mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 93
- Πόντοι
- 1
Μεσα!λοιπον επηδει ακουστηκε οτι εκεινη την περιοδο θα ειστε πολλοι στην πρωτευουσα να κανονισουμε μπουκαλακι στο Insanity.
Μεσα!λοιπον επηδει ακουστηκε οτι εκεινη την περιοδο θα ειστε πολλοι στην πρωτευουσα να κανονισουμε μπουκαλακι στο Insanity.
Το πιο φτηνό είναι το Walking st Guesthouse με καμια 600 baht το οποιο πάντως είναι πολύ αξιοπρεπές για τα λεφτά του. Τα κάτω δωμάτια είναι για short time βεβαια και θα ανεβαίνεις με τα πόδια ως τον 2ο όροφο. Και είναι πάνω από γκόγκο το Sweethearts.Pattaya εχω μεινει σε 3 χοτελ αλλα οχι κεντρικα.
Για δωστε και καμια ιδεα για κανα χοτελ στα 30-35 διπλα απο walking street το πολυ εως 300 μετρα.
Ας ειναι και walking street μεσα δε με πηραζει.
Το πιο φτηνό είναι το Walking st Guesthouse με καμια 600 baht το οποιο πάντως είναι πολύ αξιοπρεπές για τα λεφτά του. Τα κάτω δωμάτια είναι για short time βεβαια και θα ανεβαίνεις με τα πόδια ως τον 2ο όροφο. Και είναι πάνω από γκόγκο το Sweethearts.
Στην αρχή της Walking st είναι το At Sea Residence με κάπου 1000-1200 baht το οποιο είναι καινούριο και αρκετά καλο.
Υπάρχει το Mike Hotel (που έχει και την πισινα) και το κάνανε renovation τελευταία φορα που ήμουν εκεί. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει και θα βαράνε βεβαια.
Πολύ καλο είναι το Nova Platinum το οποιο είναι λίγο παραπάνω από 300 μετρα από την Walking Στ (και είναι ανηφόρα όταν γυρίζεις!)
έχει και διαφορα αλλα μικρά guesthouses που σου συνιστώ όπως το Secrets και το Galaxy suites στην περιοχή τα οποια είναι OK αλλα δεν έχουνε πολυτέλειες και θα ανεβαίνεις με τα πόδια ως τον 2ο όροφο.
Kαλύτερα βεβαια είναι να είσαι κανένα χιλιόμετρο πιο πέρα που έχει καλά ξενοδοχεία και δεν έχεις πρόβλημα!
Διαβαζω κριτικες για το guesthouse.Πολλοι ινδοι βλεπω την βγαζουν εκει
Ενα συν που εχει για μενα ειναι οτι βρισκεται στην καρδια της walking και ειναι καθαρουτσικα.
Αλλα δε βλεπω να μενω τελικα κατα κει.
αν έχεις μηχανάκι the senses , αν όχι banthai beach resort.Δώστε παρακαλώ μάγκες τα φώτα σας για ξενοδοχεία στην πατονγκ.οχι φτηνιαρικο. Value for money. Δε γαμιεται, διακοπές πάμε.
μια φορά που έκλεισα έτσι πριν 3 χρόνια , κατέληξα σε δωμάτιο ξενοδοχείουμάγκες airbnb παίζει; για πιο μεγάλο privacy το λέω..
ευχαριστώ φίλε. Λοιπόν, όχι τρελά πράγματα. 4στερο η και 3στερο αν είναι όπως πρέπει. Τώρα θα ήθελα να είναι κοντά. Χαχα πολλά ζητάω ε? Ζητάνε δίπλωμα για τα μηχανάκια? Οδηγώ αλλά δίπλωμα δε έχω για μηχανάκι. 5 μέρες θα κλέψω από επαγγελματικο ταξίδι έτσι και αλλιώς. Θα πεταχτω από Κίνα.Δώσε μας τι χρήματα διαθέτεις και τι θέλεις να έχει.
τώρα πισίνα θα ήθελα, γυμναστήριο, και πρωινό. Διπλό μεγάλο κρεβάτιΔώσε μας τι χρήματα διαθέτεις και τι θέλεις να έχει.
ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Θα το τσεκάρωαν έχεις μηχανάκι the senses , αν όχι banthai beach resort.