Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Φίλε Parmeniwn καλά να πάς και σίγουρα καλά θα περάσεις. Μπορείνα μην τα κάνεις όλα αλλά θα είναι αρκετά για να κολλήσουν το μυαλό σου αν πραγματικά γουστάρεις τις ασιάτισες. Και εκεί θα ξεκινήσουν όλα. Στον γυρισμό.

το ξαναειπα LYST , γερος να ειμαι αν περασω καλα θα το κανω καθε χρονο. Αν μπορω και οσο θα μπορω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
τις υπηρεσιες και τις τιμες?
δεν τις βρισκεις πουθενα στη ελλαδα!
αλλα ομως μπορεις διαθετωντας αυτα τα λεφτα να εισαι καθε μερα μια βολτιτσα , κανεις και κανα καμακι και φας και κανα ψαρακι! συν πας και καμια οργανωμενη παραλια με καμια ξαπλωστρουλα και σχετικα ! και να βγαλεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι ποιο υποφερτα!

Αυτό ακριβώς εννοώ. Όποιος θέλει να δοκιμάσει κι άλλες γεύσεις στυλ Λιβανέζικο, Κορεάτικο, Αυστραλέζικο γκριλ κι οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους του, θα το βρει εκεί. Δεν ξέρω μέρος στην Ελλάδα όπου μπορείς να πιεις μια μπύρα με 100 μπατ και ταυτόχρονα να βλέπεις εξαίσια κορίτσια να λικνίζονται στις μπάρες και να κάνουν pole dancing. Υπάρχει το Moulin Rouge όπου Ευρωπαίες κάνουν σόου και αν δεν μπορείς να στερηθείς τις Ρωσίδες, κι εκεί κάνουν στριπ τηζ. Θα δεις καμιά δεκαριά αγόρια στη μέση της Bangla να χορεύουν χιπ - χοπ, αρκετά καλά και αν θέλεις τους ρίχνεις 20 μπατ και σε ευγνωμονούν. Αν γνωρίζετε μασατζίδικο στην Ελλάδα που με 250 μπατ σου κάνουν μια ώρα μασάζ, πείτε μου να πάω. Κι επίσης αν υπάρχουν κάπου νεαρές κοπέλες που με 1.000 μπατ έρχονται στο δωμάτιό σου για μια ώρα και προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν φιλότιμα, πληροφορείστε με. Θα τρέξω επί τόπου. Αν νομίζεις ότι θα κάνεις πετυχημένα καμάκια στην Ελλάδα, μπράβο φίλε μου, είσαι το ίνδαλμά μου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Φίλε Parmeniwn καλά να πάς και σίγουρα καλά θα περάσεις. Μπορείνα μην τα κάνεις όλα αλλά θα είναι αρκετά για να κολλήσουν το μυαλό σου αν πραγματικά γουστάρεις τις ασιάτισες. Και εκεί θα ξεκινήσουν όλα. Στον γυρισμό.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αυτό το ταξίδι για τους περισσότερους είναι χωρίς επιστροφή. Γυρίζει μόνο το σώμα, το μυαλό και η ψυχη, κολλάνε εκεί. :S

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Αυτό το ταξίδι για τους περισσότερους είναι χωρίς επιστροφή. Γυρίζει μόνο το σώμα, το μυαλό και η ψυχη, κολλάνε εκεί. :S

γι αυτο που λες το εχω στο μυαλο μου κ προσπαθω να προετοιμαστω ψυχολογικα ;)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Αυτό ακριβώς εννοώ. Όποιος θέλει να δοκιμάσει κι άλλες γεύσεις στυλ Λιβανέζικο, Κορεάτικο, Αυστραλέζικο γκριλ κι οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους του, θα το βρει εκεί. Δεν ξέρω μέρος στην Ελλάδα όπου μπορείς να πιεις μια μπύρα με 100 μπατ και ταυτόχρονα να βλέπεις εξαίσια κορίτσια να λικνίζονται στις μπάρες και να κάνουν pole dancing. Υπάρχει το Moulin Rouge όπου Ευρωπαίες κάνουν σόου και αν δεν μπορείς να στερηθείς τις Ρωσίδες, κι εκεί κάνουν στριπ τηζ. Θα δεις καμιά δεκαριά αγόρια στη μέση της Bangla να χορεύουν χιπ - χοπ, αρκετά καλά και αν θέλεις τους ρίχνεις 20 μπατ και σε ευγνωμονούν. Αν γνωρίζετε μασατζίδικο στην Ελλάδα που με 250 μπατ σου κάνουν μια ώρα μασάζ, πείτε μου να πάω. Κι επίσης αν υπάρχουν κάπου νεαρές κοπέλες που με 1.000 μπατ έρχονται στο δωμάτιό σου για μια ώρα και προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν φιλότιμα, πληροφορείστε με. Θα τρέξω επί τόπου. Αν νομίζεις ότι θα κάνεις πετυχημένα καμάκια στην Ελλάδα, μπράβο φίλε μου, είσαι το ίνδαλμά μου

μποκολε κοιτα !

250 μπατ ειναι 7 ευρω ! με 10 ευρω εδω στη ελλαδα πας σε κανα lemassage για μασαζ 45λεπτων!
100 μπατ για μπυρα και βλεπωντας pole dancing ειναι πολλα εδω στη ελλαδα περνας απο γκαζι παιρνεις κουπονακι και πας τσαμπα στριπτιζαδικο με ενα ποτακι κερασμενο!
με 1000 μπατ κοπελα που να ερθει στο δωματιο δεν εχει στη ελλαδα αλλα με τοσα πηδας δυο φορες στο μεταξουργειο και πινεις και κανα καφεδακι και τρως και κατι! (2Χ10 συν 7 ευρω σουβλακι , καφες)

για τα καμακια τωρα ! κοιτα αν δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως !  ;)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μην βάζουμε συγκεντρωτικά ότι όλα θα τύχουν την ίδια ημέρα. Π.χ.  Αν το χεράκι της μασσατζους ακουμπήσει κατά λάθος το πουλάκι (που θα το ακουμπήσει 1000%) δεν θα πάει το ίδιο βραδι με το κορίτσι.
:2funny: :2funny: :2funny:
Μπα ??? Και γιατί καλέ ??? :grin: :grin:

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26

ναι μετα γραφεσε στο κλαμπ των φυσιολατρων ! χαχχαχχαχα

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Μην βάζουμε συγκεντρωτικά ότι όλα θα τύχουν την ίδια ημέρα. Π.χ.  Αν το χεράκι της μασσατζους ακουμπήσει κατά λάθος το πουλάκι (που θα το ακουμπήσει 1000%) δεν θα πάει το ίδιο βραδι με το κορίτσι.

τι την ιδια μερα ? μη σου πω την ιδια ωρα ! χαχαχαχαχα

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Και για να λέμε και τα πράγματα όπως έχουν μια ξαπλώστρα σε ένα κολονήσι μας έχει φτάσει 15 ευρώ όσο ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο με πισίνα στο Πουκέτ και ένα πενθήμερο κομπλέ με μασαζάκια εκδρομές και γκόμενα για όλο το βράδυ κάθε βράδυ όσο νια καλαμαράκια και μια αμίτα στου μαλάκα στην Μύκονο που νομίζει ότι είναι και πονηρός......

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
τι την ιδια μερα ? μη σου πω την ιδια ωρα ! χαχαχαχαχα
Εννοώ ότι την ημέρα που θα του τύχει η μασσατζου, δεν θα πάει με το κορίτσι στη ντίσκο, γιατί θα τον εχει ξεζουμισει η μασσατζου
Τώρα αν πάει και με τις 2 την ίδια μέρα φυσικό είναι να τιναξει την μπάνκα στον αέρα.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Και για να λέμε και τα πράγματα όπως έχουν μια ξαπλώστρα σε ένα κολονήσι μας έχει φτάσει 15 ευρώ όσο ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο με πισίνα στο Πουκέτ και ένα πενθήμερο κομπλέ με μασαζάκια εκδρομές και γκόμενα για όλο το βράδυ κάθε βράδυ όσο νια καλαμαράκια και μια αμίτα στου μαλάκα στην Μύκονο που νομίζει ότι είναι και πονηρός......

χαχαχαχαχα ναι ναι !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Εννοώ ότι την ημέρα που θα του τύχει η μασσατζου, δεν θα πάει με το κορίτσι στη ντίσκο, γιατί θα τον εχει ξεζουμισει η μασσατζου
Τώρα αν πάει και με τις 2 την ίδια μέρα φυσικό είναι να τιναξει την μπάνκα στον αέρα.

ο αρχαριος που θα ειναι μεσα στη καβλα ? φυσικα και θα παρει και τις δυο ευκαιριες μαζεμενες !

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
ναι μετα γραφεσε στο κλαμπ των φυσιολατρων ! χαχχαχχαχα

Οι φυσιολάτρες είναι στο σαιτ που η Ταιλάνδη έχει μόνο νύφες και καθόλου πουτάνες. Πενήντα σελίδες πληροφορίες για τα χαρτιά του γάμου.........

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Οι φυσιολάτρες είναι στο σαιτ που η Ταιλάνδη έχει μόνο νύφες και καθόλου πουτάνες. Πενήντα σελίδες πληροφορίες για τα χαρτιά του γάμου.........

χαχαχα ναι ναι ! ορθα μιλας ! εκει δεν επιτρεπουν να γραφουν τετοια πραγματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom