kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
εγω για παραδειγμα τα τελευταια χρονια επειδη ειμαι με περιορισμενο μπατζετ προτιμω να μην παω καθολου ! αλλα εγω το εχω χορτασει ολο αυτο σε παρελθοντα ετη!
Μην βάζουμε συγκεντρωτικά ότι όλα θα τύχουν την ίδια ημέρα. Π.χ. Αν το χεράκι της μασσατζους ακουμπήσει κατά λάθος το πουλάκι (που θα το ακουμπήσει 1000%) δεν θα πάει το ίδιο βραδι με το κορίτσι.Για τα 4200 μπατάκια που διαθέτει ο φίλος ημερησίως αγοράζει τα εξής: Δύο αξιοπρεπή γεύματα μόνος σε νορμάλ εστιατόρια και ένα καφεδάκι στην περατζάδα του Jungceylon ένα χιλιαρίκάκι. Τρία ποτάκια στην ντίσκο και το κορίτσι της βραδυάς 2800. Ενα μασαζάκι με το φιλοδώρημα του 300 μπάτ. Τέλος.
Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα ζόρικα.
Τί γίνεται αν το λαδωμένο χεράκι του κοριτσιού που κάνει το ημερήσιο μασαζάκι μπει κατα λάθος εντός του σώβρακου και ζητήσει κανα χιλιαρικάκι επιπλέον για να σε κάνει happy happy ?
Τί γίνεται αν το κορίτσι που κλήρωσε στην ντίσκο απόψε είναι θεόμουνο αλλά θέλει κανα δύο ποτάκια επιπλέον για να έρθει σε κέφι;
Χτύπησες τζακποτ (συμβαίνει συχνά) και δύο μουνάρες επειδή είσαι μπάνικο αγόρι με 3000 και οι δύο σου υπόσχονται ένα θεσπέσιο τρίο ;
To χθεσινοβραδυνό κορίτσι με το οποίο έβγαλες τρελά γούστα θέλει να μείνει μαζί σου και το μεσημέρι. Νηστικό και χωρίς καφέ θα το αφήσεις;
Αυτά και άλλα πολλά είναι η καθημερινότητα πχ στην Πατονγκ. Αν καταφέρεις να μείνεις εγκρατής ναι βγαίνεις και μάλιστα στο χαλαρό. Αυτά.
οπως επισης συμβουλευω και κοσμο που ειναι περιορισμενος στα οικονομικα του να μην ξεκιναει να παει ! διοτι πρωτον δεν θα του φτασουν και θα κανει πολλες μα πολλες υποχωρησεις και συμβιβασμους ! συν οτι μετα εδω οπως και να το κανεις ειναι καλοκαιρακι τωρα ! μετα τι θα κανει ? θα γυρισει σκυμμενος στη δουλεια και δεν θα μπορει ουτε μια βολτα να βγει? κατσει κλεισμενος ολο το υπολοιπο καλοκαιρι μεσα αναπολωντας το πως περασε ?
μην τα δραματοποιεις εντελως ομως τα πραγματα.
ουτε γινετε ομως να στα ωραιοποιω με το περιορισμενο μπατζετ. διοτι περιορισμενο μπατζετ συνηθως σημαινει οτι γυρνας και εισαι πανι με πανι !
Γέρο μου εννοείται ότι δεν μιλάμε για κάθε βραδυ, αλλά μιλάμε και για μετρημένα κουκιά.Μην βάζουμε συγκεντρωτικά ότι όλα θα τύχουν την ίδια ημέρα. Π.χ. Αν το χεράκι της μασσατζους ακουμπήσει κατά λάθος το πουλάκι (που θα το ακουμπήσει 1000%) δεν θα πάει το ίδιο βραδι με το κορίτσι.
γυρναω κ πεφτει ο επομενος μισθος ρε φιλε. Δεν μαζευω απο το ταμειο ανεργιας μου ολο το χρονο για να παω ταυλανδη. Οτι περισσευει απο ενοικια εξοδα κλπ ολο το χρονο ειπα να τα κανω δωρο στον εαυτο μου. Κ στην τελικη γεροι να ειμαστε καθε χρονο 10 μερες να εχουμε τοσα κ να τα τρωμε εκει. Μακαρι να ειχα λυμενο το προβλημα μου κ να ειχα ενα ΑΤΜ σπιτι μου που βγαζει απειρα φραγκα κ να γυρνουσα τον κοσμο. Δυστυχως απο φτωχα αρχιδια βγηκα κ γω κ μ οτι εχουμε προχωραμε . Με καλη διαθεση στα λεω
αν αυτα τα 2000 ευρω τα διαθεσεις αντι για ταξιδιου να περασεις ποιο ομορφα ολο το καλοκαιρι εδω στη ελλαδα ισως και να ειναι καλυτερα!
Αφού το δηλώνεις, γράψε μας σε ποιο μέρος της Ελλάδας έχει τις τιμές και τις υπηρεσίες της Ταιλάνδης, για να πάμε
αν περιμενες απο κανα ταμειο να πας ταξιδι ... ουτε για πασατεμπο δεν θα φταναν χαχαχαχα!
γυρναω κ πεφτει ο επομενος μισθος ρε φιλε. Δεν μαζευω απο το ταμειο ανεργιας μου ολο το χρονο για να παω ταυλανδη. Οτι περισσευει απο ενοικια εξοδα κλπ ολο το χρονο ειπα να τα κανω δωρο στον εαυτο μου. Κ στην τελικη γεροι να ειμαστε καθε χρονο 10 μερες να εχουμε τοσα κ να τα τρωμε εκει. Μακαρι να ειχα λυμενο το προβλημα μου κ να ειχα ενα ΑΤΜ σπιτι μου που βγαζει απειρα φραγκα κ να γυρνουσα τον κοσμο. Δυστυχως απο φτωχα αρχιδια βγηκα κ γω κ μ οτι εχουμε προχωραμε . Με καλη διαθεση στα λεω
τις υπηρεσιες και τις τιμες?
δεν τις βρισκεις πουθενα στη ελλαδα!
αλλα ομως μπορεις διαθετωντας αυτα τα λεφτα να εισαι καθε μερα μια βολτιτσα , κανεις και κανα καμακι και φας και κανα ψαρακι! συν πας και καμια οργανωμενη παραλια με καμια ξαπλωστρουλα και σχετικα ! και να βγαλεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι ποιο υποφερτα!
πες κ κατι θετικο ρε να με ανεβασεις φτανει με το περιορισμενο μπατζετ
Σε αυτό εχεις δίκιο. Επειδή πηγαίνω για δουλειά κάτω, δεν μπορώ να ξενυχτήσω, εκτός Σαββατόβραδου.Γέρο μου εννοείται ότι δεν μιλάμε για κάθε βραδυ, αλλά μιλάμε και για μετρημένα κουκιά.
Και μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι δεν είμαστε σαν εσένα. Εσύ από ότι θυμάμαι χτύπαγες σαν την κόμπρα ακαριαίως. Ένα ποτάκι σκανάρισμα μαγαζιού για εντοπισμό στόχου, ταχύτατη άμεση έφοδος μόλις τον βρείς και καληνύχτα σας. Εμείς το καυλαντίζουμε και λίγο. Και το καυλάντισμα συνήθως όλο και κάτι παραπάνω στοιχίζει.