Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
εγω για παραδειγμα τα τελευταια χρονια επειδη ειμαι με περιορισμενο μπατζετ προτιμω να μην παω καθολου ! αλλα εγω το εχω χορτασει ολο αυτο σε παρελθοντα ετη!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Για τα 4200 μπατάκια που διαθέτει ο φίλος ημερησίως αγοράζει τα εξής: Δύο αξιοπρεπή γεύματα μόνος σε νορμάλ εστιατόρια και ένα καφεδάκι στην περατζάδα του Jungceylon ένα χιλιαρίκάκι. Τρία ποτάκια στην ντίσκο και το κορίτσι της βραδυάς 2800. Ενα μασαζάκι με το φιλοδώρημα του 300 μπάτ. Τέλος.
Από εκεί και πέρα  αρχίζουν τα ζόρικα.
Τί γίνεται αν το λαδωμένο χεράκι του κοριτσιού που κάνει το ημερήσιο μασαζάκι μπει κατα λάθος εντός του σώβρακου και ζητήσει κανα χιλιαρικάκι επιπλέον για να σε κάνει happy happy ?  
Τί γίνεται αν το κορίτσι που κλήρωσε στην ντίσκο απόψε είναι θεόμουνο αλλά θέλει κανα δύο ποτάκια επιπλέον για να έρθει σε κέφι;
Χτύπησες τζακποτ (συμβαίνει συχνά) και δύο μουνάρες επειδή είσαι μπάνικο αγόρι με 3000 και οι δύο σου υπόσχονται ένα θεσπέσιο τρίο ;
To χθεσινοβραδυνό κορίτσι με το οποίο έβγαλες τρελά γούστα θέλει να μείνει μαζί σου και το μεσημέρι. Νηστικό και χωρίς καφέ θα το αφήσεις;
Αυτά και άλλα πολλά είναι η καθημερινότητα πχ στην Πατονγκ. Αν καταφέρεις να μείνεις εγκρατής ναι βγαίνεις και μάλιστα στο χαλαρό. Αυτά.
Μην βάζουμε συγκεντρωτικά ότι όλα θα τύχουν την ίδια ημέρα. Π.χ.  Αν το χεράκι της μασσατζους ακουμπήσει κατά λάθος το πουλάκι (που θα το ακουμπήσει 1000%) δεν θα πάει το ίδιο βραδι με το κορίτσι.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
οπως επισης συμβουλευω και κοσμο που ειναι περιορισμενος στα οικονομικα του να μην ξεκιναει να παει ! διοτι πρωτον δεν θα του φτασουν και θα κανει πολλες μα πολλες υποχωρησεις και συμβιβασμους ! συν οτι μετα εδω οπως και να το κανεις ειναι καλοκαιρακι τωρα ! μετα τι θα κανει ? θα γυρισει σκυμμενος στη δουλεια και δεν θα μπορει ουτε μια βολτα να βγει? κατσει κλεισμενος ολο το υπολοιπο καλοκαιρι μεσα αναπολωντας το πως περασε ?

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
οπως επισης συμβουλευω και κοσμο που ειναι περιορισμενος στα οικονομικα του να μην ξεκιναει να παει ! διοτι πρωτον δεν θα του φτασουν και θα κανει πολλες μα πολλες υποχωρησεις και συμβιβασμους ! συν οτι μετα εδω οπως και να το κανεις ειναι καλοκαιρακι τωρα ! μετα τι θα κανει ? θα γυρισει σκυμμενος στη δουλεια και δεν θα μπορει ουτε μια βολτα να βγει? κατσει κλεισμενος ολο το υπολοιπο καλοκαιρι μεσα αναπολωντας το πως περασε ?

μην τα δραματοποιεις εντελως ομως τα πραγματα.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
μην τα δραματοποιεις εντελως ομως τα πραγματα.

ουτε γινετε ομως να στα ωραιοποιω με το περιορισμενο μπατζετ. διοτι περιορισμενο μπατζετ συνηθως σημαινει οτι γυρνας και εισαι πανι με πανι !

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
συν οτι οταν κανεις το πρωτο ταξιδι θα γουσταρεις τοσο πολυ μετα που δυσκολα θα μπορεσεις να γυρισεις προσαρμοστεις παλι στα ελληνικα δεδομενα , συν οτι ποσο υπομονη να κανεις μετα παλι ενα χρονο για να ξαναπας ? (μεχρι να ξαναμαζεψεις καποια λεφτα? )

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
και βαλε και στο ενδιαμεσο οτι γυρισεις πανι με πανι και πως θα την βγαζεις το υπολοιπο καλοκαιρι ?

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
επειδη τα 2000 ευρω περιπου που ειναι το συνολο του κοστους που εχεις υπολογισει μαζι με αεροπορικα και ξενοδοχειο , ενας μεσος εργαζομενος στη ελλαδα τα μαζευει με σκληρες οικονομιες μιας χρονιας!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
αν αυτα τα 2000 ευρω τα διαθεσεις αντι για ταξιδιου να περασεις ποιο ομορφα ολο το καλοκαιρι εδω στη ελλαδα ισως και να ειναι καλυτερα!

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
ουτε γινετε ομως να στα ωραιοποιω με το περιορισμενο μπατζετ. διοτι περιορισμενο μπατζετ συνηθως σημαινει οτι γυρνας και εισαι πανι με πανι !

γυρναω κ πεφτει ο επομενος μισθος ρε φιλε. Δεν μαζευω απο το ταμειο ανεργιας μου ολο το χρονο για να παω ταυλανδη. Οτι περισσευει απο ενοικια εξοδα κλπ ολο το χρονο ειπα να τα κανω δωρο στον εαυτο μου. Κ στην τελικη γεροι να ειμαστε καθε χρονο 10 μερες να εχουμε τοσα κ να τα τρωμε εκει. Μακαρι να ειχα λυμενο το προβλημα μου κ να ειχα ενα ΑΤΜ σπιτι μου που βγαζει απειρα φραγκα κ να γυρνουσα τον κοσμο. Δυστυχως απο φτωχα αρχιδια βγηκα κ γω κ μ οτι εχουμε προχωραμε :) . Με καλη διαθεση στα λεω

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Μην βάζουμε συγκεντρωτικά ότι όλα θα τύχουν την ίδια ημέρα. Π.χ.  Αν το χεράκι της μασσατζους ακουμπήσει κατά λάθος το πουλάκι (που θα το ακουμπήσει 1000%) δεν θα πάει το ίδιο βραδι με το κορίτσι.
Γέρο μου εννοείται ότι δεν μιλάμε για κάθε βραδυ, αλλά μιλάμε και για μετρημένα κουκιά.
Και μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι δεν είμαστε σαν εσένα. Εσύ από ότι θυμάμαι χτύπαγες σαν την κόμπρα ακαριαίως. Ένα ποτάκι σκανάρισμα μαγαζιού για εντοπισμό στόχου, ταχύτατη άμεση έφοδος μόλις τον βρείς και καληνύχτα σας. Εμείς το καυλαντίζουμε και λίγο. Και το καυλάντισμα συνήθως όλο και κάτι παραπάνω στοιχίζει.

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
γυρναω κ πεφτει ο επομενος μισθος ρε φιλε. Δεν μαζευω απο το ταμειο ανεργιας μου ολο το χρονο για να παω ταυλανδη. Οτι περισσευει απο ενοικια εξοδα κλπ ολο το χρονο ειπα να τα κανω δωρο στον εαυτο μου. Κ στην τελικη γεροι να ειμαστε καθε χρονο 10 μερες να εχουμε τοσα κ να τα τρωμε εκει. Μακαρι να ειχα λυμενο το προβλημα μου κ να ειχα ενα ΑΤΜ σπιτι μου που βγαζει απειρα φραγκα κ να γυρνουσα τον κοσμο. Δυστυχως απο φτωχα αρχιδια βγηκα κ γω κ μ οτι εχουμε προχωραμε :) . Με καλη διαθεση στα λεω

ναι θα πεσει ο επομενος μισθος ενταξει ! αλλα τι πιστευεις οτι δεν θα εχεις ξεφυγει απο το μπατζετ και ισως να παρεις και δανεικα ? ή αν αυτα τα λεφτα τα ειχες για επιπλεον περασεις ολο το καλοκαιρι εδω στη ελλαδα δεν θα ησουν ποιο ανετος?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
αν αυτα τα 2000 ευρω τα διαθεσεις αντι για ταξιδιου να περασεις ποιο ομορφα ολο το καλοκαιρι εδω στη ελλαδα ισως και να ειναι καλυτερα!

