Gotham
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Γεια σας συνάδελφοι. Ανταπόκριση live τώρα μέσα από το τερμιναλ 21 με ένα blended καρπούζι, μετά την πρώτη βραδυά στην πόλη. Χτες βράδυ λοιπόν Στο therme, που είναι πραγματικά λες και μπήκα σε παζάρι για γυναίκες, αξίζει όλα τα λεφτά, οι γυναίκες ζήταγαν 3000 για 1 ή μιάμιση ώρα, το σορτ δηλαδή.. Ίσως φταίει ότι μίλαγα στις ΤΟΠ εκεί μέσα. Με το ζόρι πήγε 1 στα 2500 επειδή το ξενοδοχείο μου είναι κοντά. Της είπα με τέτοιες τιμές θα μείνετε αφορτωτες. Φυσικά δεν κατάλαβε γιατί τα μόνα αγγλικά που ξέρουν είναι condom, thousand και hundred. Τέλος πάντων επειδή ήταν πρώτη νύχτα, είχα φάει 2 αεροπλάνα και ταξίδευα 24 ώρες βρήκα μια μέτρια που μου είπε 2000. Εκείνη την ώρα είδα ένα τρελό μελανουρι μακρυμαλλικο απέναντι. Πήγα, μίλησα και μου είπε: "no I am afraid about some things". Τι εννοούσε ρε συνάδελφοι? Ας μας πει κάποιος εμπειροτερος εμού.. Τότε ξανά γύρισα στην μέτρια, της είπα 1500 αν θέλει και είπε Ναι. Κι έτσι ήταν η πρώτη βραδυά εν συντομία. Απ' έξω κλασσικά κάτι τραβελια που τα ρώταγες και έλεγαν ότι είναι γυναίκα.. Καρ*οληδες... Κατά τα άλλα έψαχνα να βρω τα bj bars και το dr bj έχει αλλάξει όνομα, όπως είδα σήμερα το πρωί που έψαξα. Θα πάω σήμερα αργότερα μάλλον.
Ποσα ευρω ειναι τα.... 3000 τετοια που λες;