν δεν μαρεσει μια τιμή, σηκώνομαι και φεύγω. Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορείς να παζαρεψεις το σεξ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656

Φίλε μου εγώ χάλασα γύρω στα 2.500€ για 24 μέρες. Αν νομίζεις ότι θα πιεις μπύρα στη Μύκονο σε μαγαζί με κοπέλες που κάνουν pole dancing με 3€, μάλλον σφάλεις. Αν νομίζεις ότι η Μύκονος έχει νησιά σαν το νησί του Τζέιμς Μποντ και τα Phi Phi Islands, ξέχνα το. Κι αν κοιτάξει τι τιμές υπάρχουν στα πεντάστερα της Μυκόνου και τις συγκρίνεις με τα πεντάστερα του Πούκετ, θα κρεμάσει το σαγόνι σου. Κι αν ξέρεις νεαρές κοπέλες που έρχονται στο δωμάτιό σου με 30€ για μια ώρα, πληροφόρησέ με

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Ναι, όταν πήγα πρώτη φορά στην Μπανγκόκ, πλήρωσα 3000 Μπατ το απτογιου της μασσατζου (με 1 προς 50 αντιστοιχία ευρώ με Μπατ), και άλλα 500 μπατ στο Ιταλικό, 2000 την επόμενη βραδιά την φριλεινσερ και 350 Μπατ για ψαρι, αλλά από την Τρίτη βραδιά και μετά, ήξερα, υποτίθεται, τα κόλπα.
Γι'αυτό το μόνο που μπορώ να συμβουλεψω, είναι η εγκράτεια, κυρίως η συναισθηματική, για 2-3 μέρες στην αρχή.
Τουλάχιστον μετά από 2-3 μέρες ήξερα που να φάω καλά, και να ψωνισω αυτό που ήθελα σε  καλή τιμή. Συχαινομαι βέβαια τα παζάρια, λόγω του ότι έχω μεγαλώσει επαγγελματικά στο Μοναστηράκι, αν δεν μαρεσει μια τιμή, σηκώνομαι και φεύγω. Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορείς να παζαρεψεις το σεξ.

το παζαρεμα εκει ειναι κουλτουρα τους σε ολα σχεδον ! ενα μπλουζακι πας να παρεις και σου βγαζει ενα κομπιουτερακι και σου λεει μια τιμη και περιμενει εσυ να του πεις μια δευτερη (συνηθως η σωστη τιμη ειναι το 30% της αρχικης που σου λεει) στο σεξ τωρα κανεις μια γνωριμια τη ρωτας με τροπο σου λεει 2000μπατ εκει με τροπο της λες και εσυ 1000 με 1500 μπατ (το μαξιμουμ για λονγκ) αν το δεχτει καλως αλλιως της λες σορρυ και πας να βρεις την επομενη ! αν ομως την κανεις κεφι ναι θα δωσεις τα 2000 που σου ζητησε και αν την κρατησεις για παραπανω μερες την επομενη το συζητατε!

ναι συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει μια εγκρατεια των πρωτων ημερων ιδιως μη σε διπλαρωσει μια και την βγαλεις μονο με αυτη ολο το δεκαημερο ! πιστευωντας οτι δεν γαμιετε εχω ερθει εδω δω και μερη και βρηκα καλο μουνι πηδαω! και μπλα μπλα μπλα

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Φίλε μου εγώ χάλασα γύρω στα 2.500€ για 24 μέρες. Αν νομίζεις ότι θα πιεις μπύρα στη Μύκονο σε μαγαζί με κοπέλες που κάνουν pole dancing με 3€, μάλλον σφάλεις. Αν νομίζεις ότι η Μύκονος έχει νησιά σαν το νησί του Τζέιμς Μποντ και τα Phi Phi Islands, ξέχνα το. Κι αν κοιτάξει τι τιμές υπάρχουν στα πεντάστερα της Μυκόνου και τις συγκρίνεις με τα πεντάστερα του Πούκετ, θα κρεμάσει το σαγόνι σου. Κι αν ξέρεις νεαρές κοπέλες που έρχονται στο δωμάτιό σου με 30€ για μια ώρα, πληροφόρησέ με

αδερφε μου χιουμορ εκανα. Εννοειται οτι ειμαι πιο κοντα στην φιλοσοφια σου

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
τα βλεπεις παρμενιων ? ολοι σιγα σιγα το λενε οτι χαλασαν ή και χαλανε αρκετα ! το περιορισμενο μπατζετ συνηθως αποτελει μονο συζητηση για να γινετε!

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
τα βλεπεις παρμενιων ? ολοι σιγα σιγα το λενε οτι χαλασαν ή και χαλανε αρκετα ! το περιορισμενο μπατζετ συνηθως αποτελει μονο συζητηση για να γινετε!

αρα μου λες με 1200 να καθησω στ αυγα μου?να ακυρωσω πτηση κ ξενοδοχειο?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Για τα 4200 μπατάκια που διαθέτει ο φίλος ημερησίως αγοράζει τα εξής: Δύο αξιοπρεπή γεύματα μόνος σε νορμάλ εστιατόρια και ένα καφεδάκι στην περατζάδα του Jungceylon ένα χιλιαρίκάκι. Τρία ποτάκια στην ντίσκο και το κορίτσι της βραδυάς 2800. Ενα μασαζάκι με το φιλοδώρημα του 300 μπάτ. Τέλος.
Από εκεί και πέρα  αρχίζουν τα ζόρικα.
Τί γίνεται αν το λαδωμένο χεράκι του κοριτσιού που κάνει το ημερήσιο μασαζάκι μπει κατα λάθος εντός του σώβρακου και ζητήσει κανα χιλιαρικάκι επιπλέον για να σε κάνει happy happy ?  
Τί γίνεται αν το κορίτσι που κλήρωσε στην ντίσκο απόψε είναι θεόμουνο αλλά θέλει κανα δύο ποτάκια επιπλέον για να έρθει σε κέφι;
Χτύπησες τζακποτ (συμβαίνει συχνά) και δύο μουνάρες επειδή είσαι μπάνικο αγόρι με 3000 και οι δύο σου υπόσχονται ένα θεσπέσιο τρίο ;
To χθεσινοβραδυνό κορίτσι με το οποίο έβγαλες τρελά γούστα θέλει να μείνει μαζί σου και το μεσημέρι. Νηστικό και χωρίς καφέ θα το αφήσεις;
Αυτά και άλλα πολλά είναι η καθημερινότητα πχ στην Πατονγκ. Αν καταφέρεις να μείνεις εγκρατής ναι βγαίνεις και μάλιστα στο χαλαρό. Αυτά.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
αρα μου λες με 1200 να καθησω στ αυγα μου?να ακυρωσω πτηση κ ξενοδοχειο?

οχι φυσικα και να πας ! εννοειτε ! αλλα θελει εγκρατεια ! δεν φτανουν για να πεις οτι παιζεις ανετος!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Για τα 4200 μπατάκια που διαθέτει ο φίλος ημερησίως αγοράζει τα εξής: Δύο αξιοπρεπή γεύματα μόνος σε νορμάλ εστιατόρια και ένα καφεδάκι στην περατζάδα του Jungceylon ένα χιλιαρίκάκι. Τρία ποτάκια στην ντίσκο και το κορίτσι της βραδυάς 2800. Ενα μασαζάκι με το φιλοδώρημα του 300 μπάτ. Τέλος.
Από εκεί και πέρα  αρχίζουν τα ζόρικα.
Τί γίνεται αν το λαδωμένο χεράκι του κοριτσιού που κάνει το ημερήσιο μασαζάκι μπει κατα λάθος εντός του σώβρακου και ζητήσει κανα χιλιαρικάκι επιπλέον για να σε κάνει happy happy ? 
Τί γίνεται αν το κορίτσι που κλήρωσε στην ντίσκο απόψε είναι θεόμουνο αλλά θέλει κανα δύο ποτάκια επιπλέον για να έρθει σε κέφι;
Χτύπησες τζακποτ (συμβαίνει συχνά) και δύο μουνάρες επειδή είσαι μπάνικο αγόρι με 3000 και οι δύο σου υπόσχονται ένα θεσπέσιο τρίο ;
To χθεσινοβραδυνό κορίτσι με το οποίο έβγαλες τρελά γούστα θέλει να μείνει μαζί σου και το μεσημέρι. Νηστικό και χωρίς καφέ θα το αφήσεις;
Αυτά και άλλα πολλά είναι η καθημερινότητα πχ στην Πατονγκ. Αν καταφέρεις να μείνεις εγκρατής ναι βγαίνεις και μάλιστα στο χαλαρό. Αυτά.

ακριβως αυτα συζηταω και εγω ! συν αλλα πολλα!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.760
Πόντοι
3.656
Από εκεί και πέρα  αρχίζουν τα ζόρικα.

Ναι. Αν συμβούν αυτά, εγώ τουλάχιστον θα ζήταγα επειγόντως δανεικά

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.