Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Σοβαρα πηγες κι εσυ; Ποτε;
Το 2006 με SAS απο Οσλο !! 6 μέρες έμεινα. Κυριως για το σέλας.
Αλλά είμαστε off topic οποτε το αφήνουμε
Σοβαρα πηγες κι εσυ; Ποτε;
Αν πας με τη λογικη να σε ερωτευτουν οπουδηποτε και να ειναι αυτη η χωρα ,λογικο ειναι να σε μαδησουν Η Ταυλανδη μου αρεσε απο το λιγο φυσικα που ειδα στην Παταγια ,ειναι αυτη η εντελως διαφορετικη κουλτουρα που εχει η Ασια.έμεινα 4 χρόνια στην Ταϊλάνδη να πας εκεί να ξεχειμωνιάζεις είναι καλή ιδέα αν πας να σε ερωτευτούν αστο καλύτερα σαν χρήμα σε βλέπουν μόνο και εκτος απο της ωραιες πουτανες να γνωρίζετε την βρώμα που έχουν οι πόλεις ποντικούς σαν γάτες και μπιχλα παντού
έμεινα 4 χρόνια στην Ταϊλάνδη να πας εκεί να ξεχειμωνιάζεις είναι καλή ιδέα αν πας να σε ερωτευτούν αστο καλύτερα σαν χρήμα σε βλέπουν μόνο και εκτος απο της ωραιες πουτανες να γνωρίζετε την βρώμα που έχουν οι πόλεις ποντικούς σαν γάτες και μπιχλα παντού
μιλάμε για καταστάσεις τα ποντίκια να κυκλοφορούν στο δρόμο κανονικά και δεν τρέχουν είναι εξοικειωμένα με τους ανθρώπους γιατί δεν τα κυνηγάνε τα βλέπουν σαν πετ αντίθετα οι Ταϊλανδοί γελάνε με τους τουρίστες που παθαίνουν ταραχή και αηδία....
Καλησπέρα παιδιά.
Καλή ή Ταϋλάνδη, ΑΛΛΑ όποιος είναι μάγκας ΚΑΙ άνδρας καί θέλει άληθινή ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, μιά λέξη έχω μόνο νά πώ.
ΙΣΡΑΗΛ.
Άλλά, όπως λένε στό χωριό μου: "Τά μεταξωτά βρακιά, θέλουν καί έπιδέξιους κώλους."
Τι παιζει με τις Εβραιες; Εκτος αν εννοεις Παλαιστινιες...
Έννοώ Ίσραηλίτισες Έβραίες. ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ, ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ, ΤΣΑΧΠΙΝΕΣ.
ΔΕΝ γουστάρουν παιχνίδια, βρωμιάριδες, άπλυτους, μαλακίες, ψέματα, bull shit πού λέμε.
Είναι έπίσης ΠΟΛΥ πατριώτισες καί πρέπει νά τό έχεις ύπ'όψιν, όπως έπίσης πού έχουν ύπηρετήσει σέ σοβαρό στρατό 24 μήνες.
Άν σού τύχει Ίσραηλίτισα έχεις κερδίσει τό λόττο.
Οί Παλεστίνιες είναι άπλησιαστες.
Για να σε παντρευτουν πρεπει πρωτα να ασπαστεις τον ιουδαισμο. Ειναι και σωβινιστριες... Πιο εθνικιστικο εθνος δεν υπαρχει.
Καλησπέρα παιδιά.
Καλή ή Ταϋλάνδη, ΑΛΛΑ όποιος είναι μάγκας ΚΑΙ άνδρας καί θέλει άληθινή ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, μιά λέξη έχω μόνο νά πώ.
ΙΣΡΑΗΛ.
Άλλά, όπως λένε στό χωριό μου: "Τά μεταξωτά βρακιά, θέλουν καί έπιδέξιους κώλους."
εγω οσες ισραηλιτισες τουριστριες πετυχα στην ροδο μυριζαν ασχημα, απισης εχω δει αρκετες και θεσσαλονικη.Έννοώ Ίσραηλίτισες Έβραίες. ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ, ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ, ΤΣΑΧΠΙΝΕΣ.
ΔΕΝ γουστάρουν παιχνίδια, βρωμιάριδες, άπλυτους, μαλακίες, ψέματα, bull shit πού λέμε.
Είναι έπίσης ΠΟΛΥ πατριώτισες καί πρέπει νά τό έχεις ύπ'όψιν, όπως έπίσης πού έχουν ύπηρετήσει σέ σοβαρό στρατό 24 μήνες.
Άν σού τύχει Ίσραηλίτισα έχεις κερδίσει τό λόττο.
Οί Παλεστίνιες είναι άπλησιαστες.
Ευχαριστούμε και σένα φίλε. Τώρα θα καταλάβουν όλοι ότι 3500 σελίδες γράφτηκαν χωρίς λόγο. Καλό πλέον θα ήταν να κλειστεί και το θρεντ.Απαπαπα. Τωρα ειναι που δεν παω με τιποτα Ασια...
Μπράβο ρε φίλε θεόσωστος. ΕΛΕΟΣ με τον κάθε .... φίλο που μπαίνει να χέσει όπου ναναι.εγω οσες ισραηλιτισες τουριστριες πετυχα στην ροδο μυριζαν ασχημα, απισης εχω δει αρκετες και θεσσαλονικη.
το ιδιο ασχημες με τις ελληνιδες μου φανηκαν, λιογο πιο λεπτες αλλα λιγο πιο σκουροχρωμες οποτε αλλου τα παραμυθια σου για ομορφες. ξανθιες, ψηλες, γαλανοματες, ομορφες, με λεπτα χαρακτηριστικα, βρισκεις σε βορεια και ανατολικη ευρωπη πολλες, τσεχια, ρωσσια, ολλανδια, σουηδια. οχι ισραηλ , ελλαδα, κυπρο, τουρκια που ειναι οι περισσοτερεες κοντες μελαχροινες με αδρα χαρακτηριστικα λογω της ζεστης. ΕΛΕΟΣ τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα
Το εχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω. Οποιος πάει στην άλλη άκρη του κόσμου ΜΟΝΟ για να γαμήσει πουτάνες είναι μάλλον ηλίθιος.
Μπαινει ο καθε πικραμενος οπου ναναι και γραφει τη παπαρια του απλα για να γινεται κουβεντα.Χωρίς να θέλω ούτε να προσβάλω ούτε να αντιπαρατεθώ με κανέναν σας.
Σας φαίνεται λογικό να εκθειάζετε σε ένα νήμα για τη Ταιλάνδη την Ανατολική Ευρώπη ?? Πολύ περισσότερο να βρίζετε τη χώρα του νήματος σε συγκριτική βάση ??
Αυτό που κάνετε έχει τόσο νόημα όσο εχει το να πας σε μια ψαροταβέρνα και να εκθειάζεις τις χασαποταβέρνες παρουσιάζοντας τες σαν ανώτερες και υποβιβαζοντας το χώρο που βρίσκεσαι.
Για τον φίλο θαυμαστή των privat της Ανατολικης Ευρωπης τον πληροφορώ οτι καποια μπουρδέλα στη φυλής είναι μάλλον ανώτερα απο αυτά τα privat. Αρα ας μη ξοδευτεί ας πάει στη φυλής.
Για τους θαυμαστές των λευκών γυναικών γιατί δεν πάτε στο Νοβοσιμπιρσκ η στη Σαμάρα για διακοπές ?? Εχει πολύ ωραίες λευκες ξανθές πουτάνες και παμφθηνες. Θέλετε να κάτσετε μια εβδομάδα εκεί να μας πείτε εντυπώσεις ??
Τα εκατομμύρια τουριστων απο ολο το κόσμο που κατακλύζουν καθε χρόνο την Ταιλάνδη τόσο τουρίστες οσο και σεξοτουρίστες είναι όλοι μαλάκες. Μα ολοι τους !! Αν αυτό θέλετε να πιστεύετε ας το πιστεύετε !! Τι να κάνουμε τώρα ??
Το εχω ξαναγράψει και το επαναλαμβάνω. Οποιος πάει στην άλλη άκρη του κόσμου ΜΟΝΟ για να γαμήσει πουτάνες είναι μάλλον ηλίθιος.
Αυτά από κάποιον που εχει γυρίσει ολο το κόσμο, και ειδικά την Ανατολική Ευρώπη την έχει εξαντλήσει και μάλιστα σε εποχές πολύ καλύτερες από τις σημερινές. Ειδικά στη Βουδαπέστη που ανέφερε ο φίλος εχω μείνει 4 μήνες δουλεύοντας.
Ανοίχτε το μυαλό σας, ξεκολήστε απο τις πουτάνες ως κριτήριο ταξιδιών και γνωρίστε νέους διαφορετικούς τοπους χωρίς να κολλάτε σε συμβάσεις.
Φιλικά πάντα !!