Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Γεια σας συνάδελφοι. Ανταπόκριση live τώρα μέσα από το τερμιναλ 21 με ένα blended καρπούζι, μετά την πρώτη βραδυά στην πόλη. Χτες βράδυ λοιπόν Στο therme, που είναι πραγματικά λες και μπήκα σε παζάρι για γυναίκες, αξίζει όλα τα λεφτά, οι γυναίκες ζήταγαν 3000 για 1 ή μιάμιση ώρα, το σορτ δηλαδή.. Ίσως φταίει ότι μίλαγα στις ΤΟΠ εκεί μέσα. Με το ζόρι πήγε 1 στα 2500 επειδή το ξενοδοχείο μου είναι κοντά. Της είπα με τέτοιες τιμές θα μείνετε αφορτωτες. Φυσικά δεν κατάλαβε γιατί τα μόνα αγγλικά που ξέρουν είναι condom, thousand και hundred. Τέλος πάντων επειδή ήταν πρώτη νύχτα, είχα φάει 2 αεροπλάνα και ταξίδευα 24 ώρες βρήκα μια μέτρια που μου είπε 2000. Εκείνη την ώρα είδα ένα τρελό μελανουρι μακρυμαλλικο απέναντι. Πήγα, μίλησα και μου είπε: "no I am afraid about some things". Τι εννοούσε ρε συνάδελφοι? Ας μας πει κάποιος εμπειροτερος εμού.. Τότε ξανά γύρισα στην μέτρια, της είπα 1500 αν θέλει και είπε Ναι. Κι έτσι ήταν η πρώτη βραδυά εν συντομία. Απ' έξω κλασσικά κάτι τραβελια που τα ρώταγες και έλεγαν ότι είναι γυναίκα.. Καρ*οληδες... Κατά τα άλλα έψαχνα να βρω τα bj bars και το dr bj έχει αλλάξει όνομα, όπως είδα σήμερα το πρωί που έψαξα. Θα πάω σήμερα αργότερα μάλλον.

Ποσα ευρω ειναι τα.... 3000 τετοια που λες;

zavaroudikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
14
Πόντοι
0
80 περίπου.. 80€ και ένα χυσιμο, όχι παραπάνω...!

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Το Νοέμβριο που είμουν Πατάγια, σε ibar ή Lucifer με 3χιλιαρο φόρτωνες 2 για όλο το βράδυ!!! Μετά τις 4.00 έβρησκες και gogo με χιλιάρικο για short

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
80 ευρω δεν ειναι και λιγο... Στην Ανατολικη Ευρωπη για κατι αντιστοιχο ποσα θα πληρωνες δηλαδη;

zavaroudikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
14
Πόντοι
0
80 είναι πάρα πάρα πολλά για μια φορά εννοείται... Απλά ήταν μερικοί μλκες Κορεάτες που πλήρωναν και φόρτωναν και χάλαγαν τη πιάτσα τα μουνια.. Ίσως φταίει ότι είναι τοπ περίοδος και υπάρχει ζήτηση.. Του χρόνου θα έρθω Νοέμβρη..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μη συγκρινουμε τις επαγγελματιες της Πατταγια,με τη πολυχρονη προυπηρεσια,τα χιλιαδες χιλιομετρα...με τα πιπινακια του Thermae στη Μπανγκοκ.

Οι περισσοτερες ειναι φοιτητριες που περνανε που και που για να βγαλουν χαρτζηλικι.

Δεν ειναι οι ιδιες καθε,μα καθε μερα οπως στο ibar,το Insomnia και το lucifer,που μετα απο μια εβδομαδα καθημερινης παρουσιας τις εχεις μαθει και σε εχουν μαθει φατσικα ολες..

Long επισης δεν παιζει στο Thermae..Απλα καθημερινα κοριτσακια ειναι οι περισσοτερες που πανε για μια ξεπετα και μετα σπιτι τους για υπνο.

Λογικο ειναι και λογω ποιοτητας,ηλικιας,φρεσκαδας,αλλα και λογω του οτι το κανουν περιστασιακα,να ζητανε να παρουν οσο το δυνατον περισσοτερα.
Ενω οι επαγγελματιες της Πατταγια,καθε μερα στο κουρμπετι ειναι.Το να πηδηχτουν και με λιγα λεφτα μια μερα η και τζαμπα δεν εγινε κατι..Και αυριο μερα ειναι..

Απο την εμπειρια μου επισης,οι υπηρεσιες που προσφερουν τα γκομενακια που φορτωνονται στο Thermae ειναι απο μετριες εως κακες.
Απο εξωτερικη ομορφια ομως,ο μεσος ορος ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα πουταναδικα της Πατταγια.
Αλλα οπως εχουμε ξαναπει..Το να βρεις πιπινακι,ασπριδερο,ομορφο και να βαζει φωτια στο κρεββατι,ειναι σα να πιανεις το λοττο.
Αν θες υπηρεσιες της προκοπης,πας σε σκληρη επαγγελματια με χιλιομετρα και κανεις καποιους συμβιβασμους σε θεματα οπως ηλικια και ομορφια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
με 3000 φoρτωνεις 24ωρο... Λιγη υπομονη θελει και λιγο ψαξιμο .....
Αντε πέστα ρε φίλε !! Γιατί τα λέω συνέχεια και δεν καταλαβαίνουν !!

Κοινώς αν δεν βρέξεις κώλο, ΚΑΛΟ ψάρι δεν τρώς !!

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
80 είναι πάρα πάρα πολλά για μια φορά εννοείται... Απλά ήταν μερικοί μλκες Κορεάτες που πλήρωναν και φόρτωναν και χάλαγαν τη πιάτσα τα μουνια.. Ίσως φταίει ότι είναι τοπ περίοδος και υπάρχει ζήτηση.. Του χρόνου θα έρθω Νοέμβρη..
Aγαπητέ φίλε δεν φταίνε οι Κορεάτες... Εσύ πήγες εκεί που ψωνίζουν οι Κορεάτες και οι Γιαπωνέζοι που φυσάνε το χρήμα. Οι τιμές στην Bkk δεν αλλάζουν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου κι αν πας. Δοκίμασε στις disco που έχουν άπειρες freelancers και για τα ίδια ή λιγότερα λεφτά φορτώνεις για όλη τη νύχτα. Εκει θα βρεις πάνω από 200-300 γκομενίτσες και τουλάχιστον μία θα είναι το γούστου σου.
Και πάντα εννοείται ότι οι τιμές της πρωτεύουσας δεν ειναι ίδιες με της Παττάγιας.

nek4tarios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα θα ειμαι πανω στισ 7/2 θα βρισκεταια καποιος πανω τοτε?ευχαριστω!

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Aγαπητέ φίλε δεν φταίνε οι Κορεάτες... Εσύ πήγες εκεί που ψωνίζουν οι Κορεάτες και οι Γιαπωνέζοι που φυσάνε το χρήμα. Οι τιμές στην Bkk δεν αλλάζουν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου κι αν πας. Δοκίμασε στις disco που έχουν άπειρες freelancers και για τα ίδια ή λιγότερα λεφτά φορτώνεις για όλη τη νύχτα. Εκει θα βρεις πάνω από 200-300 γκομενίτσες και τουλάχιστον μία θα είναι το γούστου σου.
Και πάντα εννοείται ότι οι τιμές της πρωτεύουσας δεν ειναι ίδιες με της Παττάγιας.
Δηλαδη για να καταλαβω Πατταγια παιζουν καλυτερεσ τιμεσ και απο οτι καταλαβα και  στα SOI ειναι καλυτερεσ οι τιμεσ απο Walking street και Freelancer παιζουν παντου και εννοειται παζαρι πολυ και αμα δεν σου κατσει σε περιμενουν αλλεσ ποσεσ πιο κατω

Dimitris 67

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
70
Πόντοι
0
Αναχωρω σήμερα το απόγευμα για Ταϋλάνδη.
Αύριο το μεσημέρι θα βρίσκομαι Παταγια και θα ενημερώσω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.264
Πόντοι
22.266
Αναχωρω σήμερα το απόγευμα για Ταϋλάνδη.
Αύριο το μεσημέρι θα βρίσκομαι Παταγια και θα ενημερώσω.
na περασεις καλα φιλε
κ πηγαινε με καμια ταυλανδεζα στο κο λαν νησι απεναντι
πηγινε το ενυδρειο της πολης αξιζει
πηγαινε στον πυργο τον ψηλο που εχει κ ενα παρκο και κανε katabash  με το σχοινη
πηγαινε στο μεγαλο παρκο και κηπυς που εχει και σοου με παραδοσιακη σκηνη ταυλανδης χωρους και με ελεφαντες σοου

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Χαιρετώ απο Bangkok.Hδη ειμαι 32 μέρες ταξίδι.Πήγα Σιγκαπούρη,Μαλαισία,Samui,Pattaya και τώρα 15 νύχτες Bangkok.Έχω χάσει 10 κιλά.αλλα είδα πολλά ωραια πράματα.
BAngkok παλι μπλεχτικα με σχέση αλλα δε το μετάνιωσα λεπτό.Μένω δίπλα στο insanity γίνεται χαμός απο μουνια.παλιότερα δυσκολευομουν να βρώ κάτι καλο.Τωρα Μπαινω κλάμπ και ριχνω αβέρτα χυλοπίτες.Η δικιά μου με εχει σε στενή παρακολουθήσει απο φιλες ακομη και απο τους σεκιουριταδες.Μια μερα την ειπα ψέμματα και με το που μπήκα insanity μεσα σε δευτερόλεπτα το μαθε.Τέλος πάντων βγαζω πολυ γέλιο περνάω καλά.Θα τα πουμε οταν γυρισω.χαλασε το λαπτοπ μου.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Χαιρετώ απο Bangkok.Hδη ειμαι 32 μέρες ταξίδι.Πήγα Σιγκαπούρη,Μαλαισία,Samui,Pattaya και τώρα 15 νύχτες Bangkok.Έχω χάσει 10 κιλά.αλλα είδα πολλά ωραια πράματα.
BAngkok παλι μπλεχτικα με σχέση αλλα δε το μετάνιωσα λεπτό.Μένω δίπλα στο insanity γίνεται χαμός απο μουνια.παλιότερα δυσκολευομουν να βρώ κάτι καλο.Τωρα Μπαινω κλάμπ και ριχνω αβέρτα χυλοπίτες.Η δικιά μου με εχει σε στενή παρακολουθήσει απο φιλες ακομη και απο τους σεκιουριταδες.Μια μερα την ειπα ψέμματα και με το που μπήκα insanity μεσα σε δευτερόλεπτα το μαθε.Τέλος πάντων βγαζω πολυ γέλιο περνάω καλά.Θα τα πουμε οταν γυρισω.χαλασε το λαπτοπ μου.
5 επρεπε να χασεις 10 ειναι πολλα
κρατα λιγο χυλοπιτα και για εδω δε ξερεις καμια φορα κριση υπαρχει

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Σε βλέπω στο fb και σε καμαρώνω φίλε !! :hi:

Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να απολαμβάνουν τη ζωή τους !!

Μου θυμίζεις τον εαυτό μου κάποια χρόνια πρίν. :hi:

Και μια βιωματική σύσταση από έναν "νεο" μεγάλης ηλικίας. :grin: :grin: Κράτα τα όνειρά σου ισχυρότερα από τις αναμνήσεις σου. Αυτό θα σε κρατήσει νέο πέρα απο τους αριθμούς

Καλά να περνάς !!  :hi: :hi:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Ευχαριστώ φιλαράκι αλλα εσυ κανείς πιο extreme πράματα και ταξιδεύεις συχνότερα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Stories

Νέο!