Αφού το δηλώνεις, γράψε μας σε ποιο μέρος της Ελλάδας έχει τις τιμές και τις υπηρεσίες της Ταιλάνδης, για να πάμε

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
αν περιμενες απο κανα ταμειο να πας ταξιδι ... ουτε για πασατεμπο δεν θα φταναν χαχαχαχα!

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
Αφού το δηλώνεις, γράψε μας σε ποιο μέρος της Ελλάδας έχει τις τιμές και τις υπηρεσίες της Ταιλάνδης, για να πάμε

τις υπηρεσιες και τις τιμες?
δεν τις βρισκεις πουθενα στη ελλαδα!

αλλα ομως μπορεις διαθετωντας αυτα τα λεφτα να εισαι καθε μερα μια βολτιτσα , κανεις και κανα καμακι και φας και κανα ψαρακι! συν πας και καμια οργανωμενη παραλια με καμια ξαπλωστρουλα και σχετικα ! και να βγαλεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι ποιο υποφερτα!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

Φίλε Parmeniwn καλά να πάς και σίγουρα καλά θα περάσεις. Μπορείνα μην τα κάνεις όλα αλλά θα είναι αρκετά για να κολλήσουν το μυαλό σου αν πραγματικά γουστάρεις τις ασιάτισες. Και εκεί θα ξεκινήσουν όλα. Στον γυρισμό.

parmeniwn81

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2018
Like
340
Πόντοι
21
τις υπηρεσιες και τις τιμες?
δεν τις βρισκεις πουθενα στη ελλαδα!

αλλα ομως μπορεις διαθετωντας αυτα τα λεφτα να εισαι καθε μερα μια βολτιτσα , κανεις και κανα καμακι και φας και κανα ψαρακι! συν πας και καμια οργανωμενη παραλια με καμια ξαπλωστρουλα και σχετικα ! και να βγαλεις ενα ολοκληρο καλοκαιρι ποιο υποφερτα!

εχω τροχοσπιτο μονιμο σε καμπινγκ στη χαλκιδικη εδω κ 15 χρονια οποτε στα ρεπο μου τα κανω ολα αυτα κ χαλαρα. Οποτε το καλοκαιρι κατι θα βγει κ χωρις πολλα πολλα :P

kaleidoscope

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
371
Πόντοι
26
πες κ κατι θετικο ρε να με ανεβασεις :P φτανει με το περιορισμενο μπατζετ

το οτι θα ζησεις μια εμπειρια που θα νομιζεις οτι βρισκεσε αλλον πλανητη !
θα ξυπνας το πρωι και θα τσιμπιεσε οτι ολα αυτα που ζεις ειναι αληθινα και δεν ονειρευεσε!

και οτι ενα τετοιο ταξιδι (οπως και τα περισσοτερα) ονομαζετε εμπειρια ζωης!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Γέρο μου εννοείται ότι δεν μιλάμε για κάθε βραδυ, αλλά μιλάμε και για μετρημένα κουκιά.
Και μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι δεν είμαστε σαν εσένα. Εσύ από ότι θυμάμαι χτύπαγες σαν την κόμπρα ακαριαίως. Ένα ποτάκι σκανάρισμα μαγαζιού για εντοπισμό στόχου, ταχύτατη άμεση έφοδος μόλις τον βρείς και καληνύχτα σας. Εμείς το καυλαντίζουμε και λίγο. Και το καυλάντισμα συνήθως όλο και κάτι παραπάνω στοιχίζει.
Σε αυτό εχεις δίκιο. Επειδή πηγαίνω για δουλειά κάτω, δεν μπορώ να ξενυχτήσω, εκτός Σαββατόβραδου.
Δεν πίνω και πολύ. Μια μπύρα στην υπογα της Σουκχουμβιτ 120 μπατ και μετά πάμε για μπουμ μπουμ, και νανι. Με 2200 Μπατ συν αλλά 300 το φαι πέρασε η βραδιά. Tο πρωί με τη ζέστη που κάνει τρώω ελαφριά. Περισσότερα ξοδεύω σε φρούτα και χυμούς, παρά σε φαγητό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom