Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Pattaya εχω μεινει σε 3 χοτελ αλλα οχι κεντρικα.
Για δωστε και καμια ιδεα για κανα χοτελ στα 30-35 διπλα απο walking street το πολυ εως 300 μετρα.
Ας ειναι και walking street μεσα δε με πηραζει.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Pattaya εχω μεινει σε 3 χοτελ αλλα οχι κεντρικα.
Για δωστε και καμια ιδεα για κανα χοτελ στα 30-35 διπλα απο walking street το πολυ εως 300 μετρα.
Ας ειναι και walking street μεσα δε με πηραζει.
Το πιο φτηνό είναι το Walking st Guesthouse με καμια 600 baht το οποιο πάντως είναι πολύ αξιοπρεπές για τα λεφτά του. Τα κάτω δωμάτια είναι για short time βεβαια και θα ανεβαίνεις με τα πόδια ως τον 2ο όροφο. Και είναι πάνω από γκόγκο το Sweethearts.

Στην αρχή της Walking st είναι το At Sea Residence με κάπου 1000-1200 baht το οποιο είναι καινούριο και αρκετά καλο.

Υπάρχει το Mike Hotel (που έχει και την πισινα) και το κάνανε renovation τελευταία φορα που ήμουν εκεί. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει και θα βαράνε βεβαια.

Πολύ καλο είναι το Nova Platinum το οποιο είναι λίγο παραπάνω από 300 μετρα από την Walking Στ (και είναι ανηφόρα όταν γυρίζεις!)

έχει και διαφορα αλλα μικρά guesthouses που σου συνιστώ όπως το Secrets και το Galaxy suites στην περιοχή τα οποια είναι OK αλλα δεν έχουνε πολυτέλειες και θα ανεβαίνεις με τα πόδια ως τον 2ο όροφο.

Kαλύτερα βεβαια είναι να είσαι κανένα χιλιόμετρο πιο πέρα που έχει καλά ξενοδοχεία και δεν έχεις πρόβλημα!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Το πιο φτηνό είναι το Walking st Guesthouse με καμια 600 baht το οποιο πάντως είναι πολύ αξιοπρεπές για τα λεφτά του. Τα κάτω δωμάτια είναι για short time βεβαια και θα ανεβαίνεις με τα πόδια ως τον 2ο όροφο. Και είναι πάνω από γκόγκο το Sweethearts.

Στην αρχή της Walking st είναι το At Sea Residence με κάπου 1000-1200 baht το οποιο είναι καινούριο και αρκετά καλο.

Υπάρχει το Mike Hotel (που έχει και την πισινα) και το κάνανε renovation τελευταία φορα που ήμουν εκεί. Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει και θα βαράνε βεβαια.

Πολύ καλο είναι το Nova Platinum το οποιο είναι λίγο παραπάνω από 300 μετρα από την Walking Στ (και είναι ανηφόρα όταν γυρίζεις!)

έχει και διαφορα αλλα μικρά guesthouses που σου συνιστώ όπως το Secrets και το Galaxy suites στην περιοχή τα οποια είναι OK αλλα δεν έχουνε πολυτέλειες και θα ανεβαίνεις με τα πόδια ως τον 2ο όροφο.

Kαλύτερα βεβαια είναι να είσαι κανένα χιλιόμετρο πιο πέρα που έχει καλά ξενοδοχεία και δεν έχεις πρόβλημα!

To Mike Και το Walking st Guesthouse τα εβλεπα χθες στο booking.
Το Mike το βγαζει περιπου 39 ευρω την ημερα και φενεται αξιοπρεπες.
Το guesthouse στα μικρα δωματια δεν λενε καθολου ειναι σαν απομονωση αλλα εχει και πιο αξιοπρεπες δωματια στα 20τ.μ και ενα μεγαλυτερο που ειναι κλεισμενο.
Καπου εκει walking εχω φορτοσει γκομενα και πρεπει να ηταν αυτο δεν θυμαμε καλα.
Το θεμα ειναι εαν ειναι ασφαλες οσο θα λειπω απο το δωματιο γιατι ειναι μεσα στο χαμο.Ξερουμε κατι για θεματα ασφαλειας?
Τωρα οσο για τα καλυτερα χοτελ στο χιλιομετρο και πανω ξερω και γω που θα μεινω και υπαρχουν εκατονταδες καλα αλλα αυτην την φορα στην pattaya δεν θελω να ανεβω καν σε μεταφορικα μεσα εκτος εαν παω σε καποια αξιοθεατα.Θελω πχ εκει που περπαταω και εχω καβλες να πεταχτω μπαμ μπαμ κανα δυορω στο δωματιο και να ξαναβγω στην μαχη.
Ευχαριστω για το χρονο σας!!! Θα τσεκαρω και τα αλλα που με ειπες.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Διαβαζω κριτικες για το guesthouse.Πολλοι ινδοι βλεπω την βγαζουν εκει  :zombie:
Ενα συν που εχει για μενα ειναι οτι βρισκεται στην καρδια της walking και ειναι καθαρουτσικα.
Αλλα δε βλεπω να μενω τελικα κατα κει.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Δώστε παρακαλώ μάγκες τα φώτα σας για ξενοδοχεία στην πατονγκ.οχι φτηνιαρικο. Value for money. Δε γαμιεται, διακοπές πάμε.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Και να είναι κοντά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να μη μανουριαζουν γι επισκέψεις

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Δώσε μας τι χρήματα διαθέτεις και τι θέλεις να έχει.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Διαβαζω κριτικες για το guesthouse.Πολλοι ινδοι βλεπω την βγαζουν εκει  :zombie:
Ενα συν που εχει για μενα ειναι οτι βρισκεται στην καρδια της walking και ειναι καθαρουτσικα.
Αλλα δε βλεπω να μενω τελικα κατα κει.

Κοίταξε εγώ έχω μείνει αρκετές φορές στη Walking St σε διάφορα μικρά guesthouses και έχει το σαφές πλεονέκτημα ότι παίρνεις την κοπέλα από το gogo/disco και την έχεις σε 10' στο δωμάτιο και μετά ξαναβγαίνεις έξω. Αν το πεις στην κοπέλα ότι μένεις κοντά είναι και πιο πρόθυμη να έρθει με λιγότερα λεφτά γιατί ξέρει ότι σε λιγότερο από μια ώρα θα είναι πίσω στη δουλειά. Δεν μ'αρέσουν οι πισίνες και ούτε θέλω πολλά πράγματα εκτός από ζεστό νερό και καθαριότητα.

Υπάρχουν και άλλα ξενοδοχεία στη Walking St στις τιμές που ζητάς όπως το P72 αλλά μου έχουν πει (δεν έχω μείνει ή έχω μπει ποτέ εκεί) ότι δεν είναι τόσο καλό ή το Jasmine (που έχει ανακαινίσει μερικά δωμάτια) για το οποίο έχω ακούσει τα ίδια. Αυτό που γίνεται πάντως συχνά όπως και στο Grand είναι να έχει φτηνά δωμάτια που να είναι τρύπες και κάπως ακριβότερα που να είναι αξιοπρεπή.

Είχα αναγκαστεί να μείνω μια νύχτα στο Walking St Inn και δεν είναι ούτε σκύλοι να μένουν εκεί πέρα.

Πολύ σημαντικό επίσης! Αρκετά ξενοδοχεία δεν είναι ακριβώς εκεί που τα δείχνει ο χάρτης στο Booking ή sto Agoda αλλά είναι 2-3 στενά πιο πέρα.

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
μάγκες airbnb παίζει; για πιο μεγάλο privacy το λέω..

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.605
Πόντοι
2.646

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Δώσε μας τι χρήματα διαθέτεις και τι θέλεις να έχει.
ευχαριστώ φίλε. Λοιπόν, όχι τρελά πράγματα. 4στερο η και 3στερο αν είναι όπως πρέπει. Τώρα θα ήθελα να είναι κοντά. Χαχα πολλά ζητάω ε? Ζητάνε δίπλωμα για τα μηχανάκια? Οδηγώ αλλά δίπλωμα δε έχω για μηχανάκι. 5 μέρες θα κλέψω από επαγγελματικο ταξίδι έτσι και αλλιώς. Θα πεταχτω από Κίνα.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Θα είμαι πιο πριν Κίνα στο shenzhen. Αν κάποιος είναι γνωστής της Κίνας να με βοηθήσει να γεμισω τις ελεύθερες ώρες μου.

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γεια χαρα κι απο εμενα.

Μετα τη καλοκαιρινη σεζον ,σκεφτηκα οτι μια πολυ καλη λυση για να χαλαρωσω ,ειναι το μερος της Ταυλανδης και περιξ.

Νομιζω οτι μεταξυ ημερομηνιων απο 15 Νοεμμρβη μεχρι και τελος Δεκεμβρη (μεσα σε αυτο το διαστημα) ειναι καλα να πεταχτω ως εκει .

Το ζητημα ειναι ως εξης.
Οντως ζητανε διπλωμα για να παρεις μηχανακι?
Ο κεντρικος δρομος πως λεγεται, μπας και ψαξω για σπιτι εκει, αλλα αξιζει να ειμαι μεσα στη βαβουρα και στις πορνες ή καλυτερα λιγο πιο εξω και σε καλο ξενοδοχειο?

Ενα trip μεταξυ, Παταγια,Πουκετ,Νησια Πι Πι,Σαμουι κτλ που εψαξα ειναι πολυ καλη περιπτωση. Βεβαια απαιτει απειρο ψαξιμο για να μην βρεθουμε προ εκπληξεως.

Οσο για το Συναλλαγμα ,κανουν αυτη η κλασσικη πουστια που στο πισω μερος των μικρων μαγαζιων σου κανουν συναλλαγες οπως το Μπαλι - Κουτα ή κλασσικα και πιο safe στη τραπεζα?

Για πειτε καμμια τιμη για τις πορνες. Αληθευει οτι ειναι φτηνες και οτι μπορεις να κουβαλας κι απο μια μαζι σου καθημερινα ?

Απο φαγητα/ποτα.. ειναι εξισου οικονομικα? Ειμαι παντελως ασχετος σαν να βγηκα μολις απο ζουγκλα .

Ευχαριστω !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom